46641
-
grafl #10537 szia én ugy találtam valamejik forumba.
"- Mind két fájlt először saját tulajdonba kell venni, és teljes hozzáférést biztosítani.
- A "software pratection" szervízt le kell állítani
- A C:\Windows\System32\spp\tokens\pkeyconfig\pkeyconfig.xrm-ms fájlt ki kell cserélni a mellékelt azonos nevű fájlra
- A C:\Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareProtectionPlatform\tokens.dat fájlt szintén ki kell cserélni
- El kell indítani a szoftvervédelem szervízt
- Ezután már be lehet írni a kulcs cseréjénél egy régebben igényelt RC licensz kódot:"
üdv -
#10536 sppsvc.exe -
#10535 melyik verziók jók az RTM-ből?64bites kéne -
#10534 ilyen biztos nincs benne, vagy valami nagyon rossz fordítás eredménye
esetleg angolul írd le a nevét ha tudod -
grafl #10533 sziasztok keresem a win 7-ben ezt a szolgáltatást.
"szoftvervédelem szervíz" ha valaki tudná hol találom.
elöre is köszi -
#10532 áhh már sikerült...
1honapja szopok vele :D
uj ac3 verzioval megy -
#10531 valakinek sikerült életre keltenie az ac3 filtert (külsö, külön tlepitett codecet) media player classic alatt? :S
nekem nem sikerült még, csak az alap müxik ami benne van -
#10530 És Én nem vagyok érdekesebb partner?! -
Puhos #10529 Pontosan lentebb olvasható a menetrend:
A Microsoft hivatalosan bejelentette a Windows 7 további menetrendjét. Lesz családi csomag, viszont nem lehet Vistáról Windows 7 E-re váltani.
Brandon LeBlanc a Microsoft vezető kommunikációs menedzsere a cég hivatalos blogjában bejelentette a Windows 7 további menetrendjét az RTM-től (Release to Manufacturing) kezdve egészen az október 22-i megjelenésig.
Bejegyzése szerint az előző héten sok helyen már kiadottnak vélt RTM még mindig nem készült el, hiszen azzal kapcsolatban nem tudott pontos dátumot mondani. A nagyobb OEM partnerek ugyanis már két nappal az RTM megjelenése után hozzájuthatnak a végleges Windows 7-hez, de hogy ez mikor lesz, azt nem lehet tudni.
Ezen kívül azonban már pontos a menetrend. Ez első roham augusztus 6-án lesz, mikor a független szoftver- és hardvergyártók, valamint a TechNet és az MSDN előfizetői számára elérhetővé válik a legújabb operációs rendszer angol nyelvű verziója a Microsoft Connect és az MSDN oldalán keresztül. Augusztus 16-án őket követik majd a redmondi szoftvercég arany fokozatú partnerei, majd augusztus 23-án az "Action Pack" előfizetői. A többi lokalizációs verzió (köztük a magyar is) mindegyikük számára csak október elsején lesz elérhető. A mennyiségi licencvásárló vállalatok közül elsőként a Software Assurence szerződéssel rendelkezők juthatnak hozzá a rendszerhet, augusztus 7-én. Míg a többieknek szeptember elsejéig kell várniuk.
A korábbi híreknek megfelelően a Windows 7 október 22-én kerül kiskereskedelmi forgalomba, mikor már bárki számára hozzáférhető lesz az új operációs rendszer. LeBlanc ugyanakkor bejegyzésében megerősítette, hogy a Windows Home Premium esetében lesz egy háromlicences családi csomag, ám annak árazását még nem hozta nyilvánosságra.
Európa nem válthat a Vistáról
A Microsoft oldalán e közben megjelentek a lehetséges Windows 7 Upgrade opciók. Ez alapján a felhasználók Windows Vista SP1/SP2 esetében Business kiadásról, az új operációs rendszer Professional, Enterprise és Ultimate variánsára válthatnak. Vista Home Basic-nél, a Windows 7 Home Basic, Home Premium és az Ultimate lesz elérhető. Home Premiumnál, a Windows 7 Home Premium és Ultimate variánsra lehet majd váltani. Míg logikus módon az Ultimate és Enterprise kiadásoknál csak a hasonló Windows 7 változat lesz elérhető.
