46641
-
#10497 Lehet, de nem ajánlott. Sok felesleges dolog marad utána és lehetnek olyan programok amik nem műkődnek. Ja és elképzelhetőnek tartom,hogy csak Vista-ról lehet frissíteni. -
TomKranich #10496 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy lehet ugy uj veziot telepiteni, hogy a felhasznalok tulajdonsagai es a program files konyvtar megmaradjon? Magyarul a regebbi verzios frissiteni?
Koszonom elore is a segitseget: Udv: Gabor -
#10495 Nem az MS tehet róla, hanem a fostalicska creative hogy nem csinál drivert. 10 éves hangkártyához lehet én se csinálnék mondjuk, 3000ft használtan egy audigy ls. Ennyibe még senki nem halt bele (én is liveról váltottam) -
#10494 59?? Windowsban vagy játékokban? Me játékok a 60hzet nekem driverrel is 59nek érzékelik sokszor (megalol), amúgy windowsban 60ra van állítva. -
Romel #10493 Amúgy érdekes, mert a Realtek driverrel először elzavart a faszba, utána megadtam neki minden jót, rendszergazdai jog + vista 32 bit (64 bites a 7-em) és ez meg működött. QuickCam meg nem volt hajlandó normálisan benyelni a drivert. -
Romel #10492 Ja, a saját szoftverével(mivel anélkül nem tudod feltelepíteni - mondjuk én kioperáltam belőle csak a drivert) olyan fatal error memóriacímzési hibát dob telepítésnél, hogy elszáll az űrbe minden. Fapapucs. Természetesen a kompatibilitási beállítással tudtam működésre bírni (volt már xp-sp1-sp2-sp3, Vista-sp1-sp2). -
#10491 Kompatibilis módban futtatva sem? Mert ha nem akkor szívás és várakozás hátha készül Windows 7 driver a kamerához. -
Romel #10490 Olyankor mi van, amikor a Vistás 64 bites drivert sem nyeli be a 7? Konkrétan egy Logitech QuickCam Communicator-ról van szó. Help pls aki tud valamit. -
#10489 Nem kell mindent a Microsoft-ra kenni. A hardver elévülés és támogatás nem csak tőle függ. Egy gyártónak baromira nem éri meg ha 10-20 évig használják a termékeit. Neki az éri meg, hogy pl 3 évente cseréli a vevő. -
#10488 Tudod: Az MS túl-nagy-hatalom.
-
#10487 beraktam egy kártyaolvasót....
meg a hozzá vett 8GB-os SDHC kártyát...
formázás után ezt kapom:
"Windows was unable to complete the format"
és nem tudom használni...mi a megoldás? vagy gyári hiba??? -
#10486 én is ezt a verziót fogom leszedni csak 32- bit-ben. remélem nem lesz gebasz. -
#10485 nekem a jó pár éves epson stylus photo r300-asomat simán felismeri alapból. szal valszeg nagyon régi lehet az adott típus. ez azért szánalmas. csak azért cseréljen le vki 1 hardwert ami tökéletesen működik, mert az új op rendszer nem szereti... pl. bratyóm sb live!-ja. -
#10484 Leszedtem ezt a verziót:
"Windows 7 RTM build 6.1.7600.16385 64 bit Hungarian"
Kellemes csalódás ért, hogy már a "nyomjon meg egy gombot..." is magyarul volt. De sajnos a töltési csík nem megy végig: winload.exe fájlt hiányol a DVD-ről. Vki töltötte le és installálta már ezt a verziót?!
Csak arra tudok gondolni, hogy vmiért hibásan írtam DVD-re. Sajnos csak holnap tudom újra próbálni ui. melóhelyen töltöttem le és mobil vinyóra meg elfeledtem kiírni. -
#10483 Feltételezem nem Windows 7 kompatibilis a nyomtatód. Mondjuk ettől még lehet próbálkozni a driver kézi telepítésével. Elképzelhető,hogy tiltakozni fog, mert nekem is tiltakozott, hogy nem kompatiblis a driver (Photosmart d7260) de végül az install anyagot kicsomagolva kompatiblis módban felment, még ha időnként akad is problémája (mondjuk a nyomtatást nem befojásolja. -
#10482 Inkább fordítva... Az a 10%ami RC-n nem ment, a RTM-n megy... :D Komolyan... rengeteget javítottak a kompatibilitásán... -
#10481 semmihez nem kell külön drivert feltenned, minden menni fog alapból, legalábbis nálunk több ennél régebbi gigabyteal sem volt gond, amiken ugyanez a realtek hang meg lan, stb van. -
#10480 Ami az Rc-n jól működik az 90%-ban az RTM-en is tökéletesen megy!
