46641
  • MerlinW
    Innen töltsed le őket
  • bon
    Routeren nincs mit felismeri, a rendszernek fogalma sincs, hogy milyen márkájú és típusú router van a hálózatban. Csak annyit ír, hogy átjáró. Sőt routerhez driver sincs.
  • Pio
    Teljesen jó a beépített töredezettségmentesítő is szerintem, de ha nagyon ragaszkodsz a külsős szoftverhez akkor jó akár a Defraggler is.
  • mano1b
    Media Player Classic Homecinema 1.2.908 32 ennél van hang hogy lehet
  • mano1b
    Portable_GOM_Player_v2.1.15.4610_hun.rar igen van csak egy ezt nem tudom lejátcani Madonna - Give It 2 Me [HD] [720x576] [BOZX].avi kép van hang nincs .
  • nandorb
    nem az a 32bites nem ismerte fol a routert mikozben a 64bites elsőből...
    mindenhol volt panasz erre a pingem is 60volt...meg megoldom az antivirust és megmondom mennyi...40körül kéne legyen...
  • Madmano
    A Defraggler nevű töredezettségmentesítőről van vkinek véleménye Win7 alatt?
  • KranaZoli #14648
    A kérdésednek semmi értelme.
    Semmivel sem jobb, vagy rosszabb.

Ha 4GB van a gépedben (vagy fölötte) és használni is szeretnéd, akkor 64 bit-es OS kell.

Ha ennél kevesebb akkor jó a 32 bit-es is. De használhatsz 64 bit-est is, ha a CPU-d 64 bit-es.

Nálam asztalai gépen 64 bit; notin 32 bit.
    Több alkalmazás kompatibilis 32 bit-el, ill. vannak alkalmazások amikből nincs is 64 bit-es, vagy driver pl.
  • nandorb
    64bites 7600-as verzió sokkal jobb mint a 32bites,pl. nemproblémázik
  • KranaZoli #14646
    Passz. Éppen azt írtam, hogy Én régebben használtam GOM Player-t, csak megkérdeztem Merlin-től, hogy van-e már belőle pl. portable verzió...

Próbáld meg a Media Player Home Cinema-t.

Nem hiszem, hogy kell kölün codec.

Media Player Classic Homecinema 1.2.908 32 és 64 bit
  • Benny04
    de
  • Máté94
    Nem!:D
  • mano1b
    avi lejátcás nál GOM Player nincs hang csak kép mi a baj codec van fent.
  • mano1b
    szia én GOM Player codecs tuc valahol.
  • Benny04
    omg, jólesz mostmár, siekrült feltenned a win 7-et (grat), -favold a topikot lécci
  • BIZ0906
    De vajon működik nem dob ki valami API unknow hibával?
  • Máté94
    Jajó akkor nem érint:)
  • Apocalipto
    Punk Buster, Cod2,Cod4 multihoz (is) kell
  • Máté94
    ?
  • BIZ0906
    RTM alatt a PB jó már?
  • MerlinW
    20MB az egész (de lehet herélni rajta), fut telepítés nélkül is szerintem, de portable szinten MPC kényelmesebb
  • MerlinW
    Ja hogy az. Nem érint, már meg van rendelve kintről:)
  • KranaZoli #14633
    GOM Player-t Én régebben használtam, most a MPHC-t használom.

GOM-ból nincs még Portable?!
  • kzs82
    Bocsi!

Windows 7 ultimate-böl van tört verzió.
  • bon
    Nem támogatott
  • kzs82
    Hat a tv-tunnerel egy kicsit szivni fogok.
    Mert kiirt valami olyasmit hogy:"...Not suported..."
    Leadtek-es tunnerem van.
    Most probalom a hivatalos oldalrol letepni. Aztan meglatom.
  • EK1TEP
    Elég régóta van már!
  • MerlinW
    Miből van micsoda? :)
  • MerlinW
    Nem mondtam, hogy válts, csak ajánlottam megtekintésre, mert jó.
    KMplayer-t ismerem jól, 10 éve Linuxon élek:)
  • kzs82
    Hat mar van tort verzió is!

Tesztelem jelenleg.
    Le lehet tölteni a teljes verziót. Ultimate típusút.

Bocsi nem akarom rontani senki üzletét, de nincs pénzem megvenni.
  • MerlinW
    TV-tunert elvileg rögtön használhatod Win Media Centerrel, ha talált hozzá magától driver-t. Ha Pinnacle cuccod van, fel se telepítsd a TVCenert, mert nem megy W7-en. Win Media Center meglepően használható lett, kapsz magyar tv újságot, meg minden szirszart. Főleg ha digitális a tuner.
  • bon
    Nekem bőven elég, amit tudni a KMPlayer, kezeljen feliratot, ne kelljen telepíteni, és kitudja küldeni a hangot optikai kimentere is.
  • Apocalipto
    Az csak akkor lenne helyes válasz a laikusok számára, ha meg akarnák venni a boltban. De mivel már a végleges kinntvan régen, rearmal meg jó 120 napig, sőt még mui pack is van hozzá, semmi nem szól a váltás ellen. Crack meg úgy is lesz 120 nap múlva, lehet már van is. Mondjuk nem hiszem, hogy nálam kibír 120 napot az oprencer.

Persze aki ilyen becsületes típus, meg van + pár tucat HUF-ja az ilyenekre, az valóban várjon az itthoni megjelenésre.
  • MerlinW
    A helyes válasz a laikus számára az, hogy várjon megjelenésig, és majd akkor.
  • BEAST #14621
    Szerencsere nekem jelenleg megfelel a kobalta is :d
  • kzs82
    Köszönöm a Gom lejátszó tökéletes.
    Na ez is megvan, mar csak a mikrofont kell megoldjam valahogy es a Tv-tunnert, akkor az Xp-t el lehet felejteni.
  • Riccardo G
    cod 1, befagy játék közben az első küldetésnél 7 alatt nálam, nem tudom mi a hiba :S
  • MerlinW
    Próbáld ki te is a GOM-ot, ha nem ismernéd. KM egy kőbalta hozzá képest:)
  • bon
    Lejátszásra:KMPlayer

Mikrofon problámára: vezérlőpult/hang/felvétel füll, mikrofont kiválasztva, tulajdonságok egyéni vagy jelszíntek füll.

Megéri xp-ről váltani
  • Apocalipto
    "Megéri Xp-röl váltani?"

Ez beugratós kérdés? Az XP inmáron egy 9 éves operációs rendszer. Az idő eljárt felette. Semmi nem szól amellett, hogy Win7 helyett az XP-t válassza bárki is, így a kérdésre a válasz egyértelmű. Igen.