The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Vegyük mondjuk a legtriviálisabbat, ajánlottak érte nem kevés pénzt.
PSN: berghold
TÉÉÉÉÉÉÉÉK
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Hey Mami - Fanny Pack
Rockstar - N.E.R.D. (Jason Nevins Mix)
You'll Be Under My Wheels - The Prodigy
Lyrics Born - Big Money Talk
Juelz Santana's "There It Go (The Whistle Song)"
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Peck levagy szavazva<#levele>#levele>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
És mit ugatsz itt? 17 napja bejöttél megkérdezted azt amit elõtte 2-vel kérdeztek meg és már akkor is neked állt feljebb. Ha olyan okos vagy, mért nem segítettél pl TE azoknak akik zenét kerestek?
Fogjál vissza magadból nem neked van igazad!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Saját véleményem pedig hogy R-Unit.....LOL de jobb mintha drogoznátok, vagy vandálkodnátok ki is kell valamiben élni a fölös energiát. Meg a sulit.
Peace<#ravasz1>#ravasz1><#taps>#taps>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A Fórum azért van hogy kérdezzenek,aki akar válaszol,aki akar visszaolvas aki akar nem,és aki akar nem segít,de szertintem eggyik fórumozó se kiváncsi a te bunkó,paraszt beszólásaidra.....
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
De ezt ugyanúgy megtalálhattad volna, mint én.
Lenne egy olyan kérdésem hogy a nem e tudja valaki véletlenul hogy a film 19perc 40s -nél játszodó zenének mi a cime mert sajna még a soundtrackbe se rakták bele pedig nagyon érdekelne ha valaki tud erröl vmi infot plz ossza meg. elöre is köszi.
Olvass már vissza<#lama>#lama>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Vani
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Valaki mondja meg plíz mi az a zene ami az elsõ versenynél (a sivatagban) szól mert nincs rajta a soundtrackon a 12 szám között! Thx!
Viszont észrevettem ott egy hibát, egyik ütközésnél letörik az evoról a szárny, vágás után a belsõ képen pedig újra ott van 😉
de elön még az énidõm
bár még van egy pár ami nagyon bejön.az is jóa szerintem ami a végén van amikor diesel megjelenik és a kocsijában szól egy ilyen mexikói zene.
EZ:10-don_omar_feat_tego_calderon-bandaleros.mp3
nekem ez is nagyon bejön.meg még egy pár...