1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
manutd #1165 Igen innen kerestem ki de semmi:( -
#1164 itt keresgélj -
manutd #1163 Ez a baj hogy nekem egy sincs:S eddig volt:D
12607 az INTELSAT1002-nél
27500 pedig a frekvenciánál
Horizontálisan
elvileg ez a digisport koordinátája de nem találja:S -
#1162 Akkor ott kell lennie(nálam van).
Nem néztél el valamit?:D
Több digisport is van a műholdon miénk a hu-val végződik:D -
manutd #1161 Próbáltam,sikertelenül...ha egyáltalán jó frekvenciát kerestem:/ -
#1160 műholdason is van. keresd le a Digisport frekvenciáját. -
manutd #1159 vagy nem lehet hogy csak kábeles digin fogható? -
manutd #1158 Pedig a csomagban benne van amit fizetek...szóval csak úgy nem kéne eltűnnie..már töröltem,újrakerestettem,de semmi... -
manutd #1157 műholdas...és mégsincs:S -
#1156 Kábeles vagy műholdas?(utóbbin van) -
manutd #1155 Üdv!
Valaki mondja már meg,hogyhogy nincs Digisportom?eddig volt,aztán tegnapra eltűnt... -
#1154 sok, horvát nyaralóval rendelkező, magyar csinálja ezt csak UPC Directel.
Arra figylej, hogy Digi-s kártya csak az általuk adott beltérivel nyitja a csatornákat. -
#1153 Hi, engem az erdekelne hogy tudnak-e magyarbol digi tv-nel szerzodest kotni (romaniaba elek) mert itt a digibol sorra veszik ki a magyar adokat , pl. RTL, CoolTV, Film+ stb... szoval azt gondoltam hogy magyarba megvennem es athozni ide ha muholdas allitolag kellene mukodjon es fizetnem online vagy bankon keresztul ha lehet, mit szoltok ? -
#1152 hát sajn más lehetőség nincs...érdekelne még,h milyen gyakran cserélgetik a csatórnákat?vhol ólvastam azt is,h elég gyakran...
köszönöm -
madmanic #1151 műhódra NE -
#1150 Jó a minősége, érdemes rá átváltani és olcsó is.
Tömören ennyi :) -
#1149 Hello!
Jelenleg noname kábelszolgáltatónál vagyunk és elég sokat sz***ak...Szinte napiszinten nincs egy-két csatorna...:S
Érdekelne,h megéri-e a digire cserélni?Ki mit tapasztalt?Ólvastam,h nem valami jó a minőséége...
thx!szép estét
-
#1148 #1147,#1139
Omg ti ilyeneket néztek?:D
A csatorna tudtommal a 16-38 hónapos korosztályt célozza..Ahányszor arrafelé kapcsolok mindig ilyen kedvem támadt -> -
#1147 Bebe TV? xD Az nagyon beteg... -
laserdawn #1146 Legalább olyan jó mint egy budweiser reklám. -
#1145 ja, pörgős, van is nézettsége a youtubeon -
#1144 Igazad van, én is unom a állatos mosópor reklámokat :D -
laserdawn #1143 Nem rossz, dinamikus. -
#1142 Mekkora jó már ez a reklám
Ilyeneket kellene csinálni nem azokat a gagyi mosóporos, sárban dagonyázó gyerekes rókás reklámot állandóan :Dvégre egy jó magyar! reklám -
#1141 Rosz linekt adtam abból nem sokat lehet következtetni
helyes link -
#1140 Itt nézz körül.....
menü>Telepítés>Transzponder szerk.>beírod a paramétert majd keresés
Omg nincs kézikönyved hozzá?:D -
#1139 hello az lenne a kérdésem hogy nekünk nem jön be a CNN, bebe tv, Fashion tv és ezeket hogy lehet behozni
Intelsat 10-02
12.531 V
(23340, 3/4) ezek az adatok csak hogy kell beállítani?? -
#1138 Na ne (tényleg) ilyen lenne a 3 betűs?:D -
Samanoske #1137 Én elhiszem neked mert máshol is olvastam,hogy kábelen jön a hd nem úgy mint a szaros upcnél,hogy lehúznak hogy vegyél stb-t amibe még hdmi sincs!
