46641
  • Carloska
    Microsoft.Windows.7.Language.Packs.DVD1.x64-UP2DATE

amugy ami ezen a dvdn van magyar nyelv az jó rtmhez is ugye?
  • mani22
    nekem a punkbuster nem jó de az is csak cod1-be minden másba jó :) :( vkinek esetleg jó?
  • Jaffa 2843
    az utóbbi időben sok embertől hallottam internet gondokat. nem kapcsolodik, szétkapcsol, nem megy normális sebességgel.. mostanában a szokásosnál több ilyennel találkoztam :S
  • reaper4
    nálam meg havernál is ez van. csak nem alvó állapotnál hanem simán. nekünk ugyanaz a szolgáltatónk és rá gyanakodtunk, de lehet, h a 7 miatt van? neki 64bit, nekem 32.
  • CroftManor
    Az mitől lehet, h lerakom alvó állapotba a gépet és mikor visszakapcsolom, szétbontja a netet? Csak akkor jön vissza a net, ha kihúzom a routert és visszadugom
  • bon
    Technet-en elérhető a Windows 7 összes változata angol nyleven és a nyelvi csomagok. Azok a szerencsések akiknek van előfizetésre az oldalra már szedhetik is rá. Sajnos nekem már nincs, így csak a tartalmat látom
  • rooney8
    nm ;)
  • Atika :o)
    Koszi mar mukodik :)
  • rooney8
    Jobb egér a parancsikonra -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás -> És itt kiválasztod a Vista-t :D
    ezt olvastam mar a hozzaszolasokban csak akkor se tudtam hogy hogy kell es meg most se szoval azt hogy kell?? :)
  • rooney8
    Vista kompatibilitás módba futtasd
    Sziasztok felraktam msnt es nem az oranal van azt hogy kell megcsinalnom?? koszi
  • KranaZoli #12964
    Én mondjuk arra gondolom, hogy helyette Audigy.
  • gaspijoci
    Valamit félreértettél. Nem venni szeretnék hangkártyát hanem amit az xp és a vista is simán kezelt azt elindítani win7 alatt. Van egy alaplapi integrált 7.1-es Realtek HD hangkarim ami lekönyökölt, és most még szükségem van a gépre / kb 1 hónapig tart a csere, ilyen a magyar garancia rendszer / addíg kellene a meglévő genius kártya.
  • MR ME
    hát elöször énis csak néztem h mi a fakk van?! :D
  • BIZ0906
    Hogy lehet beállítani a Catalystot, hogy játékokat 75Hz-n futtassa? Ahol nem lehet külön állítgatni pl: Crysis
  • detoxic
    Sziasztok!
    Tegnap telepítettem fel a win7-et,és maximálisan elégedett vagyok vele!
    Szerintem gyorsabb az xp-től,pedig elég gyenge a gépem a mai csúcsgépekhez képest!
    Egy kis segítség kellene:Volt fent nekem vista,és ami a legjobban bejött az a képek vetítése képernyőkímélő...Azaz hogy videókat is lejátszott,fekete-fehér hatás,stb.
    Szomorúan láttam hogy itt csak sima képek vetítése k.kímélő van.
    Az előbb említett vistásat valahonnan meg lehet szerezni?
    Előre is köszi a választ!
  • bon
    Tessék: link
  • tiburon26
    hali
    starter es home basic között mi a külömbseg?
  • Rayden02
    ÁÁhh kösz meg is van,ez elég nagy lámaság volt tőlem,de még csak 3 napja tettem fel a win7-et,még szoknom kell!!
  • Apocalipto
    Nem voltál türelmetlen, csak valami el van b*szva a telepítőben :)
  • Tenzing
    Rendben, működik. Csak türelmetlen voltam
  • Tenzing
    Köszi, megpróbálom.
  • Apocalipto
    Várni kell jó sokáig mire bejön a telepítő ablak
  • Tenzing
    Sziasztok!

Kiírtam a Win7 RTM iso-t DVD-re és az lenne a gondom, hogy amikor bootol róla a gép, fehér csík, win indítás, stb, addig jutok el, hogy látok egy világoskék képernyőt, amin ilyen fehér minták és valami zöld levél van a jobb alsó sarokban, plusz van egy egér kurzorom, amit tudok mozgatni. Ám ennyivel ennyi. Semmire nem tudok kattintani, olyan mintha egy háttérkép lenne. Mi lehet a gond? Én nem csinálok jól valamit?
  • KranaZoli #12951
    Én is mobil NET-et használok. T-s korlátlan csomag. Semmi problémám vele. Ha T-s NET-ed van, akkor nézz a T-Mobile topic-ba.
  • KranaZoli #12950
    De így elkúrni vmit. Kínaiul írni a nyelv választó combo-t is?! Nagyon perverz.
  • KranaZoli #12949
    PH Aprón, cca. 6-7ezer pénz egy Audigy 2-es. Semmi probléma vala.
    3ezer pénz körül meg Audigy 1.
  • KranaZoli #12948
    Ühümm! Ezt nem tudtam.
    Köszi!
  • Serpa
    hivatalos oldalon nincs.
  • MR ME
    rákattansz egy akármilyen nyelvre, és utána már nem kriksz krakszok lesznek és könnyen megtalálható az angol :)
  • bon
    Egyáltalán van hozzá 64bit-es driver? Mert ha nincs akkor felejtős.
  • gaspijoci
    ÁÁÁÁÁ!
    Még mindíg ezzel a nyomorult hangkarival küzdök, Genius Sound Maker Live 5.1, a Win7 7600 hun 64 bit-re nem tudom fölinstallálni. Szépen lefut a progi, reboot, majd kiírja hogy sikertelen! Valaki segítsen, mert minden más tökéletesen működik, nagyon gyors a rendszer de hang nélkül mit sem ér.
  • rooney8
    Nekem nem tudom, hogy a daemon kavart-e be, de miután fölraktam 7-re, aztán másnap kapcsoltam be a gépet, akkor csak a háttérkép jött be (se tálca, se ikonok). Csökkentett módba elindítottam, és kivettem a daemont az autómatikus indítás-ból. Ezután jó lett. (Többször is próbáltam mikor még be volt kapcsolva a daemon és egyszer sem indult el).
  • Fcsabee
    Nincs fönn külön tűzfal csak a sajátja
  • bon
    VAn fent külön tűzfal progi, ha van tiltsd le, hátha megjavul.
  • Johny72
    KÖszi mindenkinek a daemon infot!
  • Fcsabee
    Sziasztok, #12004-nél írtam, hogy win7 alatt a mobilinternetem extra lassú lett minden átmenet nélkül, miközben xp alatt továbbra is gyors. Javasoltátok, hogy nézzek kártevők után a gépen. Megtettem és semmi javulás. (Ad-Aware v8.05 és SpywareTerminator v2.5.8.35Beta nem talált semmit) Tud valaki valami hasznos tanácsot?
  • Johny72
    Egyébként tesztelem már 2 hete a Windows 7-et de eddig nagyon jók az eredmények.Remélem ezzel nem lesz annyi gond a későbbiekben mint az XP-vel vagy a lomha Vistával!
  • bon
    Azt írják a hivatalos oldalon, hogy a DAEMON Tools Pro 4.35.0306 teljes Windows 7 támogatással rendelkezik.