46641
-
#14615 Nézegetem codecs.com-ot, komoly, hogy K-Lite 5.0.5-öt 15 nap alatt 48millióan töltötték le:) -
#14614 GOM playert használom. Kicsi, okos, kényelmes, ingyenes, beépített kodekekkel. Másik a Media Player Classic Homecinema, ami kicsit puritánabb, de hasonlóan jó.
GOM player letöltés
Media Player Classic -
kzs82 #14613 Sziasztok!
Na aki jártasabb illetve kipróbált egy-két dolgot annak a segítségét kérném.
Ajánlj valami videó,média lejátszó programot ahova feliratot is be tudok tenni. Smplayert próbáltam az lefagyott. Windows Media playert használtam oda nem tudtam feliratot tenni.
Meg nem frissítettem semmit, ahogy feltettem úgy van minden.
A másik dolog, a mikrofonom túl halk, Xp alatt jól működik. Soundmax-os alaplapi(ASus) hangkártyám van. Skype-ot emiatt csak chatelesre tudom használni.
A harmadik dolog, hol tudom beállítani a yahoo messengert hogy ne az internet explorerrel nyissa a leveleimet hanem a mozzila-val.
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Egy újonc a windows 7 területén.
U.i. : Megéri Xp-röl váltani?(Meg nem tudom a két op-t összehasonlítani)
-
Apocalipto #14612 Ha nem csak a Windows, hanem más frissítéseit is megtalálja, az már a microsoft update :P -
#14611 Nem ez az egyetlen. Szerintem jó helyen van ott az Update. Biztos vannak kivételek, de az installált MS alkalmazások frissítéseit is a Windows Update-ben találja meg. (pl.: IE) De hardver eszközöket is a Windows Update-el találsz meg, nem?! :)
PS:
MSE-ben is van Update gomb. :D -
#14610 Na ezzel részben egyetértek okos lépés volt egy grafikus felület az update-hez, jobb mint az eddig meglévő parancssoros megoldás.
Esetleg még jó dolog lenne azt is megvalósítani, hogy megadhatnám, hogy milyen frissítéseket engedélyezhet telepítésre magától az update és minél vár a felhasználó beavatkozására, úgy mint a Wsus-nál. -
Apocalipto #14609 Hát nemtom, én mindig jobban szerettem a programok beépített jól megcsinált update részét, mint a win updatet. XP óta mondjuk nagy javulás volt, hogy beépítették az oprencerbe. -
#14608 A beépített BCDedit alkalmazást tudom ajánlani, vagy az EasyBCD programot, mindkettővel szerkeszthető a boot menü. -
#14607 Nem súlyos hiba, csak felesleges ennyi oprendszer. -
#14606 Miért? Pont a programok firssítésére van kitalálva. Látnád, hogy mennnyi féle programot támogat a Microsoft WSUS szolgáltatása, ami pont a frissítésekre van kitálva hálózaton belül. -
#14605 súlyos hiba lenne. -
#14604 de a Vista most tökéletes,és meg szeretném tartani -
Apocalipto #14603 Mi a fenének Vista meg Win7 amikor a Win7 a Vista továbbfejlesztése? Töröld le mindkettőt aztán tegyél fel egy Win7-et. Úgy a jó. -
#14602 csá mindenki, lenne egy fontos kérdésem, 2 op rendszer van a gépemen, az egyik vinyót 2 részre particionáltam, és a C-n Vista,az E-n XP, megszeretnék szabadulni az XP-től, és Win7-re cserélni, mit tegyek hogy boot előtt válsztható legyen a Vista,és a Win7 is? -
Apocalipto #14601 Nyomtam egy keresést és megtalálta az 55-öst most már nekem is. Elég hülye dolog volt ezt beleintegrálni a Windows update-be. -
#14600 Nekem 1755-öst szedett le legutóbb. -
#14599 1736-ost ír mindkettőre.
