Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
Üdv!Segítség kéne! Most töltöm az rc-t. nekem van egy külsõ 40 gb-os vinyóm és arra szeretném feltelepíteni.Meglehet úgy csinálni hogy én xp-bõl elindítom és mintha egy programot telepítenék kiválasztom a külsõ vinyót ? Ha nem máshogyan meg lehet csinálni ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Riccardo G
nekem SB Live! 24bit external USB-s van! hibátlanul felismeri a 7 és még a driver sem kell 😊

http://www.headhunterz.nl/

vki hangproblémára valami ötletet?
GA-M56S-S3 ien típusú alaplapom van, gigabyte oldaláról leszedtem a drivert, meg elõtte realtek weblapjáról, realtekeset felraktam azzal nemment, mikor a gigabyteosat akartam akkor meg kiírta hogy már sikeresen telepítve van a hangkártya-viszont hang az nincs.

Riccardo G
álom ez az RC
áááááááááá, naggyon fut! pedig nem egy erõs notim van!

SimaSuna
igen
xNoodlex
Válaszként akartam Pio postjára csak elfelejtettem megnyomni, mert mindig csak azt látom, hogy szidják a T-t közben nekem 3 hónapja megvan és 2 hetente kell egy modem újraindítás annyi a baja. Nagy dolog, cserébe 3x olcsóbb, mint bármi más szolgáltató a környéken.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

XenHai
Az RC Build7100-es meg egyezik a lent linkelt verziókkal?
SimaSuna
elég lesz mára a "nekem ennyivel jön" 10percenkénti postokból 😊
xNoodlex
Nekem 4 megabites t-homeom van és 10 megabittel tölt le átlagban.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Nah fentvan!
Olyan gondom van hogy a windowsban "Z" gomb lenyomás helyett "Y"-t ír!
Magyarra van állítva a bill. kiosztás meg minden mégsem jó!

Az reggel volt. Fél órára rá nekem is belassult.
Amúgy nem otthoni net, otthon 8mbites van, amit a t-offline szolgáltat tehát gyakorlatilag ha jó napja van kiprésel magából 5 megabitet.
6 mb/sec? bazz nekem ultraerõs netem van és csak 100kb vel tölt.

Nekem is egy nap volt...De mingyárt telepítem!

Xfiret pachelték mostmár tökéletesen mûködik win7el.
Ne szerénykedj hogy csak olyan neted van. Másnak mint pl nekem is csak 1 nap kellett hozzá! 😊
Riccardo G
12 perc alatt letöltöttem az rc-t, hamarosan fel is teszem

Értem, kössz.

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

MR ME
nem mediaplayert kell használlni, am feltételezem h javítva lett már rég a dolog...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hali, ugye az RC már nem rontja el az mp3-akat? Vagy erre is kell a Hotfix?

Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax

mflex
ok, nem azért írtam, de nálam csak tölti az oldalt és semmi...

What about the forests?

MR ME
64bites 11 körül pakolt fel, 15öt írtak neki minimumnak asszem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tessék
görgõzz le és válaszd ki melyik verzió kell 32 v. 64bites!

mflex
közvetln linket tudtok adni?

What about the forests?

Valaki rakja ki a banner alá sztem mer ma még 20x fogják megkérdezni hogy kijött e az RC?

SimaSuna
nekem nem 😄

3-4napja van már fent a gépen 😄
gergobaby
Nektek is belassult 6-7 kb/s-re?

Toshiba L300-2C5

gergobaby
Jah, bamba vagyok, köszi! Már el is kezdtem szedni, jön 400 felett átlagba 😊 1.5 óra! Addig tanulok picit meg lementek mindent a mostani OPrendszerrõl... Köszi

Toshiba L300-2C5

Igen, #5214-ben volt linkelve.
Amúgy a sebességet visszavonom, most jól belassult 800Kra... Mondjuk eleve nem is tudom mi a fenének töltöm O_o
gergobaby
Hali! Lehet már tölteni a Microsoftról az RC-t?

Toshiba L300-2C5

Vegyetek vinyót, már bárhol lehet kapni 750 gigásat 20ezer alatt.
Én meg a teszkóban vagy hol vettem egy samsung külsõ vinyót, 1 terásat 21ezerért és a Samsung csak a dobozt gyártotta, azon belül egy WD vinyó volt, jó biznisz, hehe 😊
SimaSuna
nem...
az én Windows mappám 10,4gb...+ lapozó fájl...2,5gb
és marad 6,8gbom a 20gb-os partrición 😊
Itt a 64bites neve is:
7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso

Viszont a letöltési szerverüket eléggé beizmosították, nekem 6 megabájttal pörgött le mind a két verzió. Na persze lehet, hogy csak azért mert még alig töltjük... 😊
7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culfrer_en_dvd.iso

Szóval ennyit arról a városi legendáról, hogy a 24-én torrentre felszivárgott verzió más lenne, mint ez.

Viszont a kulcs amit kaptam nincs benne a régi "pakkban", bár azzal is valami 2010-es idõpontot ír lejárási dátumnak...
Lacee86
Hali! Tényleg 16 giga helyet foglal? Azért az egy "kicsit" sok...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SimaSuna
szal 2010ig no para 😊
Blasta
Gihi 😄

" The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you’ll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010."

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Talán van benne frissítési funkció, ennek ellenére a Microsoft körlevélben az volt, hogy mindenképp telepítsük újra.
RBJ
és boxos és wind 7 felhasználo nem lehetek?? tudod kinek integes hulye gyerek.

ezzel csak magad minõsítetted , hogy milyen par...t vagy. én nem sértettem meg senkit és nem ilyen hangnemben beszélete.
de hát mit vár az ember egy tizenéves hülyegyerektol.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
és boxos és wind 7 felhasználo nem lehetek. tudod kinek integes hulye gyerek.<#boxer>

ezzel csak magad minõsítetted , hogy milyen par...t vagy. én nem sértettem meg senkit és nem ilyen hangnemben beszélete.
de hát mit vár az ember egy tizenéves hülyegyerektol.

Linux Mint 13 Cinnamon

Shiwo
Hali !

Lehet láma kérdés, de kijött most ügyebár ez a 7100-es verzió. Ha nekem egy régebbi win7 verzió van már a gépemen, azt fellehet "frissíteni" vagy újrakell telepíteni az egészet ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

HeadHunter86
Jaja. Pontosan.

HeadHunter86
Õszintén szólva nem tudom, Xp-n még az elsõ patchel próbáltam, míg Win7 alatt az újjal ami már a sebességen is gyorsít elméletileg. Win7 alatt feljebb tudtam húzni a grafot, és most kicsivel jobban is fut. Bár szerintem nagyrészt a patchnek köszönthetõ. Szóval rosszabbul semmiképp se fut.

SimaSuna
hamachi, vagy másik hálókari?
Hohó..akkor nem vagyok egyedül...<#vigyor0>

énnékem is így van.

Én azért szeretem látli, de ez miért van:

SimaSuna
mit akarsz állítani?

én eltüntettem

jobbklikk a tálcára...properteries...taskbar, notifaction area..és ott HIDe-ra raktam a hálózati ikont..
Az miért van hogy a hálózati ikon elött mindig forog a kék karika, de net kapcsolat meg jó, vagy X van de akkor is jó, lehet ezt valahol állítani???
<#conf><#worship>

rFactor megy hálaistennek ha nem menne akk má rég töröltem volna.
ÖÖ és a GTA 4 1.0.3 patchel megy?és build 7100es?