Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet,de ezt már szerintem soha nem fogjuk megtudni.😄
gergely1991
Valamit kihagytam:Nem csak a csatornák lézárlására hanem, lehetõség van akár a beállítások módosításának levédésére is.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Na álljunk meg egy pillanatra hogy is van ez? :S
A beltérinek nem szabadna csak úgy kódot kérnie csak akkor ha a csatorna zárva van(ezt leginkább olyankor alkalmas ha van kiskorú a családban és a csatornát lezárjuk így elérhetetlenné teszi a nekik nem való mûsorokat)
Milyen típusú a beltérid?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Az RTL-es kódot ,hogy szerezted meg?
Szerintem úgy meglesz a többi is.
jha ok de arra megint más a kód :SS !!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gergely1991
próbáld meg ugyan azt mint az elözõnél-nél...

jha de nem az hanem más. Nekem úgy van hogy na szóval belemegyek oda hogy menü aztán TP/Keresés vagy valami ilyesmi és oda beírom a Megahercet/Mhz meg még valamilyen számot aztán frissítem vagyis tudod ahol keresi a csatornákat és aztán jó vagyis az RTL Klubot is úgy kellet de nem gyerekzáraztam hanem ki írja hogy (vagyis valami ilyesmit) hogy: Zavart Csatorna és CA_RIASZTÓ 10 vagy valami ilyesmit vagyis azt írja hogy Zavart Csatorna na és oda kellene nekem a kód plssss valaki nemtudná nekem oda adni?? :SSS mert kellene!!

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

gergely1991
Gyerek záraztad?😄
Akkor Feloldás: léptetés a csatornához zöld gomb

Hello!!
Én azt szeretném hogy valaki nem tudja a kódot a FILM plusszra ugye mert nem megy mert le van zárva és valami kódot kér meg az RTL-hez is de az RTL Klubos kódot már tom és mûködik is már csak a FILM Plusszhoz kellene a kód ?? :S plss valaki tud segíteni írja valaki le léci a kódot a FILM Plusszhoz :SSS! Elõre is köszi szépen!! És a MÛHOLD Név: INTELSAT 1002

Nagyon köszönök mindent.
gergely1991
"Olvastam az új mûholdról, jövõre nézve mik a lehetõségek azoknak akik nem elõfizetõk a diginél?"
Csak annyi hogy a digi a intelsat1002 thor5 mûholdat használja.Igen az új a thor6 amit tudtommal a thor3-at váltja fel.

gergely1991
nem, semmi még...

Eltelt egy éjszaka és úgy tûnik minden jó.
Köszönöm....
Jövõre nézve kódváltás, vagy hasonló trükkök?
Tudsz valamit?
gergely1991
Nincs mit remélem megoldódott (rendesen) a problémád😊

Nagy vagy minden ok😄
Kézikönyv persze nincs,de így már tudom mit kell csinálni.
A transzponder szó segített.
Köszönöm szépen..

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen én de ez szerepel az adatlapomon is😊

"http://sites.google.com/site/geryonline"
Erre az oldalra értettem, amit beszúrtál.
Azt hittem, hogy te szerkeszted GeriOnline néven?:..
gergely1991
Hu strong típusúnál nem volt még dolgom😄
Kézikönyved nincs hozzá?()Transzponder szerkesztés vagy hasonló témaként keresd)
"Egyébként tetszik az oldalatok sok jó dolog van rajta.
Elmentettem."
Ezt meg mire érted?:S

Egyébként tetszik az oldalatok sok jó dolog van rajta.
Elmentettem.
Szia Gergely.
Olvastam az új mûholdról, jövõre nézve mik a lehetõségek azoknak akik nem elõfizetõk a diginél?
Strong 6011 es beltérin,hogy tudom átállítani a frekvenciát?
Tudsz ebben segíteni?
Elõre is köszönöm

gergely1991
Áthelyezték a frekvenciát 11900 ghz-re.... Részletesen

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem ,lehet, hogy tud valaki rá megoldást.
Digi mûholdas rendszer (strong) beltérivel, pár hete nincs jel ,a Nat Geo Wild-en és a BHO comedyn.
Minden más tökéletes csak ezen a két csatornán nincs jel.
Japep

