970
-
#850 Remélem a többiek is reagálnak majd... a hozzászólásodra.
Saját véleményem pedig hogy R-Unit.....LOL de jobb mintha drogoznátok, vagy vandálkodnátok ki is kell valamiben élni a fölös energiát. Meg a sulit.
Peace -
#849 Szerintem abbakéne hagynod akiskirájkodást,nem te vagy itt a NAGY Ő oké???
A Fórum azért van hogy kérdezzenek,aki akar válaszol,aki akar visszaolvas aki akar nem,és aki akar nem segít,de szertintem eggyik fórumozó se kiváncsi a te bunkó,paraszt beszólásaidra..... -
amdrula #848 Atari teenage riot - Speed
De ezt ugyanúgy megtalálhattad volna, mint én. -
#847 Engem pedig az érdekelne amikor Sean először driftel DK ellen és összetöri a Mona Lisát. Na akkor milyen zene szól? köszi -
#846 The Grits - Ohh Ahh -
Exiledd #845 HI,
Lenne egy olyan kérdésem hogy a nem e tudja valaki véletlenul hogy a film 19perc 40s -nél játszodó zenének mi a cime mert sajna még a soundtrackbe se rakták bele pedig nagyon érdekelne ha valaki tud erröl vmi infot plz ossza meg. elöre is köszi. -
#844 ez fájt -
#843 felirattal az igazi... -
#842 sehonnan!xDDDDD -
#841 Te letardált vagy.....?
Olvass már vissza -
Dzsozi007 #840 Hy ! Honnan lehet szinkronosan leszedni a filmet??! -
#839 moziba is felirattal ment, majd dvd kiadasban max. [azmeg arreb van, hogy itthon megjelenjen] -
bartaa #838 a moziba szinkronos a film ha igen akkor hol lehet leszedni? -
#837 gugli -
Alita #836 dalszöveget nem lehet valahonnan leszedni? pölö annak a six dayesnek -
#835 az vagy:D csak 5 hsz-nyire volt... -
#834 Váhh köszi visszaolvastam amúgy csak ezexerint vakvok:) -
#833 Skynet! Vissza kéne olvasni! De egyébként:Kid Rock - Bawitdaba -
#832 Help!
Valaki mondja meg plíz mi az a zene ami az első versenynél (a sivatagban) szól mert nincs rajta a soundtrackon a 12 szám között! Thx! -
Boom Basstiky #831 Csá! _Halljátok most melyik az igazi filmzene??? Amelyik 30nemtomhány számból áll...vagy amelyik 12-ből? Mert mindegyiket szedem lefele...csak jó lenne tudni! Amugy a rapidshare-ről már töltöttem le csomószor zip-et és a jelszóról fingom nem volt...hol vannak elrejve(vagy ha nem is annyira elrejtve de hol találom őket)Előre is kössz -
#830 Én is észrevettem egy bakit. Amikor DK üldözi Sean-t és Han-t a városban. Amikor ott a kocsik között mennek el, akkor többször elmennek egy ezüstszínű vagy szürke, asszem Merci mellett. -
amdrula #829 Nem tom melyik, de nemnagyonjó :D
Viszont észrevettem ott egy hibát, egyik ütközésnél letörik az evoról a szárny, vágás után a belső képen pedig újra ott van ;) -
#828 nem tudjátok melyik szám szól mikor Sean előszőr tanul driftelni a Mitsubisivel. Amikor ott a kikötőbe nekimegy mindennek? Köszi a választ!! -
#827 Hát ez nagyon szuper, kösz. De tettél bele egy Fast and the Furious számot és kihagytál egy extraszámot. De ezen kívül semmi -
amdrula #826 Kid Rock - Bawitdaba. -
Pegasus #825 én még nem láttam a filmet ezért nemismerem a zenét
de elön még az énidőm -
#824 Valaki nem tudja hogy az első versenynél milyen zene szól? (amikor még a sivatagban csapatják,egymás mellett mennek,de házak vannak köztük,aztán kiugrat a fsz,stbstb)... Nincs rajta a film albumán....
-
#823 jaja,szerintem is kúrva jó!
bár még van egy pár ami nagyon bejön.az is jóa szerintem ami a végén van amikor diesel megjelenik és a kocsijában szól egy ilyen mexikói zene.
EZ:10-don_omar_feat_tego_calderon-bandaleros.mp3
nekem ez is nagyon bejön.meg még egy pár... -
#822 hallgasd meg és megtudod, de szerintem marha jó;) -
#821 -.-télleg -
Pegasus #820 ennyire jó az a szám?
miaz rock?techno?trance?rap? -
#819 csak az eredeti szám címét irta le:) -
#818 öcsém eggyel "alattad" van a cime:| -
DesertPeter #817 hali skacok annak a számanak az eredeti cim
Grits :My life be like
-
Anthony84 #816 The Grits - Ohh Ahh -
#815 én most szedtem le a filmet, csak belepörgettem, sajnos hang nélkül mer késő van, de érdekelne mi a címe annak a számnak, ami akkor megy, amikor a fekete srác megmutatja a zöld Turanját -
Pegasus #814 már mind1 a felirat mert a film megvan és nem tökölök felirattal.de nemhiszem h a kérdést felteszem mert mármegvan a válasz
-
#813 -
amdrula #812 Ne is adjunk feliratot, mert megnézi a filmet és megkérdezi mi a címe annak a számnak, ami akkor megy, amikor a fekete srác megmutatja a zöld Turanját :D -
#811 Sokkal...
De neked jó az hogy más "dolgozzon" helyetted?
Egyébként nem is ugattalak le, csak rávilágítottam arra hogy interneted van amit lehet okosan használni...