Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
szerintem jobb lesz ha õk is is digikábelesek lesznek

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Nálatok ez mûködik mert az kábeles de a faterodnál nem fog,mivel nem támogatja HD-s csatornákat

A DVB-t-s lehetõséget pedig (most) felejtsd el mert az összezavar.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

DeerHunter01
van 2 lcd tv-nk itthon , mindkettõ LG.
az egyiken (a régebbin) át kellett állítani az országot finnországra és csak úgy találta meg pl. az M1HD-t meg a többi jó minõségû adást.
addig csak sima TV-t írt ki, most pedig már DTV-t ír ki a csatornáknál, persze az RTL meg TV2,film+, stb. nem HD de mióta megcsináltuk hogy így hozza be lényegesen jobb rajta a kép.

\"Erről van szó!\"

gergely1991
Tévedsz nálad és náluk nincs analóg adás digitálissan sugarozz mintkettõtöknek csak annyi különbséggel hogy neked jobb minõségben(HD-ben) nekik meg a hagyományosban(kockásodott kép).
Hiába keresgélsz ott HD-s adókat nem lesz rá lehetõség.
Sajna ez esetben rossz minõséget kell nézni vagy azzal próbálkozni amit ajánlottam.
Analóg adás kb annyit jelent mint hangyás kép vagy szellemkép.

DeerHunter01
idáig oké, a tv-vel nemhiszem hogy baj lenne, de mégis szar a kép.
nem sikerült behozni az adásokat úgy hogy jó legyen, ezért gondolom én azt hogy ez csak analóg adás , mert nálunk az rtl meg mindegyik csatorna sokkal szebb.

\"Erről van szó!\"

gergely1991
"digitális adással is ugyanez a helyzet ?"
Hát ez egy másik fogalom mert van analóg meg digitális is.
HD az csak magas felbontást(High Definition television) jelenti ami leginkább a digitális adásban jelenik meg.
De nagy felbontású földfelszíni digitális adásra van rá lehetõség ha a lcd tv támogatja DVB-T
A Digi digitálisan sugároz de nem rendelkezik nagyfelbontású adásokkal.(jelenleg)

DeerHunter01
Sziasztok.
Nagyfateréknál egy HUMAX beltéri egység van meg egy Orion lcd tv.
Itt nálunk ugye panelba kábel van , így simán betudjuk fogni a hd adásokat meg a digitális adásokat is.
De antennán keresztül is belehet ezeket fogni ?
Mert lefuttattam ott egy automatikus keresést, behozott minden csatornát , de gyenge a kép nagyon.
És a listába is csak sima m1-et ír nem jelzi ki az M1 HD-t.
Megoldható a digitális vétel ott ?

UI:látom írtátok itt hogy hd-t nem lehet fogni antennás megoldással.
digitális adással is ugyanez a helyzet ?

\"Erről van szó!\"

gergely1991
dejó a kábeleseknek😞
mûholdasok meg élvezhetik a hagyományos minõséget akkor is ha HD felirat szerepel😞

Figyelj: nekem kábeles digim van (Bp belváros), nincs semmi doboz, csak tuner a tv-ben.
Ehhez képest HD-ben nézem a VB-t az m1-en, de szintén HD (1080i-ben jön) az m2HD, a Digisport HD és a Duna HD is.

Többször nem bizonygatom, mert innentõl nem érdekel, ha nem hiszi el valaki, vagy csak szimplán átsiklik felette...

gergely1991
igen már rájöttem😊
megnézted már a szolgáltató weblapján a csatornakiosztást?

kábelesre gondoltam.
gergely1991
Tipp😛róbáltad már hogy a beltérit újraindítod?(pl hátul a fõkapcsolónál)

Nekem az a problémám hogy ma reggel néztem a tv-t és egyik pillanatról a másikra rózsaszin lett a kép. nem lehet a menüt behozni semmit se lehet csinálni Duál kártyás beltérim van és a másik tv-n tökéletesen müködik (1. számun) 2. számu tv-n van a gond már probáltam kikapcsolni meg mindent... Létszi segitsetek

gergely1991
Figyelj, nem tudom pontosan melyikre gondoltál(én a mûholdasra gondoltam) 😊 A mûholdason nincs m1 HDban de kábelesrõl nem tudok nézd meg a szolgáltató honlapján a csatorna kiosztásoknál😊

Nem csak a duna de minden hd jön hdben ha van mpeg4es stb!
Akkor kamuzott aki azt mondta,hogy a diginél a kábelben van a hd és nem kell stb csak mpeg4 tuner a tvbe!
gergely1991
nem a duna jön hd-ben(thor-ról) ha beltéri támogatja a mpeg4-et

banok
nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

M1 jön hdba set top box nélkül?
gergely1991
esetleg ott, de a mûholdasnál nem így van

lee86
de mintha itt azt írná, hogy mégis. legalábbis digikábel csomag esetén. http://www.digikabel.hu/files/downloads/Csatornakiosztas%202010.05.19.b.xls (digitális mûsorok munkalap)

¡Hala Madrid!