Ühümm. Napi 3 volt Én úgy emléxem. Szerintem ma még be fog esni egy. -
Apocalipto #14598 Lehet hogy külön a spyware és vírusfrissítések? Mert a programban külön írja a kettőt.
Napi 3?? o_O Nekem mindig csak 1 volt... -
#14597 Szerintem jó ez így. Eddig is napi 3 frissítés volt. -
EK1TEP #14596 Nem voltam 3 napig!
Történt valami érdemleges?
Azt látom hogy kijött valami új MS Security izé... -
#14595 Nekem ezek közül mind2ő fent van az előzmények szerint.
Szal ehhez az verzióhoz vannak. -
#14594 Mintha valaki már panszkodott volna erre, de nem hiszem, hogy lett megoldás rá. Esetleg az Update naplóját nézd meg, hogy mit ír a kérdéses frissítésekre, hátha ír valami problémát. -
Apocalipto #14593 Neked minden rendben a Microsoft security essentialssal? Csak mert mióta felraktam azt a program update-t, furcsán viselkedik. Pl 2 frissítést töltött le tegnap. Most is 2-t akar, de 35 megásak külön külön! Szerintem az új meg a régi programverzióhoz is le akarja szedni
Egyiknek száma: (Definition 1.63.1710.0)
Másiknak meg: (Definition 1.63.1736.0) -
#14592 Most így hirtelen nem tudom, hogy milyen volt (csak XP-n van fönt, de most 7-en vagyok)... :D
Ja és nem csak az iso-ról van szó. Írtam ki sima adat dvd-t és ott se tudtam :) -
#14591 Fapados, de jó és van Portable is. Én sokat használom.
DeepBurner -
#14590 A teljes nero-ban, tehát nem az express-ben vagy a lite-ban be lehet. -
Apocalipto #14589 Ha a Nero Burning Room-hoz társítod az iso fájlt, akkor be lehet. -
#14588 Új neroba se lehet, csak annyit hogy gyors, vagy biztonságos... Bár lehet csak én nem találtam meg :P -
#14587 Pontosam. Írja plafonnal, aztán belassít ha nem bír vele. /Fel nem tudom fogni, hogy ilyet miért nem lehet beállítani ?/ -
Apocalipto #14586 Tud, de nem lehet beállítani az írás sebességét. Am meg úgy sz*r. -
#14585 Azt még nem próbáltam. -
#14584 Iso-t tud a Windows 7 intéző is írni. -
#14583 Ashampoo burning studio-t használom, kiváló program. Egyébként az intézőbe integrált írás is jól működik, ha nem képfájlról van szó. -
#14582 én a Ps2játékaimat Win7alatt ImgBurn-el irom...és mind jo eddig:)) -
6teen #14581 Köszi, de pont azzal írtam. Frankón meg is tette, de visszaolvasni nem lehet.
Előtte XP-m volt, amivel nem volt ilyen dolgom.
Amúgy más forumokban is olvasok erről, de megoldást nem adnak.
W7-ről meg nem akarok lemondani. -
#14580 Pl:IMGBurn:) -
6teen #14579 Légyszi mondjátok meg, mivel lehet W7 alatt DVD-t égetni?
KÖSZI!!! -
Gipsz75 #14578 Nem tudom...azért kérdeztem :)
Ha az lesz, akkor most csak azt telepítem fel, ami nagyon kell... -
#14577 Ha majd megkapjátok azt pakold fel szépen.. egyébként cégeknek nem Enterprise verzió lesz ? -
Gipsz75 #14576 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni tőletek, lehet e tudni, hogy a cégek melyik win7 változatot fogják megkapni az action pack csomagban. Mert egy frissítés után elszállt a vista, letöltöttem az ultimate verziót, kiszedtem belőle a file-t, így az elején lehetett választani, de csak 4 -félét. Most a prof. változatot raktam fel, mennyire rendetkedjek be vele? Mert elvileg 2 héten belül megkapjuk, de ha biztos ez lesz, akkor felpakolok mindent, és majd ha megjött az eredeti kulcs, akkor aktiválom.