Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lenne egy problémám a Windows 7-el!

Feltettem már a gépemre hogy 5 féle buildet vele együtt a 7100-asat is. De ugyan az a probléma áll elõ, még pedig az hogy minden mûködik normálisan kivéve a játékok nem indulnak el. Elindítom és akkor jön azzal h a játék mûködése leállt..ezt csinálja minden játéknál és adminként is próbáltam indítani és úgy se...minden drivert feltettem tehát nincs olyan dolog ami kérdõjel lenne...Gépem pedig : Gigabyte MA69G-S3H alaplap,8800GTS vga,AMD Athlon64 x2 5600+ proci,4x1 gb ram.
Ha valaki tudna még vmi tippet nagyon megköszönném, mert ez így nem állapot h nem mennek a játékok pedig nagyon bejön a windows...és olyan nincs h nem megy valami oka csak van...

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

atenza
Simán nevezd át, jobb klikk a filera a flashget-ben és a commentbe belépsz, az ott lévõ filenevet kimásolod, és totalcommanderben becopyzod névnek, vagy beírsz neki akármilyen nevet és .iso-t írsz a végére...

TaRka0107
Amúgy tényleg amik nekem meg vannak CD-n driverek azok mûködni fognak?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Kb mikor várható,hogy magyarul is megjelenik?
Tatyla
realtek hd audi manager driver kéne nekem meg gigabyte ga-p35-ds3l alaplapi driver ,ha tud valaki segiteni hálás lennék...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

serkov
Eredeti vista= Legális tiszta stb... A Mostani csak próbaverzió :-)))
Biztató amit mondassz! ( dugd a kukába) Én sem rajongok tõle, hogy egy Dreamscene 40% procihasználatot produkál, s rájöttem, hogy sok esetben más gondokat is okoz.... Jó lesz ez a win7 :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Lacee86
Hali! Elkezdtem tölteni Flashgettel, jön is rendesen, de index.htm a neve, pedig xxxx.iso-nak kéne lennie. Ilyenkor mi van?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

RBJ
valaki kérdezte hogyan nézheti meg a sebességet van olyan hogy a javas letoltési ablakban van alul hogy details arra klikk és lon

Linux Mint 13 Cinnamon

TaRka0107
Nem esik nehezemre csak nem tudtál válaszolni a kérdésemre rendesen!

MR ME
próbáld exlorerrel, vkitõl hallottam már h firefoxxal nem ment, úgy meg igen

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bence94
várjunk amit elõbb írtam véletlen volt.én egy külsõ (noti usb-s) vinyóra szeretném rakni nem a windows xp mellé egy másik partícióra.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SimaSuna
nem flegmáskodtam...poénnak szántam, de látom nehezedre esett kapcsolni 😊
TaRka0107
Kössz a választ!! Simasuna te meg hagyd abba a flegmáskodást!! Kössz!

RBJ
nekem nem igazán indul el a letoltési oldal a microfostol java s letöltési segédet használna én nem engedem de ahányszor probálkozom mindig uj termékkulcsot ad van már tiz kulcsom. hehee.

Linux Mint 13 Cinnamon

SimaSuna
nemértelek...

Eredeti Vista?
Campus XP?

Campus XP - hagyományos XP - alap
Vista - Win7 után merem azt mondani h a Vistádat dudg....a kukába 😊

capise? 😊
SimaSuna
nembaj, jöhetsz hozzám...kert van, és ha jól dolgozol amíg én szalcsit pörgetek, a nap végén kapsz sört meg zsíroskenyeret hagymával 😊
[HUN]FaTaL
Nem kell semmit kibontani, sem az isot adatként felírni. Képfájlként kell kiírni.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
start->winver

http://goo.gl/gd6Zi5

TaRka0107
Lenne egy kérdésem. Ha letöltöttem ezt a 2,36GB-os ISO-t akkor ki kell bontani és úgy kell kiírni vagy simán írjam ki amit letöltött?

serkov
Köszi a válaszokat! :-) Azt hiszem amíg megjön az eredeti vista, felrakom, mert a teszt már csak pár napig jó..... OFF:Nincs valakinek tapasztalata, hogy a Campus milyen gyors? ON! :-)

TaRka0107
Jólvanna, nem kell leharapni a fülem, csak kérdeztem. Emeletes házba lakok, és érettségi szünet van😄