A világon mindenhol, kivéve az Európai Unió - s így Magyarországon - belül. Az Unió beépített böngésző miatt indult trösztellenes eljárása miatt ugyanis az öreg kontinensre csak Internet Explorer nélküli speciális Windows 7 E kiadások kerülnek. E miatt a Windows Vista nem fejleszthető tovább Windows N (Media Center nélkül) és Windows E variánsokra, amelyeket mind Európába szánnak.
Ezen felül megkötés, hogy Vistánál régebbi operációs rendszerekről nem lehet majd "upgradelni" - így XP-ről sem -, s ugyanez igaz a Windows 7 előzetes verzióira is. Nem lehet 32 bitről, 64-re váltani, s fordítva. Nem lehet másik lokalizációt választani (például angol Vistáról nem lehet magyar Windows 7 ugrani).
Az idézet
innen való. -
#10528 Mivel nem én dolgozok az MS-nél, ezért a kijelentésem természetesen nem 100% igéret, hanem érdekeség jellegű. Így kell ezt felfogni. -
Apocalipto #10527 Mert te ilyen beépített M$ szivárogtató ember vagy? -
#10526 Azért az én forrásom biztosabb... persze előfordulhatnak tévedések, de errefelé igen-igen ritkán... Majd beszélnek róla az internetes oldalak, vagy nem. -
#10525 már negy napja megerősítette a sok insider arc -
#10524 Internetes oldalak is hamarosan megerősítik. Kb. pár óra. -
Apocalipto #10523 -
#10522 -
#10521 Egy egyszerű felhasználóként jelentem be:
WINDOWS 7 ELKÉSZÜLT
Mármint az angol RTM változat, amit hamarosan postáznak az érdekesebb partnereknek, utána a többi jónépnek Augusztus 6 felé. -
#10520 hát a 2 nem ugyanaz tul sok az eltéres. -
#10519 Nekem is lenne egy nyomtató problémám. Melóhelyen egy HP LaserJet 1505-ös printer-t használtam Vista alatt.
Már egy ideje Win7 RC van a gépen. Nyomtatnom kellene, de nincs telepítve a nyomtató, mert eddig nem kellett. :O
:)
Windows felismeri, bekerül az eszközök közé azt is mondja, hogy megfelelően működik csak éppen nyomtatni nem lehet rá. :(
Ezen belül olyan kategóriába teszi, hogy "Nincs megadva"?!
:O
Próbáltam Vista 32 és 64 bit-es driver-t, de nem találja az eszközt. MS Update-en manuálisan sem találok driver-t. Kb. 30 perce szívat és most befejeztem, kinyomtattam máshol.
Pöttyet felnyomta az agyam. Nem éppen egy régi típusról lenne szó.
-
#10518 *igy lesz jo* -
#10517 Hello!
ket kerdesem lenne, mint uj felhasznalonak:)
-hol tudom letiltani egy adott programmnal a tuzfalat (pl easy cd csak igy le jo)
- hol tudom beallitani, hogy mely programok induljanak alapbol, vagy eppen ne?
Bocs a lama kerdesekert.
elore is kosz -
#10516 ÉS télleg :D Ezt benéztem. De gondolom win7 is a vista féle bcd-t használja, tehát ezt a leírást ugyan úgy lehet használni win 7-hez is :D -
#10515 ÉN mást mondok ilyet keres xp vs win7 mert sokan ezt szeretnék. -
#10514 Csak most, csak ma, csak neked :D -
#10513 Előbb mindig a régebbit (xp) aztán utána az újabbat (win 7) kell fölrakni. Úgyhogy a kérdésedre a válasz: igen elkurtad :) -
lampard99 #10512 hello tudom biztos mar kérdeztek, de mikor jelenik meg a full változat+van mar olyan verzió amit érdemes felrakni vagy varjam meg a full verziót? -
grafl #10511 sziasztok keresem a win 7-ben ezt a szolgáltatást.
"szoftvervédelem szervíz" ha valaki tudná hol találom.
köszi -
#10510 Ja es azt ugy kell elerni ugye, hogy nem hasznaljak ki a hardwareben rejtozo osszes lehetoseget, hanem kell gyartani kell egy kicsit jobbat, hogy az optimalizalatlan programok gyorsabban fussanak. Ertem !!!
