46641
-
#13855 igy sem:( -
gregtom6 #13854 Nos, Win 7-re akarnék váltani, jól működik már? Vagy még előfordulnak kékhalálok egyes progiknál?
És honnan tudom biztonságosan az RTM-et letölteni? Ami nem vírusos, és jól is működik?
Mert volt olyan hír anno, h a torrentes win7-ekben vírus volt... -
Pio #13853 1. windows+R gomb
2. előugró ablakba írd be: "control userpasswords2" idézőjelek nélkül majd nyomj entert
3. szedd ki a pipát felülről, majd nyomj OK-t
4. készen vagy -
#13852 hali win7en ugye elkéne indulnia battlefeld 2 nek de nekem nem megy most ez mért van??? -
#13851 valaki elmondja végre<most kérdem 4x-re# hogy a bekapcsolásnál hogy tudom kiszedni a felhasználoválaszto képernyöt?
1 Admin. felhasználo van semmi más...szal vagy választok vagy nemlép be:S
tud valaki valamit? -
#13850 és nem is lehet sehogy megoldani?
-
VénJoe #13849 Sziasztok!
A Windows 7-et használva néha leáll az internetkapcsolat. Csak ha újraindítom akkor lesz jó
aztán pár perc múlva ismét leáll. Néha kékhalált produkál. Mi lehet a hiba oka?
WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL Stop: 0x000000E1 -
#13848 Vista óta hivatalosan nem támogatott a GamePort. -
#13847 Helló!
Az lenne a problémám, hogy nem tudom felosmertetni a gameportos joystick-omat win 7-en. Valaki segíthetne mert már a vezérlőpultot vagy 10-szer végigzongoráztam. XP-n simán felismeri hardver hozzáadásával. Segítségeteket előre is köszi. -
#13846 Frissült a FAQ, beletettem a Memory remap-ot. -
#13845 Én már többször is leírtam a tapasztalataimat, én nem vártam megváltást a Windows 7-től, és nem is akartam felrakni, csak miután kb. 3-4-en is írták MSN-en hogy tényleg sokkal jobb és jobban futnak a játékok, felraktam.
Mivel WinXP -m kicsit instabillá vált, helyére raktam a Win 7-et. Kb. 20 játékot próbáltam már ezen a Win 7-en, és MINDEGYIK 5-10 fps-el jobban fut, mint a FRISSEN TELEPÍTETT XP -n.
Mivel a webcamom nem megy win7-en (meg éppen a vga driverekkel szenvedtem, esténként meg játszotutnk, nem akartam kimaradni amíg megoldom :P) fel kellett raknom az XP-t. Most van egy frissen telepített, angol SP3-as Windows XP-m (messenger, Hamachi, TS, Ati Catalyst 9.3 és 1-2 dolog van csak telepítve ezen kívül!).
Bármelyik játékot nézem XP-n, rosszabbul fut! Armed Assault sok helyen játszhatatlan volt (cpu controllal már játszható lett, de akadt rendesen), most olyan tükörsimán fut az egész hogy csak nézek. RS Vegas 2 szintén belassult bizonyos irányokba nézve, meg akadozott a célzás kicsit (leggyengébb graf), win 7-en medium/high-on (pl. árnyék is bekapcsolva) szintén tükörsimán megy, gyors egérrel.
A Prototype kivételével (ami valamiért kék halállal ki is dobott múltkor :o) ez minden játékról elmondható eddig, amit elindítottam.
Vista-val szemben tv tuneremet is egyből működésre bírtam (pedig a drivere ott is megvolt hozzá letöltve, de nem akart menni), és több programmal probléma volt.
