Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól tudom ezen a lapon realtek hd audio van, ahhoz szedj le 2.22-es vista drivert.
Lehet jók a vistás driverek???? Próbálhatok azzal?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
eltévesztettem a topikot.
ROSZ TOPIKA ÍRTAM!!!!
BOCSI
<#fejvakaras>#fejvakaras>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A Windows 7 Home Premium lesz várhatóan a legelterjedtebb az otthoni felhasználók körében. Ez valamivel 260 dollár alatti áron (259,95 dollár) kerül a boltok polcaira. A Windows 7 Professional - ami elsõsorban az üzleti felhasználókat célozza meg - a szerzõ információi szerint már csaknem 300 dollárba (299,95 dollár) fog kerülni jövendõbeli gazdájának. A "csúcsmodell" a Windows 7 Ultimate - felvértezve az új operációs rendszer minden funkciójával - 320 dollárba, egész pontosan 319,95 dollárba kerül majd megjelenésekor.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hogyan tudom öszekötni a 7-t az XP-vel UTP Crossal, mit kell tennem a 7 részérõl, hogy felálljon egy otthoni hálózat két gép között?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
★ 汤姆 李
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://shift.nfsgame.net/seznam-aut-carlist
Audi RS4
Audi R8
BMW 1 Coupé
BMW M3 E36
BMW M3 E46
BMW M3 E92
BMW Z4 M Coupé
Chevrolet Corvette Z06
Dodge Challenger R/T
Ford Mustang
Infiniti G35
Lotus Elise
Mazda RX-7
McLaren F1
Mitsubishi Lancer EVO IX
Nissan 370Z
Nissan Skyline GT-R 2000
Nissan Silvia S14
Nissan Silvia S15
Pagani Zonda F
Porsche 911 GT2
Porsche Cayman S
Shelby Mustang Terlingua
Volkswagen Golf GTi
*rácsodálkoz*
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
★ 汤姆 李
még midnig a canon driver rel kinlodok. csináltam egy bios frissitést sikeressen gondolom mert muszik minden de mégse találok olyan menut a bios ban , hogy hardvare virtualizácio enged. pedig tudja a gépem elvileg
Linux Mint 13 Cinnamon
Ha van valami program amit nem akarsz újra beállítgatni akkor érdemes megnézni, hogy nincs-e benne valami beállítás fájlbamentõ lehetõség vagy esetleg megnézni az appdatában, hogy van-e mappája és azt érdemes kimenteni.
Appdata eléréséhez a Futtatáshoz vagy a tallózó elérési útjába írd be, hogy %appdata%
Ha valamelyik programot nem áll módodban újratelepíteni akkor nyugodtan próbáld meg elindítani, jó eséllyel el fog indulni (ez fõleg a játékokra igaz).
Nothing is True, Everything is Permitted
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A driverekrõl meg még mindig nem nyilatkoztatok.. 😊
!Renault F1, Real Madrid CF!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Próbáld a hirens boot cd-rõl leformázni.