Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szotyimutyi
Mi van az angol megjelenéssel? Március volt a legutóbbi idõpont, ugye?

hy elkezdtem játszani a game-el, de a gép nem érzékeli a CDt. Beraktam egy ilyen lézer-tisztító-lemezt, de semmi...

every damn day

kirol
Akkor csak loca.spr.
Nekem német nyelvû van, abban van loca_patch.spr és data_patch.spr is.

Türelem. Kissé haldokló netkapcsolatom helyébe nemsokára érkezik 4 megás, majd azzal.

Why so serious?

loca_patch.spr nincs csak data_patch.spr

Why so serious?

zzeN
ha tényleg ezek akkor fel is tölthetnéd esetleg még ma<#bee1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kirol
Szerintem a nyelvi fájlok:

loca.spr
loca_patch.spr

Megvan de gõzöm sincs hol vannak a magyar nyelvi fájlok benne. Van egy loca.spr fájl de az több mint 400 mega, annyit meg azért nem töltögetnék fel így nagy hirtelen, fõleg úgy nem, hogy nem tuti, hogy az kell egyáltalán.

Why so serious?

kirol
Hát ebbõl nem tudom sajna.

zzeN
MrAndee-nak meg is van ööööhhhmmm...:)

kirol van egy olyan point 'n click, h németbe játszódik, asszem a 2. vh-ban, nem tudsz arról vmit? vagy esetleg a topikját megadnád, gondolom h vágod melyik játék az

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

5000??? Azt azér nem!

every damn day

kirol
Jaja! :)

zzeN
jó lenne ha vki feltörné már végre a magyart,vagy esetleg fel tehetné vki a magyar nyelvi fájlokat... 5 k-t ezért a gamért nem adnék ki...

Persze:
CD Galaxis

Why so serious?

Hello
Az érdekelne, h a Tunguska 2-t megvehetem-e Magyaro.o!

every damn day

Írígyellek! :)

Most kérném, hogy feldobhatnád valahova a magyar nyelvi fájlokat, de gondolom nem szívesn tennél ilyet. :(
Igen, a játék angol nyelvû, magyar felirattal. Meg is rendeltem gyorsan.

Why so serious?

zzeN
válaszoltak már a mailod-ra?

Most nézem, már lehet kapni CD Galaxison. Mondjuk nem mertem megrendelni egyelõre, inkább dobtam nekik egy mailt. Mert az infóknál csak annyit írnak, hogy magyar felirat de azt nem hogy a beszélt nyelv az angol-e. Mert a némettõl a hideg is kiráz.

Why so serious?

kirol
"A seven m is készülõdik, noha nem eget rengetõ címek szerepelnek a repertoárjukban, azért sok rajongó örömmel tekint végig rajtuk:
* Secret Files 2 - Puritas Cordis (felirat) - február"

Vagyis ha ennek hihetünk, nemsokára magyar nyelven jön!

Törölt felhasználó
A fusionsphere honlapján ott van: 2009 korai elsõ negyedéve.
Ez a z nemzetközi kiadás lesz angol ,francia, olasz ,spanyol nyelven.
elõreláthatólag mikor lesz angolul elérhetõ?köszi!

köszi,akkor várok addig amig megjelenik,németül nem nagyon értek.

kirol
Nincs angol, csak német nyelvû jelenleg!

ezer bocsánat mester!

kirol
NE warezolj!

hi,a secret files 2(angol) teljest el lehet már érni valahol a neten? én nem találom sehol.

van egy problémám nincs valami segítség arrar hogy kell a széf biztonsági ízéjét (Katt a pöttyre, lesz több pötty) kiiktatni?
Nekem az lenne a problémám,hogy hogyan kell beállítani a felbontást,mert 22 colos monitorom van és nem jól jeleníti meg a játékot, elvileg erre van az 1.03-mas patch,de feltelepítés után is ugyanolyan maradt.
trmn
Olvasni nem tudsz? Bakker, ha nem adtam meg volna minden segítséget a lentebbi linkeken akkor segítenék. De így.....keresd meg bakker

Sziasztok.Még mindig a hajón vagyok és nem tudom mit kell csinálnom még.hogy tudom elvenni a pultról a csomagoló papírt?
trmn
Beszélni kell a csávóval vagy kétszer. Én is tököltem amíg rájöttem.

zzeN
na vki?szenvedtem már vele 1-2 órát...

kirol
Na most már én is a dzsungelbe n vagyok. :)

zzeN
elakadtam még a végigjátszással is egy kicsit...
amikor a csónakot kell motorcsónakká átalakítani, aláraktam a mentõmellényt, a motort rászereltem+ a propellert, a csávónak odaadtam a ruhát, lefotóztam a táblát és ennyi, nem tudom h most mit kell csinálni

trmn
És itt van képekben az igazi segítség. Azt hiszem nincs több kérdésem. ))) (PDF file--ok)

Végigjátszás

trmn
Közben találtam egy másik német végigjátszást, ez sokkal jobb mint az elõzõ.

