46641
-
#11217 hm.. akkor az a baj vele hogy határontúli IP-vel nem lehet onnét tölteni... -
Newfronter #11216 Nálam is ez van fent, és bent van a Start Menüben, Langpack-al is. Vigyázz mert van 1-2 karbantartó progi ami szépen kitakarítja a Start Menüből az integrált programokat. :( -
#11215 na közben megtaláltam a windows mappában csak a start menübe nem tette be valamiért
nem buhera
Microsoft.Windows.7.Ultimate.Original.MS.ISO.x64-GRP -
#11214 Az érdekes, nálam mint RTM Ultimate és RC-nél is ott van. Nem valami buherált verzió van fent nálad? -
Newfronter #11213 Ultimate? -
#11212 nincs :S
-
Pio #11211 A Snipping Toolra gondolsz? Mert akkor nálam megvan :) -
#11210 Beírod a start menü keresőjébe, hogy: kép és máris ott lesz az első találat. -
#11209 Nekem fent van a Windows Live Essential-ból a Messenger. Gond nélkül telepítettem a teljes 132mb-os telepítőt használva. -
#11208 rtm-ből hova lett a képmetsző? -
#11207 Ó, ezen már régen túl vagyok. Nekem itt csak egy db EXE-t sikerül letöltenem, ha indítom dettó ugyanaz a hibaüzi fogad.
Van aki 64 bit-es Seven alatt használja?! -
Pio #11206 Próbáld meg külön felrakni INNEN -
#11205 Már régebben is írtam, hogy van egy hülye problémám. Mégpedig az, hogy a Live Essentials opcionálisan letölthető elemet nem tudom telepíteni. Béta óta ugyanez a hibajelenség. Melóhelyen RC van 32 bit-es és ott települt, minden alkalmazás.
64 bit alatt is működik ez?!
1xerűen nem tudok mire gondolni, hogy mi lehet a probléma...
-
#11204 Melyik aktivátor csinálja ezt?!
Ha aktivátort akarsz használni, lapozz jó pár oldalt vissza, amíg egy olyan HSZ-t nem találsz, hogy működő aktivátor. Ill. pár HSZ lentebb beírtam a nevét, mert már nem emléxem, hogy honnan töltöttem le. Google biztos megtalálja.
Nekem azzal sikerült aktiválnom, bár ha jól emléxem, akkor 7264-es build-hez való. Keress képeket a HSZ-eimben.
De most újraraktam és ezt a 3x30 napot próbálom majd ki, amíg vagy nem lesz jó, jobb aktivátor, vagy vmi loader-es warez, stb... -
#11203 milyen verzió? -
destroyer91 #11202 kicsit érthetőbben leírom :D
szval az a 2 választási lehetőségem van h rendszer visszaálitás(probáltam) vagy windows reinstall...
Hogy lehetne elérni azt h aktiválva legyen és kész... -
destroyer91 #11201 Sziasztok lenne 1 kis problémám,mindent ugy tettem ahogy meg van irva.De mikor aktiválom kiirja h oké meg minden jó.
Gép restart után meg kapok 1 error-t hogy rendszervisszaállitás,windows reinstall.
Ha bezárom akkor meg kiirja h nem eredeti windows akármit nyitok meg...
Gözöm sincs mit tegyek, lécci help! -
#11200 nekem letölti... -
#11199 Thanks...
-
#11198 Realtek HD Audio 2.29 VISTA-Windows7 (36 MB) -
Apocalipto #11197 ffdshow -
#11196 most a hang jo,de viszont nincs kep a videoknal...vmi. codec? -
#11195 egy a lényeg rád mindig lehet számitani. -
#11194 Mieert lenne lehetetlen letolteni ?
Nem a nagy kepre kell klikkelni, hanem lejjebb a SZERVER 1 melletti floppy ikonra kattintva. -
#11193 Több szálon kell szedni letöltés vezérlővel és akkor gyors lesz. -
Pio #11192 Miért kéne az? Realtek honlapján elég rég óta van WHQL win7 driver (az más kérdés, hogy hibás, de legalább nem akadozik a hangja :) ).
