The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
lol!😄D

na, ennél szarabb fordítást látott már vki? (subtitle)

elõzetes magyar felirattal

"karcoljunk!" "vágod a szótárt?"

hát ez valami büntetõen igénytelen. Ha a végleges verzióban is így fordították sírva fogok kirohanni a moziból <#falbav>

többi radír
Na béna vok.😄
Itt a Sylvia. Élvezd...😊
TYME
Már mint a filmnek 😄DDDDDDD

TYME
Nem tudom írtátok-e már az egyik soundtrackja a zenének: Teriyaki Boyz - Tokyo Drift

Bucser
meg hogy milyen cool hogy 200-al zúz az utcán és soha semmi nem történhet vele annyira fasza a verda is meg a vezetõ is... Azért igazán beférnbe mindegyik részbe amikor ész nélkül zúznak az utcán, hogy valakit felken egy kamion és 200-nál elszáll mint azt a tokyo Driftben láttuk... Kár hogy csak egyszer...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
áhá,értem! ezzel nem találkoztam még! :|

az a credits végére be volt vágva moziban is.. nem arra gondolok.
EZEN a DVD-n van egy "alternate ending" az elsõ részhez, amit már régóta meg akarok szerezni, de nem találom sehol külön ki-rippelve.. 😞

akár igen..

ez a bajom a F&F-fel, fiatal gyerkõcöknek készül, cisli-vili verdákkal, kizárólag toppos fiatal tinilányokkal, eszméletlen nagy lazasággal.

Jó lenne már egy konkurencia, drámai végkifejlettel, halállal, és egy halom megrázól elemmel 😊

Szóval kicsit komolyabban véve az egész.. Rengeteg autósmûfajvban készült már ilyen jellegû film (nascar, indycar, stb), szóval a street-racerek világának sötétebb oldalát is be lehetne mutatni, nem csak azt hogy minden milyen fasza, és mindenki milyen kemény.

DJ Skyline
úgytudom csak annyira van folytatva,hogy Diesel bá kocsikázik Mexikóban' vagy hol, és kész...

És a mentõk bárkit megmentenek?

Plusz meghalhatott a végén még a két gonosz japó is, akár még Vince is a kórházban...

PSN: berghold

ezt a DVD-n láttad? úgytudom ott van folytatva a sztori pár perc erejéig..

Bucser
Nem halt meg. hívtak hozzá mentõt méghozzá Toretto húga.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DJ Skyline
de igen! az elsõ részben szerintem meghalt a fehér VW tulaja! mikor a japók a film végefelé szitává lõtték

Bucser
Fast and the furious: Tokyo drift

Annyira nem jó mint az egy de nem is olyan szar mint a 2. A storylinet vehették volna komolyabbra (hisz valaki meghal (ilyen még az elsõ részben sem történt)) ez még komolyan is lehetne vehetõ ha nem egy 17 éves srác 17 éves csajszi kegyeiért folyna a versengés.... Szóval így ebben a formában komolytalan..
5/10 az autós jelenetek miatt és mert meg mertek ölni a film második felében egy szereplõt.

Ami nagyon nem tetszett az a mûanyag által eldeformált aluminium... amikor Takashi Nissanja ütközik Sean Fordjával eléggé kiábrándító, hogy a Ford hajlik deformálódik a Nissannak meg semmi baja... MEg ugye maga környezet... középiskolások??? HA egy anime akkor ok de ez film... ide több kell...

DJ Skyline
ja,tényleg sry....

Õ az 512kbps-es nettel történõ 80k-s letöltésre mondta, hogy érdekes.

DJ Skyline
miért? magyarországon 27-én lesz a bemutató!

Most, hogy így mondod tényleg az. 😄

fifi
na az elég érdekes...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

még 12 nap és a mozikban! <#alien>

Szevasztok Egy olyan kérdésem volna hogy van olyan magyar felirat ami nem hiányos ? mert amit ide linkeltetek az eléggé durva 😊 néha 10 percig nincs semmi felirat... remélem valami gyógyír lesz ehez.
senki ? 😞

a film végén DK-nak (Sean)van egy szürke silvia s15-õse , arról kéne minnél tõbb kép 😊 ha találna vki plz linkeljen ide , vagy privibe 😉

nekem 80kb/s el ment 😊 (512-es netnél😉

SiteDisagner
Ne izgasd ezen magad, nem is tudod hány embernek okozol örömet! Én is töltöm, kösz szépen jó arc vagy! <#crazya><#worship><#taps>

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Tibor
felfelé full sebességgel ment fel

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Darthmushroom
Köszi,h feltöltödted! Millio kösz!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

thx

akartam mondani...
rapidshare-re jobb lett volna pakolni, de azért köszönjük!

CSOCSO
uberlassu a letoltes
itt az én emberem <#ravasz1>

Tibor

Tibor
40%-nál tart a feltöltés 36 perc múlva fent van

Tibor
89mega és sokáig tartana nekem feltölteni, habár este lehet feltöltöm

vki felrakhatná egyben az egész OST-t + extra tracks-t is!
torrenthez lusta vagyok..
htx!

Tibor
Lyrics Born - Big Money Talk Jelszó: kimaradt zene

Tibor
Fanny Pack - Hey Mami Jelszó: kimaradt zene

Sland
megvan az összes

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

The Grits - Ooh Aah Jelszó: www.dwt.uw.hu

JohnnySmith
Ízlések és pofonok tudod.... 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DJ Skyline
nekem nem tetszik egyik sem :|

JohnnySmith
www.n0k0m.atw.hu/Grits - Ohh Ahh.mp3
http://rapidshare.de/files/21343474/Rock_star.mp3.html

Sajna nem tudok feltölteni 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ezek a zámok maradtak ki a soundtrack-ról :
Hey Mami - Fanny Pack
Rockstar - N.E.R.D. (Jason Nevins Mix)
You'll Be Under My Wheels - The Prodigy
Lyrics Born - Big Money Talk
Juelz Santana's "There It Go (The Whistle Song)"
Ohh Ahh - The Grits