Gondolom a tvdbe mpeg 4 tuner van nem?
Enyémbe sajna csak mpeg2! -
maddog74 #1136 Azt mondják lcd tv-n eleve rosszabb a digitv műholdas adás.Vagy nem így van? -
#1135 szerintem jobb lesz ha ők is is digikábelesek lesznek -
#1134 Nálatok ez működik mert az kábeles de a faterodnál nem fog,mivel nem támogatja HD-s csatornákat
A DVB-t-s lehetőséget pedig (most) felejtsd el mert az összezavar.
-
#1133 van 2 lcd tv-nk itthon , mindkettő LG.
az egyiken (a régebbin) át kellett állítani az országot finnországra és csak úgy találta meg pl. az M1HD-t meg a többi jó minőségű adást.
addig csak sima TV-t írt ki, most pedig már DTV-t ír ki a csatornáknál, persze az RTL meg TV2,film+, stb. nem HD de mióta megcsináltuk hogy így hozza be lényegesen jobb rajta a kép.
-
#1132 Tévedsz nálad és náluk nincs analóg adás digitálissan sugarozz mintkettőtöknek csak annyi különbséggel hogy neked jobb minőségben(HD-ben) nekik meg a hagyományosban(kockásodott kép).
Hiába keresgélsz ott HD-s adókat nem lesz rá lehetőség.
Sajna ez esetben rossz minőséget kell nézni vagy azzal próbálkozni amit ajánlottam.
Analóg adás kb annyit jelent mint hangyás kép vagy szellemkép.
-
#1131 idáig oké, a tv-vel nemhiszem hogy baj lenne, de mégis szar a kép.
nem sikerült behozni az adásokat úgy hogy jó legyen, ezért gondolom én azt hogy ez csak analóg adás , mert nálunk az rtl meg mindegyik csatorna sokkal szebb. -
#1130 "digitális adással is ugyanez a helyzet ?"
Hát ez egy másik fogalom mert van analóg meg digitális is.
HD az csak magas felbontást(High Definition television) jelenti ami leginkább a digitális adásban jelenik meg.
De nagy felbontású földfelszíni digitális adásra van rá lehetőség ha a lcd tv támogatja DVB-T
A Digi digitálisan sugároz de nem rendelkezik nagyfelbontású adásokkal.(jelenleg) -
#1129 Sziasztok.
Nagyfateréknál egy HUMAX beltéri egység van meg egy Orion lcd tv.
Itt nálunk ugye panelba kábel van , így simán betudjuk fogni a hd adásokat meg a digitális adásokat is.
De antennán keresztül is belehet ezeket fogni ?
Mert lefuttattam ott egy automatikus keresést, behozott minden csatornát , de gyenge a kép nagyon.
És a listába is csak sima m1-et ír nem jelzi ki az M1 HD-t.
Megoldható a digitális vétel ott ?
UI:látom írtátok itt hogy hd-t nem lehet fogni antennás megoldással.
digitális adással is ugyanez a helyzet ? -
#1128 dejó a kábeleseknek:(
műholdasok meg élvezhetik a hagyományos minőséget akkor is ha HD felirat szerepel:( -
Baelint #1127 Figyelj: nekem kábeles digim van (Bp belváros), nincs semmi doboz, csak tuner a tv-ben.
Ehhez képest HD-ben nézem a VB-t az m1-en, de szintén HD (1080i-ben jön) az m2HD, a Digisport HD és a Duna HD is.
Többször nem bizonygatom, mert innentől nem érdekel, ha nem hiszi el valaki, vagy csak szimplán átsiklik felette... -
#1126 igen már rájöttem:)
megnézted már a szolgáltató weblapján a csatornakiosztást?