Köszi. Átállítottam, eddig jó. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

VAN A MENÜBEN OLYAN HOGY DINAMIKUS CSATORNA FRISSÍTÉS ÁLLÍTSD TILTÁSRA ÉS AKKOR ELVILEG JÓ LESSZ
DE AZÉRT NÉZ MEG EZEN A LINKEN MELYIK BELTÉRI-RÕL van szó a "BELTÉRI EGYSÉGEK MENÜPONTBAN OTT VAN AZ ÖSZZES BERENDEZÉS KÉPPEL EGYÜTT LINK:http://digitv.dotnetnuke.hu/Beltériegységek/Általábanaszoftverfrissítésrõl/tabid/88/Default.aspx
helo én már sok embernél voltam itt a faluban mûholdas DIGI TV-t állítani fekete az eleje a beltérinek ugye valószinû HUMAX. van valohol a menüben olyan hogy dinamikus csatornafrissítés ezt tiltásra kell állítani meg még van valami amit le kell tilteni egyik szomszédomnál majd megnézem ott volt ilyen gond meg még több helyen a faluba akinek HUMAX beltérije van
Japep

Ok, köszi. Amint lejutok megint nagyszüleiméknél megpróbálom, és megírom az eredményt. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
Próbáld meg azt hogy 100 legyen meg abból a kb. 157 bõl(töröld azokat amik nem jönnek be)

Japep

Megnéztem náluk, frissíteném, de azt írja, nem talál újabbat a jelenleginél... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

AdaKiller
nálam is ez a helyzet, tök random szerûen összekevergei... muteréknak nem. nekem szürke beltéri van, 2008 nyarán kaptuk, muteréknak fekete és 3 hónapos

Steam Nick: adakiller

lippet
Frissítsétek az egész szoftver akkor elvileg jó lesz! Nekünk is volt ilyen probléma, frissítettem, s azóta is jó!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

gergely1991
100 csatornát jelenít meg csak?

Japep

Nagyapáméknál ugyanez a helyzet, van, hogy csak hetente, de elõfordul naponta is... :S
Nekem még sosem volt ilyen problémám a miénkkel.
(Nálunk szürke a beltéri, a nagyszüleiméknél pedig fekete - a pontos márkát/típust nem tudom.)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Tányéros Digi tv-m van és állandóan összekeverednek a csatornák.
Miért? ha valaki tud segítsen. kösz.
banok
LCD tv-ken látszódik igazán a kockásodás, egy CRT 55-63 cm-es tv-n megfelelõ a minõség.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
OK,ha jók a tapasztalataid,akkor hajrá.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Japep

Hát nekünk azon az 1 tv-n már több mint 1 éve megvan, néha igaz, hogy rossz, de pl most is szakad a hó és semmi... 😊
Ennyi pénzért jó az, és nekem kell a DigiSport a PL-meccsek miatt (anno azért vezettük be a Digi-t, mert csak ezen volt Eu2, ami a PL-t adta). 😊

És nálunk csak tányéros lehet.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Grove4
Igen,de a tányéros,nagyon szar,nekünk az volt és rohadtul kockásodott a kép,ha volt egyáltalán,ilyen idõbe szerintem nem is lesz kép,szóval én a tányérosat nem ajánlom.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

lippet
Mi is érdeklõdtünk egy tv szerelõnél, azt mondta, hogy tányér nem kell másik, csak ott kell valami fejet kicserélni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep

Hello.
Nekem most van egy alapcsomagon egy tv-n, egy beltéri készülék, egy mûholdvevõ.

Most azon gondolkodtunk, hogy 3 tv-re szeretnénk a házban a DigiTV-t, de persze úgy, hogy mindenkinek van beltérije és külön csatornákat lehet vele nézni.
Ekkor elég csak 1 mûholdvevõ?

Itt látom lentebb, hogy meglévõ ügyfeleknek - ez erre az esetre szól?
Szóval kifizetem egyszer a 4500 Ft szerelési díjat, és ekkor havi +500 Ft-ért mindhárom tv-n megy az alapcsomag?
Lehet, hogy nem jól értelmezem.

