Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõképernyõn fix kinézetek vannak, a hagyományos asztalon meg azt állítasz be amit akarsz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az új képernyõ eleinte nekem sem volt szimpi, aztán belegondoltam, hogy miket is használok, és hogyan, és arra a következtetésre jutottam, hogy akár még jól is járhatok vele.
Gyakorlatilag arra lennék kíváncsi, hogy van kb. 30 alkalmazás, amit napi szinten használok, és fontos hogy gyorsan hozzáférjek. Az megoldható, hogy ezeknek a parancsokonjait betegyem egy mappába, és azt a mappát felrögzítsem az asztalra egy csempébe?? Mert 30 ikonnal nem akarom körbeszemetelni az asztalt. Régen erre gyorsindítást alkalmaztam, aztán mikor a 7-ben megszûnt ez a lehetõség, akkor áttettem ezeke a W7 start menüjébe úgy, hogy rögzítettem õket. (tálcára nem rögzítek soha semmi mást csak word, és firefox). Most a start menü is megszûnt, mégis meg kéne tudnom oldani, hogy a 30 cucc akármelyike max 2 klikkre induljon. Ez megoldható szted? Jah és amúgy a 30 parancsikon között nem csak programindító ikonok vannak, hanem vannak direktbe egy adott dokumentumra (általában word, excel vagy txt fájl)mutató parancsikon is. Ezt pl win7-ben nem lehetett tálcán, vagy start menüben rögzíteni, csak az adott fájl keretprogramját lehetet rögzíteni. Tehát xy.dock-ot nem tudtam rögzíteni, csak a wordot elindító parancsikon.
Win8-ban ezt valahogy meg lehet oldani?
Még egy kérdés, aztán nem offolok: háttérképet tényleg nem lehet állítani?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Szeretnék hozzáadni új felhasználói fiókot, kér kódot, csak az a bibi, hogy nincsen olyan mezõ, ahová a kódot be tudnám írni! Ez mitõl lehet, eddig nem volt semmi baja..a win7 eredeti!
elõre is köszönöm!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Próbaverziós win7 van a jelenlegi gépemen.
Már minden hosszabbítási okosságot végigcsináltam, nincs tovább 😊 .
A lényeg ,h iszonyat idegesít a felugró-figyelmeztetõ ablak...
Az aktiválási idõszak lejárt. Aktiválnia kell a Windows rendszert.
Ezt a figyelmeztetést feltétlenül ki akarom kapcsolni, de nem találok rá megoldást. (Sajnos vannak progik amik a figyelmeztetés közben ledobják magukat.)
Valaki tud rá megoldást?
a hozzá tartozo directx -et felraktad?
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
Mert valami gond lehet a hálokártya driverrel amit a gép feltesz mert csökkentet mod hálozattal nem indul egybõl kékhalál.Csökkentet mód hálózat nélkül elindul, a drivert leszedve majd a netbookot újrainditva bejön a win7 de ahogy automatikusa visszarakja a drivert egybõl ismét kékhalál lesz 😞
Next PC upgrade: 2022
Asztali géprõl beszélek. W8 tapasztalatok?
Újraraktam a WIN7et, és valami miatt ha filmet ill. bármilyen filmformátumot akarok lejátszani, akkor folyamatosan a windows media playert erölteti, akármi is van beállítva alapértelmezettnek. Próbáltam már a kiterjesztéseknél is, hogy manuálisan rendeltem hozzá, de nem reagált erre se. 😞
WIN7PROF64bit van fent.
A medve nem játék.
KB2647753
Win7 Home Premium Hun 64bit a windowsom.
Kérlek segítsetek, mert 1 hete kínlódom ezze a problémával! Nagyon köszönöm!
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
szerintem jobb az xp mert majdnem mindent elvisz elegendõ erõvel együtt
Sziasztok!
Win7 et szeretnék feltelepíteni, de nem tudom a gépem megfelelne e hozzá, vagy fogná inkább.
Adatok:
Alaplap: MSI 865PE NEO2-V
CPU: Intel Pentium 3,4Ghz/800/1M Hyper-Threading
Ram: 2,5GB DDR400 SD ram
Videó kártya: Sapphire Ati Radeon Hd 3850 512Mb 256bit AGP
HDD: 500GB Samsung Sata2
Ezen adatok alapján a win7 el lenne gyorsabb a gépem vagy az xp nél maradjak?
A legújabb bios frissítõ fájlok megvan, mit kell csinálni.
www.smart-bus.hu
Hogy tudnám internet explolerbe exportálni az operában lévõ kedvenceket? Sima exportálással nem megy.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
www.smart-bus.hu
Megnéztem azzal a BlueScreenView-re de semmi értékelhetõ nincs, nem látok semmit.
Most elindítottam a programot, nem mutatott meg semmit.
Miért baj, ha áramtalanítom a gépet estére?
Mikor áramot adok neki, bekapcsolom és ha azonnal bejelentkezem, akkor kékhalál és újra indul. De viszont ha bejelentkezés elõtt várok pár percet akkor semmi gond.
A lekapcsolási idõn lehet javítani valahogyan?
Majd ha lesz kedvem újra nekiállok.