X-Men 3: The Official Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meik torrent oldalról töltöttétek és mennyi ideig?
mert érdekelne a játék de úgy nem hogy 4 hétig töltöm
mert érdekelne a játék de úgy nem hogy 4 hétig töltöm
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
valaki segítsen már
légyszi
A multiple man pályán elakadtam!!!!!
Valaki írjon már vagy a [email protected] ra
vagy a fórumba légyszi!
légyszi
A multiple man pályán elakadtam!!!!!
Valaki írjon már vagy a [email protected] ra
vagy a fórumba légyszi!
Én is letöltöttem és a következõ a problémám;
Elindítom a demót, a monitorom elsötétül és ezt a hibaüzenetet írja ki; Put of scan range! Nem tudok mit csinálni, csak reset! Mi a gond? Nem tudja véletlenül valaki?
Elindítom a demót, a monitorom elsötétül és ezt a hibaüzenetet írja ki; Put of scan range! Nem tudok mit csinálni, csak reset! Mi a gond? Nem tudja véletlenül valaki?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Van, én is most töltöm. A PCDome magazinról vagy a Gamestar onlineról le lehet tölteni.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
légyszi írjatok
!
!
sziasztok!
Elakadtam a Multiple Man pályán!
Valaki nem tudja mit kell csinálni?
mert az oké hogy nem hagyom hogy felrobbantsák a hidat, de mikor lehet megölni azt a csávót?
Elakadtam a Multiple Man pályán!
Valaki nem tudja mit kell csinálni?
mert az oké hogy nem hagyom hogy felrobbantsák a hidat, de mikor lehet megölni azt a csávót?
Nekem a patch nemsegít semmit...leszedtem egy drivert de azzal se megy...neked milyen video karid van? a driver sztem is megoldás lehet de nemtaláltam olyat ami jolenne....ha vki tud akkor linket pls...amugy geforce mx 400 am van...joszar de sztem elkéne futnia rajta...
tsáó!
itt egy crack.. próbáld evvel:
http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=X-Men3TheOfficialGamev1.0NoCDFixedexeEng.rar
itt egy crack.. próbáld evvel:
http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=X-Men3TheOfficialGamev1.0NoCDFixedexeEng.rar
Sziasztok!
Nem tudtok az X-MEN The Official Game-hoz valami csalást, kódot?
Wolverinnel nm tudok átjutni egy pályán!
Segítsetek!!!!!!!!!!!!
Ha tudtok küldjétek már el ERRE A CÍMRE:
[email protected]
Nem tudtok az X-MEN The Official Game-hoz valami csalást, kódot?
Wolverinnel nm tudok átjutni egy pályán!
Segítsetek!!!!!!!!!!!!
Ha tudtok küldjétek már el ERRE A CÍMRE:
[email protected]
Nekem is az a problémám mint Thadiusnak és lentebb vixonak....Már sok mindent probáltam de nemakar elindulni...valaki hellllp...plssssssss
Jah amugymeg jo ez az Sg.forum...kepfeltoltesrõl nemlehet linkelni,de itt meg bõkezûen 24kb ot lehet feltölteni ...olyan kis kép szinte nincs is...
Jah amugymeg jo ez az Sg.forum...kepfeltoltesrõl nemlehet linkelni,de itt meg bõkezûen 24kb ot lehet feltölteni ...olyan kis kép szinte nincs is...
Nem tom nálad mi lehet a probléma mert nálam özömlött ki a sok katona. jaa és szerintem nincs még hozzá patch
nincs patch hozzá?
én ott szívok,mikor kurttal a vasembert +védeni.
a katonáknak kéne kijönni a szobákból,de csak ott állnak.
én ott szívok,mikor kurttal a vasembert +védeni.
a katonáknak kéne kijönni a szobákból,de csak ott állnak.
hello
nekem olyan problémám lenne hogy amikor kezd betölteni a játék(X+ logo alatta kék csík) egyszercsak hibaüzenetet ír ki..
erre van valami megoldás?
nekem olyan problémám lenne hogy amikor kezd betölteni a játék(X+ logo alatta kék csík) egyszercsak hibaüzenetet ír ki..
erre van valami megoldás?
sk8 4 fun
KÖSZI-KÖSZI-KÖSZI<#wave>#wave>Leköteleztél,amúgy nagyon tetszik a játék,grafika,nyomom most már ezerrel.<#email>#email>Még egyszer köszi<#eljen>#eljen>
tsáó, itt a link:
Ha nem müxik akkor mond meg msn-címed és elküldöm.
Ha nem müxik akkor mond meg msn-címed és elküldöm.
