Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hallottam, hogy a DigiTV-s kártya nem mindegyik set top box-szal mûködik. Ez igaz? Mert szeretnék beruházni valami normálisabbra, hogy legalább HDMI kimenet legyen rajta, és hogy tudja rendesen kezelni a HD adásokat.
Tudtok esetleg ajánlani valamilyet?
Elõre is kösz! 😊
https://www.adventuregames.hu
2.A fórum egy társalgás egy adott témáról aki itt tesz fel kérdést itt kapja meg a választ/reakciót.
3.Keress egy rézdrótot köss rá egy koax kábelt egy dugóval összedugod a tvd majd írányisd a drótot egy közeli adótoronyhoz és hangold be a tvkészüléked😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Következõ kérésem lenne: olvastam,hogy át tudjátok rakni a frekit és az SR-t hogy bejöjjön az RTL. Leírná nekem valaki,mint a "hülyegyereknek,lépérõl-lépésre,mit kell tennem egy Opticum 4000C beltérinél?Hétvégén Forma 1 és eret vágok ha nem látom. Köszi elõre is!!
[email protected]
Nagyon sokan vannak akik beakarják kötetni a szolgáltatást így nem csoda ha késnek(rendelesi sorrendben kötetik be)Tudtommal külsõ (szerzõdött!) emberekkel oldják meg.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Semmi lehetõség vagy megoldás???
Ez a mûhold váltás miatt lehet, vagy a frekvenciát helyezték át
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
Pontosan melyik megszûnõ csatornáért fáj a szíved..? Mert az AXN crime meg a sci fi pont meg is vígasztal..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az azután lesz miután átállítják az összes antennát a nyugati 1 fokra...
semmi esetre se menj a digihez! tehát: nagy N és nagy E!
nekem volt, ha picit beborult már nem néztünk tévét...
És itt most nem érdekel, hogy egyedi eset volt-e az enyém, szarul volt beállítva, szar volt a cucc stb, elõfizettem egy szolgáltatásra és szar volt. pont.
UPC az elmúlt napok esõzéseiben sem maradt ki egy pillanatra sem.
Keress inkább egy digist akivel összeálltok és felezitek a upc költségeit.. Most úgyis lesz 16 pusz csatorna <#eljen>#eljen>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A rossz minõséget tudtommal azért van hogy így ezáltal több csatornát tudnak sugározni egyetlen transzponteren keresztül..
#1062: Régebbi idõszakban egy gyenge vihar miatt is nem volt jel de most már csak egy kemény vihar zavarja meg a tv-zést.😊
#1061: Nem tudom hogy mindegyik-e de egyes beltéri egységek az MPEG 4-es (HD) formátumot nem ismeri fel.Így a nézõ csak hangot kap(én azt).Elviselhetõ a kép nincs baj (CRT-n).Akkor lehet hogy alacsonyabb felbontást kellene használni....
2. Az új elõfizetõknek már TWIN fejjel szerelnek így a DUAL beltérinél nem zavarják egymást.
3. A Digi képminõsége rosszabb mint más szolgáltatóké. ( de az utóbbi idõben valamelyest javult) Hogy ez kit mennyire zavar felhasználófüggõ. Lásd: pl #1061. Nekem pl megfelel. LCD tévénél a kis képernyõsnél nincs gond, illetve a régi CRT tévével is jó. Ha nagy képernyõs LCD-d van akkor ne válaszd.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
A jelminõség 90% körül van, viszont a dekóder az az olcsó DIGI TV-s típus, amit adtak hozzá. Ha jól olvastam a neten akkor az még HD adást sem tud fogni. Vagy igen? Lehetne minõséget javítani egy dekóder cserével? Mondjuk egy olyannal, amire már a HD szó is rá van írva? 😊 Vagy ez nem annyira lényeges?
Vagy a legjobb megoldás, ha más szolgáltatót választok?
És még egy kérdés így utoljára: Nektek is ilyen ronda volt/van a kép?
https://www.adventuregames.hu
De valaki irhatna vmi okosat hogy mi lesz akkor, lehet-e tovább okositani, vagy vmi megoldás?
http://racing-events.blogspot.com/
Egyébként lehet annak valami jogi következménye hogy otthon illegálisan nézi a mûsorokat az ember?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Még valami.A kábelt is meghagynám mellette mert azzal nincs problémám.A digi kábele milyen csatlakozóval megy a tv-be?Koax vagy scart?Ha koax nem szeretném állandóan a csatlakozókat cserálgetni ha digirõl kábelre kapcsolok.Bár úgy tudom létezik koax elosztó is.
Elõre is köszi.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Most készülök venni egy Opticum 4050c okosított beltérit...
Szerintetek érdemes?Vagy hagyjam a francba...van elõfizetésem is,csak gondoltam így minden csatorna nézhetõ lesz... Várom a véleményeteket...
Az analóg adások, a hagyományos CRT tv-n nekem is valamivel szebbnek tûnnek, viszont a az LCD-n a digitális adások nagyon szépek, amiket meg HD-ben ad a digi (bár az én tévém nem tudja az 1080p-t) azok meg kitûnõek.
Szüleimnek egy fullHD philips lcd-jük van, na ezen hányinger a digitális adások kinézete...(bár náluk lehet a digi szolgáltatással van valami bibi)
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Panasonic L32U10E típusú tv-m van (Full HD Lcd), Digi Tv (kábel) elõfizetést használok.
Amíg hagyományos CRT TV-m volt, addig a kábelen érkezõ analóg jel zajos, a digitális viszont tûéles volt. No lecseréltem a TV-t (igaz, nem a TV nézés élményéért hanem a PC-vel kötöttem össze...), és legnagyobb meglepetésemre az analóg jel ÉS A DIGITÁLIS IS rossz! DVB-C tunerrel beállítva minden (Beállítás: Svédország). A HD adások tûrhetõk. Ugyanez a helyzet akkor, ha a DIGI TV digitális beltéri egységét kötöm (scart-tal) a TV-re. Azt mondjuk ma visszaadom, mert nem kódolja ki a HD adásokat...
Van valakinek ötlete arra, hogy hogy lehetne javítani a képminõségen? A TV beállításaival lehet szórakozni, de az édeskevés ugye...
A TV-n beállíthatok még Finnországot is területi beállításnak, úgy tudok még DVB-C adást programozni. Kicsit idegesítõ hogy a régi CRT szebb volt mint a mostani.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Kössz!
Csak azért kérdeztem mert mikor 3 éve megrendeltem az elsõt akkor lehetett mellé kérni egy másik dekódert is de azzal ugyanazt a mûsort lehetett nézni a másik tv-n mint az elsõn...
De akkor ez nem olyan!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222