A gigabyte alaplapok pedig gond nélkül muzsikálnak mindig! Elég a Vistás drivert feltenni és minden tökéletesen működik -
#10479 Én lehet még akkor is várni fogok ezzel, ha hivatalosan is megjelenik. Pl most sem találok az aláírásomban lévő alaplapomhoz drivert hozzá, csak az "Audio" részéhez.
Az Audigy SE hangkártyámhoz már találtam Win 7-es drivert, de gondolom az még csak az RC-n működhet jól.
Mindenesetre alig várom, hogy összeálljanak a dolgok és nyugodtan válthassak. -
#10478 És a MagicTune hiánya?!
Arra Én sokkal többet gondolok. -
#10477 egy kérdés melyik skins használja a win7.....>xp vagy vista? segitene vlaki. -
Pio #10476 Amíg a Samsung nem javít, addig így marad szerintem, 1-2 napig engem is zavart aztán már nem is gondolok rá... de... most... eszembe juttattad, neeeeee :D -
destroyer91 #10475 Hy all! Van egy HP Deskjet F380-as nyomtatóm,most vettem bele patront,csak az a gond h a gépem nem ismeri fel,már 1-2 hónapja Windows 7-et használok,és hiába rakom fel a cd-t vagy akármi,nem tudok vele nyomtatni...Xp-n csak simán bekapcsoltam mikor bevolt dugva,ki irta h uj hardver és automatán telepitette...nem tud vki megoldást,mert nem akarok megint xp-t használni ezért -
#10474 1.) Szerintem a legjobb és nem csak szerintem. :) Mcafee-nál és Symantec-nél nagyobb és jobb IT biztonsággal foglalkozó céget nehéz találni. Mindenki más utánuk jön a sorban.
ESS-t Én azért is felejteném el, mert tök felesleges a tűzfal Vista és Seven alá. Víruskeresőben meg már fentebb írtam. De ez angol nyelvű. Viszont ennél nem a magyarság a lényeg, hanem a megbízhatóság (szerintem).
2.) MSE úgy tudom magyar, ha fent van a magyar nyelvi csomag. Legalábbis RC-nél így volt. Ez is csak víruskereső/spyware/trójai stb... kategória. Tűzfalnak ott a Seven tűzfala.
Fatal
Írtam Én már többször is, hogy Te nagy titkok tudója vagy. Jéééé! Erről sem tudtam. :)
Arra voltam pusztán kíváncsi, hogy ha sikerülne feltennem újabb driver-t, akkor is 59Hz maradna-e a TFT frissítési frekvenciája. Az alábbi linknek köszönhetően sikerült letöltenem a 2009.03-ik havit (hurrá!) de ugyanúgy visszaáll 59Hz-re, hiába apply-ozom le, hogy 60Hz.
Pusztán ennyire voltam kíváncsi. Nem érzem hiányát annak az 1Hz-nek, de nem értem, hogy miért 59Hz?!?!
Van vmi 5leted?!
-
Pio #10473 Neked a korábbi postom folytatását idézném be:
"...talán csak a legfontosabbak.".
Én is úgy gondolom, hogy ha megtalálnak egy olyan biztonsági rést, aminek a segítségével agyatlan rabszolgazombikat csinálhatnának a júzerekből azt befoltoznák RCn is, de például hitelességi bizonyítványokat nem hinném, hogy frissíteni fogják.
Elég rég óta megy az RC és jelenleg többen használják, mint mondjuk linuxot és folyamatosan pörgött is a win7 fejlesztése, mégse jött túl sok update rá ebből GONDOLOM, hogy nem fogják túlzásba vinni a támogatását az RCnek, de persze lehet, hogy most, hogy kész a 7 erre is időt szánnak. -
#10472 Nem tök mindegy mikori a monitor driver?
