46641
-
#13495 Gyerekek nemtom mitol de a francba vele folraktam masik particiora az XP-t ma es a WIn7 est nembirom kivalasztani bekapcsolaskor.
Mit csinaljak,vele hogy bebirjam kapcsolni a WIN7-est is... ugy mint reggeben birtam valasztani...
-
#13494 Ez ugye a vista megjelenésekor volt.
Most nézem azóta már még olcsóbb lett. 30-40k között van angoloknál. -
#13493 Ultimate vista retail ugye itthon volt 150k vagy mennyi. (NEM OEM) Ebayen meg simán vehettél (gondolom most is) 50-ért. Ha már eu-ban élek szétnéznék máshol is. -
#13492 Futtatást minek pinelni? Miért nem használod a keresőt a start menüben? Ugyanaz, és szvsz sokkal kényelmesebb mivel nem csak komplett útvonalra indulnak el a programok. :)
Windows Updatet meg nem lehet pinelni nem tudom miért, de szerintem nincs is értelme, havonta egyszer vannak frissítések és be lehet állítani automatikusra, hogy csak értesítsen.
RocketDock passz, nem használom. -
#13491 :D -
#13490 Miért van(lehet), hogy nem engedi pin-elni a Windows Update és a Futtatás parancsikonokat a tálcára?!
A RocketDock is sajnos a 64bit-es héj alatt pöttyet beteg. Pár parancsikonnál nem képes ikon-t megjelenítni (pl: Windows Update; Sticky Notes) de írják is, hogy még 64 bit-es Shell-ek esetében nem 100%-os. Ill. Én a cmd ablakot mindig testreszabom (háttér szín, betűszín, font méret). Ezeket is "elfelejti" a RocketDock-on.
Ez utóbbi érdekes módon Nekem a Start menü -> Kellékek között is BUG-os. Beállítok a cmd-nek külön háttérszínt; szövegszínt; font méretet de ha közvetlenül innen indítom, akkor olyan apró betűkkel jelenik meg, hogy nem is látni és fekete-fehér színekkel. Ellenben asztal parancsikon-ként OK. Érdekes.
Lehet, hogy a 125%-os DPI is bekavar, vagy Nálam van csak BUG.
Mivel a fenti 2db elemet nem tudom pinelni, így egyelőre marad az asztal, mint parancsikon cél. :)
Már megint kezd olyan érzésem lenni, hogy nem lenne rossz ez az OS, csak még cca. 1 évet várni kellett volna vele. -
#13489 lényget megint nem értetted meg, na mind1 -
#13488 akkor hagyom a faszba -
#13487 Szerintem buhera. -
#13486 akkor most ez jó verzió? működik? nem buhera? -
#13485 Frissítettem a FAQ-t, betettem a klasszikus eszköztár elkészítésének módját. -
#13484 Szia! Teljest, de felraktam egy másik progit a Deep Burnert azzal már ment, most már Win7 alatt vagyok, csak valahogy aktiválnom kell:) Mindjárt megnézem a dobozát -
#13483 Lustáknak. W7 verziók
-
#13482 "Mennyi az annyi?
Végre nyilvánosságra hozta a Microsoft a Windows 7 különböző változatainak árait. A két felsőkategóriás kiadás ára megegyezik a Vista megfelelő kiadásának áraival, a Home pedig még olcsóbb is lesz annál. A magyar változat viszont késik 9 napot, és csak október 31-től lesz kapható."
A helyzet nem rossz. Ahogy az árak is elég magasak.
Otthonra tökéletes:
* Home - 33 ezer Ft
* Pro - 80 ezer Ft.
Az Ultimate otthonra túlzás.
[Neten és a FAQ-ban is a link, meg lehet nézni a "különbségeket".]
-
#13481 hát most nem az lesz :D -
#13480 Bizony. Eddig az összes MS OS esetében ez volt a helyzet.
-
#13479 -
#13478 Meg is lepődnék, ha október 22 előtt lenne hivatalos verzió - amikor a honosítottak minimum 1 hónapot szoktak késni a Retail után.
