The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a két nippon csaj aki az elsõ driftnél mondja, hogy "kész", hát az kész😊

http://gaborszantai.co.uk/

SiteDisagner
Még a pöcsök is tudjak hasznalni a keresöt meg az eszüket. Szted ezek utan vki segiteni fog?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

tegnap megnéztem...

tömören: kurva jó!😊

(sry)

http://gaborszantai.co.uk/

Sland
a pöcsök visszaolvasnak... -.-

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Barney Tech
Jah meglehet csak akkor cime kéne.

JohnnySmith
Passz elég szarúl lehet hallani (és nem is tetszik <#ravasz1> )
Szal kis pöcs nemtom...

Ja és a netrõl biztos meglehet "szerezni"...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Barney Tech
Szevasztök pöcsök látom megy a topikom.
Egy kis segítség kéne:
Amikor megy a trailer
és pontosan 1 percnél tart elindul egy szám ...this is the...
Honnan lehetne megszerezni?
PLS!!!!

SiteDisagner
töcsd le az egesz OST+Bonus track zipet azt kikeresed? jó mi?

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Neukumfe
és véletlenül nem tudjátok melyik szám szól mikor Sean elõszõr tanul driftelni a Mitsubisivel?

InfectedMann
rég röhögtem ennyit mint amikor ezt a topicot olvasom <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

JohnnySmith
Nem tudok nem foglalkoztam még a témával de google a barátod 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Neukumfe
És tudnál mondani valami freeware dvd rippelõ programot?

JohnnySmith
Akkor megválaszoltad a kérdésedet....
ha kivan írva így akkor másképp nem lehet mint hogy vissza rippeled és új feliratot teszel alá aztán vissza dvd-re...

Neukumfe
De tudom nézni a filmet és a feliratot is látom, csak az a sz*r felirat van benne ami a legrosszabb és jobbat akarok beletennni. Csak mivel dvd formátum ezért nem lehet

Nem tom miért írom folyton í-vel a feliratot, na mind1 😄

PSN: berghold

-Nézd 2 ablakban/kijelzõn, egyikben felíratot másikban filmet 😉
-Szedjél le egy xvides verziót.
-Nézd felírat nélkül.

Neukumfe
Nekem lenne egy "kis" gondom. Haver kölcsönadta a filmet, de már úgy van kiírva, hogy dvd formátumba és a hiányos felirattal. Mit tegyek, hogy beillesszem a legjobb feliratot?RIP-pelést ne javasoljatok. Kösz<#worship>

Sland
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Brosnan a hozzászólásaidból itélve teljesen megértem miért nem látható a születési dátumod. Mellesleg könnyen kiszámolható....

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mike0013
te vagy az!!! 2 az 1 ellen<#duhos2>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
ISTENEM!!! Hogy fér a fejedbe ennyi víz!!!! NINCSEN SZINKRONOS F&F: TOKYO DRIFT!!!!!!!!!!!!!! Majd talán pár hónap múlva!!! fogd fel NINCS!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

vagy te!!!!
JohnnySmith
Na jó te egy idióta vagy.....

egyébként annyira nem értek hozzá hogy szinkronos trailert vágjak össze!! egyébként szerintem nincs is szinkrobosba😄DD
JohnnySmith
Jaj ez még jobb..... és remélem már csak akkor lesz "közel" hozzád a film amikor már megvettem a szinkronos DVD-t.....

Tulképp szét offoltuk a topikot, nem kellett volna....

most miértelme lenne hazudnom ha nállam lesz az nekem jó és nem nektek!!!
okés csak elkell kérnem de ha nállam lesz oda is adom akinek kell!!!!😄DDDCsak most nyaralni vagyok és jó messze van tõlem akinek megvan!!!
Sland
Vagy a másik hogy belinkelni a szinronos tralert, és azt mondja, hogy ááá egy kicsit összevágta mert így sokkal jobb.

Vagy hát jah, véletlenül eltûnik a lemez, elromlik a dvd olvasó, nem tudja hogy kell kis részt kivágni beõle stb stb.

