970
  • Troby18
    KÖNYÖRGÖM GONDOLD MÁR ÁT TE GENIUS...... MI A FASZ BAJ TÖRTÉNHET EGY URES UTON ??????NEM TÚNT FEL HOGY CSAK AZ ÜRES ÚTRÓL BESZÉLTEM EDDIG? KI A FASZOM KIVÁÉNCSI A FORGALOMRA??? NEM KÉRDEZTE SENKI..AZT HISZED KÉPESLENNÉK RALLIZNI AUTÓK KÖZÖTT?? jaaaaa hogy te ugy szoktad??? ááhh értelek most már értem hogy mi a bahjod...szal te egész eddig madraról beszéltél ja jóó..BOCS
  • Bucser
    te meg hogy mit jelent az intelligencia... Az üres út meg azt jelenti, hogy a belátható út üres... csak tudod a balesetek 80 % a nem a belátható útfelületről érkező veszélyforrásból keletkezik.
  • toysoldier
  • Troby18
    Pontosan Azt fogom tenni oké Főnök? megfelel?kimegyek és jó széttörök mindent
    ---------------Okos egy ember lehetsz te is bazdmeg...Hát ne haragudj én arról nem thetek hogy nem tudsz felfogni semmit..de hogy ha ennyire hülye vagy hogy nem tudod fölfogni azt hogy mások életével nem jáccok és a magamésval sem..akkor rólad ennyitt...arról sem tehetek hogy nem tod mit jelent azt hogy ÜRES út... de hát leszarom ..
  • Bucser
    ja persze szarrá törni valakit az utcán...
  • Troby18
    na jólvan van jobb dolgom is ilyenekkel foglalkozzak..na PÁ
  • Bucser
    hát még mennyire intelligensek....
  • Troby18
    HOL ÉLSZ TE BAZDMEG..?? EZ NEM MESEORSZÁG!!!!
  • Troby18
    tényleg nagyon buták vagytok . én nem vagyok az ..ITT TÉNYLEG ENNYIRE BUTA EMBEREK VANNAK???? ez komoly???OLVASSAD MÁR EL MIT IRTAM TE GYÖKÉR!!!AZ ÖSSZESET OLVASD TE FASZKALAP....
  • Bucser
    Akkor csak emlékezz hogy HAn-al mi történt a filmben.. nem az nyomta szét hogy DK rálőtt hanem az oldalról jövő kamion ami számára tök mellékes, hogy veled szemben és mögötted az utca üres... Te meg ezt fogd fel.

Egyébként bocsáénat a spilerért...
  • Troby18
    én megosztottam az élményemet és hogy milyen hatással volt rám..én arról nem thetek hogy szertsz belekötni másokba és okoskodni....ugyhogy inkább neked a chatet ajánlom...
  • Troby18
    Látom nem fogtad fel...ha valamit elírok bocs kicsit gyorsan írok..de pont erről beszéltem ...mindenbe bele kell hogy köss igaz???akkor most megint leírom higy megértsd!!!KURVÁRA ÜRES VOLT A PARKOLÓ ÉS AZ ÚT IS!!!!!ELÉG VILÁGOS???olvass már visszafele légyszíves...ne hogy már megint leírjam...
  • amdrula
    Ha esetleg értelmesen írnál, talán sikerülne értelmesen elolvasni.
    Én is tudok vezetni, de egy film miatt nem azaz első, hogy kimegyek kockáztatni mások/magam életét...
  • Troby18
    nemkb már a 100adik filmet nézem feliratosan...És nem vagyok sérthetetlen..nem tom miért kötözködtsz..én tudok vezetni de nekem másokra kell figyelnem forgalomban mert sok a marha aki nem figyekl oda....és annal alevét én szívom meg...és ha nem értetted amit írtam akkor olvasd át megint FIGYELMESEN....
  • Csabesz6
    én morpheussal töltöm a zenéket
    www.morpheus.com
  • Ciluka
    Sziasztok a film legelején a zenét honnan lehet letölteni?Nagyon fontos lenne már mindenhol megnéztem de sehol sem találom!!!KÖszike
  • kuno
    nah, meg is van :S elsikottam felette, amikor a fórumot olvashattam :S
  • kuno
    sziasztok...a film elején az a szám, benne van a film OST-jában? ha nincs, valaki megtudná mondani, hogy mi annak a számnak a címe? :P
  • amdrula
    Szóval szerinted mindenki, aki balesetet okoz autóval az nem tud vezetni, te meg sérthetetlen vagy.

