46641
-
#13775 Üdv!
Valaki használja a 7600-as RTM-et??? Ha valaki segítene és egy privát üzenetben elküldené hogy milyen progi kell hozzá, hogy használhasam meg a cumókat, hogy mit kell vele gürizni(konkrétan, ha feltelepítettem akkor milyen SERIAL kell hozzá). Köszi!!!! -
#13774 #13768-re valaki? -
#13773 Persze hogy nem, de ki rinyál a kompatibilitás miatt? Azért hurcibálja magával ezt a sok szart, hogy a 20 éves szarotok is elinduljon. :D Pont az XP felhasználók miatt van ennyi szar benne. Persze kompatibilitás kell valamilyen szinten, de ennyire ragaszkodni hozzá... Lassan ki kéne kukázni az x86ot is, csak iszonyat drága lenne. Sokkal gyorsabb hardverek lehetnének már... -
#13772 Az sem túl hízelgő...
-
#13771 Hülyeség, az NT kernelnek semmi köze a 3.1hez... NTig tudnád visszavezetni.. -
#13770 Meglehet. De most ha kötözködni akarnék, minden verziót vissza lehetne vezetni egészen a 3.1-ig. És ez a szomorú. -
#13769 Rosszul tudod. SP1től server 2008 kernel van alatta, SP előtt meg azt hiszem a 2003 R2nek. -
#13768 hali.sehol nem talalom a BIOSban a Memory remap funkciót!
alaplapom:775i945gz bios P1.20
tudna valaki segiteni?
-
#13767 a Vistának a Windows Server 2003 SP2 az alapja tudtom szerint -
#13766 Ja, XP-párti vagyok... de hát ezt mindenki tudja rólam
Még úgyis az vagyok, hogy 4 GB RAM csücsül a gépben - jól el vagyok 3,2 GB-al is [2 GB-al is úgy voltam].
-
#13765 Nincs baj az XP-vel. Csak a "mindig az új a jobb" szemlélet győzedelmeskedett felette.
-
#13764 Ismételten egy szakmailag megalapozott hozzászólás... -
#13763 Az xp mindig is jobb volt mint a fos vista. A win7el semmi gond. -
#13762 Ha megkérdeznél szakembereket, rendszergazdákat, épp az ellenkezőjét mondanák. Mit gondolsz miért nem váltott át a legtöbb cég XP-ről vistára?
De elhiszem, hogy otthoni használatra jobbnak tűnik a vista annak, akinek volt pénze gépet venni alá.
Én mint "XP imádó" azt mondom, hogy a Vista szép, de nem az igazi, a W7 meg nagyon jó. Egyébként a Vista meg az Xp továbbfejlesztése.
Modnjuk még mindig nem értem miért nem voltak képesek új rednszert kezdeni a nulláról, mikor az már a Vistánál is ígérték. Akkor ne ígérjenek ilyet. -
#13761 a Windows 7 a Vista befejezett változata, mert a Vista nagyon hiányos, ami hiányzott a W7-be berakták... -
Ari18 #13760 1. Vista kb 2éve jobb, mint az a fos XP. 2. A Win 7 a Vista tovább fejlesztettje, akkor szerinted? -
gigant19 #13759 Hát megkérdi, csak amikor rányomok az xp-re akkor kiírja hogy ntldr hiányzik, pedig az megvan mert amikor biosban átállítom hogy a másik hdd-ről bootoljon akkor az XP indul rendesen !
Ezért nem értem. -
#13758 hát én ugytudom hogyha 2winyon van 2Win akk megkérdi Bootnál h melyiket használja... -
gigant19 #13757 Hello all !
Felvázolnám a problémám.
Adott kettő HDD : 1 hdd Win XP (elöbb ez volt felrakva)
2 hdd Win7 (utóbb)
Telepítés úgy zajlott hogy bent volt mindkettő hdd a gépben.