Amúgy akkor leszeded az updateről és elrakod infestül. http://catalog.update.microsoft.com -
#10471 Szerintem megéri váltani, vagy akár tudok egy másik megoldást is :P Adj el 1 giga ramot XD -
#10470 van a gépemben 4 giga ram , csak net-re és játékra használom a gépet, megéri feltenni a 64bitest vagy elég a 32? -
Puhos #10469 Köszi a javaslatokat. Mindenképpen valami összetett programot szeretnék a Win7-re rakni, és lehetőleg magyar nyelvűt, mert az angollal és más idegen nyelvekkel hadilábon állok. -
#10468 1.) Mcafee VirusScan Enterprise Edition 8.7i
2.) MS Security Essentials (BÉTA) Én ez utóbbit használom most az első helyett. -
#10467 "Szerintem attól függetlenül, hogy még jó sokáig lehet használni az RC-t nem fogják támogatni, nem lesznek rá update-ek..."
Az egy dolog, hogy jó sokáig lehet használni, de le merem fogadni, hogy van/lesznek benne biztonsági rések jócskán. Tuti, miután megjelenik hivatalosan is, rögtön találni fog pár db biztonsági frissítést.
De Engem inkább az érdekel ebből, hogy pl. Vista 64 bit-en a Samsung TFT-m driver-e 2009.04 havi. (Vista Update) Seven alatt 2008 évvégi a driver. Ezt Seven találta első update-kor. Azóta semmit nem talál. Néztem Samsung-nál is, de ott sem találtam. Pedig állítom, hogy teljesen jó lenne a Vista-s 64 bites driver a Seven 64 bit-re is. Szal érdekes, hogy ezt sem találja meg a Seven. Nem csak Nekem, nem vagyok vele egyedül. VGA-hoz talált, de ahhoz is régebbit. Ofkórz! De az nem akkora probléma, mivel azt mindig manuálisan töltöttem le. -
Puhos #10466 Csá!
Lenne egy kérdésem! A gépemen eredetileg Windows Xp home edition sp3 van, de a "D" meghajtóra felraktam a Win7-et. Nincs is vele semmi baj, viszont az Xp-n ESS4 van licencel rendelkezem. A Win7-re is ezt raktam fel. Kérdésem, lehet-e olyat csinálni, hogy a Win7-en valami más védelmi szoftver legyen? Én a KIS2009-re gondoltam! Működne-e ez a megoldás, illetve a KIS2009 megy-e Win7 alatt?
Köszönöm. -
Pio #10465 Ezt írtam:
"Szerintem attól függetlenül, hogy még jó sokáig lehet használni az RC-t nem fogják támogatni, nem lesznek rá update-ek..."
Szerintem olvasd át még egyszer, mert elég egyértelműen benne van, hogy lesznek-e update-ek az RChez. Azért nem írom le újra, mert ennél egyértelműbben nehéz lenne fogalmazni.
De persze én is csak tippelgetek, szóval ez egyáltalán nem biztos, csak egy vélemény. -
#10464 Tedd fel a Vista-t. Azzal Nekem semmi problémám. -
#10463 Ezt most értsem úgy, hogy RC-re adnak ki frissítéseket, de egyéb verziókhoz nem?! Vagy mire is gondoltál?! -
#10462 de akkó mi? attól lehet mondjuk, hogy nem a master vinyón van a win7? mert 2 vinyó van a gépben, mindegyik ugyanakkora, ugyanolyan gyors, de a win7 az a slave-en lévő vinyóról megy. próbáltam már a pagefile-t átrakni másik partícióra meg másik vinyóra is, de akkoris szar. nem sezreti a win7et a gépem :S
vagy töredezettségmentesítsek? utoljára win98se alatt használtam azt az szart.. -
Pio #10461 Szerintem attól függetlenül, hogy még jó sokáig lehet használni az RC-t nem fogják támogatni, nem lesznek rá update-ek, talán csak a legfontosabbak. A kiszivárgott belsős verziókhoz viszont egészen biztos, hogy nem fognak jönni update-ek. -
BIZ0906 #10460 Nekem miért nem halt be? Jó én persze a Hivatalos RC-t használtam de inkább megvárom a hivatalos véglegest :) -
#10459 Érdeklődnék. Nektek mostanában tölt le bármilyen frissítést a Seven?! Nekem csak az MSE update fájlokat naponta háromszor, ahogyan írták, de Win-hez semmit.
?! -
#10458 tedd is csak vissza, nem neked való a 7