JohnnySmith
......tudom persze.... mind1 majd a többiek is véleményt alkotnak talán, lehet nem én leszek az egyetlen kételkedõ.

Sland: ilyet még kérni se mernék (erre is lesz indok) 😉

Sland
Akkor kérd el és vágjál ki belõle egy kis részt majd rakd fel, hogy mi is láthassuk.

Miért hazudnék vazzeg!!! Komolyan elkérem és odadaom ha akarod!! Attól hogy nem láttál vagy nem ismersz vamit attól még létezhet!!! Tudod!!!
JohnnySmith
Ja értem.....<#banplz><#idiota><#wilting>
Akkor kérd el tõle, hogy még sokszor megtudd nézi még mielõtt tényleg kijön szinkronnal...
Remélem hogy azonos filmrõl beszélünk...

nem értem minek az ilyen komment?? legalább ha jó poén volna...de ez nagyon szar.... a haveromnál blablabla nekem nincs meg de láttam úgy blablabla tök felesleges

Sland
tudjuk tudjuk... én meg egy nissan skyline vagyok és szinkronosan szól a kipufogóm...
sõt ha megkérsz a head-up displayben tudok feliratozni is.<#mf2>

Egyik ismerõsömmel szinkronosba néztük nem kértem el de én is láttam csodálkoztam hisz moziba feliratos😄
JohnnySmith
"CSá" Biztos hogy nincs "!!!!" De köszi hogy megosztottad velünk....<#wilting>

CSá! Elmondanám hogy már van szinkronosba is!!!! Szerintem jó film de a 2. rész sokkal jobb volt!!!!!!!!!
Tanulj meg angolul, ha ilyen ideges vagy egy ***va felirattól.

JohnnySmith
Ha az ami a #654 ban be volt linkelve nem jó akkor sajnállak...
Vagy ha "KIB***OTT" lusta voltál kicsit lejebb olvasgatni akkor meg inkább nem mondok semmit..

setuh
mostmar ku***ra kivagyok !! egy orat kinlodtam hopgy megcsinaljam a feliratot de NEM SIKERUL.KEREM SZEPEN TEGYEN FEL VALAKI EGY KIB***OTT JO FELIRATOT HOGY VEGRE MEGNEZHESEM A FILMET

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
adna valaki jo feliratot a filmhez 1cd-s valtozatra

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

ezen sajnos csak pár szám van tõle, azok sem annyira komolyak, inkább pörgõs elektronikus track-ek. Talán az utolsó az egyetlen lassabb szám, sajnos így is rengeteg filmbetét kimaradt errõl az albumról ami a filmben benne van 😞

wow thx!

Nagyon bejön Brian Tyler muzsikája, a F&F elsõ részének is õ írta a zenéjét, és anélkül nem is lenne olyan hangulatos a film mint amilyen lett.

Azon még "BT"-ként rövidíti a nevét: info

JohnnySmith
Gyorsan összehoztad😊))
Egyébként a 350Z ben milyen idegbeteg lesz a japo gyerek 😄DDD

Sland
megvan az album

http://rapidshare.de/files/28155728/fatftdscore.zip.html

Matthew a jelszó vagy vmi hasonló ami mettyú!

Sland
Itt van egy részlet!

ITT

PLZ Segítsetek!

Sland
Nah megvan!

The Fast and the Furious Tokyo Drift (score) (2006) by Brian Tyler CD-n van a szám

a címe pedig: Saucin'

Album

Ezt az albumot honnan lehet beszerezni?

Sland
Tudjátok van az a rész amikor apiros evoval egy nagyon hosszút driftel és aztán a következõ jelenet az hogy a parkolóházban versenyzik a sárga 350Z ellen amit meg is ver. Nah amikor még elõtte az evoval driftel ott a sötétben akkor egy tök jó zene megy. nem tudjátok hogy az milyen music?

Barney Tech
Kérlek az ilyen képeket hanyagold!

Bucser
Most ilyenekkel akarod elbaszni a topikot?? Ha csak ennyire futja mehetsz vissza gumizni is akár.

Egyébként is mi a faszom az a Topigg???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ YAYO