Itt a link

kirol
Hát egy webfordítást tudsz csinálni gyorsa, és mivel azért te a játékban látod mirõl van szó, hátha ki tudzs valamit bogozni ebbõl a nem túl értelmes fordításból. :)

"Fogások neked az kifehéríti a bokor bogyóit, azután csökken egy képernyõ. Itt minden mindazonáltal néz, csak a balra levõ nagy virágot tudod zsebre tenni. Ez annyira mérhetetlenül bûzlik az egy keveset ezzel ki tudod tenni az õrt a másik képernyõben. Ha közel sátorrudakkal tolja a virágot és fekteti a fa mögé õt az õrnek, gyere.

Azután meg tudod fogni a Venus repülési ügyet, késõbb megint zsebre teszed a büdös növényt. Behátrál a tábor kicsomagolja a Donutst a fedõbõl és elmondja a sört a kertnek. Röviden elhagyja a színhelyet, azután te a sör vehet egy csigát. A tábor teszi a büdös növényt a kövön a folyóra. A béka megfogja a legyeket és neked egy fényzsákmány. Azelõtt a templom elõtt, amit a pókháló megsemmisít, és lóg helyette a zászló ott.

Szintén röviden olvas kint itt a színhely azonnal megint jönni. Most te a pókháló veheti az izzásférgeket. Most közel idõközben teszed a Donutot a lyukban a darázsfészek és tud csípni egy kevés mézet a fészekbõl. A lyukakkal téged keres meg a kõnél. Most fent levõ helyek a lyukakkal kapcsolatos következõ célok hosszában: Venus repülésre becsomagol, izzásférgek, páva hajladozik, halászik, üt és a lépek."

kirol
Ó, errõl mindrõl?

kirol
Köszi! Este kipróbálom!

trmn
Schnappt euch die weißen Beeren vom Strauch, dann geht einen Bildschirm zurück. Hier betrachtet alles, einstecken könnt ihr aber nur die große Blume links. Diese stinkt so gewaltig, dass ihr damit im anderen Bildschirm die Wache ein wenig vertreiben könnt. Legt sie also hinter den Baum und schiebt die Blume mit Zeltstangen nah an die Wache ran. Dann könnt ihr die Venusfliegenfalle schnappen, anschließend steckt ihr die stinkige Pflanze wieder ein. Zurück im Lager wickelt den Donuts aus der Hülle aus und stellt das Bier an den Garten. Verlasst den Schauplatz kurz, danach könnt ihr vom Bier eine Schnecke nehmen. Am Lager stellt die stinkige Pflanze auf den Stein am Fluss. Der Frosch fängt die Fliegen und ist leichte Beute für euch. Vor dem Tempel zerstört das Spinnennetz und hängt stattdessen die Flagge hin. Verlast auch hier kurz den Schauplatz, um sofort wiederzukommen. Nun könnt ihr von dem Spinnennetz die Glühwürmer nehmen. Den Donut steckt ihr derweil in das Loch nahe des Wespennestes und könnt nun etwas Honig aus dem Nest klauen. Schaut euch den Stein mit den Löchern an. Platziert nun von oben nach unten folgende Gegenstände in den Löchern: Venusfliegenfalle, Glühwürmer, Pfauenfeder, Fisch, Nacktschnecke und die Bienenwaben.

Errõl kéne egy fordítás, akkor tovább tudnák én is menni. Kár, hogy németül nem beszélek, de ez lesz a következõ nyelv amit meg fogok tanulni )))

trmn
Talán bele is kell szólni a mikrofonba, de ebben már nem vagyok biztos.

trmn
Most már emlékszem. A mikrofonra a pulton rá kell tenni az mp3-at és a fejhallgatót. Azt hiszem meg kell nézni a kabint kívülrõl és látod, hogy a ember már nem úgy ül ahogy az elõbb. Ezután tudsz beszélni a fotóssal.

Az a baj, hogy az ember örül, ha túljut egy problémán, és minnél nehezebb volt a megoldás, annál inkább emlékszik rá.

kirol
A kiscsávós rész, már megvolt.

trmn
Úgy emlékszem még beszélni kell valakivel, talán az ebédlõben. Alufóliát felszedted már? Golyót odaadtad már a kiscsávónak?

Én is piszkosul el vagyok akadva, és megvan mindenem, mégsem tudok tovább lépni. Igaz én már az erdõben Max-el.

kirol
Na játszottam kicsit. A hajón a tényképész csak akkor fényképezi le az 5-ös kabinban a csávót, ha pozíciót vált.

Hogyan tudom ezt elérni?

trmn
Megvan a csiga, de a kép nem áll össze

trmn
Csak azt nem tudom, hogy a béka fölötti lukba mi az: Valami csiga? Hogy lehet hozzájutni? Hát nem nagyon pörög a topic(((

trmn
Találtam egy német nyelvû végigjátszást.

Végigjátszás

trmn
Találtam egy képet. Ez lenne a megoldás?