Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
http://www.headhunterz.nl/
GA-M56S-S3 ien típusú alaplapom van, gigabyte oldaláról leszedtem a drivert, meg elõtte realtek weblapjáról, realtekeset felraktam azzal nemment, mikor a gigabyteosat akartam akkor meg kiírta hogy már sikeresen telepítve van a hangkártya-viszont hang az nincs.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Olyan gondom van hogy a windowsban "Z" gomb lenyomás helyett "Y"-t ír!
Magyarra van állítva a bill. kiosztás meg minden mégsem jó!
Amúgy nem otthoni net, otthon 8mbites van, amit a t-offline szolgáltat tehát gyakorlatilag ha jó napja van kiprésel magából 5 megabitet.
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Toshiba L300-2C5
Amúgy a sebességet visszavonom, most jól belassult 800Kra... Mondjuk eleve nem is tudom mi a fenének töltöm O_o
Én meg a teszkóban vagy hol vettem egy samsung külsõ vinyót, 1 terásat 21ezerért és a Samsung csak a dobozt gyártotta, azon belül egy WD vinyó volt, jó biznisz, hehe 😊
az én Windows mappám 10,4gb...+ lapozó fájl...2,5gb
és marad 6,8gbom a 20gb-os partrición 😊
7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso
Viszont a letöltési szerverüket eléggé beizmosították, nekem 6 megabájttal pörgött le mind a két verzió. Na persze lehet, hogy csak azért mert még alig töltjük... 😊
Szóval ennyit arról a városi legendáról, hogy a 24-én torrentre felszivárgott verzió más lenne, mint ez.
Viszont a kulcs amit kaptam nincs benne a régi "pakkban", bár azzal is valami 2010-es idõpontot ír lejárási dátumnak...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
" The RC will expire on June 1, 2010. Starting on March 1, 2010, your PC will begin shutting down every two hours. Windows will notify you two weeks before the bi-hourly shutdowns start. To avoid interruption, you’ll need to install a non-expired version of Windows before March 1, 2010."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ezzel csak magad minõsítetted , hogy milyen par...t vagy. én nem sértettem meg senkit és nem ilyen hangnemben beszélete.
de hát mit vár az ember egy tizenéves hülyegyerektol.
Linux Mint 13 Cinnamon
ezzel csak magad minõsítetted , hogy milyen par...t vagy. én nem sértettem meg senkit és nem ilyen hangnemben beszélete.
de hát mit vár az ember egy tizenéves hülyegyerektol.
Linux Mint 13 Cinnamon
Lehet láma kérdés, de kijött most ügyebár ez a 7100-es verzió. Ha nekem egy régebbi win7 verzió van már a gépemen, azt fellehet "frissíteni" vagy újrakell telepíteni az egészet ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

én eltüntettem
jobbklikk a tálcára...properteries...taskbar, notifaction area..és ott HIDe-ra raktam a hálózati ikont..
<#conf>#conf><#worship>#worship>
ÖÖ és a GTA 4 1.0.3 patchel megy?és build 7100es?