Kábelen 1080i-ben jön a DigiSport HD. Szép is 😊

AdaKiller
akkor benéztem 😞 mintha logóba a hd szót láttam volna

köszi!

Steam Nick: adakiller

gergely1991
digisport-ot nem sugározz mpeg4-be (HD)

AdaKiller
ja; tányéros a rendszer

AdaKiller
digisportot lehet fogni vhogy hd-ba, ha már úgy sugározzák? mert beltérin nincs hdmi dugasz...

Jah... az más... 😊 Nekem nincs DVB-S tuner a TV-ben... 😞

https://www.adventuregames.hu

Nálam ugyan ez van.

gergely1991
vezeték hiba eseten akadozna a kép és krik-kraksz hangok jönnek elõ(mûholdas változatnál így van)

Japep

Hello.
Napok óta néha szalad a kép a Digin, de minden csatornán... :S
Csak 2-3 másodpercig, de idegesítõ - a fenti TV-n nincs ez a "jelenség".
Ez most beltéri hiba lenne? Vagy talán kábel?

Köszi elõre is. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gergely1991
Néhány beltéri nem támogatja a mpeg4-et amely így csak hangot ad ki(én ezt tapasztaltam) Itt a zöldel jelölt csatornák HD minõséggel sugároznak és némelyik egybe esik a digi által felhasznál intelsat1002 pozíciójával😊

Nekem nincs dobozom, sima kábel jön be csak. A TV-ben van tuner.

Baelint, én ennek csak örülök! 😊 Viszont nekem nagyon szar a digis set-top boxom. Nincs rajta HDMI kimenet, meg a HD közvetítéseket se tudja rendesen feldolgozni. Neked milyen dobozod van?

Amúgy ha a Digi nem közvetít HD-t, akkor hogy lehet, hogy a Digisport HD pl 1080i-ben jön, az m1 HD szintén? Egymás mellett van a sima digisport és a HD, ég és föld a különbség a kettõ között.

Ahogy írtam nekem másfél hete van azóta egyfolytában felhõs az ég és esik az esõ de semmi gondom vele.
Passz felhõk az égen állítólag,vihar akkor jól gondoltam,hogy a kábeles jobb csak akkor miért beszélnek általánosságban!
Kérdés mit értesz rossz idõ alatt.Nálam másfél hete van mûholdas digi sokszor rossz idõ volt sok esõvel de semmilyen minõségromlást nem tapasztaltam.Igaz csak a hbo-t nézem(meg majd a digisportot) a többit a régi kábeles szolgáltatómnál mert azt is meghagytam.
De azt hallottam a kábeles digi megbízhatóbb mint a mûholdas.
Diginél a kábeltv is szar rossz idõben vagy csak a mûholdas?
gergely1991
Hát igen a emtv-t és a vivát is kivették mert nem jött össze a megfelelõ megállapítás....

Ez nekem új. Egy biztos: a sima digisport és a digisport HD között ég és föld a különbség.

banok
ahhoz meg kéne egyezniük a Viacommal.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Köszi a válaszokat.Én valamilyen panasonic viera vagy sony bravia tv-ben gondolkodom,de egyenlõre tökéletes a hagyományos tv-m is.
nincs HD még a set-top boxon sincs hdmi kimenet

Baelint, az elõbb kaptam egy olyan választ, hogy a Digi nem közvetít HD-t... Most akkor mégis?

Nekem digim van otthon (kábel, nem tányéros), a múlt héten vettem tv-t. Rosszabbra számítottam az elmondások alapján. Persze az sem mindegy, hogy a választott tv-ben milyen tuner van, milyen messzirõl nézed (közelrõl azért könnyebben kijönnek a hibák).
A HD-adások pedig pláne nézhetõek. Mondom, számomra kellemes csalódás volt.

Hi!

Mi most vettünk LCD TV-t, és tényleg elég rossz a Digi képminõsége. 😞 Viszont a család többi tagjának megfelel. Nekem azonban korántsem. Nem tudom mikor kap észhez a Digi, de igazán fejlõdhetne már elõre is...

Hello!

Igaz hogy lcd tv-n rossz a digi tv képminõsége(plazmán meg még rosszabb)?
Akkor milyen tv-t vegyen az ember???
tommygear
TEGYÉK MÁR VISSZA A COMEDYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😞 azért köszi...

gergely1991
Piros = kedvencek lista😊

b]#1085:[/b]
Tudtommal nincs még HD adás a Digin.
Itt nézz körül