46641
  • KranaZoli #10577
    No, úgy látszik mégis csak vmi probléma lehetett a "Windows 7 RTM build 6.1.7600.16385 64 bit Hungarian" verzióval (Torko) mert visszanéztem az oldalra és kint van egy javított verzió.

UltraISO-val kell az Image fájlban kicserélni egy fájlt és állítólag jó. Megcsináltam, majd este kipróbálom. De le lehet tölteni a javított verziót is.

Windows 7 RTM build 6.1.7600.16385 64 bit Hungarian
  • [HUN]FaTaL
    Igen, a buherált ISOt. :)
  • TothLaci
    Érdekes, hogy tegnap óta azt használom. De aktiválni nem tudom :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem aug6-tól lesz rendes ISO, akkor kerül fel MSDNre meg Technetre.
  • gyigyi
    http://i4s.hu/2009/07/megvan-vegleges-windows-7-rtm.html

hírek :)
  • cselt
    Akkor még várok a telepítéssel, köszi az infót :)
  • [HUN]FaTaL
    7600.16385

LINK

De még abból sincs rendes iso csak házi buheraszarok.
  • MR ME
    erre inkább a jó öreg xp
  • cselt
    És akkor most melyik verzió lett az RTM végül?
  • degu61
    Az összes általam kipróbált RTM aktiváló beírta a winver-be a 2010-es lejáratot!!!!!
  • fravik
    ennek örülök! végre! :)
  • bon
    Újabb hír: link
  • lck
    Fel lehet tenni, de mondjuk még egy giga ram nem ártana neki.
  • rexHUNter
    ha alszol te betonozol közben?
  • 16gaborm
    Asus K8N
    Amd Sempron 3100+(1,8GHz)
    1GB RAM DDR
    Sapphire Radeon HD 2600XT AGP 512MBRam DDR2

Szerintetek erre a konfigra érdemes feltelepíteni?
  • mano1b
    köszi ez már jól megy
  • lck
    http://www.donotargue.com/
  • mano1b
    Forbidden

You don't have permission to access /dna_ati/DNA-ATi_Vista_Win7_9.3x64.exe on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. ez a link super de azért kösz
  • Samurai84
    Ha alvó üzemmódba kapcsol a gépem, attól a torrent az még nem áll le ugye?
  • Mr Manson
    connect (beta test) nem kapnak most semmit ha jól informálódtam?
  • L7wy
    Ez 32-es, ez pedig64 bites a DNA féle driverek nagyon jók, nincs velük sosem gebasz, gyorsabbak, mint a hivatalos. Pl nekem a 9.3as atival nem ment a 9600as atim, a DNA9.3al ment !!!
  • hunhogzilla
    Köszi az infót, megpróbálom. Már gondolkodtam egy 4850-esben, valószínű, hogy beújítok.
  • TomKranich
    Hello BON!

Koszi az infot akkor inkabb ujonnan felteszem es ujra pakolok mindent vissza!
    Koszi a segitseget megegyszer!

Udv: Gabor
  • werkfilm
    a legutolsó vistás drivert megpróbálhatod feltenni, de hivatalosan ez már nem támogatott kártya azon a rendszeren se több mint negyed éve. újítani érdemes.
  • hunhogzilla
    Hali, lenne egy kérdésem, megoldható valahogy egy Ati Radeon x1650 videókarihoz hivatalos ati driver telepítése? Mivel én még nem találtam hozzá Win7-es drivert. Ha nem, a win 7 beépített drivere kezeli olyan teljesítménnyel, mint a hivatalos? Vagy legalább hasonlóval? Előre is köszi.
  • bon
    Mint sokan másik is, csak hiszed, hogy teljes jogú admin vagy. Ha mindent tudnál akkor valóban nem lenne szükséged az UAC-ra. Ami szintén kikapcsolható, hogy ne figyelmeztessen. A Windows 7 már nem XP itt jobb elfelejteni sok megszokást és ez így is jó, védi a rendszer magát. A teljes jogú admin és az UAC felugró ablakja is kikapcsolható a vezérlőpulton.
  • DanielT
    Mit kellene beállítanom, hogy ez a szemét állat minden írási műveletet engedélyezzen, mindenhol, minden programnak. Még a Win mappában is. Mert hiába vagyok admin, hiába engedtem elvileg mindent, kapom a pofámba a felugró ablakot pl a total commandernél, aminek az inijét nem tudja létrehozni.

Egyáltalán van valahol olyan opció, hogy: "kuss, mindent tudok, ne figyelmeztess, hagyj azt csinálni amit csak akarok" Tehát mint kb az XP.

Kösz a választ.
  • TDantes
    Aha...értem. Végülis akkor fölöslegesen is töltöttem le.
  • tommygear
    írj megint
    válasz nem is fog jönni vagy megkapod vagy nem :D
  • bon
    Off

A moderátoróktól még mindig nem jött választ a Vista és Windows 7 topic házigazda jogkörére.

Off vége
  • bon
    A Microsoft-tól kért kóddal nem fog sikerülni az aktiválás, mert az a RC verzióhoz való. Amúgy meg még mindig nincs a kész változat elkészülte hivatalosan bejelentve. Leszedni meg speciális előfizetésekkel lehet majd leszedni a Microsoft oldaláról.
  • werkfilm
    microsofttól ezt nem lehet letölteni. ez az, ami majd a boltokba kerül októberben és több tízezer forintba kerül.
  • Apocalipto
    Egyesek szerint a 16385-s, mások szerint a 16386-os lesz a végleges verzió.
  • TDantes
    Le szedtem, az állítólag legújabb Win 7 verziót, merthogy ez ügye végeleges, és jó meg minden. Aztán valami olyasmit olvastam, ez a verzió még meg se jelent? Pedig nem is akartam csalni, azért torrentről szedtem mert gyorsabb...és hát ügye a Microsolftól is le lehet tölteni ezt a verziót

Na mindegy, szóval Win 7 RTM 7600.16385 verzióról van szó. Lassan rá kéne szánnom magam az XP lecserélésére

Visszaolvasgattam, de nem jöttem rá, erről a verzióról van-e szó, szóval mik a tapasztalatok vele?
    Olvastam, hogy valami programmal kell aktiválni, de én kértem kódot a Microsofttól, az nem jó? Szerintem inkább azt kéne használni, elvégre azért adják.
  • KranaZoli #10543
    Én idáig 1et próbáltam, de azt már 2x is.

Lásd itt: #10484

Sajnos a 2. nekifutásra is ugyanaz az eredmény. Vki telepítette közületek ezt a verziót?! Most már csak az lehet, hogy esetleg a letöltés nem sikerült jól.
  • Pio
    Mondjuk rögtön alá van kommentelve egy ilyen kép:

Na persze lehet, hogy fake :)
  • bon
    Egy kis hivatalos info: link
  • degu61
    Hol a mellékelt azonos nevü fájl amit le kell cserélni?
  • rexHUNter
    OK kössz
  • grafl
    szia az sppsvc.exe-vel lehet leállítani?