The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Oldal 1 / 20Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1970-es Plymouth Road Runner :-)

don omar - conteio

segitség!a film végén milyen autóban ül VIN DIESEL?JA ÉS AZ A LATINOS ZENE AMIT AKKOR JÁTSZANAK,A CIME KELLENE.KÖSZI
<#fejvakaras>

Junior0902
Dominic Toretto napközben elképesztõ teljesítményû versenykocsikat rak össze. A márka kevésbé számít, mint az a kompjúter-vezérelt üzemanyag befecskendezés, amitõl ezek a gépek repülnek. Éjszaka Dom saját földi rakétáját vezeti, és 10 000 dollárt kaszál, ha valaki ki meri õt hívni egy versenyre. Egy ilyen éji verseny egyszerre utcabál, törzsi összejövetel és csatatér, csupa adrenalin, szexuális feszültség és nyers, fékezhetetlen sebesség. Tömeg lepi el az egyébként néptelen utcákat, hogy ünnepeljenek, õrjöngjenek és együtt legyenek. Dominic úgy feszít ebben a magas oktánszámú, törvényen kívüli közegben, mint egy rocksztár, õ a mohón felbõgõ, erejüket újra meg újra próbára tévõ motorok ura. Briant elvarázsolja ez az élet - a srác mohó és õ is próbára akarja tenni az erejét. Büszke a dörzsöltségére, de ennek a tömegnek õ csak zöldfülû. Mégis saját szupergépén hívja versenyre Dominicot. És megkezdõdik az ádáz hajsza... Eközben egy mindenre elszánt banda hajmeresztõ és életveszélyes országúti mutatványokkal, agresszív és vakmerõ stílusban rabol ki értékes szállítmánnyal megrakott kamionokat. A bûnözõk elképesztõ ügyessége láttán a hatóságok gyanúja az éjszakai versenyzõkre terelõdik...

dragon11
köszii😄

megköl tanulni a nyelvet.. :p

veilside csomagos 350z

dragon11

Ez Nissan 350Z v. Corolla?

dragon11
Csak az én "verziós filmemnek" nincs lefordítva azon részek, ahol japánul beszélnek? mert így elég zavaró nézni is..

kösz.

dragon11
aha.. ty😄

gondolom vmi ducati...

dragon11
Milyen motor van a film 5.percében?? A porba faroltat/húzat 1et..

pontos típus kéne..

TY! örök hála!<#worship><#worship>

elméletileg az új DVD-n vannak..

gabe paul logan
ezek a törölt jelentek csak külön léteznek, vagy van egy kibõvített filmváltozat is?

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

gabe paul logan
bakker, mé nem smárolnak az egész film alatt 1x sem??? elég fura a kapcsolatuk

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Köszi 😊

? 😄

Valakinek van egy képe a film végén látható Sylviáról (amivel Sean elindul Vin Diesellel a versenyre)?

bazzeg.. XDDDDD

így már értem hogy miért golf van abban a vidámparkban... vagy miben.. 😄DD

meg ebbõl is kimaradt jelenet rész... 😄

ez is kimaradt:

így készült + háttértörténetek.. 😄D

törölt jelenetek a filmbõl.. 😄

Picar77
de még mien (L)

()() (^^)

nagyon jo a film
NAgyon köszönöm<#taps><#worship><#worship><#hamm><#wink><#beka2>

Nem küldöm el azért sem.😊
Olvasad el itt.
Grits - Ooh Ahh

ha itt megvárod a választ, megmondjuk

Hello

Valaki megtudná mondani ho mia címe annak a számnak amikor nézik a tuareget úgy a 19. percnél van.a címet erre a címre küldjétek [email protected] please!!!!!!!!!!!!!!<#help><#help><#help>

Legend Killer
A zenék is jók.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

I.C.ram
Szerencsétlen DJ Shadowból is popmajmot csinált ez a film 😞
Legend Killer
<#wave>

Jó film!<#eljen><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Web mester
Volt régen banner csak letörölték.

ikegami
Nem a hozzászólás miatt. Azért mert szeretem ezt a filmet, és
bannereket is szeretek csinálni. <#smile>

De azért jó lett.

Klemice
lol

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

havi 1 hozzászólás miatt? szerintem kár volt

ikegami
Csináltam bannert. Hamaosan itt lessz!

ArsenalForever
Igen, kösz, közben én is rájöttem hogy ott könnyebben megtalálom, gaijin-re gondoltam. Csak a DVD-t valahol elhagytam 😞

ja várjá, arra gondolsz hogy gájzsííín vagy ilyesmi? lol..nem tudom hogy írják nézz meg egy angol subtitle-t

outsider

ArsenalForever
Nem tudjátok mi volt az a szó amivel DK illetve Sean-t? Kívülállónak volt asszem fordítva.

mike0013
talán légyszíves vagy valami?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Magoo
Keress magadnak...nehogy már más dolgozzon helyetted...

SNAKE01
mi a fasznak?

toysoldier
<#wow2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

küldjetek tokyoi hajszás képeket!!!!
már elnézést, de tényleg kezdõ vagyok ebben a témában, de végigolvastam az összes bejegyzést és minden zenét letöltöttem amit csak leírtatok, éppen azért hogy elkerüljem az ilyen bejegyzést, amit most írtál. de egy maradt, az pedig a kedvecem.
JohnnySmith
Már uncsi a zene kérdés, tekintve hogy az utobbi 2-3 oldal csak errõl szól szóval nem is kell sokat átböngészni a válaszokért...
(az OST listától kezdve a plusz zenékig, mindent meglehet találni lap alján a keresõ)
Zenét meg alap hogy emule-ról vagy shareaza-ról lehet szedni esetleg torrentrõl.
Szerintem most nagyon sokat segítettem a zene kérdésekkel kapcsolatban, követendõ példa ha valaki zenét keres a filmbõl.

Szóval akinek ilyen irányú kér(d)ése van az ne szerencsétlenkedjen már.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hello ha valaki tudja hogy a zenéjét hol lehet megtalálni akkor itt az email cimem [email protected]
<#confused><#conf><#falbav>
Oldal 1 / 20Következő →