1447
  • DORSANAX
    Nem más,csak a német úgy emlékszem,hogy átugrotta az intrót az elején,ahol az öreget megölik,de lehet,hogy tévedek.
    Most nem tudok jelenleg ezzel foglalkozni,de hét végén megnézem a német dolgot esetleg.
    Én kiírtam a teljes telepített magyar verziót DVD-re és egy másik gépen visszamásoltam vinyóra.Normálisan működik.Így csak 2GB helyet foglal és nem kell újra telepíteni majd,meg átírogatni semmit,ha uninstall lesz.Ha újra akartok vele játszani,akkor csak vissza kell másolni a DVD-ről és a játék .exe-vel indul rendesen...
  • kirol
    De lehet, hogy újra kellene rakni Magyarral, mert csak fogtam találomra egy mappát, és a kisebb méretűeket másoltam csak rá. Szóval elég érdekes verzió kerekedhetett belőle. :)

Amúgy mi az hogy az intró is más a magyarban?
  • DORSANAX
    Okés!
    Én most azzal nem tudtam foglalkozni,de akkor a német verziósok is tudnak majd játszani.Azért bemásolom ide is,amit már egyszer leírtam még máshol,az esetleges újratelepítéssel kapcsolatosan:
    Még csak annyit tennék hozzá,hogy amennyiben rendesen végigjátszhatóan megy,akkor ne rögtön "uninstall",hanem kiírhatjátok egy DVD-re úgy ahogy van az egész telepített állományt.Nekem sok játék/pl. a Secret Files Tunguska is/így van kiírva magyarítva és csak bemásoljátok,legközelebb nem kell telepíteni sem,és sokkal kevesebb helyet foglal./1,95GB/
    Csak egy parancsikont kell az fsasgame.exe-ből csinálni később,ha visszamásoljátok és ennyi az egész.Még az Users mappa is benne lesz./Mentések,config.ini,settings.ini is/
  • kirol
    Köszi!

Én rámásoltam össze vissza egy két fájlt a németre a magyarból meg átírtam 4-re és megy. :)
  • DORSANAX
    Nincs mit,jó játékot.Remélem mindenki hozzáfér majd talán nemsokára.:D
  • zzeN
    tökéletesen működik, köszi szépen;) látom már magon is intézkedtél...:D
  • DORSANAX
    Meg zzeN-nek,asszem ő írta,hogy már telepíti,de nem tudja indítani...
  • DORSANAX
    Bocs,ez azoknak szólt akik hozzjutottak a HUN kiadáshoz,tehát neked kirol...
  • DORSANAX
    Nos,a következő a helyzet:
    Használjátok a német cracket és írjátok át a főkönyvtárban az "archives.ini" fájl 2.sorát úgy,hogy az "5"-öst javítsátok át "4"-esre így:
    ArchiveFileCount=4 Csak egy nyúlás és az "5" helyett "4" legyen és mentés természetesen,tehát remélem érthető.
    ELŐTTE BACKUP!!!
    Jelenleg tesztelem és játszom így vele.Nézzétek Ti is és jelezzetek vissza,ha nem stimmel valami.
    ÜDV
    Megj:Nem kell semmit csinálni előtte,csak telepíteni,azután nem kell az image sem,egyenlőre még csak az elején vagyok,nem tudom mi lesz később...
  • DORSANAX
    Most sajna nem tudok,mert a gépem,ahol a játék van jelenleg megdöglött,laptopon vagyok...
    A fiamnál vagyok,ezt is onnan írom.Majd talán holnap tudok legközelebb,nincs nálam a DVD sem jelenleg.
  • kirol
    Csinálj már légyszi egy screent Total Commanderben a fájlokról!
  • DORSANAX
    Természetesen,de ha átírom,akkor a német verzió nem indul.Telejesen más a német 1.00-ás és a magyar 1.02-es verzió.Az elején az intró is más a németben,de az angol verzió majd március 27-én jelenik meg és az is 1.02-es lesz alapból.Csak azután várható hozzá crack szerintem,
    Csináltam a magyar eredetiből mini image-t is ,de sehogy sem jött össze.
    Engem is zavar,hogy állandóan használnom kell a DVD-t,nemtom ezt hogy gondolják,de kínjukban már nem tudnak mit csinálni a védelmekkel.Viszont,ha megvásároltam,akkor miért nem készíthetek legalább egy tartalékot belőle,ha állandóan használódik.Pedig csak az indításhoz kell,mert ha elindult,akkor már kivehetem a DVD-t és megy minden rendesen,tehát csak az azonosításhoz kell...
  • zzeN
    azokkal a fájlokkal próbáltad felülírni, mint amik lejjebb vannak?
    loca.spr. vagy data_patch.spr
  • DORSANAX
    Látom én is,de szívás van ott is,mert a német crack 1.00-ás,a magyar verzió pedig alapból 1.02-es.Ez biztos,mert itt van nálam az origi game.Még nem tudtam a német verziót magyarítani vele...
  • zzeN
    magra felrakták nemrég magyarul, most rakom fel csak az a gond h nincs még hozzá crack, csak a némethez, szóval várhatunk...
  • DORSANAX
    Te most a síma Secret Files Tunguskáról kérdeztél?
    Mert itt most a Puritas Cordis-ról van szó...
    Ha arról beszélsz,akkor a magyarítás telepítőjének a céljának adjál egy semleges üres mappát és onnan értelemszerűen cseréld ki a fájlokat a telepített játékon belül.De a síma Tungukának is kell az 1.02-es patch,mert különben hibás lesz a játék az iránytűs résznél.
  • DORSANAX
    Mit vettél meg?
    Én is megvettem,de a tied is 1.02-es verzió akkor.Ezt írtam,hogy a német is nálam van,de az 1.00-ás és valószínüleg azért nem tudom kicsereberélni a fájlokat,mert akkor nem indul a német,de most töltök egy másik verziót.
    Próbáld meg a saját bóltidat és a németet összehozni,mert lehet,hogy csak én bénázok.Mégegyszer mondom,nehogy itt anyázzon valaki,hogy én is megvásároltam és most csak közérdekből próbálkozom.
    Ha megvetted,akkor annak indulnia kell,de csak,ha beteszed a DVD-t és úgy indítod.Nem egészen értem,amit írtál...
  • KiB
    sziasztok
    megvettem a jatekot, probalnam feltenni a magyarositast, de azt irja, hogy nem tudja telepiteni (x:\secret files tunguska\data\localization\graphics\credits.png....ezzel a file-al van baja), nincs valakinek valami tippje, hogy mi lehet gond?
  • DORSANAX
    Nem működik,kipröbáltam.A német változat és az eredeti is rendelkezésemre áll,próbáltam mundent,de egyenlőre nem indul,ha lecserélem a fájlokat.Ha tudok valamit,majd írok...
  • DORSANAX
    Március 27-én...
    Már megint kiadtak egy játékot /nálunk 1.02-es verzió/és nagyon nem értem,hogy miért kell állandóan indításhoz DVD-t használni.
    Most várhatja meg az ember,amíg az angol változat megjelenik,és csinálnak hozzá NO DVD cracket.Mert nem szívesen nyüstölöm a DVD-t csak azért,jogy a játékot elindítsa.T.illik csak addig kell,utána már ki lehet venni nyugodtan és nyomhatjátok a játékot...
  • szotyimutyi
    Mi van az angol megjelenéssel? Március volt a legutóbbi időpont, ugye?
  • syberia2
    hy elkezdtem játszani a game-el, de a gép nem érzékeli a CDt. Beraktam egy ilyen lézer-tisztító-lemezt, de semmi...
  • kirol
    Akkor csak loca.spr.
    Nekem német nyelvű van, abban van loca_patch.spr és data_patch.spr is.
  • MrAndree
    Türelem. Kissé haldokló netkapcsolatom helyébe nemsokára érkezik 4 megás, majd azzal.
  • MrAndree
    loca_patch.spr nincs csak data_patch.spr
  • zzeN
    ha tényleg ezek akkor fel is tölthetnéd esetleg még ma
  • kirol
    Szerintem a nyelvi fájlok:

