46641
  • Johny72
    Akkor new a LEGUJABBAT TEGYEM FEL???
  • bon
    Nekem a 4.30.4.0027-es Lite verzió van fent.
  • vachel
    Nekem is csinálta ezt a daemon,de ez a verzió működik rajta->Daemon 4303-lite ..próbáld ki szerintem neked is mennie kell.
  • Johny72
    Már töröltem minden lehetséges bejegyzést registry-be és még sem engedi telepiteni!
  • Atika :o)
    #12925 koszi majd este megprobalom :)
  • Johny72
    Helo mindenki! SOS! Még mindig nem tudom felpakolni a daemon-t a gépemre.(Windows 7 RTM )A legujabbat próbálom, amit win 7-hez ajánlottatok,de az SPTD telepitése után ujra és ujra reboot!
  • [HUN]FaTaL
    Igen.
  • [HUN]FaTaL
    Eddig beta volt az XP mód.
  • vachel
    "Nem is baj, hogy XP-n ilyen "macerás", talán egy újabb ok, hogy feledésbe kerüljön az XP."
    Ez tetszik
  • Serpa
    ugye ma jelenik meg MSDN-en a végleges win7?
  • bon
    Release candidate
  • bon
    Kattingatsz és előbb utobb meglesz az angol.
  • KranaZoli #12924
    Win7: tölthető a Windows XP mód RC kiadása

Ebben most mi a hír?! Mi ez az RC verzió?!
  • KranaZoli #12923
    Kínai telepítők általában ilyenek. A nyelveket is kínaian írják. Alig durván szar. Az elsők között kellene lennie az angolnak.
    Csak az a baj hogy en nem tudom atrakni angolra igaz van egy lenyilo ablak de ott is minden kinai.
  • kev
    Találltam egy tippet, hogyan lehet korábbi windows7 verziókról frissebbre UPGRADELNI.
    windows 7 upgrade
    Jelen esetben RC > RTM
    Próbálta már valaki ?
  • KranaZoli #12920
    Nem is baj, hogy XP-n ilyen "macerás", talán egy újabb ok, hogy feledésbe kerüljön az XP. Ahogyan az sem akkora probléma, hogy kezdő user ezért hirtelen felindultságában nV-re vált. Tegye(tegyék).
  • MR ME
    nálam xp-nél is így frissített, ahol a nyelvet be lehet állítani ott állítsd vissza angolra és mehet tovább az install
  • MR ME
    catalystot felteszed és felrak mindent magától...
  • bon
    Nekem is ilyen, indítom a telepítőt kinaira vált a nyelv, majd átváltom angolra és máris jó minden.
    Sziasztok felraktam a 7 es wint volna egy problemam amikor az egeremhez akarom beinstalalni a logitech setpoint nevu progit amit a hivatalos oldalrol szedtem le. Az instalacio ahogy elkezdodik angol egyszer csak atval kinai krix krax-ra az mitol lehet a nyelvi beallitasaim a windowsban angolra vannak rakva. Koszi elore is
  • vachel
    Ezzel anyit akartam mondani hogy egy kezdő user ha ilyennel találkozik nem nagyon érti és valószinű nem jön rá magától a megoldására.
  • vachel
    nem az elrontás.. csak annyit mondok hogy szerintem egy komplett setup fájl célszerűbb lenne,mint hogy mindent egyesével telepítget.Persze ez Vistától kezdve meszűnt,azzal nem is iagzán van bajom.De pl xp-n net framework igénye nekem még mindig magas..nem egyszer találkoztam olynnal hogy sz*rul rakja fel a .net-et,és kezdődhet előlről az egész install ..nvidiánál egy 1-2 perces install és megvan minden restart után.Ennyi :D
    Ettől függetlenül nem váltanék vissza nvidiára xD
  • dashed_
    Start menu, search -be ird be: clock
    Kidob egy ilyet : "Show or hide clock icon on the taskbar"

Eleg jo az uj kereso , tessek hasznalni ;)
  • Rayden02
    Húúú vazzeg,tudna valaki segíteni?Nemrég raktam fel a w7-et,és véletlen valahol kikapcsoltam lent jobb oldalt az órát! ÍGY NÉZ KI MOST:A fene se tlálja,hol a fenébe kell visszkapcsolni?előre is köxi!!!
  • Ari18
    "Hát igen az ati elég bután van megírva szoftveresen,főleg xp-n,"
    meséld már el nekem, hogy mit lehet elrontani egy next next nyomkodásán?
    felrakod és minden megy.
  • MR ME
    hát már egy ideje szoftveresen is...
  • vachel
    Hát igen az ati elég bután van megírva szoftveresen,főleg xp-n,nvidia ennyiből előnyösebb,gyors driver telepítés ritka a nem komaptibilis driver hiba,és villámygyorsan települ.Ati elég ratyi és sokáig szöszöl.De teljesítmény/árban jobb az ati szerintem.
  • ACE
    Nekem eddig csak azzal, ami idegesítő...
  • reaper4
    csak azzal van gond?
  • ACE
    Nekem egy bajom van perpill tapasztalat alapján, hogy az alkalmazások szerinti hangok hangerejét nem jegyzi meg, pl. MSN folyamatosan visszahangosodik...
  • Balumann
    Hát ez fantasztikus, amióta letöröltem a drivert és próbáltam sikertelen felrakni többet is - csak az alapot rakta vissza, akadnak a játékok :(
    Remélem lesz valami megoldás ezekre :'(
    Már rájöttem egyébként, teljesen mind1 milyen drivert telepítek ennek. Ha eltávolítok mindent, akkor bár nem tölt be drivert, az eszközkezelőben ugyan úgy azt írja, hogy 8.56 -os driver van fennt, frissítésre kattintva megállapítja hogy napra kész. Egy féle képpen tudom visszaállítani, eltávolítom, majd rámegyek hogy hardverváltozások keresése. Ekkore kiírja a kártyámat, és hogy telepíti, majd készen áll a használatra és indítsam újra.
    Elmehet az Ati a fenébe, eddig nagyon bevált, de mostmár biztos Nvidiat fogok venni ezekután, ha erre nem lesz megoldás 1-2 héten belül :@
  • gaspijoci
    lehet hogy az a gond, hogy a win7 hun 64 bites rendszer????????????
  • BIZ0906
    thx
  • lck
    kitörölheted
  • BIZ0906
    "MEMORY.DMP" Kék halál után jött létre de mi az értelme? Kitörölhetem nem lesz baj belőle?
  • gaspijoci
    Köszi a tippet, de sajnos ugyan az a vége, install, reboot, és nem műkszik a hang. Több kompatibilitási móddal is próbáltam.
  • mano1b
    egy kérdés mért van az hogy a lineage2 finál el indul elsőtétül leteszi magát az asztalra 2 perc pihi utána magától elindúl egy idő útán megint kezdi ezt hát ez aztán játék barát rendesen nem mondom, valami tipp mi abaj.
  • KranaZoli #12898
    PH Aprón.
    Audigy 1, 2.
  • Marci0115
    hali

légyszi segitsetek,

az a gond hogy van egy ac97es hangkártyám, és a windows 7hez sehogysem tudok hangot csinálni, pedig sok driverrel probáltam, esetleg tudnátok olyan hangkártyát ami 5 ezer alatt van és van hang win7en?