46641
-
#14455 Értem.És bocsánat!:D -
#14454 Szeptemberben fogja prezentalni rola az eredmenyeket az AV-Comparatives. Az elod (OneCare) is eleg jol teljesitett, szoval nem lehet rossz cucc: link1, link2.
-
#14453 Miota felpakolasztam a Win7-et, "beleszerettem"... Szerintem a Majkroszoft elso ertelmes op.rendszere... (nem emlitve a server/NT valtozatokat, mert azokra nem volt tul sok panasz) -
#14452 Tud nekem valaki segíteni pm-be? Azt szeretném megoldani hogy a most fent lévő win 7 mellé felrakjam külön partícióra az xp-t. Odág megy simán hogy feltelepítem mellé az xp-t csak azt nem tudom hogy ekkor eltűnik-e a boot menüből a win 7, ha igen akkor xp-re kell-e valamilyen boot kezelő program hogy lássa újra??
Köszi előre is a segítséget!! -
#14451 14et akartam írni. Hm, pedig úgy emlékeztem RC-n még ment. Hát akkor várj a következő Ghostra. -
Pupuci #14450 Nekem a 14 van meg és ezt írja.Most akkor ne foglalkozzak vele és telepítsem vagy a 12 jobb..??
-
#14449 Én régen találtam egy jó oldalt, ahol részletesen le volt írva minden. De már nem tudom a címét. Meg amúgy is, minden oda van írva a telepítésnél, ne legyél :D -
#14448 Norton Ghost 12 -
Pupuci #14447 Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra mint például a Norton Ghost de ami megfelelően működik W7-el is.
Köszönöm szépen! -
Inkább ne telepíts windowst... -
#14445 imgburnnel, képfájl kiírása -
emokiller #14444 Hi. A FAQ-ban láttam az MSN-re a megoldást hogy oda tegye mint az XP. Megcsinltam a kompatibilitást de bejelentkezéskor nem lép be , hibaüzit ír. Ha nem állítom a kompatibilitást akkor működik. Légyszi vki segítsen:)
Thx -
#14443 Szerinted jó ötlet partíciófelosztást ajánlani neki, mikor a képfájl írással is gondjai vannak?:) -
#14442 Ajánlom, hogy kérj meg valakit aki ért hozzá... Azt is hogy tanulj meg udvariasan kérni. Te csak ne ajánlgass semmit a mi kontónkra.
1. kiírod bármilyen író programmal - DVD írása képfájlból - mindegyikben van ilyen funkció - betallózod az iso-t.
2. Berakod a lemezt, újraindítod a gépet
3. Követed a telepítés lépéseit.
Ha oda telepíted ahol a mostani van akkor az lesz törölve, ha másik meghajtóra, akkor a mostani rendszered megmarad. Mindkét esetben minimum gyorsformázni kell a választott meghajtót, ezt felajánlja a telepítő partíciókezelője.
Ha ezek után elakadsz, google, vagy keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét. -
#14441 Csinálj egy partíciót easeus-al a Windows 7-nek,xp-ről.Min. 25 gb kell,amire feltelepítheted majd az új windowst,a bios-ba kell állítani,ha nem bootol a lemezről.Kiírni meg IMGBurn el ajánlott,a telepítés meg egyszerű! -
#14440 hát bazmeg inkább menj vissza legózni, valamit még elbaszol :) -
#14439 Kérek egy részletes leírást,hogy mit,hogy kell kiírni melyik oprendszert törlni melyxiket fel,hogyan meg ilyesmik!Ajánlom,hogy amikor berakom a DVD-t ne valami BIOS fasság jöjjön fel azokkael 80-as évekbeli betűkkel:) -
#14438 Mibajodvan?
Érthetetlenül fogalmazol:) -
#14437 te opera nélkül is -
#14436 IMGBurn van meg nero meg ez ISO!Hogy írjam ki?:D -
#14435 Lehetőleg ne képfájlként írja ki:)
(értem én csak félreérthető:)) -
#14434 Bővebben?
Szopom a faszt itt az operával:/ -
#14433 Nem vagyunk telepaták..:)
Mindegyiknek van egy neve (KB****) rákeresel guglin, vagy MS oldalán, és máris meglátod. -
#14432 Azt se tudom mi az.
IMGBurn gondolom az kell hozzá:P -
savior #14431 talaltam ma egy frissito csomagot, amiben van 20 darab javitas. nem tudja valaki, hogy ezek mit is modositanak pontosan? -
#14430 írd ki dvdre képfájlként és bootolj be róla -
#14429 be kell bootolni róla -
#14428 Akkor már csak azt szeretném kérdezni,hogy kell telepíteni Win7-et?:P
XP-ből indíthatom és majd letörli az XP-t vagy ki kell írni egy isot DVD-re?Nagyon hülye vagyok hozzá -
#14427 Nem, reinstall. -
#14426 Lehet 32bit-rol 64bitre updatelni? -
#14425 Akkor rakjon 64bites OS-t, ahogy én is, nem pedig a 32bitest kell szétgányolni mindenféle szarral. -
#14424 A Seven-el is teljesen le tudod pucolni. Beteszed a boot DVD-t és a lemez kezelős részénél törölheted, újra létrehozhatod, formázhatod a partíciót. -
#14423 Hali, le akarom pucolni a vinyomat totál, win7 van fent.. xp-re gondoltam, hogy feldobom, mert akkor az leformázná, de nem engedi valamiért.. mit lehet tenni, van két windows.old mappám is már és nem lehet kitörölni az istennek sem, csak a helyet foglalják. Kösz a helpet! -
BenceYCE #14422 2007-es Office csinált már másnak is galibát? -
#14421 Media Player Classic Home Cinema, egészen pontosan.
De szerintem nem kell hozzá Codec Pack.
Egy ingyenes vírusnyalogatót már ide volt felmutatnia az MS-nek az OS-eihez. Hát az erőforrásról már korábban beszéltünk. Relatív. A motor 30MB-ot visz most el (mondjuk ez ezelőtt 40MB volt :o ) És a motorhoz nem is nyúlt az Update. Érdekes... Az UI meg még elvisz 3MB-ot.
Szerintem mondjuk jó.
-
#14420 T-Mobile mobile Net-em van.
Az egyik egy Option alkalmazás, amivel csatlakozom a NET-hez, a másik pedig egy letöltés/feltöltés adatmennyiség mérő alkalmazás (NetMeter v3.6). Szintén T-s Mobile Net miatt. -
#14419 Softpedia-ról. Google. -
#14418 ilyen xp-hez is van, de attól még nem használja a 4gb-t, a 32bit miatt nincs arra lehetőség hogy többet használjon -
ACE #14417 Le lehet ezt még valahogyan szedni? -
BIZ0906 #14416 Na látom már itt is kezdesz aktívvá válni :)