The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yrda
én is ezt akartam kérdezni, mert qwa jó kis gép 😊)

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

ohh az zorall😄 köszike!!!

Daves
csácsá nissan sylvia

neszóljbe!!

csuma! vki nem tudná megmondani h a film végén mien kocsival nyomja a csávó vin diesel ellen???

Már csak 5 nap és itt a DVD!

mike0013
hátjah... vg ez hülye kérdés volt xD

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hogy tudták rávenni?
Vegyük mondjuk a legtriviálisabbat, ajánlottak érte nem kevés pénzt.

PSN: berghold

nincs. Várd meg amíg kiadják DVD-n.. (õsz vége, tél eleje szerintem)

tudom hogy pár nappal ezelott már kérdezték csak nemtom hogy azota megváltozott e az a front hogy: van e már letoltheto szinkron a filmhez???
Mi a frászt keresett ebben a filmben Vin Diesel? Nem értem, hogy tudták rávenni erre...
Pheaper
mé ne ismerném még jó h ismerem a többi szám meg is volt ! csak ezek nem

TÉÉÉÉÉÉÉÉK

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Balazs15
Pheaper wazzz nem ismered a zeneletöltö progikat?millio van belölük használd az agyad

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
KIRÁLY FILM WAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Web mester
Látam a filmet!Jó!

Pheaper
az lecc

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SNAKE01
de,és ha visszaolvasol akkor neked is meglesz!😊

Pheaper
Nincsenek m,eg valakinek ezek a számok ?
Hey Mami - Fanny Pack
Rockstar - N.E.R.D. (Jason Nevins Mix)
You'll Be Under My Wheels - The Prodigy
Lyrics Born - Big Money Talk
Juelz Santana's "There It Go (The Whistle Song)"

Peck
mert nyaraltam vazze 😛

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

mike0013
teljesen egyet értek
Peck levagy szavazva<#levele>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sland
Igen a fórum azért van hogy kérdezzenek. DE NEM 4milliószor ugyan azt.
És mit ugatsz itt? 17 napja bejöttél megkérdezted azt amit elõtte 2-vel kérdeztek meg és már akkor is neked állt feljebb. Ha olyan okos vagy, mért nem segítettél pl TE azoknak akik zenét kerestek?
Fogjál vissza magadból nem neked van igazad!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

JohnnySmith
Remélem a többiek is reagálnak majd... a hozzászólásodra.
Saját véleményem pedig hogy R-Unit.....LOL de jobb mintha drogoznátok, vagy vandálkodnátok ki is kell valamiben élni a fölös energiát. Meg a sulit.
Peace<#ravasz1><#taps>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Peck
Szerintem abbakéne hagynod akiskirájkodást,nem te vagy itt a NAGY Õ oké???
A Fórum azért van hogy kérdezzenek,aki akar válaszol,aki akar visszaolvas aki akar nem,és aki akar nem segít,de szertintem eggyik fórumozó se kiváncsi a te bunkó,paraszt beszólásaidra.....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Atari teenage riot - Speed
De ezt ugyanúgy megtalálhattad volna, mint én.

Neukumfe
Engem pedig az érdekelne amikor Sean elõször driftel DK ellen és összetöri a Mona Lisát. Na akkor milyen zene szól? köszi

Maco13
The Grits - Ohh Ahh
HI,

Lenne egy olyan kérdésem hogy a nem e tudja valaki véletlenul hogy a film 19perc 40s -nél játszodó zenének mi a cime mert sajna még a soundtrackbe se rakták bele pedig nagyon érdekelne ha valaki tud erröl vmi infot plz ossza meg. elöre is köszi.
Tibor
ez fájt

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

mike0013
felirattal az igazi...

SNAKE01
sehonnan!xDDDDD

JohnnySmith
Te letardált vagy.....?<#zavart2>
Olvass már vissza<#lama>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hy ! Honnan lehet szinkronosan leszedni a filmet??!

Vani

Sil3nt
moziba is felirattal ment, majd dvd kiadasban max.

a moziba szinkronos a film ha igen akkor hol lehet leszedni?

Sland
gugli

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

dalszöveget nem lehet valahonnan leszedni? pölö annak a six dayesnek
Bucser
az vagy😄 csak 5 hsz-nyire volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Skynet
Váhh köszi visszaolvastam amúgy csak ezexerint vakvok😊
Neukumfe
Skynet! Vissza kéne olvasni! De egyébként:Kid Rock - Bawitdaba

Skynet
Help!
Valaki mondja meg plíz mi az a zene ami az elsõ versenynél (a sivatagban) szól mert nincs rajta a soundtrackon a 12 szám között! Thx!
Csá! _Halljátok most melyik az igazi filmzene??? Amelyik 30nemtomhány számból áll...vagy amelyik 12-bõl? Mert mindegyiket szedem lefele...csak jó lenne tudni! Amugy a rapidshare-rõl már töltöttem le csomószor zip-et és a jelszóról fingom nem volt...hol vannak elrejve(vagy ha nem is annyira elrejtve de hol találom õket)Elõre is kössz
Neukumfe
Én is észrevettem egy bakit. Amikor DK üldözi Sean-t és Han-t a városban. Amikor ott a kocsik között mennek el, akkor többször elmennek egy ezüstszínû vagy szürke, asszem Merci mellett.

Nem tom melyik, de nemnagyonjó 😄
Viszont észrevettem ott egy hibát, egyik ütközésnél letörik az evoról a szárny, vágás után a belsõ képen pedig újra ott van 😉

Neukumfe
nem tudjátok melyik szám szól mikor Sean elõszõr tanul driftelni a Mitsubisivel. Amikor ott a kikötõbe nekimegy mindennek? Köszi a választ!!

Neukumfe
Hát ez nagyon szuper, kösz. De tettél bele egy Fast and the Furious számot és kihagytál egy extraszámot. De ezen kívül semmi

Kid Rock - Bawitdaba.

én még nem láttam a filmet ezért nemismerem a zenét
de elön még az énidõm
Skynet
Valaki nem tudja hogy az elsõ versenynél milyen zene szól? (amikor még a sivatagban csapatják,egymás mellett mennek,de házak vannak köztük,aztán kiugrat a fsz,stbstb)... Nincs rajta a film albumán....
SNAKE01
jaja,szerintem is kúrva jó!
bár még van egy pár ami nagyon bejön.az is jóa szerintem ami a végén van amikor diesel megjelenik és a kocsijában szól egy ilyen mexikói zene.

EZ:10-don_omar_feat_tego_calderon-bandaleros.mp3
nekem ez is nagyon bejön.meg még egy pár...

mike0013
hallgasd meg és megtudod, de szerintem marha jó😉

Csabesz6
-.-télleg

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"