HELP ME PLZZ!<#help>#help>Sziasztok,tegnap sikerült letölteni a játékot,frankon feltelepitettem,inditanám de kéri az eredeti cd-t.Gondolom crack kell neki,tudnátok segiteni,nagyon meg köszöném.Sajnos még elég amatör vagyok,de gyorsan tanulok.<#eljen>#eljen>
igen még mindik testszik, de meguntam a fasz Wolverinest miatt...😄 de nightclawer nagyon kira meg iceman is!😉
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Aki tudd adni 1 cracket a játékhoz az írjon már 1 üzenetet és annak adok 1 msn-t. De pls csak olyan írjon akinek 100% hogy jó a crackje. Már a 3.-at próbáltam ki és egyikse volt jo..
[O_O] (.)(.)
Szerintem meg tök jó. Amúgy Icemannal az elsõ nem gyakorló pálán ahol valami tüzes seggfej gyújtogat valami erõmûvet ott csak a tüzet kell oltani vagy a repgetõ tûzgömbszerûségeket is?
Töltsük le az internetet!
nah megvan a game 1napja, és háát szoval azt hittem jobb lessz. Ez csak annyira elég, hogy ha unatkozok lefoglaljam magam max 1órára. ennyi
má megcsináltam.ebben a 2 percben.be kell target lock-olni a nagy robot vállát és megnyomni a K gombot aztán amikor bemér az a kis robot elkell teleportálni.és még jön 5-6.
szerintem nem.
Bobbyval nem lehet lejönni a jégrõl?
Sztok!!!
Kövesdi A én ugyan itt tartok és gõzöm sincs mi a fénymásológépet kell csinálni...
Légyen szíves valaki küldje el e-mail-ban hogy mit kö csinni.
[email protected]
Elõre is kössz.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Kövesdi A én ugyan itt tartok és gõzöm sincs mi a fénymásológépet kell csinálni...
Légyen szíves valaki küldje el e-mail-ban hogy mit kö csinni.
[email protected]
Elõre is kössz.<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Talán probáld meg kihuzni a dvdolvasodat. hátha sikerül, de ez csak tipp(az IDE kábelt kell csak kihuzni de én mind2-t kiszoktam). remélem tudtam segíteni
Azért írok ide, mert nincs konzolos fórum. Az lenne a kérdésem, hogy milyen fájlok és hogyan (elrendezésben) vannak az XBOXos játék DVDjén?
Töltsük le az internetet!
HI
nem tudjátok véletlenül
hogy mia feladat a Dark Cerebro !
nevü pályán !
minden választ elõre köszönõk !
nem tudjátok véletlenül
hogy mia feladat a Dark Cerebro !
nevü pályán !
minden választ elõre köszönõk !
valaki tud kódot hozzá ? <#wink>#wink>
FONTOS !<#worship>#worship>
FONTOS !<#worship>#worship>
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Csá.Egy gf2 szerû karin menne a game.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
ha jól dereng akkor ez az mikor Pyro-val talizol elõször.
Megoldás:
Felgyújtja a környezõ épületket ugyebár. Azokat elkezded oldani. Aztán ha ilyen tûzmadarakat kezd lõni(predator a nevük asszem)akkor nyomás utánuk és hógolyóval leszeded õket. Vissza oltani, aztán ezt kb 3-4x eljátszod és jön egy ennél is nehezebb rész :-)
Megoldás:
Felgyújtja a környezõ épületket ugyebár. Azokat elkezded oldani. Aztán ha ilyen tûzmadarakat kezd lõni(predator a nevük asszem)akkor nyomás utánuk és hógolyóval leszeded õket. Vissza oltani, aztán ezt kb 3-4x eljátszod és jön egy ennél is nehezebb rész :-)
Kérlek segítsetek!!! Elakadtam a Jégemberrel Fusion Plant nevû pályán!!!Mit kell ott csinálni???????Mert mindig mission failedet ír ki!!!!!!!!!!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Hellosztok. Haljátok lenne 1 olyan bajom, hogy leszedtem a game-t bithumen-rõl és van hozzá 1 DEVIANCE crack, de amikor fel crackelem akkor és elindítom hibát ír ki. Nem tudja vki hogy miért? Vagy tudtok adni 1 olyan oldalt ami nem vírusos és van hozzá crack?
[O_O] (.)(.)
Hali. Leszedtem a gamet, meg nem tom h mien de nem lehet nagyon rossz ha van benne valami jo is. Nekem erdekes problemam lenn. A jatek kozben a hattertexturak (palya elemek, padlo...)nincsenek betoltve. A karakterek latszodnak. De mas semmi csak a nagy feketeseg meg neha szurkeseg. plz hlep