The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja vki, mi az a zene ami akkor szól mikor kiszállnak a liftbõl!
Valami rap zene feeling de nem tom mi az!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Itt a kép:

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Kiváncsian várom a képet.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
www.google.co.hu
ott beírod hogy : Fast and the furious soundtrack
rakat linket ki fog adni,ami rakat számot rejt....pár helyen le is tudod halgatni õket,és ebbõl megtudod....különben a filmvégén is ott az elõadó és cím.....kombináld ki...
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Segítséget szeretnék kérni!
Megtudná nekem valaki mondani hogy a FastAndTheFurious elsõ részében mikor a kommandósok rátornek a Japóra(Trent-re)mi az a hardcore zene ami megy? Elóadó-Cím?
Elõre is köszi
PSN: berghold
Valaki mondja már meg nekem, hogy a filmben a 44. percben szóló zenének mi a címe, elõadója. A csajom oda van érte. Elõre is nagyon köszi
sztem hozzá nem értõ emberek készítik a szöveget aztán ilyen láma emberek meg rá nyögik azt a hülyeséget amit a másik sok hülye fordít.sztem nagyon szar a szinkron mind3 részben.egyedül az egyet néztem meg szinkronosan a többit mind feliratosan néztem meg!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
azért ez beletartozik az általános mûveltségbe😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
linket adsz privibe😄?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nem tudná nekem valaki megmondani hogy a filmben az 5:53-dik másodpercnél meik szám megy??Légyszi.
na byez
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!