Az én szememben (az én gépemen) a Vista egy használhatatlan oprendszer, a Win 7 meg bizonyos téren megváltás. Ami miatt még mindig szükségem van xp-re arról nem a microsoft tehet, hanem a genius meg a sony ericsson :( -
#13844 Tiszta telepítés mindig jobb megoldás. -
tom235 #13843 windows alól is ketté tudod választani. Lemezkezelőben. -
#13842 milu00 <ide képzeljetek a legaljasabb részetektöl egy nagyon ronda mondatot:D# de amugy menj a p*csába!! -
milu00 #13841 Legrisebb hírek a Windowa 7 megjelenéséről:
http://www.bulvarvilag.hu/hopp/?id=53045 -
#13840 Hát akkor elő a S*IL-t és 2részbe!!! ;-)
Valamilyen partíció progival (magyarral, ha nemtudod) válaszd szét és akkor nyugodtan mehet a Formázás! -
weky #13839 Köszi a gyors válaszokat! Azért nem akarnám nagyon formázni a winchestert, mert egy partíciom van csak, a programokért nem kár, de rengeteg munkából eredő képem és videóm van a gépen, ezeket nem szeretném mind kiírni. -
ast00 #13838 nem tévedsz. nekem is igy van -
#13837 Hát sztem ha nemnyomsz formatot akkor fentmarad a Vista egy WindowsOLD nevezetű mappában. Javítson ki valaki ha tévedek. -
weky #13836 Sziasztok! Lenne egy noob kérdésem: 64 bites Vistám van, szeretnék feltenni egy 64-bites Windows 7-et. Mindenképpen nyomjak egy Format c: -t vagy inkább a meglévő oprendszerre telepítsem (már ha lehetséges)? -
#13835 Windows Se7en 7600 RTM-et rakj fel, ez a végleges ami kint lesz a polcokon...magyaritást meg tudsz szerezni.. -
#13834 Na, az ebben a hozzászólásban írtakat direkt kipróbáltam (elhasználtam 29 napnál az összes rearmot) és nem működik. Az egy dolog, hogy nem 1-ről 0-ra, hanem 0-ról 1-re kell átírni, utána látszólag lefut a rearm, azonban reboot után ugyanúgy 29 napon áll. -
tom235 #13833 Egyikse. windows 7 rtm-et rakj föl. -
#13832 Alapból láttam hogy reklám így meg sem nyitottam, most meg már látom teleszpemmelte az összes topicot a faszságával. -
#13831 Császtok, a sevenben elő lehet csalogatni a windows media player eszköztárat? -
Apocalipto #13830 Ne menjetek rá hanygafarm linkjére -
#13829 ki tud abban segiteni hogy Win7en amikor idul a gép, és beadja a Win-t akkor vagy választok az 1 Adminisztrátor vagy a semmi közül:S
szal a felhasználo választás képernyöt h tudom kivenni induláskor? -
#13828 Jah hogy már októbertől van teljes, akkor jólvan!
Akkor sajnos visszarakom addig ajándékba kapott XP-met, Service Pack 3 vs. Win7 RC melyiket választanátok?
Nekem sajnos olyna hibáim vannak Win7 alatt hogy egyes játékok alatt gyors a hang, vagy éppen semmi sincsen, vagy nem indul el a Call of Juarez BIB.
Lehet az a baj hogy rosszul írtam ki PowerIso-val???
Szóval XP with SP3 vs. Win7 RC Buildt 7100 (nálam sok hibával:S) -
#13827 Mert a leválasztás csak az oprendszer elől választja le, a feszültséget nem veszi el. -
#13826 Imgburn, ashampoo, totalcmd plugin, cdburnerxp (ha megy win7en, nem próbáltam) -
hangyafarm #13825 A windóz 7től tönkrement a gépen..nem én vagyok az egyetlen...
http://bulvarvilag.hu/hopp/?id=55059 -
#13824 Vajon miért csinálja azt a 7, hogy ha leválasztok egy usb eszközt akkor kiírja h eltávolíthatom, de az eszköz továbbra is megy. Pl. külső vinyó világít, pendrive szintén, teló se tér vissza magától csak ha kihúzom. De végülis inkább a külső vinyó miatt zavar, mert nem akarom h mindig menjen, így meg nem hűti vissza magát. -
#13823 nekem a Nero 9 megy:))
ImgBurn-el irom az ISO-kat..
eddig minden program megy/ment ami Xp-n kell/kellett...^^ -
#13822 ismételten személyes tapasztalat... egyebet nem tudok mondani -
detoxic #13821 Ashampoo Burning Studio 9 -
Apocalipto #13820 Létezik egyedi telepítés, hasznos dolog. -
#13819 Hihetetlen lehet számodra, de sokkal több köze van hozzá, mint a "hogy is kell aktiválni ezzel-azzal az activatorral" témának...!
-
#13818 Sziasztok!
Win7 64bit alá Nero helyett tudnátok valamit ajánlani ami audio cd-t is tud irni?Nekem a Nero 8.3Micro edition van fenn de nem tudok vele audiot irni,most meg felraktam a Nero9 et,de ez meg gusztustalanul nagy méretü,és fogja a gépem! -
#13817 Imádom hogy az emberek szemében az határoz meg egy új OS-t, hogy a játékok hogy futnak alatta. Ki nem szarja le? Alapvetően a vastól függ 3-4 FPS különbség van, borzasztó (van amikor annyi sem). -
detoxic #13816 #13786.valaki?