Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fekete0012
te meg húzz innen boxos ez nem a te helyed ok<#mf1><#mf1>

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

És mennyivel megy jobban, mint xp-n?
Akk nemszóltam. Néhány helyen azt írták, hogy 64 bitesen megy csak.
HeadHunter86
32 bites Win7-em van és tökéletesen megy a GTA IV.

RBJ
vegyetek xbox ot és azon játszatok<#buck>

Linux Mint 13 Cinnamon

SimaSuna
ezzel 1et értek 😊

rFactor - RBR - CS:S - L4D simán fut, több nemkell 😊
Am szerintem vistánál jobb. Gyors és stabil. Jó windóz lesz ez.
Csak szóltam h mik nem mennek.
áh de amúgy mit vártok egy RC rendszertõl?Ki sem jött még a végleges, meg sem jelent és mindenki kivan akadva hogy csomó minden nem fut.Anno Vista-val is így volt... és mostanra minden fut rajta.Idõ kell neki.Aki meg nagy játékos meg mit tudom én milyen progikat használ az felejtse el... XP fel. Az való neki!

Akk az a baj crysis nekem is. Akk csak a 32bites verziót nem ajánlom MÉG.
GTA 4 nekem megy!Crysis-t tettem még fel az is ment!
Cod4 meg azért nem megy mert nem támogatja a PB a windows 7-et még majd a véglegesre jólesz!
Én 64bites rendszeren próbáltam.

Ááá most azé biztos nem rakom fel a 64est elég volt ez is megy vissz az xp majd ha rendes lesz akk felrakom. Ja és az xfire is bugol: (nem ír szerver infókat)
64bites oprendszerrel próbáltad? Mert elvileg GTAIV csak azzal megy.
Eddig nem tul biztató játékok szempontjából(7100):
Cod4 multi nem megy, vagyis megy de csak olyan szerón ahol nincs PB mert az nem jó.
GTA 4 WS10 hibaüzi valszeg a windows live (fura)
Saints Row 2-se hibaüzi
Mindet próbáltam vista és xp kompatibilitással is meg rendszergazdaként futtattam de nem ment.Persze lehet csak nálam van ez.
Megy a Win7 SB Live! hangkártyával?
EZ a driver kellett eddig hozzá,
de most felrakom és nem érzékeli se xp se 7 . driverhez meg nincs lemez :o

Evin
Próbálta már valaki az Xp virtualizációs kiegészítõt W7-hez?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SimaSuna
driver lemeze? vista driver sehol?

pontos típusa?
SimaSuna
ezzel nem csak te vagy így 😊

persze jólenne ha elérhetõ áron lenne 😊
#5176?

RBJ
hál istenek meggyógyult restart után.
A kérdésedve válaszolva én is xp sp3 eng. fanatikus voltam már lassan két hete nyomom a win 7 t. és mondthatom megvagyok vele elégedve. sot ez az elso op rendszer amin elgondolkodtam , hogy meg fogom venni originbe ha eljon az ido.

Linux Mint 13 Cinnamon

kipróbálni érdemes, xp mellé.

Lacee86
Hali! Érdemes felrakni ezt a rendszert, jobb mint az XP? Egyáltalán meddig fog ez mûködni ha felrakom, vagy hogy van ez? Bocs a hülye kérdésért, csak nem értek hozzá.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

RBJ
Notification Area Icons ezekre gondolok amik az óra mellet engedek pl kaspersky ikonja utorrent stb

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
csókolom.
A tálcán lévõ ikonok amit engedek ,hogy megjelenjen azokkal vagy egy kis bibim.
pl . ,hogy ha felé viszem az egerkurzort elvileg meg kéne jelenie az adott ikonrol buborékablakban az adott dolog infoja. ez eltunt de nem tudom ,hogyan kell visszaállítani.
valaki?

Linux Mint 13 Cinnamon

vki tudna segíteni a realtek hangkártya telepítésében ami nem akar mûködni? felrakom a drivert és mintha semmi nem történne? xp vel és 7 el is ugyanez a gond, xp vel format c elõtt még ment.

SimaSuna
felugrott egy ablak, h aktiváljam a Windózt..rákatt..és aktiválva lett 😄
miért nincs az a jobbklire egy mappára, hogy play with winamp?
esetleg hol lehet bekapcsolni?
Így már megy.<#mf1> Majd ha lesz új merevlemezem kipróbálom.
autoszimulator
mert az ubuntu live CD-s, míg a windows nem

.: mobilize.hu :.

Blasta
Logikus

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nem, mert az Ubuntu sincs fenn, azt beteszem, és DVD-rõl elindul, pedig nem nyomok semmit. De kipróbálom, hátha ez a baj.
Blasta
"a gépet újraindítottam, kiírta, hogy boot from disc, vagy mi "

Azt írja ki, hogy lemezrõl való bootoláshoz nyomj meg egy gombot

Kiírtam, a gépet újraindítottam, kiírta, hogy boot from disc, vagy mi , aztán indult az XP, pedig bent volt a DVD.
SimaSuna
nekem ilyen még nem fordult elõ...
SimaSuna
lehetne lassan házigizdát választani 😊
Erre: #5155 senki????
<#vomit>

MR ME
írd ki és bootolj a lemezrõl

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az mér van, ha beteszem a 64bites windows 7 RC1-t(7100), ezt hozza ki: This installation disc isn't compatible with your version of Windows. To upgrade, you need the correct installation disc. For more information, check your computer's system information. To install a new copy of Windows, restart(boot) your computer using the installation disc, and the select Custom(advanced).
A gépemen egy windows XP 32bit Professional van van, a procim egy Core 2 Duo. 32 bites Win7-nél ezt nem hozza ki.
crazyclone
Hello!
Emberek olyan problémám volna hogy semmilyen módon nem sikerül feltenni az oprendszert ... régebbi verziókkal valamilyen dvd olvasási hibát kaptam most kékhalál az instalálási fájlok betöltése után...
Töröltem CMOS t cseréltem olvasót de semmilyen változás nem volt tapasztalható ...
Bármilyen segítséget elfogadnék és elõre kösz!
A legújabb általam kipróbált verzió a Microsoft_Windows_7_RC_Build_7100_x86_MSDN-ISO volt !

HeadHunter86
Banner alá tegyétek már ki hogy a 7100 az az RC, mert naponta 100-an kérdik meg.

A lényegen nem változtat.
Blasta
<#nevetes1> Hát nem nagyon

Hát nem!
Csak a szemed látja úgy!

Miért, nem forog?
Blasta
Õ, szerinted az a kép egy animált gif? 😄DD

Hát nem tudom, de nekem a 7100-es nem olyan stabil, mint a 7000-es volt, van egy két anomália, pl. eltünnek ikonok csak úgy és a másik ujraindításkor, már megint ott van, ez igaz az óra melletti ikonokra is, akkor pl. megy ugye a speedstep de nem megy rendesen szinte állandóan fullon megy a proci freki....
A 7077-es az milyen gondolom az jobb nem???
Mert ezt tenném fel ha jó,vélemény???
<#conf><#worship><#worship>

SimaSuna
nagy valószínüséggel egyezik majd 😊
?
Blasta
LOL
annyira mozog 😄DDD