Először láttál felíratos filmet?
  • Troby18
    Képzeld a fimben tele volt balesettel.csakk ugy megsúgom.és a környezetemre vigyázok...hülye nem vagyok és üres volt az út is..szal erről ennyit..aki Adrenalin vadász az érti ezt... " ne agyjanak jogsit olyannak aki nem tud vezetni.JANIK!!!!!!! akkor merek ilyeneket csinálni ha érzem az autót és ismerem az utat mert magamban megbízok..:D
  • Bucser
    NA az ilyen janikák miatt tennék bele több halálos jelenetet mert a sok majom azt hiszi, hogy a Richard Burns vagy a Schumacher és valakit elütnek.. nem őket féltem hanem a környezetüket...
  • Csabesz6
    :DDDD----valakire nagyon nagy hatással volt a film
  • Troby18
    egy a Gázz.. hogy utána vezethetnéked van mint az állat ...amikor mi megnéztük akkor majdnem elkaptak a rendőrök me kicsit csikorogtunk a városba a film után:D:D:D:D ÉJJEN AZ ADRENALIN..VÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Troby18
    GYEREKEK...NAGYON NAGYON NAGY A FILM.....3 szám van ami kurva jó benne...
    meg kell néznetek..mármint amit lehet hallgatni is.d a többi égő de a filmhez illik..de az a3 szám az a alegjobb... de nem mondom meg melyik:D Ja és feliratosan kell megnézni...UGY A FASZA..nincs olyan sok szöveg de első 4 percbe belejössz.észre sem veszed hogy olvasol.D kurva jó..én pl olyan mindt ha magyarul néztem volna..:D:D llényeg HOGY NÉZZÉTEK MEG ..KURVA JÓÓÓÓÓÓ
  • kisrecsi
    2:De lehet hogy most tette le a jogsit attól még jogsi nélkül is lehet menni
    kocsival.(és ezt csak zárójelbe írom hogy én 13 éves vagyok és néha még nekem is megengedik hogy vezessem a toyotánkat)
  • amdrula
    Dj Shadow feat Mos Def - Six Days the remix
  • Ciluka
    sziasztok!tudja valaki hogy a legelején amikor elkezdődik zene!Annak mi a címe?fontos lenne,köszike
  • krugman
    hát én is megnéztem . nagyon szép volt minden de azért a történeten még dolgozhattak volna . de ezek ellenére is nagyon tetszett a film ... :P
  • Darthmushroom
    Na végre láttam én is! Szerintem nem lett olyan rossz film!
  • toysoldier
    Nah ma megnéztem és az előzetes alapján nem számítottam vmi nagy filmre, de pozitívan csalódtam. Én is nagyot néztem h suliba jár a csávó,de ez van.:D azé Hant 1 picit sajnáltam amikor meghalt:( + annak is örültem h Driftet nem fordították le karcolásra mer az elég hülyén hangzik. Szóval sztem király film
  • Samanó
    Ez csak film!: ) Amúgy meg nekem is van ismerősöm, aki nek nincs autóra jogsija deh úgy tud autót vezetni 17 éves fejjel hogy csk anézek: )
    deh tény hogy tényleg nem egy kamasz arcú a főszereplő!:D
  • Csabesz6
  • Dj Toto
    hi. tudna nekem vki linkelni egy rendes magyar feliratot? mert ami van az hiányos sokszor nem feliratoz. elöre is köszi
  • ZsirosKenyer
    na megnéztem végre én is..

Nos a második résznél egyértelműen jobb (nem is volt kétséges), de valahogy az első rész hangulatát nem sikerült még mindig felülmúlni. A Tokyo Drift nekem már túlságosan csili-vili, a legelső részben jóval életszagúbbak voltak az autók, meg a történet is. Mondjuk a főszereplő valóban kicsit jobban játszott mint az előző részek nyálgép Brian-e, de azért ő is hiányzott kicsit.

Ami kicsit zavart hogy mindenki középiskolás volt:

1.Tyler(Sean) a főszereplő is már 25 éves, és sehogysem néz ki 17-nek.
    2.Friss jogsival nem hinném hogy ekkora rutinnal rendelkeznének.
    3.Eleve nem bírom ezt a korosztályt(elnézést a jelenlévőktől),mert csak esztelenül nyomják neki, és szinte hetente megölnek vkit a vezetési stílusukkal ,vagy éppen önmagukat segítik át a túlvilágra.. Korai még nekik ez az egész..

• ldavid
    KRITIKA
  • modellmaker
    egy jódarabig még biztos.
  • mike0013
    nem tudjátok meddig adják a mozikban?
  • Dash
    német felirat kéne nekem?!
  • ZsirosKenyer
    én ma nézem moziban.. -.-
  • modellmaker
    Most néztem meg a filmet. tipikusan az a kategória amit csak moziban szabad megnézni. :D először legalábbis. itthon a mozis verzió valahogy nem adta annyira. :D pláne nem a Karib-tenger kalózai után :D de egyszer elment ez a film is.