1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
#754 Az egyik kissebb kialakítású, mini pc házakba való. Nem? A DX.
Azért a házamba nehezen tudnám becsavarozni olyan kis rögzítő füllel. -
#753 D1 - PCI
DX - PCI-Express -
#752 dx is pci es :o jol emlekeztem, legalabbis ha itt nem olvastam felre. -
#751 Fülesen War Tapes -on nagyon visszhangzik, Hifi beállítás fülesre jobb.
Viszont War Tapes -on 5.1-ben erősítővel, sub-al szétszedi a házat
SpeakerCount=6 -al az 5.1-et állítod be, mert game-ben nem lehet beállítani. Alapból csak sztereó. -
Thaddeus #750 Nem, de ingame war tapes-en volt, ez nem tudom számít-e. Amúgy már 3 hete letöröltem, szóval BF3 lesz a következő tesztelő ^^ -
#749 off
látom BC2-zöl. nem próbáltad még a settings.ini-ben átírni a SpeakerCount-ot 6-ra? így: "SpeakerCount=6"
/off -
Thaddeus #748 Én tegnap vettem Xonar D1-et :D Az a DX PCI-os megfelelője, és valóban nagy a különbség. (szintén roccat kave) -
#747 eddig alaplapi volt, nem volt rossz de nem az igazi. hangartyaval (legalabbis ezzel) tatva maradt a szam.
#745:egyelore a kave t, de majd meg radugok egyet s mast hogy hogy szol. -
#746 sztereóban is érezhető a különbség az alaplapi HD-hez képest? mp3-nál? -
#745 mit hajtasz vele? -
#744 na, meglett a hangkártya: Asus Xonar DX
BAZ*MEG SZÓL MINT AZ ATOM !!! :D Nagyon állat úúristen. áh teljesen odavagyok :D -
#743 de zavart engem is, de nemtudom miért nekem az lett volna anormális hogyha akkor aktiv amikor vilagit, mint az on air tabla :D mindegy, hulye voltam (vagyok) -
#742 Jah, csak mikor világít beszélhetsz az atyaúristennek is, mert akkor ki van kapcsolva!!! Azt jelzi, hogy inaktív!!! Nem működik!!!
Ha megy, és hallanak a "másik oldalon", akkor nem kéne hogy világítson! Tehát akkor aktív!
Engem PL baromira zavarna, ha éjjel gépezek, és az arcom előtt világít egy kék led a szemembe. Titeket nem? Ez nem villanykörte, hogy világítson, ha működik. -
#741 Van a kezelő panel oldalán egy gomb jobb oldalt ,avval lehet ki és bekapcsolni a mikrofon világítást. -
#740 ja, en azt hittem akkor vilagit mikor aktiv, bar fura is volt hogy valami vilagit. akkor jo :) koszi
-
#739 Mindíg is akkor világított, mikor ki volt kapcsolva --> mikor inaktív -
#738 ok köszi. -
#737 igen bőven elég hozzá ez a hangkari -
#736 ZSIR, kave n megcserelodott a mikim vilagotas... mikor aktiv nem vilagit, mikor ki van kapcsolva vilagit... -
#735 Köszi, valószínűleg a Kácsa megoldás lesz a legjobb, majd írok nekik egy mail-t hátha tudnak valamit kezdeni a problémával... :) -
#734 2.5 3.5 audio adapter -
#733 Akkor ez kell neked!
Igaz, hogy ez sem aranyozott.
Vagy csináltatsz a Kácsa Audió-ban egyet, aranyozott csatikkal, ezüstözött kábellal. -
#732 Időközben megnéztem hogy a füles felőli bemenet csak 2.5-ös jack-et fogad, nem 3.5-öset (a képen amelyik a fekete gumis vége az 2.5-ös), szóval egy ilyesmi megoldás lenne a legjobb (csak itthon megvéve...), amelynek az egyik vége 2.5-ös a másik pedig 3.5-ös, Philips-es replacement kábelt nem találtam sajnos, de az adatok szerint egy ilyen egy az egyben megtenné az enyémnek is, bár utánanézve csak OFC, nem LC-OFC...remélem nincs nagy különbség a kettő között, nem vagyok otthon a témában. Az igazság hogy egy egyszerű nem aranyozott, olcsó kábelt vettem hozzá még valamikor, aztán olyan bűnrondán szólt vele hogy inkább hanyagoltam...a cél az hogy szóljon úgy mint régen, ha jó pár ezresbe kerül is a dolog, mert nagyon szerettem ezt a fülest, kár érte. :) -
#731 Szeritem ez simán jack-jack kábellal van összekötve.
Annyi, hogy ez pl nem aranyozott.
De vehetsz ilyen kábelt, akár 15k -ért is.
Ez pl aranyozott és fehér.
Ez pl szövetborítású aranyozott, alu házban.
Jack kábel összekötő.
Azt figyeld még, hogy sztereó legyen! (két kis fekete kör van dugón, amelyiken egy, az csak monó).
Ár és minőség a te döntésed.
Szerintem ez kell neked.
De lefozóthatod, hogy milyen a kábel és a két vége hogy lássuk. -
#730 Sziasztok!
