46641
-
Aspyrin #10617 Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy egy E8400-on a 32 vagy 64 bites verziót érdemes használni? Egy keveset vissza is olvastam, de nem találtam választ. :) -
#10616 Akkor mégse jó... Na mind1, már úgy is tervezek újat venni :) -
#10615 Melyik a megbízhatóbb hely? Vagy trójai gyanús mind? -
#10614 Felrakod az XPre a driverét, rákötöd az XPre. És az XPre telepített programokban tudod használni. Natív, win7en futatott alkalmazások nem fogják látni az eszközt. -
BIZ0906 #10613 Thx a választ. Akkor betervezem max vissza rakom ha nem jön be. Fent volt már de csak másod rendszerként és kellett a vinyó a másik gépbe :) Jó volt a tapasztalatom nekem is csak mint kizárólagos rendszerként kicsit tartottam tőle. De most majd kiderül. -
#10612 Nekem is egy USB-s eszközről van szó... Akkor még is feltudnám küszködni rá? :D -
#10611 én rc megjelenés óta azt használom (x64) és abszolut semmi bajom vele. frissitések vannak, bár az utóbbi időben csak a windows defendert frissiti.
amugy teljesen jo és gyors rendszer, játszani is tökéletes. minden megy rajta ami fontos, ami nem fontos azt meg nem is próbálom mer felesleges :D -
#10610 találkozott már valaki olyan hibával, hogy program csak és kizárólag total commanderből futtatható! :O
ráadásul ez a program a bsplayer. ha mondjuk utorrentből akarok elindítani egy filmet, összeomlik a lejátszó. még akkor is ezt teszi, ha start menüből akarom indítani. fuckin weird :S
amúgy van érezhető gyorsulás, ill. nagyobb bugjavítás RC és RTM között? -
BIZ0906 #10609 Win7RC elsődleges rendszernek megfelel? Jönnek hozzá frissítések?
Aki kizárólagos rendszernek használja mi a véleménye róla? -
#10608 akkor jol gondoltam -
msstz #10607 Aki Windows Live Messengert használ compatiblity módban, annak a beszélgetőablakban szabályosan (linkként, aláhúzva) megjelennek a http:// kezdetű linkek?
Mert nálam nagyon nem, pedig engedélyezve vannak a WLM saját beállításainál és ha simán, Win7 módon futtatom, csak akkor hajlandó működni. -
#10606 Nem csak Virtual PC hanem XP mod is, nekem is ez van feltelepítve. -
#10605 Ez nem a virtual PC...Virtual PC alapú az egész XP mód, legalább olvasd végig a cikket... -
#10604 Az a furcsa, hogy tudtommal még nincs végleges magyar változat, csak angol. Ja és valahol mintha az olvastam volna, hogy minden változat külön telepítő lesz ismét. -
#10603 ez a virtual pc -
#10602 A legszarabb magyar geci oldalra felrakva.-.- -
#10601 Tessék: link -
#10600 Vistanal nincs. Drivert nem lehet vele felrakni, de már tudja emulálni az USB-s eszközöket, így fogom használni abban az XPben a szkenneremet is, 64bit alatt. :) -
#10599 Nincs és nem is ilyen célllal készült. Az XP mód független hardverileg a rendszertől. Sőt az XP mode elnevezés szerintem nem a legjobb választás, mert Vista is telepíthető Windows 7 integrációval. -
#10598 jah tom de aszittem majd hogy lesz ujfajta virtual xp és majd annak a része lesz egy ilyen integrálódós xp mode. viszont akkor kérnék egy letöltő linket erröl az xp mode-rol ha lehet :) -
#10597 Windows 7 RTM 7600.16385 32 bit Magyar ISO (Starter, HomeBasic, HomePremium, Professional, Ultimate)
Letöltés: http://www.rdi-board.com/showpost.php?p=757009&postcount=1223 (NEM torrent)
