46641
-
#12896 Ami fontos, ha letöltöd a 8.7i-t. Nem kell törés; crack stb... A setup-nál azt válaszd ki, hogy a licensz típusa "perpetuale" (életfogytig) legyen.
(Mármint, ha rapidról töltöd és nem próba verziót a McAfee honlapjáról)
Ha települt, reboot, majd a Console-on van egy olyan, hogy Un-Wanted kategória. Ott mindenhova tegyél pipát.
Ja, és telepítésnél Standard Protection-t válassz. A magasabb nem kell. Mellé a Seven tűzfal. Ennyi. -
#12895 nincs köze a windowshoz. valami más lesz ott a gond -
imp99 #12894 és azt nem tudja vki mitől lett nagyobb pingem win7 alatt mint xp-n
40-ről 80 lett. :S -
#12893 Check this out -
gaspijoci #12892 Segítség!!
Meghalt az alaplapi hangkarim, és beraktam a régi Genius Sound Maker Live 5.1 kártyámat de nem ismeri föl. Drivert meg nem találok hozzá, csak xp-set. Xp alatt jól is szól. Win7-re megpróbáltam felrakni használva az xp kompatibilitási módot, szépen lefut az install aztán reboot és újra nem lát hangkártyát a gépben. Ha valaki tud drivert vagy más megoldást azt nagyon megköszönném, mert most nincs egy hónapom amíg gariba kicserélik az alaplapot. A win7 verzió 7600 ultimate hun -
vachel #12891 majd még biossal játsazdozom hátha rámegy a win7,de semmikép nem kívánok beletúrni a gépbe,még bőven van rá garancia.Csak azért furcsálom hogy az én alap gépemre vígan fölmegy és vígan működik már pár hete :D ugyan arról a lemezről. -
#12890 *okozhat -
Én még Vistan se. Hardverhiba / rossz driver telepítése okozgat kékhalált. -
#12888 Ejnye kek halal a Win7-en ? Na az a lol, foleg mivel XP-n nem kaptam meg egyet se. -
USAMEN POWER #12887 Én nyugodtan olvasgattam sg-n, egy autós oldalról linkeltem volna képet mikor megzavarodott a pc, Avast állandóan küldte a riasztás, kinyomni se tudtam...
Másnap a háttérképem egy kodal teli, benne egy nagy piros szöveggel, háttér jelent meg.
Valami ismeretlen System Scan nevü faszság tevékenykedett, párszor kékhalál is bejött, minden levolt tiltva, stb...
Amúgy kiprobálom a te ajánlásodat is... -
#12886 -
#12885 Ebből az időből kb 3 évig nem volt se tűzfal se vírusírtó. :D
Mostanában windows firewall with advanced security + avast és ez bőven elég is. -
#12884 McAfee VirusScan Enterprise 8.7i -
#12883 Nem használsz tűzfalat, se vírusirtó progit, net-ezel; pendrive-on; mobil vinyón, stb... hozol-viszel cuccokat. -
USAMEN POWER #12882 Feltettem az Avirát is, ráadásul ha regelek ingyenes az otthoni verzió...
Idáig Avastot használtam, a Nod-nál mindenképp jó, de melyik Vírus/Spyware írtó a legjobb, ja és ami kompatibilis a Win 7-el ? -
#12881 De ugyanúgy hatnak csak nem mindegyik. :)
Nem tudom, hogy lehet vírust beszedni, nekem vagy 10 éve nem sikerült. -
USAMEN POWER #12880 Na köszönöm azoknak akik segítettek, habár én úgy tudom hogy az Xp, és az Xp előtti oprendszerekre szánt férgek, nem hatnak már a Vistára, de a Vin 7-re meg semmikép sem. Am Tempből mindent töröltem. -
#12879 TP-link veszi a vezérlő chipeket, tehát nem gond, hogy másnak ismeri fel. Munkahelyemen is vettünk egy TP link gigabites háló kártyát és már a vásárlásnál rögtön azzal kezdték, hogy milyen chip-el szeretnénk, mert két féle is van nekik, Realtek-et választottuk. -
imp99 #12878 sziasztok!