A következő lenne a gondom: van egy nagyszerű fejhallgatóm, amelyet egy ideje nem használok, mivel a kábele elszakadt...cserélhető kábeles kivitel szerencsére, de sajnos nem találok hozzáillő kábelt, a megadott specifikációk alapján. Remélem itt van egy-két guru aki jártas a témában... :) Szóval az alábbi kritériumoknak megfelelő kábelre lenne szükségem:
•Cable Connection: One-sided
•Cable length: 4 m (elég kevesebb is)
•Connector: 3.5 & 6.3 mm stereo (valójában 3.5 & 3.5-ös érdekel, a 6.3-as átalakítót sohasem használtam, opcionális)
•Finishing of connector: 24k Gold-plated
•Type of cable: LC-OFC
Philips SBC-HP1000 [részletes specifikációk]
-
#729 6e ert tenyleg jo? mert most itt ez a roccat, es ugye hangartya nelkul nem az igazi. Akkor azt mondod ez jo? -
#728 Hali!
Tud valaki olyan 'külső hangkártya' szerűséget, mint amilyen pl a Sharkoon X-Tatic 5.1-hez van?
Ugye erre rá lehet dugdosni az analóg 5.1-es fejest, viszont ha jól tudom van rajta optikai bemenet, így azt is képes dekódolni és leadni a fülesbe, amit kívülről nyomok neki, illetve ezáltal kompatibilis az XBox360-al is (és van külső áramforrása).
Szóval amolyan 5.1 dekódoló/erósító kellene, amibe benyomom az optikai az 5.1-et, és analóg csatlakozáson (fejhallgató, hangfal) kinyerem azt ... és kicsi :) -
#727 köszi, jónak tűnik !
megtudhatnám hogy miért ? :) -
#726 esetleg egy Roccat kave kicsivel többért, alá pedig egy nomrális hangkártya, pl egy Xonar DG.
Én személy szerint nem ajánlanám ezeket az "5.1"-es megoldásokat.
-
#725 Hali !
Nemrég elromlott a cyber snipa 5.1 es fülesem, és most fogalmam sincs milyet vegyek... a lényeg hogy kényelmes legyen, legyen mikrofonja meg 5.1 és kb 15k ba kerüljön. Nézelődtem már, de nem nagyon találtam megfelelőt. -
#724 Superlux HD681B
itt tudod beszerezni, viszont hangkártyát is illene alá venni, legalább egy ilyet -
Ekos #723 üdv!
10e alatt mi lenne jó vétel?Játékra, Zenére és Filmnézésre...
-
#722 Ez a füles usb-ről megy :) -
#721 Pont ott lennt az a kis doboz, csak átkapcsolom, hogy melyik szóljon!
A füles (roccat kave), vagy az 5.1 (1400W)!
Igaz mind jack bemenetes.
Elvileg az alaplapon ami van headset kivezetés, amit a ház elejére tudsz dugni (házra tudod rákötni, vhol a bios elem körül) ha abba dugod a fülest, a ház elején, akkor le kéne hogy kapcsolja a hátsó kimenetet.
asszem
De lehet win/szoftver beállítástól függ. -
#720 Jó reggelt mindenki!
A minap szert tettem egy Logitech G930-ra. Azonban mivel akadt pár gondom vele így hirtelenjében gondoltam a profikhoz fordulok segítségért.
Realtek hangkártyám van elvileg tudja a 7.1-et. Namost van nekem egy 2.1-es hangszóróm is amit ugye filmnézéshez használok, míg a fülest pedig játékra. A problémám az az hogy nem tudom rávenni a windowst sem a drivert hogy szólaltassa meg mind a kettőt egyszerre vagy ami a legjobb lenne, ha bekapcsolom a fülest, némuljon a hangszóró. A windowsnál csak annyit tudtam eddig elérni hogy vagy az egyik vagy a másik működik. Bocs, win 7-em van.
Volt e már valakinek hasonló gondja ezzel?
A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv! -
#719 Jókat írnak róla, és az ára is nagyon baráti :) -
#718 Jónak tűnik. Még nincs meg a fülesem, de amint meglesz és kéne ilyen ketyere, dobok privit. Köszi. -
#717 Nah itt a Switcher Box -om:
Ez 5.1-es. A bemenet itt fix kábeles, de az újak hátul is jack dugót kaptak. Így simán összeköthető a géppel Jack-Jack kábelle, vagy DVD-vel Jack-RCA kábellel, tetszőleges hosszal. -
#716 Csinálok neked is ilyen dobozt!
Már rendeltek nem is egyet! Ha érdekel írj!
Csak most kicsit be vagyok havazva munkaügyileg, és nem tudok elmenni beszerezni a cuccokat! De szerintem hétvégére meglessz a hozzávaló és jövőhéten tudom is postázni!
Az 5.1 -es 8k a 7.1 -es 10k, 1.2m-es jack-jack kábelekkel együtt.
Annyi, hogy a jack dugók nem színesek, mind fekete, csak a mikrofon piros, mivel azt úgysem kapcsolod. (nem lehet kapni narancssárga és szürke/fehér jack aljzatot) azért fekete mind.
(az 5.1-es anyagára kábellal együtt ~ 5k)
Így néz ki:
Ha valakinek kell még, szóljon!
Zomil! :
(Win7-ben) Vezérlőpult/hang/hangszórók/tulajdonságok/speciális --> mintavételi gyakoriság : 24 bit/48000 Hz (Stúdióminőség) -
#715 mi ezt a problémát már megoldottuk házilag :)
kapcsolódoboz 1
kapcsolódoboz 2
amúgy jó alaplapival is, csak nem az igazi. ha kipróbálod egy céleszközzel (hangkártyával) észre fogod venni a különbséget. én konkrétan azért cseréltem, mert csúnya alapzaja volt az alaplapinak. azóta nincs :)