Hír: http://computerworld.hu/kesz-a-vegleges-windows-7-es-a-server-2008-r2.html (Magyar cikk) -
Apocalipto #10596 Vistánál nincsen. -
#10595 Vista-nál is van ilyen XP mode? Tehát ha mondjuk ezzel az XP mode-al próbálok fölrakni egy drivert, akkor sikerülhet? :D -
#10594 ja és az elmult 2 hétbe itt vagy 100 prg neve meg fordult az se idevalo de hozzá kell . -
#10593 Én abba a csoportba tartozok aki szerint felexsleges, haszontalan, erőforrás zabáló dolog volt a dreamscene. Az XP mode az amikor beleintegrálódika rendszerbe és nem kötelező külön futtatni a virtuális gépet ha olyat programot szeretnél használni ami nem kompatibilis a Windows 7-el. De nem minden változatnál lesz elérhető az XP mode (de gondolom a hagyományos Virtual PC minden változatnál). -
#10592 azabaj téma illö mert wi7 a téma forrása és a sok warez az oldalon az ide illik? -
#10591 XP mode csak egy sima install, nem kell külön virtual gépet futtatni, de már most is telepíthető, próbáld ki. :) -
#10590 kár, pedig dreamscene tetszetős volt és jol is volt megcsinálva, bár sokszor nem nézegetem az asztalt :D xp mode az ugy lesz telepithetö mint virtual xp? vagy esetleg az lesz az, csak beleintegrálódik a rendszerbe és nemkell külön virtual gépet futtatni -
#10589 Neked meg egy kis bünti kellene a reklám miatt és még nem is témába vág. Szerencséd van, hogy nem vagyok házigazda- -
#10588 Ez így van. :) -
#10587 jah énis kerestem egy darabig míg ráleltem erre a megoldásra
egyébként annyi hogy lekell szedni egy frissebb gameguardot, aztán l2.exe-vel inditani a játékot, hogy ne "frissitse" a régi gameguardra az ujat -
#10586 Ja és az RTM a végleges, nem fog belekerülni már új funkció de kikerülni se fog semmi -
#10585 216.107.250.194 nprotect.lineage2.com aki jácani szeretne a grácia final játékal ezt kell ki törölni és megy és egy link ott még van pár dolog hozzá lineage grácia final hoz kell. -
#10584 XP Mode az külön opció, a dreamscene meg tudtommal kikerült a Windows 7-ből. -
#10583 az uj rtm-be benne van már alapbol a dreamscene és xp mode is? vagy az csak a véglegesbe lesz benne, esetleg telepithetö opciok lesznek? (nem virtual xp, hanem XP mode) -
#10582 Ez végleges magyar vagy még várjunk vele?:D -
#10581 Én biztos várnék és várok is. -
#10580 Pici OFF:
Fatal, úgy látszik megint Én voltam balf*sz ezzel a Virtual PC-vel kapcsolatban. Valóban úgy van, ahogyan írtad, hogy futtatható az alkalmazás háttér ésatöbbi nélkül.
Ott volt (van) a hiba, hogy amikor Én ezt először próbáltam, akkor nem pöcsöltem vele többet ui. VMware is fent volt. A probléma pedig annyi, ha a Virtual PC úgy van beállítva, hogy a Close annyit tesz, hogy hibernálás (ez a defaults) akkor gép újraindítás után hibaüzit dob, nem indul rögtön el. De ha Shutdown, vagy Turn Off a Close akkor nincs ilyen probléma.
Több mint vszínű, hogy ezen "hiba" után nem xarakodtam vele tovább, hanem maradtam a VMware-nél. -
#10579 Az angolon gondolkodom hogy leszedjem e, annak végülis a fájljai az eredetiek csak utólag készült belőle ISO. Nah majd meglátjuk, lehet megvárom az MSDN ISOt. -
#10578 Tehát megerősítést nyert, hogy buherált verzió és még fene tudja, hogy milyen egyéb furcsaságok rejtőzhetnek benne.