46641
  • Máté94
    Értem.És bocsánat!:D
  • Solten
    Szeptemberben fogja prezentalni rola az eredmenyeket az AV-Comparatives. Az elod (OneCare) is eleg jol teljesitett, szoval nem lehet rossz cucc: link1, link2.

• Solten
    Miota felpakolasztam a Win7-et, "beleszerettem"... Szerintem a Majkroszoft elso ertelmes op.rendszere... (nem emlitve a server/NT valtozatokat, mert azokra nem volt tul sok panasz)
  • Pethy23
    Tud nekem valaki segíteni pm-be? Azt szeretném megoldani hogy a most fent lévő win 7 mellé felrakjam külön partícióra az xp-t. Odág megy simán hogy feltelepítem mellé az xp-t csak azt nem tudom hogy ekkor eltűnik-e a boot menüből a win 7, ha igen akkor xp-re kell-e valamilyen boot kezelő program hogy lássa újra??

Köszi előre is a segítséget!!
  • [HUN]FaTaL
    14et akartam írni. Hm, pedig úgy emlékeztem RC-n még ment. Hát akkor várj a következő Ghostra.
  • Pupuci
    Nekem a 14 van meg és ezt írja.Most akkor ne foglalkozzak vele és telepítsem vagy a 12 jobb..??

• rooney8
    Én régen találtam egy jó oldalt, ahol részletesen le volt írva minden. De már nem tudom a címét. Meg amúgy is, minden oda van írva a telepítésnél, ne legyél :D
  • [HUN]FaTaL
    Norton Ghost 12
  • Pupuci
    Sziasztok!
    Szükségem lenne egy olyan programra mint például a Norton Ghost de ami megfelelően működik W7-el is.
    Köszönöm szépen!
  • [HUN]FaTaL

Inkább ne telepíts windowst...
  • [HUN]FaTaL
    imgburnnel, képfájl kiírása
  • emokiller
    Hi. A FAQ-ban láttam az MSN-re a megoldást hogy oda tegye mint az XP. Megcsinltam a kompatibilitást de bejelentkezéskor nem lép be , hibaüzit ír. Ha nem állítom a kompatibilitást akkor működik. Légyszi vki segítsen:)
    Thx
  • MerlinW
    Szerinted jó ötlet partíciófelosztást ajánlani neki, mikor a képfájl írással is gondjai vannak?:)
  • MerlinW
    Ajánlom, hogy kérj meg valakit aki ért hozzá... Azt is hogy tanulj meg udvariasan kérni. Te csak ne ajánlgass semmit a mi kontónkra.

1. kiírod bármilyen író programmal - DVD írása képfájlból - mindegyikben van ilyen funkció - betallózod az iso-t.
    2. Berakod a lemezt, újraindítod a gépet
    3. Követed a telepítés lépéseit.

Ha oda telepíted ahol a mostani van akkor az lesz törölve, ha másik meghajtóra, akkor a mostani rendszered megmarad. Mindkét esetben minimum gyorsformázni kell a választott meghajtót, ezt felajánlja a telepítő partíciókezelője.

Ha ezek után elakadsz, google, vagy keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét.
  • Nasim
    Csinálj egy partíciót easeus-al a Windows 7-nek,xp-ről.Min. 25 gb kell,amire feltelepítheted majd az új windowst,a bios-ba kell állítani,ha nem bootol a lemezről.Kiírni meg IMGBurn el ajánlott,a telepítés meg egyszerű!
  • 5c0rp330n
    hát bazmeg inkább menj vissza legózni, valamit még elbaszol :)
  • Máté94
    Kérek egy részletes leírást,hogy mit,hogy kell kiírni melyik oprendszert törlni melyxiket fel,hogyan meg ilyesmik!Ajánlom,hogy amikor berakom a DVD-t ne valami BIOS fasság jöjjön fel azokkael 80-as évekbeli betűkkel:)
  • Máté94
    Mibajodvan?
    Érthetetlenül fogalmazol:)
  • Benny04
    te opera nélkül is
  • Máté94
    IMGBurn van meg nero meg ez ISO!Hogy írjam ki?:D
  • MerlinW
    Lehetőleg ne képfájlként írja ki:)
    (értem én csak félreérthető:))
  • Máté94
    Bővebben?
    Szopom a faszt itt az operával:/
  • MerlinW
    Nem vagyunk telepaták..:)

Mindegyiknek van egy neve (KB****) rákeresel guglin, vagy MS oldalán, és máris meglátod.
  • Máté94
    Azt se tudom mi az.
    IMGBurn gondolom az kell hozzá:P
  • savior
    talaltam ma egy frissito csomagot, amiben van 20 darab javitas. nem tudja valaki, hogy ezek mit is modositanak pontosan?
  • [HUN]FaTaL
    írd ki dvdre képfájlként és bootolj be róla
  • Benny04
    be kell bootolni róla
  • Máté94
    Akkor már csak azt szeretném kérdezni,hogy kell telepíteni Win7-et?:P
    XP-ből indíthatom és majd letörli az XP-t vagy ki kell írni egy isot DVD-re?Nagyon hülye vagyok hozzá
  • [HUN]FaTaL
    Nem, reinstall.
  • nandorb
    Lehet 32bit-rol 64bitre updatelni?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor rakjon 64bites OS-t, ahogy én is, nem pedig a 32bitest kell szétgányolni mindenféle szarral.
  • KranaZoli #14424
    A Seven-el is teljesen le tudod pucolni. Beteszed a boot DVD-t és a lemez kezelős részénél törölheted, újra létrehozhatod, formázhatod a partíciót.
  • Toyo
    Hali, le akarom pucolni a vinyomat totál, win7 van fent.. xp-re gondoltam, hogy feldobom, mert akkor az leformázná, de nem engedi valamiért.. mit lehet tenni, van két windows.old mappám is már és nem lehet kitörölni az istennek sem, csak a helyet foglalják. Kösz a helpet!
  • BenceYCE
    2007-es Office csinált már másnak is galibát?
  • KranaZoli #14421
    Media Player Classic Home Cinema, egészen pontosan.
    De szerintem nem kell hozzá Codec Pack.

Egy ingyenes vírusnyalogatót már ide volt felmutatnia az MS-nek az OS-eihez. Hát az erőforrásról már korábban beszéltünk. Relatív. A motor 30MB-ot visz most el (mondjuk ez ezelőtt 40MB volt :o ) És a motorhoz nem is nyúlt az Update. Érdekes... Az UI meg még elvisz 3MB-ot.

Szerintem mondjuk jó.

• KranaZoli #14420
    T-Mobile mobile Net-em van.

Az egyik egy Option alkalmazás, amivel csatlakozom a NET-hez, a másik pedig egy letöltés/feltöltés adatmennyiség mérő alkalmazás (NetMeter v3.6). Szintén T-s Mobile Net miatt.
  • MerlinW
    Softpedia-ról. Google.
  • kifli
    ilyen xp-hez is van, de attól még nem használja a 4gb-t, a 32bit miatt nincs arra lehetőség hogy többet használjon
  • ACE
    Le lehet ezt még valahogyan szedni?
  • BIZ0906
    Na látom már itt is kezdesz aktívvá válni :)