Internetes kalózok - ismét lecsapott az FBI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy mellesleg akárhányszor ránézek erre a képre a röhögõgörcs kerülget
Kalózkodás, warezoló fiatalok:
Nevettséges és röheLYes (:pp)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A kishalat valahogy könnyebb kikapni, a nagyért esetleg dolgozniuk is kellene Pláne ha besúgó gecik tányéron tálalják nekik az esetet (mellesleg sztetek hogy lehet valaki olyan gerinctelen, hogy ezeknek az egyébként aránylag normális -nem gengszter, nem terrorista, nem bankrabló, nem gyilkos- embereknek a barátságába férkõzik, hogy aztán hátbatámadja õket? Az ilyen tud még tükörbe nézni?)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
csak kikívánkozott....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
MIÉRT BAJ?
Hadd meséljek neked, kisgyerek.
Hát pl. azért, mert vannak a 10-14 éves gyerekek, akiknek szemét mocskos tetûk, az iskola elõtt bélyeget, és marihónaljás cigit adnak, árulnak.
(van gyereked, kisgyerek? mert nekem van.)
meg pl. azért, mert kisfalvakban párszáz Ft-ért kis öregeket vernek agyon szemét emberek.
(loptak tõled büdös c*gányok, a kocsiablakodat kiverve? mert nekem igen)
meg hasonlóképpen, becsületes, dolgozó emberek vagyonát, nehezen összekuporgatott ingóságait pakolják el szemét emberek, akár napközben, amikor a más dolgozik.
(törtek be hozzád? mer az én irodámba igen. fél milla számtech cucc, 2 perc alatt) 2000. február)
és ebben a történetben ott van a RENDÕRSÉG, aki a valagát egyre jobb kocsikban (a ami adónkból) ültetve xarik a fenti dolgokra, hiszen jön a Big Fett Jon, USA-ból, meg a faxopó egyesülete (Mo-ról), aki kiképzi õket arra, hogy a cd az üldözendõ, ha nincsen rajta eredeti festés...
vannak értékek, vannak értékítéletek.
úgyhogy elmegy az összes faxopó anyabaszó egyesület arákba, és azis, aki úgy gondolja, hogy EZEKNEK Magyarországon ez kell, hogy legyen a legfontosabb dolguk....
jellemzõ.. A gépezet tökéletes, mindig az emberi láncszem a gyenge.. Teljesen jól felépített védelem, amelyet az FBI nem tudott áttörni, és ako jön az emberi tényezõ.. no comment. Sok kis gerinctelen, aki átbassza a másikat...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Shut the duck up! <#crazya>#crazya>
on
Az a durva, hogy a barbadosi nõ 57 éves, õt hozzák ki harmadiknak a hierarchiában. Nem rossz, nem rossz...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
gz8: maradLY már.
on
Ja, tök kemény, hogy 19+2 áll az USÁban bíróság elé. a 19 oké, de a másik kettõ? Gondolom ott fogták el õket.
A warezolásra mostanra szinte mindenhol szép üzlet épült. Kill them all. A warez (2 láb) jó, a kalózkodás (4 láb) rossz.
Atish: igen és? Miért mikor volt az, hogy a freak belekötött a kétaLYtós szekrénybe, és el is verte. LYóreggelt. A kétaLYtós szokott kötekedni és összeverni freak-eket. LYobb, ha megszokod, mert a hüLYeség genetikailag öröklõdik. És ez nagyban is így megy (period)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem röhelyes, hanem röhejes, j-vel. <#email>#email>
on
Amúgy tényleg az, Amerika már jó ideje a világ rendõre szerepben tetszeleg - csak kár, hogy inkább rossz zsaru, mint jó zsaru.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Dobozos tejtermékek - ismét érkezett krémtúró a sarki közértbe
und?
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
"A 21 vádlott Chicagóban áll majd bíróság elé"
Ennek a fényében:
"Ausztráliában mûködõ internetes kalóz-hálózatot számolt fel"
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
elõre is köszi! Sziasztok
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem, nem kalózkodtak, nem járták hajóval a partokat, nem fosztottak ki és öltek meg ártatlan hajósokat, nem árultak és kényszerítettek rabszolgasorba nõket és gyerekeket .....
Legszivesebben feljelenteném a kalózok nevében (:p) ezeket az áltudálékos cikkírókat becsületsértés miatt :p
Röhelyesek.
Valahogy errõl a cikkrõl is ez a régebbi cikk jut eszembe, meg ez a kép:
http://www.nforce.nl/index.php?menu=quicknav&item=search
A találatok számát igen könnyû megszámolni 😄
Az mp3 Legyen Veled!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vagy már az is amcsi gyarmat?
Miért baj az, hogy valakik ez ellen küzdenek?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
És ekkor az illetõ alulról harántirányban, nyólcnapontúl gyógyuló sérülést okozva megszúrta, a 8 cm pengehosszúságú, bolgár gyártmányú zsebkésével...😉))))
Nem lehetett volna ezt emberi nyelven megfogalmazni?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs