46641
  • Klemice
    nem
  • emokiller
    Hali. Az lenne a kérédsem hogy xpre felrakhatom úgy a win7et hogy nem formázom meg a vinyót?
  • CroftManor
    találkozott már vki olyan hibával, h bevan állítva a képernyővédő pl 3 percre és "elfelejt" bejönni?
  • ProGabe #13532
    na erre kíváncsi leszek. holnapra talán leér. szerintem ki is próbálom, hacsak addigra nem teszi meg valaki más
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól emlékszem a Home Premium 199 EURO, ettől még a Home Basic lehet 30k.
  • MerlinW
    USA 199 USD
    EU 140 Euro
    HU 40.000 Ft
  • Atika :o)
    Sziasztok nem tud valaki egy jo oldalat ahol hasznalhato gadgetsok vannak??
  • [Jakuza]
    33k ? Na persze hiszem, ha latom, foleg miutan bejelentettek, hogy a legolcsobb valtozat europaban 199 euro, ami atszamitva kozel 54k.
  • KranaZoli #13527
    Én notin kipróbáltam az 1.3-ast is. Működik ez.
    Futtatás rendszergazda jogosultsággal indítottad?!

Ha nem, akkor jobb klikk az EXE-n és futtasd így!

1.) Válassz ki egy OEM logo-t. (Várj amíg kiírja, hogy OK)
    2.) Klikk a SLIC 2.1 in BIOS gombon. (Válassz ki a legördülő listából egy típust) Szintén várj, amíg kiírja, hogy hozzáadta az XYZ termékkulcsot.
    3.) Klikk a képernyő közepén lévő Activate Windows gombon. (Várj!) Aztán felhozza a Z: meghajtót, mintha egy pendrive-ot csatlakoztatnál. Ezt bezár és várj, amíg kiírja, hogy indítsd újra a Windows-t.
  • MerlinW
    Akkor használj Win 1.0-át. Hiszen mindegy hányas verzió, az is működött...:)

Az ha nálad működik valami nem jelenti azt, hogy mindenkinél működik (és most nem user error-ról beszélek). Hardverfüggő a dolog.
  • CroftManor
    Hát én csak annyit csináltam, h rákattintottam a Install 7 Loaderre és ennyi. Kiírta sucessfull, indítsam újra a gépet. és kivan írva a vezérlőpultnál h a windows aktiválva van. :)
  • Narxis
    Nekem az 1.2-vel se. :S
  • CroftManor
    Most nem mindegy hanyar verzió? Nekem az 1.1es van fent és simán működött az aktiválás.
  • nandorb

ez a hiba uzenet jelentkezik...
  • bon
    Ha most próbálod az EasyBCD-t?
    Legközelebb jobb megoldás lenne először XP-t Majd utána a Windows 7-et telepíteni.
  • KranaZoli #13520
    Úgy nézem az OEM paletta is változott. Más így külsőre nem látszik (és hallatszik :).
  • nandorb
    az XP nem mukodik...most a WIN7 mukodik az XP nem...
  • KranaZoli #13518
    Release Group: Orbit30 & Hazar (P2P)
    Release Name: Windows 7Loader by Orbit30 And Hazar 32Bit 64Bit v1.3
    Release Date: August 10, 2009
    Windows 7 RTM Ultimate Activation with OEM Information
    This activator works only for RTM ULTIMATE (Retail and OEM Edition)
    It does NOT work on Ultimate 'E' (European) Edition.

Tested and working on both x86 and x64.
    Also works in Virtual Environment.

No key is needed for install or activation.
    The activation adds the OEM master key for you.
    Select your OEM Information
    No BIOS modification needed.
    It has no boot text.
    Uses OEM SLP method.
  • [HUN]FaTaL
    "Áshatod a 64 bites XP-t de semmi baja nem volt."

Azonkívül hogy szinte semmihez nem volt driver végülis nem volt.
  • KranaZoli #13516
    Cirka 7MB-al kevesebb és nem zenél, mint az 1.02-es. Lehet, hogy az a mínusz 7MB a zene?!
  • Narxis
    Nem tom, de így néz ki:

• Zsoltika 007
    Mi változott?
  • Zsoltika 007
    Hát én használtam pár hónapon át és ritka szar volt. Friss installnál mindent levert. Csak pár hét után úgy belassult meg összefosta magát hogy csak na. Más rendszer ilyet nem csinált. -.-
  • KranaZoli #13512
    Nem is tudtam, hogy van már 1.3-as.
  • KranaZoli #13511
    Hotfix lesz hozzá a megjelenés után.
  • Narxis
    7Loader By Orbit30 & Hazar v1.3

próbálta valaki?
  • bon
    Én ettől a chkdsk /r hibától nem tartok, gondolom majd ha már hivatalosan is elérhető lesz a nagyközönsgé számára akkor egy Update-ről elérhető frissítéssel javítják.
  • KranaZoli #13508
    Ebből meddő vita lehet... Én azt mondom, ha a Vista most jönne ki úgy ahogyan most van, akkor arra azt mondanám, hogy már egy olyan MS OS, amiért adnék ki pénzt. A Seven megint nem üti meg azt a szintet, hogy azt mondjam rá, ezért adnék ki pénzt. Pl. ki az aki chkdsk /r parancsot futtat egy másodlagos partíción. Aki ilyet tesz az nem felhasználó. De MS ezt lekakilja, ezért a megjelenés nincs elhalasztva, mert kell a pénz és pezsgőt kell bontani. Gondolom 100-ból 5 ember adna ki chkdsk /r parancsot. Ha benne lennék, az ablakon keresztül reptetném meg a DVD-t.
  • nandorb
    jah,megoldottam...
    megcsak ha megtudnam oldani az IP cimeket az XP-hez...
  • Bucser
    Áshatod a 64 bites XP-t de semmi baja nem volt.

(Az elmúlt 3 évben azon játszottam és semmi baj nem volt vele)

Úgyhogy természetes volt, hogy a 7en-ből is a 64-es kerül fel.

Egyébként IMYke: Van már aktivátor a 64 bites ultimate-hez. (kb day 3 óta)
  • nandorb
    megvolt de en akarom hasznalni,mind a 2 OS-t nah az a BDC program nem engedi hogy HARD Disket valaszak...
  • Balumann
    -Van quick lunch, vagyis elő lehet hozni, oda bármit lehet tenni, az asztalra is. Nyilván csak azt lehet pinnelni, amit az OS támogat (legtöbb amit pinnelni lehet, van egyéb funkció is, pl. ha windows live messengerre jobbklikkelsz, megjelenik néhány msn funkció, vagy ha explorert pinnelsz akkor is lehet rögzíteni helyeket oda, stb.).
    -Windows update-t minek futtatod a manualisan :o
    -a start menüben lévő írogatós futtatást meg érdemes megszokni. Csinálni kell parancsikonokat egy mappába leegyszerűsített nevekkel (3-4 betü), és utána csak annyi, hogy wingomb majd beírod és el is indul. Ha már 10 ikon vagy menüpont közül kell kikeresned valamit, vagy mappába belépni, már annál is gyorsabb :-P
  • reaper4
    aha
  • [HUN]FaTaL
    A windows update nem program. A run pedig már csak rejtve része a rendszernek. Én is manuálisan futtatom a windows updatet.
  • KranaZoli #13501
    Miért ne?! Mi értelme annak, hogy bizonyos programokat lehet pin-elni, vmiket nem?! Mint program mi különbség van ebből a szempontból alkalmazás és alkalmazés között?! Ez az ami az összes MS OS-t jellemzi, hogy sokkal kevesebb a játszótered. Ha vmit pin-elni akarok, akkor tudjam már pin-elni. Miért?! Mert tudjam és kész.

Windows Update-et Én szoktam futtatni manuálisan is. Lehet, hogy ezért perverz vagyok, de szoktam. Ha pedig használom így, akkor tudjam pin-elni. Futtatást is szoktam használni. (néha) Lehet, hogy 100 felhasználóból 5, de ne az legyen, hogy áthúzott karika (számomra érthetetlen módon, hanem tudjam odarakni, ha Én ezt akarom).

Kereső Start menüben és irogassam, hogy mit szeretnék elindítani?! Az Én nézőpontom az, ha vmit asztalra akarok tenni parancsikonnak, akkor had tehessem oda. Ha szeretném ott is, és szeretném pin-elni pl. a tálcára (ha már 1x "nincs" quick launch"), akkor had tehessem meg ott is. A kúrvára mind1, hogy milyen alkalmazás is lenne az! Ésatöbbi, ésatöbbi...
  • MerlinW
    DVD berak, bootol, Repair, Startup repair
  • [HUN]FaTaL
    ban
  • Riccardo G
    nCore-ra nincs valakinek meghívója számomra? :)
  • nandorb
    nem birom megosztani a Win7-esen az internetet meg nincs ruterre penzem...
  • bon
    Kár volt feltenni az XP-t az kavart be. Ajánlom a FAQ-ban lévő EasyBCD programot.