loca.spr
    loca_patch.spr
  • MrAndree
    Megvan de gőzöm sincs hol vannak a magyar nyelvi fájlok benne. Van egy loca.spr fájl de az több mint 400 mega, annyit meg azért nem töltögetnék fel így nagy hirtelen, főleg úgy nem, hogy nem tuti, hogy az kell egyáltalán.
  • kirol
    Hát ebből nem tudom sajna.
  • zzeN
    MrAndee-nak meg is van ööööhhhmmm...:)

kirol van egy olyan point 'n click, h németbe játszódik, asszem a 2. vh-ban, nem tudsz arról vmit? vagy esetleg a topikját megadnád, gondolom h vágod melyik játék az
  • syberia2
    5000??? Azt azér nem!
  • kirol
    Jaja! :)
  • zzeN
    jó lenne ha vki feltörné már végre a magyart,vagy esetleg fel tehetné vki a magyar nyelvi fájlokat... 5 k-t ezért a gamért nem adnék ki...
  • MrAndree
    Persze:
    CD Galaxis
  • syberia2
    Hello
    Az érdekelne, h a Tunguska 2-t megvehetem-e Magyaro.o!
  • Zaladár
    Írígyellek! :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most kérném, hogy feldobhatnád valahova a magyar nyelvi fájlokat, de gondolom nem szívesn tennél ilyet. :(
  • MrAndree
    Igen, a játék angol nyelvű, magyar felirattal. Meg is rendeltem gyorsan.
  • zzeN
    válaszoltak már a mailod-ra?
  • MrAndree
    Most nézem, már lehet kapni CD Galaxison. Mondjuk nem mertem megrendelni egyelőre, inkább dobtam nekik egy mailt. Mert az infóknál csak annyit írnak, hogy magyar felirat de azt nem hogy a beszélt nyelv az angol-e. Mert a némettől a hideg is kiráz.
  • kirol
    "A seven m is készülődik, noha nem eget rengető címek szerepelnek a repertoárjukban, azért sok rajongó örömmel tekint végig rajtuk:
    * Secret Files 2 - Puritas Cordis (felirat) - február"

Vagyis ha ennek hihetünk, nemsokára magyar nyelven jön!