Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amibõl kellene külön 7-es az a driver. olyan egyelõre nem sok van, de szerencsére egyrészt szinte mindent felismer másrészt amit nem arra is 90%ban jó a vistás driver.
Winzipet nem tudom, de winrar meg 7zip mennek.
A legtöbb program megy vagy ha valami véletlenül mégse arra biztosan van alternatíva. Én elsõdleges oprendszerként használom, eléggé nyüstölöm és nem nagyon volt kompatibilitási gondom egyelõre.
CroftManor: és arra nem lehet azt nyomni, hogy mégis telepíted, vagy figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása vagy ilyesmi? Mert arra emlékszem, hogy nekem is visított, hogy lehet vele gond de aztán simán felment. 4.30.4.0027-es verzió amúgy.
Nothing is True, Everything is Permitted
gondolkozom, hogy felteszem ezt az uj csodat, de lenne par kerdesem. lattam,h ogy nvidia driver van windows7hez, de pl olyan alapprogramok, minthogy firefox, winzip, ilyesmi, ezek vannak már rá? illetve a sima windows xp-s telepítõ gondolom nem jó neki...
a régi programjaim, mondjuk warcraft 3 hogy boldogulna vele? vagy ezek még nem támogatottak?
bocsi az amatõr kérdésért oO
Vagy még jobb, ha egyetemista vagy vagy van egy a családban, nekik jár ingyen winxp meg vista is.
Illetve asszem általános sulis/gimis tanároknak is jár olcsón.
Elõbbi lehetõségnek az MSDNAA, utóbbinak a Tisztaszoftver kulcsszó segítségével lehet utánanézni.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
eddig minden rendben volt, semmit nem kellett volna installálnom, mert telepítés után egybõl volt, de feltettem a realtek drivert az audio manager miatt
bedugtam egy jacket és volt-nincs hang! gondoltam semmi gond, újraindítás. némaság. driver reinstall. hang még mindig nincs. system recover 2 órával korábbra...nincs hang D:
driver megint uninstall és akkor vettem észre, hogy a realtek audio manger még mindig ott figyel a vezérlõpultban, de nem lehet elindítani!
HELP!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
HP+
egy pillanatra megjelenik, majd az összes eltûnik és olyanok a képek, mintha nem képek lennének😊
szal végre egy normális driver 😊
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Még egy útólsó amirõl megfeledkeztem. Ki kell csomagolnom elõtte, mert tömörítve van?
Magyarban asszem a "Recorder" az "CD/DVD Író" a "Burn image" pedig "CD kép felírása" de erre nem vennék mérget. Ugyan arról a menürõl van szó, ahol az újraírható lemez törlése is van.
Kellene egy kis segítség nekem. Letöltöttem az oprendszert, de nem tudom hogy kell kiírni DVD-re, hogy arról települjön majd a gépemre. Tudom láma kérdés, de én kb. 2 és fél éve tanulom használni a gépet (mert a szüleimnek nem volt rá pénze). Tudom hogy valahogy a Nero-val lehet, de mégis hogyan? Elõre is köszönöm!
1. control panel - Sound
2. kijelölöd a speakerst majd alul configure
3. itt is átteszed sztereóra
Sajnos a relatek driver egyelõre bugos win7tel és az 5.1-et valamiért rosszul kezeli. A tesztprogramokban megy jól (HD manager és az iménti beállítás), mégis amint valamit le kell játszani szinte csak a 2 front hangszóró szól.
Ha nagyon ragaszkodsz az 5.1-es beállításhoz akkor az elõzõ feladatsor 1-es 2-esét csináld meg majd
3. duplakatt a Speakersre
4. Enhancements fül
Itt játszadozz. Némelyik beállítással lehet némi gyenge prüntyögést kicsalni a rearbõl, mélnyomóból nekem nem sikerült.
Sajnos amíg nem lesz új realtek driver marad a sztereó hangzás 😞
Lenne egy aprócska problémám a hanggal! Felraktam a legújabb Realtek 2.22-es drivert. De amióta fentvan, azóta halkabb a hang. Hogy lehetne felerõsíteni (minden érték maximumon van a hangerõknél).
+ Ha skype-on neszélek valakivel és átállítom a speaker configuration pl 5.1-rõl stereo-ra, akkor nincs hang... nem hallom azt akivel beszélek.
★ 汤姆 李
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Vista 64bit-nél viszont tuti nem jobb sõt nagyon is alul marad még a win7 béta.
Nem tudom azt állítani,hogy "hú de várom" mivel alig hozott újítást.Vista clone..
Kipróbálom majd a 64 bit-es verziót ha kész lesz mivel biztonsági szempontból bizonyos ideig jobb mint vista.Ezt próbaverzióval(30 napos) fogom megtenni és ha nagyon megtetszik akkor megveszem de ahoz jónak kell lennie mivel 65K körül lesz az ultimate.
Ha valaki a legjobb fps-t akarja elérni akkor vista/64.
Õszig biztos.Akkor meglátjuk majd javít e win7 még az fps-eken.Elõfordulhat...
★ 汤姆 李
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mert egyenlõre azt halottam, hogy csak rendszermüködésben gyors, de fps-ben állítólag gyengébb társainál :S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sajnos az elõzõ két rendszerem egy haldokló HDD miatt ment a kukába, de tegnap felfedeztem a haldokló HDD-t és lecseréltem, majd felraktam a 7est újra, immár csont nélkül ment minden. (eddig mindig volt valami momentum, ami bizonytalanságra adott okot, de betudtam annak, hogy biztos az RC verzió miatt van, közben a haldokló HDD_m volt az oka).
A rendszer atomgyors, nagyon fasza, végre tényleg olyan amilyennek lennie kell, pedig nem egy über konfig, de nekem bõven megfelel (mivel nem játékra használom).
Adatok: HP Pavilion DV6910 noti, AMD Turion X2 64 2Ghz, 4GB ram, 320GB Samsung 16mb cache, GF 7150M.
Még csak a boot-ot mértem le, másfél perc a gombnyomástól a READY-ig.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"