ERRE keresgélj és készülj fel, hogy 3 mirror lesz és abból általában maximum az egyik az, amelyik 10Knál gyorsabb. Persze meg lehet találni máshol is a drivert, de itt biztosan. -
Apocalipto #11191 Egyértelműen retail -
#11190 kipróbáltam,nekem lejött elsőre -
#11189 De imádom, hogy mindenki imád vissazolvasni egy kicsit:
OEM licenc
Az OEM licenccel hivatalos számítógép gyártók termékeinél, illetve bizonyos hardverelemek vásárlása esetén találkozhatunk. Alapvetően tehát kétféleképpen kerülhet a birtokunkba OEM szoftver. Eredeti előre összeállított számítógép vásárlása esetén előtelepített formában, illetve hardver vásárlása esetén cd formájában. Az első esetben általában nem szükséges aktiválás. Ilyenkor a bios alapján történik az azonosítás, tehát valószínűleg soha nem lesz szükség aktivációra. Hardverelemekkel együtt történő vásárlás esetén és bizonyos előre összeállított konfigurációknál is a szokásos internetes vagy telefonos aktiváció szükséges. Az OEM licenc egyik alapvető kikötése, hogy a licenc nem vihető át egy új számítógépre, a licencelt gépre viszont korlátlan számban újratelepíthető. Az alaplap kivételével a számítógép minden egysége szabadon cserélhető, ugyanis az OEM licenc mindig ahhoz a géphez kötődik, amire először telepítették. Ez történik a hardverelemekkel együtt vásárolt OEM operációs rendszer esetén is.
Ha az alaplap meghibásodik, akkor sem kell feltétlenül kidobni a Windows-t. Amennyiben azonos típusú vagy azzal egyenértékű alaplapot szerzünk be a rendszer használható tovább. Az alaplap típusának megváltoztatása esetén a számítógépünk már újnak minősül, és a licenc érvényét veszti. Előtelepített verzió esetén az eredeti gyártótól kell cserepéldányt kérnünk. Ha más hardverelemmel együtt vásároltuk az operációs rendszert (pl. VGA), akkor a szóban forgó hardver nyugodtan cserélhető.
Teljes dobozos termék (FPP) ez a Retail = kiskereskedelmi
Valódi dobozos termék, mely feljogosít a szoftver használatára egy számítógépen, egy példányban. Itt a valódi különbség, hogy a rendszer szabadon átvihető egy másik számítógépre, ha az eredeti gépről eltávolítjuk. Ezt az "átvitelt" korlátlan alkalommal tehetjük meg a Windows életciklusa alatt. Tehát bármit cserélhetünk, bármennyi alkalommal, és újonnan vásárolt számítógépünkre is feltelepíthetjük. Telefonos vagy internetes aktiváció szükséges. Ide tartozik az MSDNAA keretében kapott Windows.
-
#11188 Retail vagy OEM? Mi a különbség, melyik jobb. A nyelv nem érdekel, jó nekem az angol is. -
Apocalipto #11187 Az alaplapod gyártójának a honlapjáról le kéne szedni a drivert -
#11186 ez kene de lehetettlen letolteni... -
#11185 Hát a K-lite az nagyon kellett.
Itt... nézz körül hangkártya driver terén.
Attól függően, hogy AC97-es, vagy HD Audio van. -
#11184 Vmi. oldal vagy vmi. segitseg realtek hangkartyam van es a hang a jatekban filmekben szagatozik...K-lite codec-et felraktam.. -
#11183 A Profil oszlopban már látok különbségeket, de lehet, hogy a program oszlopban is van, de az nem látszik a képen. -
BIZ0906 #11182 Összes ugyan azt mutatja :S
Itt van. -
#11181 laptopomra gond nélkül felment amugy, a gépre meg ez a baja.
-
#11180 megprobálom azt is, de perpill ez van kiírva és nincs most üres lemezem. -
Ari18 #11179 megoldást nem tudok, de miért nem az RTM-et rakod fel? -
#11178 a tetű kereső miért is működne az SGn, argh.
leszedtem az RC-t, telepítem, fel is megy az install első része, fasza minden.
végigment az install, aztán reboot, aztán ellenőrzi a lemez szektorokat, minden faszányos, "setup is updating system registry" következik, aztán megjelenik egy ablak, hogy "the setup could not finished the system registration, to attempt finishing please restart the computer" (pontosan nem emlékszem, kisebb elírás lehetséges)
és ujraindítom és ugyanez... és így nem mászik tovább a telepítő, mindig ujra kell indítani.
még a tuningot is visszavettem, hátha van köze hozzá, de semmit nem változott
valaki tud erre valami megoldást ?