1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
Samanoske #1125 kábelesre gondoltam. -
#1124 Tipp:Próbáltad már hogy a beltérit újraindítod?(pl hátul a főkapcsolónál)
-
Suffering #1123 Nekem az a problémám hogy ma reggel néztem a tv-t és egyik pillanatról a másikra rózsaszin lett a kép. nem lehet a menüt behozni semmit se lehet csinálni Duál kártyás beltérim van és a másik tv-n tökéletesen müködik (1. számun) 2. számu tv-n van a gond már probáltam kikapcsolni meg mindent... Létszi segitsetek -
#1122 Figyelj, nem tudom pontosan melyikre gondoltál(én a műholdasra gondoltam) :) A műholdason nincs m1 HDban de kábelesről nem tudok nézd meg a szolgáltató honlapján a csatorna kiosztásoknál:) -
Samanoske #1121 Nem csak a duna de minden hd jön hdben ha van mpeg4es stb! -
Samanoske #1120 Akkor kamuzott aki azt mondta,hogy a diginél a kábelben van a hd és nem kell stb csak mpeg4 tuner a tvbe! -
#1119 nem a duna jön hd-ben(thor-ról) ha beltéri támogatja a mpeg4-et -
#1118 nem -
Samanoske #1117 M1 jön hdba set top box nélkül? -
#1116 esetleg ott, de a műholdasnál nem így van -
#1115 de mintha itt azt írná, hogy mégis. legalábbis digikábel csomag esetén. http://www.digikabel.hu/files/downloads/Csatornakiosztas%202010.05.19.b.xls (digitális műsorok munkalap) -
Baelint #1114 Kábelen 1080i-ben jön a DigiSport HD. Szép is :) -
#1113 akkor benéztem :( mintha logóba a hd szót láttam volna
köszi! -
#1112 digisport-ot nem sugározz mpeg4-be (HD) -
#1111 ja; tányéros a rendszer -
#1110 digisportot lehet fogni vhogy hd-ba, ha már úgy sugározzák? mert beltérin nincs hdmi dugasz... -
Tomcom #1109 Jah... az más... :) Nekem nincs DVB-S tuner a TV-ben... :( -
Reg5 #1108 Nálam ugyan ez van. -
#1107 vezeték hiba eseten akadozna a kép és krik-kraksz hangok jönnek elő(műholdas változatnál így van) -
Hello.
Napok óta néha szalad a kép a Digin, de minden csatornán... :S
Csak 2-3 másodpercig, de idegesítő - a fenti TV-n nincs ez a "jelenség".
Ez most beltéri hiba lenne? Vagy talán kábel?
Köszi előre is. :) -
#1105 Néhány beltéri nem támogatja a mpeg4-et amely így csak hangot ad ki(én ezt tapasztaltam) Itt a zöldel jelölt csatornák HD minőséggel sugároznak és némelyik egybe esik a digi által felhasznál intelsat1002 pozíciójával:) -
Baelint #1104 Nekem nincs dobozom, sima kábel jön be csak. A TV-ben van tuner. -
Tomcom #1103 Baelint, én ennek csak örülök! :) Viszont nekem nagyon szar a digis set-top boxom. Nincs rajta HDMI kimenet, meg a HD közvetítéseket se tudja rendesen feldolgozni. Neked milyen dobozod van? -
Baelint #1102 Amúgy ha a Digi nem közvetít HD-t, akkor hogy lehet, hogy a Digisport HD pl 1080i-ben jön, az m1 HD szintén? Egymás mellett van a sima digisport és a HD, ég és föld a különbség a kettő között. -
maddog74 #1101 Ahogy írtam nekem másfél hete van azóta egyfolytában felhős az ég és esik az eső de semmi gondom vele. -
Samanoske #1100 Passz felhők az égen állítólag,vihar akkor jól gondoltam,hogy a kábeles jobb csak akkor miért beszélnek általánosságban! -
maddog74 #1099 Kérdés mit értesz rossz idő alatt.Nálam másfél hete van műholdas digi sokszor rossz idő volt sok esővel de semmilyen minőségromlást nem tapasztaltam.Igaz csak a hbo-t nézem(meg majd a digisportot) a többit a régi kábeles szolgáltatómnál mert azt is meghagytam.
De azt hallottam a kábeles digi megbízhatóbb mint a műholdas. -
Samanoske #1098 Diginél a kábeltv is szar rossz időben vagy csak a műholdas? -
#1097 Hát igen a emtv-t és a vivát is kivették mert nem jött össze a megfelelő megállapítás.... -
Baelint #1096 Ez nekem új. Egy biztos: a sima digisport és a digisport HD között ég és föld a különbség. -
#1095 ahhoz meg kéne egyezniük a Viacommal. -
maddog74 #1094 Köszi a válaszokat.Én valamilyen panasonic viera vagy sony bravia tv-ben gondolkodom,de egyenlőre tökéletes a hagyományos tv-m is. -
Suffering #1093 nincs HD még a set-top boxon sincs hdmi kimenet -
Tomcom #1092 Baelint, az előbb kaptam egy olyan választ, hogy a Digi nem közvetít HD-t... Most akkor mégis? -
Baelint #1091 Nekem digim van otthon (kábel, nem tányéros), a múlt héten vettem tv-t. Rosszabbra számítottam az elmondások alapján. Persze az sem mindegy, hogy a választott tv-ben milyen tuner van, milyen messziről nézed (közelről azért könnyebben kijönnek a hibák).
A HD-adások pedig pláne nézhetőek. Mondom, számomra kellemes csalódás volt. -
Tomcom #1090 Hi!
Mi most vettünk LCD TV-t, és tényleg elég rossz a Digi képminősége. :( Viszont a család többi tagjának megfelel. Nekem azonban korántsem. Nem tudom mikor kap észhez a Digi, de igazán fejlődhetne már előre is... -
maddog74 #1089 Hello!
Igaz hogy lcd tv-n rossz a digi tv képminősége(plazmán meg még rosszabb)?
Akkor milyen tv-t vegyen az ember??? -
#1088 TEGYÉK MÁR VISSZA A COMEDYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Tomcom #1087 :( azért köszi... -
#1086 Piros = kedvencek lista:)
b]#1085:[/b]
Tudtommal nincs még HD adás a Digin.
Itt nézz körül