Ahelyett, hogy rendesen megcsinalnanak mindent, de nem lasd DX 10, amit szinte senki nem hasznal, ellenben mar itt vannak a DX 11-es VGA-k, hagy vegye a jonep.
Teszem azt ezert volt jo valoszinuleg a 64bites XP is csak vagy ket evig megfelelo alkalmazasok nem voltak ra, most meg mehet a kukaba.
-
EK1TEP #10509 Nekem most lett újrarakva a 7 és bejön valami boot izé hogy válasszak régebbi winfos vagy ez az új amit felraktam!Pedig leformáztam a partíciót!
Hogy lehet azt eltüntetni onnan?Rendszerindításos résznél csak 1 Windowss-t ír! -
#10508 a seven mellé tettem fel xp-ét de eltünt a választási lehetőség indításnál,elqurtam valamit? -
#10507 Nem számít, gyártsuk csak a sok-sok elektronikai szemetet és hulladékot. Talán vhova le lehet még hányni ezen a bolygón. -
#10506 Lásd szignóm. :D
Pio
Gondolom, akkor addig a MagicTune-t sem fogják frissíteni.
Hát sajnálom, de köszi az infót.
-
#10505 milyen samu monitorod van ? nekem 970P , régi xp/vista drivert tettem fel és azzal ok de amit alapból win7 tett fel azzal se volt gond. 60/75 hz-et be lehet állítani. -
#10504 Blogon irján még a beta tesztrek se kapnak ingyen kulcsot Win7-hez. -
Pio #10503 Samsungos 59hertzes parára találtam ezt a sevenforumson:
"
well i sent an email to samsung and they said that the only way to solve this is with new monitor drivers but the guy that answered me said that they would only focus on new drivers when w7 was released...
So the same may apply to everyone with this problem
"
A lényeg: Samsungos forrásból tudható, hogy új driver fogja megoldani a problémát, de addig nem bajlódnak vele amíg meg nem jelenik a win7, szóval egy ideig még 59 lesz az a 60. -
#10502 Mar pardon es ki nem szarja le, hogy neki mi eri meg ? Az a lenyeg nekem mi jo, nem a nagy multicegeknek. -
Pio #10501 Szerintem se a Microsoft felelőssége az, hogy a világon lévő jópárezer hardvergyártó jópárszázezer hardverét egyesével letesztelje a 7-en és kompatibilissá tegye, hanem a hardvergyártóknek kéne megoldaniuk az esetleges problémákat. Az már más kérdés, hogy sz*rnak rá, de SZERINTEM ezért akkor se a Microsoft a hibás.
Na kéretlen ingyenreklám OFF... :) -
#10500 Akkor jó. Végülis én is gondoltam, hogy valószínűleg ilyen téren nem nagyon baj, ha Vista-s drivert használok. Neked is köszi, werkfilm.
Amúgy ha jól értelmeztem, akkor csak az Ultimate verzió fogja majd felkínálni frissítésben a magyar nyelvet?
Meg olvastam, hogy az Ultimate szolgáltatásai, amik számomra feleslegesek (jó sok van belőlük), azok alapból nem töltődnek be. Igaz ez? Ezzel arra akarok célozni, hogy akkor túlzottan nem szükséges neki túlzottan nagyobb erőforrás, mint pl egy Home edition-nek? -
#10499 Windows-ban 59Hz.
Átállítom 60Hz-re, apply és bezárom az ablakot. Megnyitom újra, visszaállt 59Hz-re.
Game-ből a Riddick Assault of Dark Athena van most fent. Az is 59Hz-et ír. Azt is át lehet állítani, de az is visszaáll 59Hz-re.
Egyébként semmi problémát nem tapasztaltam, hogy 59Hz-n van 60Hz helyett, de nem értem, hogy miért. Most már fent van a 2009.03-i havi Samu driver. Vista 64 bit alatt 60Hz; Seven 64 bit alatt 59Hz.
Azt sem tudom, hogy mi ez az 59Hz?! Megnéztem, Vista-n is 59Hz és 60Hz szerepel, ott is be lehet állítani az 59Hz-t. Honnan a francból jön ez az 59Hz?! Zéró 5letem sincs. -
#10498 Lehet buildeket cserélgetni, de én is a tiszta telepítést javaslom!