X-Men 3: The Official Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ha jól emlékszem gyikolsz ameddig el nem fogynak.
Árnyékkal a robotok ellen:
-nálam eg kell nyomni az E-t azzal kijelöli a robotot, F-el ha jól emlékszem rátereportálsz, de elõtte el kell menned a kis repülõ gömbök mellet amik aktiválódnak és követnek. Teleport a robotra és megvárod amíg a kis gömbök odaérnek és színt vált a szemük vagy mi, majd teleporrt máshova mert felrobbannak. Ezt addig amíg ki nem purcan az óriás.
Az elindítás problémára én nem tok megoldást. Talán próbáldd "virtual cd hide" nevû progival hátha. Vagy vmi hasonlóval.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Kérlek segítsetek!!!Farkassal elakadtam a Testing Center nevû pályán!!!Nem tdom mit kell csinálni egyfolytába örönlenek az emberek és mindig megölnek!!!Mit kell vagy lehet ott csinálni??Elõre is köszi!!!
Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!
Én megnyomtam a shift+f12-t, még mielõtt bementem volna egy küldetésbe (ha közbe nyomom meg nem csinál semmit), de így hogy elõtte nyomtam meg, bementem egy küldetésbe, és ha csak egyszer megütnek már meg is halok. Nem tom mi lehet a baj
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Még mindig nem kaptam egyértelmû választ arra a problémára,h amikor elindítom a gamet,akkor mindig kilép és kiírja,h az xmen.exe hibát észlelt,ezért leáll....Ez mitõl van?A videó beállítással lehet gond,azt hol tudnám beállítani,h jó legyen?PLZ vki segítsen!Kösz!
Nightcrawler nagyon durvára lett megcsinálva. Hozzám sem tudtak érni az elején. Csak annál a Multiple Man-es résznél volt egy kis pánik hangulat. De elteleportálok és felgyógyulok. Logen-t nagyon elrontották. 200 jönnek rád te meg henteld le. ezzel meg is fogalmaztam a vele való játék menetét. Iceman-el meg néha idegtépõ volt hogy siess ide, siess oda. Oltsd el ezt, oltsd el azt. Nekem nem jött be.
De a játék legnagyobb hibája az az hogy Nightcrawler karakterének nem jutott több szerep.
(A játék amúgy a film hátterében húzódó eseményeket követi. Tulajdon képpen tényleg a filmet csak egy másik szálon (Hong Kong).)
Összegzés:
Játékmenet: Lineáris, egyhangú. Nightcrawler nélkûl 5 perc után uninstall.
Grafika: Átlagosnak mondható. A hógolyó effekt (magas szinten) jónak számít, meg a teleportálás is átlagon felüli.
Irányítás: Konzol átirat. Bár nálam olyan hogy csak billentyûzet, csak Iceman-nél volt. A többit tudtam egeres megoldással is irányítani (most mondjátok hogy nem vagyok ügyi<#nyes>#nyes>)
Újrajátszás: Fanoknak: igen, vagy 2x-3x. Másoknak: Ha egyzser végigtolja már nagy szó.
Végeredmény: Nálam a játék 10/6, de úgy hogy kicsit elfogult vagyok az X-men stílus iránt. (és nightcrawler ad ebbõl 10/5-öt <#vigyor2>#vigyor2>)
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
lenne egy olyan kérdésem,hogy felraktam a gamet,de amikor elindítottam,akkor kilépett és azt írta ki,hogy az xmen.exe hibát észlelt,ezért leállt.Ez miért van? lehet vmit tenni ez ellen?Ha igen mondjátok meg!PLZ!Elõre is kösz!
õszintén szólva kicsit többet vártam,de nem rossz
path of neo nekem nem jött be,de sztem ez más kicsit azért ebben nincsenek bullettime meg ilyen effektem,majd az el matadorban😊)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
és azt a részt már megcsináltad?
most addig is megcsináltam a mellette lévõ wolverineset
hányszor gyújtja fel maga körül az épületet az a köcsög?😊
pedig gamepaddal tolom,de így is olyan kurva nehéz jól irányítani,össze-vissza repkednek azok a szar rakéták azt jó ha néha eltalálom õket,ez kurva gáz
lehet én vok a béna
Aszittem kicsit másabb lesz mint a Fantastic Four meg a Spiderman (mondjuk PS-en rengeteget játszottam vele févörit volt), nade pc-n...már a menüben a profil csinálásnál beüt, hogy konzolátirat...mondjuk mi más is lenne egyértelmû. Azt sem vágom mi 1 DVD ezen...Na mind1 töltöttem feltettem játszottam (5 percet) töröltem.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
futtatni kell a "dxdiag.exe" -t, utána "További súgó" - "Felülbírálás" és "Az érték felülbírálása" rész alatt beállítjuk, hogy hány Hz-en kezelje a monitort a játék.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker