Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
1 kérdésem lenne csak, mennyi helyet csináljak neki? külön meghajtót kap természetesen, csak h mennyi a célszerû? 15 giga elég neki?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
1 gondom volt idáig,a pda-n le akartam cserélni a winmobile 2003-at wm6.1 re,és annak a frissitõ programja nem csinálta a dolgát. (hozzáteszem:vista alatt sem müködött a program,másoknál)
Úgy érzem,eléggé használható napi szinten a win7.
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Úgyis megérett az XP-m egy reinstallra és akkor lehet, hogy a helyére tenném fel a 7-et és nem mellé. Ha nagyon ritkán kell a régi oprendszer, akkor van laptop, amin van XP, de ha azt mondjátok napi szinten van szükségetek a régi oprendszerre mindenféle kompatibilitási gondok miatt, akkor fent hagyom ezen a gépen is.
Meg kell várni míg a NIS támogatni fogja a Windows7-et, ha ment régebbi buildeken akkor ezen is fog.
De nem az MS-re kell várnod hanem a nis fejlesztõire.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
NIS meg szerintem felejtsd el ... brrr
Viszont ahogy néztem a legtöbb, XP Vista alatt futó progi tökéletesen mûködik Win7 alatt is. És alaplap driverek meg szerintem alapban benne vannak.
steam, origin: ACE_hun
Driverbõl én alaplapit nem is tettem fel, feltesz magának mindent. De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor tedd fel a Vistásat, biztos menni fog.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Gondolkodom, hogy fel tegyem-e vagy várjak a hivatalos kiadásig, esetleg ne is foglalkozzak vele RTM-ig, franc tudja.<#nemtudom>#nemtudom>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Õszintén szólva nem tudom, hogy ez az RC elnevezés inkább csak amolyan "lélektani" határ, hogy látni lehessen, hogy közel a megjelenés vagy pedig tényleg azt jelöli, hogy most akkor egy nagyot ugrik minõségben a progi a bétákhoz képest.
Aki nyílt oldalról szeretné tölteni: (32 bites) 😉
http://href.hu/x/8u4l

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
100 ból 99x amikor hallom ennek az oldalnak a nevét vmi megjelenés elõtt álló dologgal kapcsolatban biztosra vehetõ hoyg fake lesz.
steam, origin: ACE_hun
http://img115.imageshack.us/img115/2789/01248135125.png
NE TÖLTSE SENKI!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life