The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello!
Nem tudja vki, mi az a zene ami akkor szól mikor kiszállnak a liftbõl!
Valami rap zene feeling de nem tom mi az!
SNAKE01
már mindenki látta 1x és elég is volt belõle...

Web mester
Miéertnem megy a banner?

na mivan, kihalt a fórum? lécci segítsetek
nem a hey mami, hanem az, ami rögtön utána van!
mi annak a számnak a szíme ami a 40. perc 43. mp-kor van?
JohnnySmith
Hmm hát valóban 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Köszi, nagyon teszik a szám, most is azt hallgatom!
Itt a kép:

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

mike0013
én is várom a képet😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

JohnnySmith
Dj Shadow feat. Mos Def - Six Days

Kiváncsian várom a képet.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hali, megkaptam a filmet és találtam benne egy pár hibát. Eléggé dúrva hibák. Akarjátok hogy egy képet kitegyek nektek róla? Különben nagyon zsir film! Még azt akartam kérdezni, hogy mi az elsõ számnak a címe (mikor jön be a biztonsági kapun és akkor kezdõdik)?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Peck
nagyon egszerû dolog.... (google a barátod)

www.google.co.hu

ott beírod hogy : Fast and the furious soundtrack
rakat linket ki fog adni,ami rakat számot rejt....pár helyen le is tudod halgatni õket,és ebbõl megtudod....különben a filmvégén is ott az elõadó és cím.....kombináld ki...

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Hi all!

Segítséget szeretnék kérni!
Megtudná nekem valaki mondani hogy a FastAndTheFurious elsõ részében mikor a kommandósok rátornek a Japóra(Trent-re)mi az a hardcore zene ami megy? Elóadó-Cím?
Elõre is köszi
Juelz Santana - There It Go (The Whistle Song) megvan már
Fanny Pack - Hey Mami

PSN: berghold

Sziasztok!
Valaki mondja már meg nekem, hogy a filmben a 44. percben szóló zenének mi a címe, elõadója. A csajom oda van érte. Elõre is nagyon köszi
SNAKE01
fõleg ezekben a fast and furious témában.
sztem hozzá nem értõ emberek készítik a szöveget aztán ilyen láma emberek meg rá nyögik azt a hülyeséget amit a másik sok hülye fordít.sztem nagyon szar a szinkron mind3 részben.egyedül az egyet néztem meg szinkronosan a többit mind feliratosan néztem meg!

bertino
manapság már jó szinkron nem nagyon készül

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mike0013
szerintem az elsõ 2 jó lett szinkronosan, a 3-at még így nem láttam, de a driftet mér nem hagytk meg driftnek...
azért ez beletartozik az általános mûveltségbe😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

SNAKE01
ma belenéztem a filmbe szinkronosan és hát pfff...lol,majdnem elsírtam magam annyira siralmas ahogyan leszinkronizáálták.én sejtettem hogy ilyen gagyi lesz ezért is néztem már meg korábban feliratosan.nameg milyen má hogy a driftet pörgésnek fordítják?mért nem inkább sodródásnak vagy csúszásnak esetleg.na szóval nagyon szar lett szinkronosan ahogyan az elõzõ két rész is...

mike0013
amúgy TÉK😊

mike0013
hát ezt télleg nem itt kéne kérned...

SNAKE01
má van szinkronosan is...

Bocs h itt kérdem, de nem tud vki feliratot a Drift c filmhez?
ez a címe annak a számnak amivel kezdõdik😄j Shadow feat. Mos Def-Six Days

Randelz
ja nemnézki jól

Barney Tech
Amikor indul a film annak a számnak mi a neve?

toysoldier
Mikor jelenik meg dévédén?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Barney Tech
Lehet röhögni fogtok de én most látöm legelsõnek a filmet.

Barney Tech
Wábáki?

Barney Tech
Amugy sztem tök kaki az a Touran.

mike0013
mekkora téket csináltál😄

Randelz
Thx...örök hála

The Grits - Ohh Ahh

Randelz
Valaki megtudná mondani nekem hogy mi ennek a számnak a címe ami a filmeben a 19. percben kezdõdik...elég csak a dalszövegbõl 3-4 szó.

mapi
j

mike0013
faca😊
linket adsz privibe😄?

Sland
igen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mike0013
szinkronos:|???

Sland
Van már letölthetõ szinkronos DVDRIP

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sziasztok
Nem tudná nekem valaki megmondani hogy a filmben az 5:53-dik másodpercnél meik szám megy??Légyszi.

JohnnySmith
Tokyoi Hajsza elõrendelés..

Szállítás December 12 után.

Dj N-Ice
mindesetre szánalmas hogy pont az egyik legkeményebb tracket bírták betenni összvissz 5 másodpercre lol Prodigy - You'll Be Under My Wheels, sztem az egyik legkomolyabb nóta a soundtrackbõl... amúgy feka promo zenékért fordulhattok felém aki bukik az ilyen whistle song és hasonló nigga trackekre😊

na byez

\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))

JohnnySmith
Még idén..... vagy jövõre.....

toysoldier
esetleg nincs vmi konkrét idõpont?

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sland
nemsoká

toysoldier
és mikor fog megjenni?

Sland
nem jelent meg itthon

toysoldier
Sziasztok! Valaki tud mondani 1 helyet h hol lehet megvenni a DVD-t mer eddig seholse volt, a Media Markt-ban meg aszonták h még meg se jelent meg nem is hallott róla...

Yrda
de én is Nissan-ra tippeltem volna..

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1