X-Men 3: The Official Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én ott akadtam el amikor összekerülök a botos csávóval, mindig felugrik az emelvényre és nem tudok mit kezdeni vele onnan lövöldöz lefele, tudja valaki mit kell tenni itt?
Nem tudom, hogy ott mit kell csinálni. Segit valaki?
Van egy kis problémám: ezerszer próbáltam, de nem tudom megcsinálni azt, amikor 3 Jégemberes pálya van egy egymás után. Tud valaki küldeni nekem egy ezutáni mentést? Az e-mail címem: [email protected]
Elõre is köszönöm!
Valaki tudna nekem küldeni egy olyan mentést amiben a wolverinek megvannaka a további ruhái???Elõre is köszi !!
A cim :[email protected]
Szerintem jó a game csak egy kicsit rövid!!!!
Meg lehet valahogy csinálni hogy 100Hz-nél kevesebban fusson, mert régi sz*r a monitorom és nem bírja.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Bobbyval meg éppen hogy az a reaktor védõs a könnyû, de az az õrrobotos nem...
na mind1, már megvolt az uninstall...<#hehe>#hehe>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
úgyhogy ennyi volt, reméljük a következõ x-men játék jobb lesz...
Kurt-tel ezerszer jobb menni...
nah mind1, majd próbálkozozok...
kösz
hali
Nekem is hibaüzenetet írt ki , és lett egy új jobb gépünk és azon már ment.Nem írt ki semmit.<#awink>#awink>
nekem megvan a játék de vmiért sehogysem akar elindulni <#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
feltelepítem, crakcelem, és amikor elakarnám indítani hibaüzenetet ad ki <#szomoru1>#szomoru1><#miaz>#miaz><#nemtudom>#nemtudom>
vki nem tudja mi lehet a probléma?<#wilting>#wilting><#wow1>#wow1>
kösszi<#worship>#worship>
hali
azt a megboldogult k*rva hétszázát!
😄
Saint of Underworld N/Me
Szerintem nagyon jó játék, másodszorra jáccok vele és szerintem ha megcsinálod Novice-on, fejlesztesz, és egyre nehezebb fokon akkor nagyon könnyû a game. most a legtöbb pályát Super Hero-n csinálom, de ha nem fejlesz tesz elõtte, az elsõ pálya se a legkönnyebb. amúgy szerintem a legnehezebb pálya az utolsó elõtti, amiben Nightcrawlerrel kell nyomulni, a többi pedig többé kevésbé ugyanolyan könnyû, én kb. három nap alatt jáccottam ki, naponta pedig 2-3 órát szoktam jáccani. a bónuszoknál Farkas képregényes ruhája nagyon nem tetszett, Jégemberrel pedig nem szereztem meg az összes ruhát. Szerintem elég rövid játék, 28 pálya semmi.
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Lenne egy problémám leszetem az X-men 3 gamét
de mikor elindítom hibaüzenetet ír ki és a játék kilép
HELP PLS<#wave>#wave>
VAN OLYAN HOGY MAGYAR TRACKEREK NA ODA LÉPJ BE ÉS REGELJ
meg le kell stedni egy klienst de te ennyire hülye lennél?
ezen keresgélj
de ez nem elég gyors menj warez oldalra
Valaki segytsen nekem is