Secret Files Tunguska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
every damn day
Nekem német nyelvû van, abban van loca_patch.spr és data_patch.spr is.
Why so serious?
Why so serious?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Why so serious?
kirol van egy olyan point 'n click, h németbe játszódik, asszem a 2. vh-ban, nem tudsz arról vmit? vagy esetleg a topikját megadnád, gondolom h vágod melyik játék az
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
every damn day
CD Galaxis
Why so serious?
Az érdekelne, h a Tunguska 2-t megvehetem-e Magyaro.o!
every damn day
Why so serious?
Why so serious?
* Secret Files 2 - Puritas Cordis (felirat) - február"
Vagyis ha ennek hihetünk, nemsokára magyar nyelven jön!
Ez a z nemzetközi kiadás lesz angol ,francia, olasz ,spanyol nyelven.
amikor a csónakot kell motorcsónakká átalakítani, aláraktam a mentõmellényt, a motort rászereltem+ a propellert, a csávónak odaadtam a ruhát, lefotóztam a táblát és ennyi, nem tudom h most mit kell csinálni
Végigjátszás
"Fogások neked az kifehéríti a bokor bogyóit, azután csökken egy képernyõ. Itt minden mindazonáltal néz, csak a balra levõ nagy virágot tudod zsebre tenni. Ez annyira mérhetetlenül bûzlik az egy keveset ezzel ki tudod tenni az õrt a másik képernyõben. Ha közel sátorrudakkal tolja a virágot és fekteti a fa mögé õt az õrnek, gyere.
Azután meg tudod fogni a Venus repülési ügyet, késõbb megint zsebre teszed a büdös növényt. Behátrál a tábor kicsomagolja a Donutst a fedõbõl és elmondja a sört a kertnek. Röviden elhagyja a színhelyet, azután te a sör vehet egy csigát. A tábor teszi a büdös növényt a kövön a folyóra. A béka megfogja a legyeket és neked egy fényzsákmány. Azelõtt a templom elõtt, amit a pókháló megsemmisít, és lóg helyette a zászló ott.
Szintén röviden olvas kint itt a színhely azonnal megint jönni. Most te a pókháló veheti az izzásférgeket. Most közel idõközben teszed a Donutot a lyukban a darázsfészek és tud csípni egy kevés mézet a fészekbõl. A lyukakkal téged keres meg a kõnél. Most fent levõ helyek a lyukakkal kapcsolatos következõ célok hosszában: Venus repülésre becsomagol, izzásférgek, páva hajladozik, halászik, üt és a lépek."
Errõl kéne egy fordítás, akkor tovább tudnák én is menni. Kár, hogy németül nem beszélek, de ez lesz a következõ nyelv amit meg fogok tanulni )))
Az a baj, hogy az ember örül, ha túljut egy problémán, és minnél nehezebb volt a megoldás, annál inkább emlékszik rá.
Én is piszkosul el vagyok akadva, és megvan mindenem, mégsem tudok tovább lépni. Igaz én már az erdõben Max-el.
Hogyan tudom ezt elérni?