Köszi elõre is. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
a tányéros Digi TV az egész országban elérhetõ hiszen mûholról jön a jel. A Digikábel viszont csak nagyobb városokban és ott is fõleg a paneltömbök környékén van.

oh lehet nem ástam bele magam elég mélyen a dologba! namindegy azért köszi!
lippet
Esetleg a kábel! Azt nem tudom, hogy milyen körzetben van! Nekünk mûholdas van. Én egy 500 fõs kis faluban lakom Pestõl 60km-re, és DigiTV-nk van! =)

Üdv!
A minap néztem a digitv weboldalát, hogy milyen csomagokat kinál és döbbenten néztem, hogy csak nagyvárosokban érhetõ el a szolgáltatás? Jól láttam?
gergely1991
Én inkább erre azt mondanám ha valakinek panasza van errõl arról a szolgáltatásról de másnál nincs gond ilyenkor elõfordulhat hogy valamit rosszul csinált az user😊

ChaosTeam
Jó dolog "hallani dolgokat"... Én látom amit látok, az UPC-t ki lehet játszani persze folyamatos trükközésekkel, csak ki a fenének van kedve trükközni.... a Digi letöltésrõl meg annyit, hogy a Torrentnél függ a seedtõl is a sebesség, nekem 1 DVD általában 12 perc alatt lentvan, ha van normális seed. És nekem nem ingadozik általában, az upc meg ha nem trükközik folyamatosan az ember, akkor rendszeresen korlátozva volt itt, ahol lakok, máshol lehet nem korlátozzák ennyire, de engem valahogy nem érdekel, hogy a város másik felén jó, ha nekem nem az.

Felesleges vitatkozni errõl, voltam UPC-s sokáig, tudom miket csináltak, váltottam és nem bántam meg. Se NET se TV szinten. Szóval amíg nem vagy Digis, ne nagyon ítéld meg... mert "azt hallottam, hogy"... én is hallok azóta is sok jót az UPC-rõl, de nem tud érdekelni se a jó se a rossz pletyka.
A UPC tényleg korlátoz,viszont ezt nagyon egyszerû kijátszani. Nekem pl. 60/6-os netem van kb.3-4 hónapja és mindig fullon jön a torrent. Egy full hd filmet fél óra alatt töltök le, és nem ingadozik a sebességem,mint a Diginél a lanos nettel. A 300GB-os forgalmat simán túllépem.
Az én környékemen most kb.6 hónapja van digi,de rengetegen panaszkodnak. Mivel lanos a net és már egyre többen rácsatlakoztak nem tudják tartani a sebességet. A kábeljükhöz még nem volt szerencsém,csak visszhangokat hallok(nem túl biztatót),hogy sokszor megáll,szétesik a kép. Én úgy gondolom,hogy ha már fizetek valamiért akkor inkább adok 400ft-al többet,de élvezni szeretném,és nem azon idegeskedni,hogy miért nem mûködik...
ChaosTeam
Már nem azért, de az UPC mégis mi a fenét képzel magáról, hogy korlátozza a letöltési sebességet -bármilyen formában - annak is, aki nem töltöget éjjel nappal, közelébe se ér a 300GB-os forgalomnak, mégis ha 1x szeretne mondjuk egy Játékot vagy tegyük fel DVD filmet letölteni, akkor hiába van bármekkora sebességû netje, a p2p sebességet lekorlátozzák 200-400k/s -re "priorizálás" címszóval. Már nem azért, de hiába ígér sávszélességbe bármekkorát maximumra, ha ez kizárólag a Weboldalnézésre és E-mailezésre vonatkozik. Ki a fene akar 60mbit-es nettel weboldalt nézni? ....

Nekem elegem volt az UPC-bõl, ellenben a DIGI lehet csak 8/4-et garantál, viszont eléggé stabilan tartja az 80/25-öt... Szóval ennyit a nagy UPC-drõl.

A KábelTV minõséggel pedig a DIGINÉL semmi problémám nincs, nincs 200cm-es plazma TV-m, hogy HD minõségû digitális TV kelljen.
banok
A TV6 kikerült a kínálatból.

Marci0115
jah azt elfelejtetted hogy az upcnél ott a p2p korlátozás, ami szivás torrentnél