SimaSuna
ne nézd, addig menj és tanulj, vagy vágd le a füvet a kertben 😊
SimaSuna
1. MUI pakk majd késõbb. Csak Angol van.
2. nekem bejött
3. ugyan úgy mint az XP-n, bár elõtte nézd meg más fórumokon mit irnak róla...
serkov
Hali! Ma letöltöttem az RC-t :-) Lenne pár kérdésem mielõtt felrakom! Telepítés után magyarítható? ( Gyanítom nem ) Érdemes úgy felrakni, hogy ez az egyetlen oprendszer van a gépen? Programok, játékok hogy futnak alatta? ( Olvastam ilyen, olyan véleményeket is ) Bocsi, ha hülye kérdések, de nem foglalkoztam eddig vele, s most sincs idõm (sokat)visszaolvasni, de érdekelne ez engem! Most vistám van, de....

TaRka0107
Nem értessz!! Nem akarom én ide beírni h mennyivel jön csak h hol nézhetném meg!

SimaSuna
TaRka0107
Töltöm a Download Center-bõl de nem mutatja h mennyi kb/s-el jön! Hol lehet megnézni?😄

SimaSuna
õ belinkelte 😊

2010 március 1ig érvényes 😊
bon
Hivatalos közleménybõl.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

RBJ
honnan tudjátok hogy medig érvényes?

Linux Mint 13 Cinnamon

atenza
Lehet pendriveról telepíteni? Mennyire lassabb v gyorsabb a dvd-s megoldásnál?

SimaSuna
már május van 😄
R3TR0
Ugye akkor a mult héten kikerült verzio ugyanaz mint ami ma jelent meg ugye?

A cd-kulcsot hol tudom kicserélni? Mert a beta csak márciusig jo

ProGabe
cd-re (ill. dvd-re) kell állítani a bootot, ha XP mellé teszed és visszaállítod, ahogy volt, tehát az Xp-s vinyóról bootoljon, akkor is az új fog indulni, amiben majd beállíthatod, hogy feljöjjön-e menü bootoláskor és melyik legyen az alapértelmezett op. rendszer

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

TaRka0107
De azé fel tudnám tenni, mivel XP-t is láttam hogy telepítették.

MR ME
nem nehezebb mint azt
de ha ennyire nem értessz hozzá akkor sztem értelmetlen feltenned míg ki nem jön a magyar...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RBJ
egyszerû mint a beszarás. nem kell megilyedni.

Linux Mint 13 Cinnamon

TaRka0107
Kössz a segítséget! Amúgy könnyû a telepítése, csak mert én még nem igazán telepítettem oprendszert magamtól..... láttam már, XP-t fel tudnám tenni... de ezt? Am vágom az angolt!(remélem)😄

Evin
Nincs szükséged a 64-es rendszerre, fölösleges lenne felraknod is. Majd ha 4G ramod lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Blasta
Majdnem talált 😄
A processzorodnak kell 64 bitesnek lenni, hogy 64bites oprendszert telepíthess rá.
Ha nem vagy benne biztos, hogy milyen a procid, használj 32bitest, nem fogod észrevenni a különbséget.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

TaRka0107
Szevasztok! Gondolkozok azon h letöltsem -e. Én analphabéta vok az ilyenekhez, tehát a 32bites vagy a 64bites a jobb? Olyat is hallottam h 64 es csak támogatnia kell a biosomnak vagy alaplapomnak😄 Amúgy minden fut rajta?😄

bon
A nem felismert gondolom SATA winyó és driver szükséges a mûködéséhez.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Smici1985
Az miért van, hogy a két vinyómból csak egyet ismer fel?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Sikerült elindítani, csak nem a downloadsból.
Zsoltika 007
Ezt már akkor megmondta mindenki mikor kiment torrentre a 7100. 😊 Jó reggelt!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Be vagyok jelentkezve, és nem engedi.
RBJ
azt hittem csak aki msn es tag vagy mi fene csak az toltheti le.
most nézem hogy letudom tolteni a microsoft hivatalos oldalárol de ha jol olvasom nem is sok értelme van mert ugyanaz mint a 7100 rc a sorozatszáma alapján?

Linux Mint 13 Cinnamon

Bence94
gondolom akkor bisoban usbre kell állítani a bootot nem?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Miért nem engedi a hivatalos honlapról letölteni az RC1-t?
csak úgy lehet, hogy a DVD-rõl boot-olsz és az USB meghajtót választod ki telepítésnél. Ha ez az egy géped van nem tudsz közben mást csinálni, csak nézni ahogy telepít, ezt máshogy nem tudod megoldani...

steam, origin: ACE_hun