Szeretném azt elérni hogy amikor a gépet bekapcsolom, akkor ki tudjam választani hogy melyiket akarom indítani !!!!
Addig eljutottam hogy van boot választó menüm de az xp-t nem tudom elindítani csak a win7-et.
PLS segítsetek.
-
#13756 és azt holtudom beállitani h a Win indulásakor ne dobja ki az 1felhasználot amit választhatok, hanem automazikusab abba lépjen? -
#13755 De-de. :D -
#13754 Lehet igazad van, csak én szoktam meg rosszul. Pont ott a sortörés és kapcsolva helyett kapcsolja -t is olvastam, és így a "kapcsolja vagy kapcsolja be, ha ki van" nem jött ki sehogy :I Sry késő van :-) -
Apocalipto #13753 Megvan köszi
-
Pio #13752 Ha nem túl összetett bat fájlról van szó, akkor akár egy ingyenes batch-->exe compiler csinál belőle működő exét, szóval ha nem lehet batot betenni ütemezőbe, akkor érdemes ezzel próbálkozni. -
#13751 Befogom tenni holnapi nap folyamán, mert valóban többször előforduló probléma. -
Pio #13750 Balumann: hová gondolod? Mert a "vagy" elé felsoroláskor nem kell vessző én pedig felsoroltam a két eshetőséget, szóval az (szerintem) úgy helyes akármilyen idiótán is hat. Ha máshonnan hiányzik, akkor töredelmesen elnézést kérek mindenkitől, akit megbotránkoztattam, de szerintem sehonnan nem hiányzik írásjel...
FaTaL: lassan jelölni fogunk a "topik kötekedője" díjra... pedig azt hittem nem lesz kihívóm ebben a versenyszámban! -
#13749 A feladatütemezőnél próbáld beállítani. Azt nem tudom, hogy bat kiterjesztésű fájlt lehet e, én még csak exe ütemezett indítására használtam. -
Apocalipto #13748 Olyat nem lehet valahogy megcsinálni hogy bejelentkezés után pl 20 másodperccel elinduljon egy bat fájl? -
#13747 Tévedés, nem mindenki. :) -
#13746 [off: Csak oda nem tettél vesszőt ahova leginkább kellett volna :D ] -
Pio #13745 szerk.: talán még win7 faqba is elférne, mert bár nem konkrétan ehhez kapcsolódik, de most áll át mindenki 32 bitről 64re és legalább négyszer merült már fel ez a dolog itt a topikban emlékeim szerint... -
Pio #13744 Akinek kevesebb ramot lát a gépe, mint amennyije van (és nem a 32 bit miatt van ez) az kapcsolja ki BIOSban a Memory remap funkciót, ha be van kapcsolva vagy kapcsolja be, ha ki van. -
#13743 bios-ban 4et mutat,butolaskor mar csak 2,87gb-ot -
Apocalipto #13742 A vidkarit ha levonod belőle? -
#13741 nekemse stimmel valami:s
3.5Giga ramom van abbol a gép csak 2.75Giga használhatot ir:S
-
Apocalipto #13740 Dehát a gép már le volt formázva azóta 2X. Mindig lemezt kér az indításhoz.. -
#13739 Inkább a rendszer indító fájlokkal nem stimmel valami. Ha nem lenne sata driver akkor fel se települt volna. -
#13738 - csak az ultimate és enterprise támogatja a nyelvi csomagokat
- Nem véletlen 2,87 szabad, a maradékot meg használja? Ha nem, akkor BIOS mennyit ír ki? Van 3GB kapcsoló némelyik biosban (Memory REMAP Featurenek hívják). -
#13737 1. Csak Enterprise és Ultimate verzió magyarítható.
2. Bios-ban, vagy boot-nál látszik mind a 4 gb ram? -
Apocalipto #13736 Az mitől lehet hogy egy gép nem hajlandó elindulni csak a Win7 telepítőjével? Boot be van állítva redesen. Lehet ez a SATA driver hiánya miatt?