Következő a problémám amire gyógyírt szeretnék...
Van egy TP Link vezeték nélküli hálókártyám...win7-est raktam fel és vmi teljesen más kártyának ismeri fel....emiatt viszont 40-es ping helyett 80-as lett a játékokban :( Egyéb ötlet, hogyan ismertessem fel vele?
Amiket már próbáltam...kihúztam bedugtam újból...
Felraktam a driverét.... -
#12877 Minden ami a "TEMP" mappában van az töröld SHIFT+DELETE gombokkal. -
A kék halálon nem segél, csak ha az lenne, akkor kint marad a képernyő. Le tudod fotózni pl. -
Bmx01 #12875 ok akkor + próbálok egy 9-est -
#12874 amelyik a szimpatikusabb, 9-es verzióból mindeggyik megy, de a 7-es 8-as verziókat is írták, hogy sikerült mükődésre bírni. -
Bmx01 #12873 melyik nero-t telepítsem win7 alá? -
#12872 Nekem is ugyan ezt csinálja mint neked csinálta. Mit állítottál rajta? Sgeítenél lécc?:) -
#12871 nekem elkezdi számolni a fizikai memóriát és újraindul a gép, nem tudtam eddig elolvasni mit írt ki...
de már átállítottam h ne induljon újra. azóta nem volt kék halál -
#12870 Nagyon sok féle kék halál van, rengeteg féle megoldással. Lehet szoftver és harvder hiba. Nálad mit ír a kékhalál? -
#12869 A kék halálokra talált már valaki velemilyen megoldást? -
vachel #12868 Épp ez az hogy gyári órajel mindennek,semmi tuning még a gép se votl sose felnyitva,ja és Core 2 Duo-s a gép.Bios default nem segített.Kibaszottul nem értem mért nem megy fel rá. :S -
#12867 Nekem már vagy 3 éve van meg. Azt is csak azért raktam újra, mert hardvercsere volt. Azelőtt is évekig ment..
A windows 7 se lesz sokkal jobb választás.. ugyanúgy kell rá vírusirtó, meg minden marhaság, ami xp-re, és ugyanúgy kell karbantartást végeznii, nem oldja meg magától sajnos.. nem valami nagy fejlődés.. -
#12866 Ha tuningiolva van akkor álltsd vissza alpra, sőt a bios-t minden féle képpen állítsd alapra (load bios default). -
#12865 Nem -
Apocalipto #12864 TEMP mappából amúgy törölhető minden....nemtom mit szarakodsz itt szkenneléssel xD -
#12863 Hát inkább Avirával. -
#12862 valami ismertebb progival is nézd át azért
pl eset smart security -
USAMEN POWER #12861 Spyware Terminatort lefutattam, semmi különöset nem jelzet...
Lehet hogy én vagyok hülye az egészhez, de nekem ez is fura:
-
#12860 eressz egy anti spywaret a d-nek és kiderül van e ott valami -
USAMEN POWER #12859 Fél évig bírta az Xp-m... Bekaptam egy olyan spywaret, ami gyakorlatilag átvette az irányítást a gépemen. Az Xp-t újratelepítettem, de háth két partíció van a gépemen (C\Rendszer és D\Cuccaim).
Így hát ebből kifolyólag a D-hez nem nyúltam. Előfordulhat hogy a D-re is kerűlt a spywareből, mert a tűzfal furcsa viselkedést produkál, többször kikapcsol, persze utána vissza tudom kapcsolni. Régóta tervezem hogy a Win. 7-et fölrakom, erre még ma sor is kerül, de ha esetleg van valami a D-n az árthat az új windowsnak ?? (Csak már nem szeretnék ezzel is szopni, habár az Xp olyan mint egy szivacs, minden biztonsági shit maxon volt, Avast Home (regisztrált) vírusírtóm van, és Google Chromeot használok...) -
#12858 elfér ott:D -
#12857 beteg vagyok geci nem bírtam visza olvasni törölni meg nemtoom már :D