-
#13477 MSDN-en se látom a magyar verziót csak nyelvi fájlokat. -
#13476 Szerintem meg még nincs kint a hivatalos magyar, mert akkor Techneten is fent lenne és nincs fent. Ja és már szerintem itt nem stimmel a dolog: "Windows 7 Rtm x86 Retail Magyar (Összes verzió)" csak 1 fájl az összes verzió? Kizárt, angolból is minden változat külön telepítő! -
#13475 Lemezkezelőben adj nekik betűjelet. -
netcool #13474 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! elkezdtem telepiteni a win 7et és telepitésnél nem látja az összes sata particiot csak egyet a 4ből!:S Se sata se achi modban. feltelepités után ugyszint nem látsemmit pedig felraktama az alaplap illesztőprogramját is és ugy sem!MIt tegyek? Van valakinek ötlete?PLS segitsetek! :) -
#13473 Még ennél a verziónál is van kék halál? Mert ha nem leszedem énis -
#13472 Kitörlöd az imageből az ei.cfg-t és akkor lehet választani. -
#13471 Win98 kompatibilitás mód? -
#13470 ultimate sztem, mert ugye úgy adják ki őket hogy külön, nem lesz olyan mint a vista-nál hogy választhacc :) de ha egy fájt kitörölsz akkor máris tucc telepítésnél választani :) és végre origi magyar végleges :D -
#13469 ez alapból ultimate vagy választani is lehet? -
#13468 kint van a magyar eredeti is:
http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=64.0 -
#13467 Gyors törlést, vagy teljes törlést választottál? Teljessel törölnie kellene. -
#13466 Természetes, hogy crack-es volt. Ha jól emlékszem, mert az se ma volt, hogy ezzel szórakoztam, elindul a játék, beadja a fekete kéernyőt, mint szokás, és kidob egy ablakot, hasonló hibaüzenettel, mint hogy a bge.exe (vagy mi) hibát észlelt és leállt. Tehát nem az a gondja, hogy nem látja az eredeti lemezt, vagy nincs fent a védelem. Egyszerűen csak meghal indulás közben.
A játék telepítése, meg valahol a másolás végén, mikor gondolom a védelmet regisztrálná, megáll, visszapörög a folyamatjelző, mintha én szakítottam volna meg, és ennyi.
Már azt is megpróbáltam akkor, hogy a védelem x64-es verzióját felrakom, ami a játék után jött ki, de az sem segített.
Azóta nem is mertem x64-et használni. Most meg egy ideig nem fogom, mivel majd a BGEt fordítani akarom.
Viszont ettől függetlenül jó volt az x64, nehogy vki félreértse; nem az x64-el van gondom.
(egyébként Vista x64 SP1 alatt volt ez) -
#13465 Nem ide tartozik, de Nero-val elkezdtem irni a rendszert, valamiért kifagyott, leszedtem egy CD Burner XP nevű progit ami meg nem hajlandó törölni az eddig rajtelevő cuccokat.... Most mit csináljak? 500 Ft volt ez a nyalvadt ujrairható DVD aztán még használni se tudom? :( -
#13464 Ezek nem 32, hanem 16bites programok, amiknek az alrendszere hiányzik a 64bites windowsokból, megszűntették a támogatását, teljesen jogosan. Ilyen ósdi cuccokhoz ott az XP mode. -
#13463 Sziasztok! Otthoni felhasználásra raknám fel a Win7-et, Home Premium szerintetek jó választás? -
#13462 A crackelés nem csak tört játékoknál lehet hasznos ;) (amúgy is jobb, mitn állandóan ki-be rakosgatni a lemezeket) -
#13461 Jó de ősjátékokkal még XP alatt is kell néha trükközni, ez van.. fejlődik a világ, nem lehet mindig minden jó :)
Bár aki kicsit is ért az ámítógéphekhez, az megoldja az ilyen problémákat. -
#13460 Viszont így a játék se! :( -
#13459 Ja, ez szokott tetszeni:
"A [...] nem Win32-es alkalmazás"...
-
Pio #13458 Azért ez így nem teljesen igaz, lehet megírni úgy programot, hogy azért ne fusson, mert 64 bites az oprendszer. A HoMM 1 pont ilyen. De említhetném mindenki általános iskolás kedvencét a Comenius Logot is :)
Onnan lehet ezeket felismerni, hogy indításkor kiírja, hogy a program csak 32 bites rendszerrel kompatibilis ezért nem tud futni... :) -
#13457 Na ez az ami nem igaz, nem feltetlenul fut a 32 bitre irt program a 64 bites operacios rendszeren.
A felhasznalo meg igazan elvarhatja, ha lehuzza ennyire a MS oket, hogy a regi sok penzert megvasarolt szoftverjuk fusson mindenfele monyakolas nelkul. -
#13456 Nem a játék nem fut, hanem a védelem. :)
Ugyanez igaz a régi starforceokra is. Reboot után elszáll az OS, persze semmi sem figyelmeztet rá.