46641
  • Madmano
    Ez van fenn.
  • KranaZoli #14574
    Nem azt mondja, hogy másik VPC fut. Nem lehet, hogy fut vmi olyan alkalmazásod, amit a Seven úgy ítél meg, hogy a háttérben fut egy virtuális alkalmazás?!

Próbáld ki azt, hogy zárj be minden háttérben futó alkalmazást. Amik értesítési területen vannak, azokat is. (pl: Daemon Tools)
  • ssx22
    na én asszem elvagyok a 3*30 napos rearmmal aztán ugyis akarok uj gépet venni és az már 7-es lesz
  • Pupuci
    SZia!Kössz szépen, hogy segíteni próbálsz de ha megnézed a hszem láthatod, hogy ezeket töltöttem le én is.A virtual pc-t fel is telepíti rendesen és amikor az xp-t szeretném telepíteni akkor áll le ezzel a dumával, hogy fut már egy vpc.. de hát hogyan futna amikor éppen felakarom tenni.. Nemértem én ezt.
  • KranaZoli #14571
  • KranaZoli #14570
    Ezt próbáld ki:

Realtek HD Audio 2.30 VISTA-Windows7 (35 MB)
  • KranaZoli #14569
    Máté fiúnk Linux-osok között ezt a választ kapná: RTFM.

Máté

Az 1 dolog, hogy vagy. Nem születik senki informatikusnak, de legalább vmit próbálj kreatív módon megoldani.
  • KranaZoli #14568
    Innen töltsd le mind2őből az RC-t.

Windows XP Mode and Windows Virtual PC
  • Madmano
    Szasztok.Lenne egy problémám.Kizárólagos rendszernek van fenn a 64bites Win7.Realtek HD-audió,alaplapi hangkarim van.Előtte XP alatt szépen döngött a basszus.De itt csak vmi egércincogás.A FAQ-ban említett mélyhang kezeléssel próbálkozzak?
  • baca01
    Sziasztok!

Van egy fujitsu laptop, amire szeretnék windows 7-t felrakni.Simán elég lenne rá egy home premium is, szóval nem szeretnék rá ultimate-t feltenni.
    Kérdésem, hogy lehet már más verziókat is (home premium) aktiválni a loaderrel, vagy még mindig csak az ultimate-t?
  • Nasim
    Vagy ATI :),bár nekem nvidia 64 bit-es driver van a Win 7-hez és azzal semmi probléma nincs.
  • hen-tes
    Nyiss egy blogot..
  • Máté94
    Na sikerült valamit állítani:)
  • Máté94
    Igazából most se engedi 1440*900-ra tenni mert az utána következő 1280*1024:(
  • Máté94
    ATI-t.
  • josi
    A modeline-t és a frissitési frekit nézd meg jobban..
  • Nasim
    Telepíts egy videókártya drivert,milyet használsz?Ha nvidia akkor nvidia.com - download drivers,radeon esetében itt találhatsz megfelelőt..
  • Máté94
    Az miért van,hogy amikor indítom a gépet a monitor kiírja,hogy Noz Optimum Mode?Pedig 1440*900-o hagytam és most visszaáll 1680*1050:(
    Ki kell húznom és újra bedugni a monitor kábelt:(
  • Wanted
    Nekem is 1 vinyón kellene. Kipróbáltam: az 1.2-vel sem megy az aktiválás.
    :(
  • bon
    Windows 7
  • maffioso
    hali
    eléggé megrogyott az xp-m, mindenképpen érik az újra telepítés, tegyek ujra azt, vagy vista v seven, mit ajánlotok?
  • Magiszter
    Jobb klikk a megmaradt asztal területen - > nézet -> kis ikonok

Amúgy én mappába gyűjtöm az ikonokat és eszköztárba teszem ki tálcára. Sokkal praktikusabb mint teligányolni egy esetleges szép hátteret.
  • detoxic
    Pffffffff,nekem egy darab ikon sincs az asztalon....
  • Pupuci
    Sziasztok, jóreggelt ;)
    A segítségeteket szeretném kérni.
    Adott egy w7 ultimate, egy AMD 7850 és a megfelelő Giga alaplap.
    A BIOS-ban engedélyezve van a virtualizáció.

Első nekifutásra feltelepítettem ezt Windows6.1-KB958559-x64.msu ( ez a virtual PC állítólag ) majd elindítom ezt ( WindowsXPMode_hu-hu.exe ).

Egy kis ideig szüttyög majd ezt közli velem :

Miért nem sikerül az XP telepítése?Mit csinálok rosszul??

Köszönöm szépen a válaszokat!
  • [HUN]FaTaL
    Neked még a windows újratelepítés sem való, nem, hogy a linux. :D

Vegyél inkább egy xboxot azt nem kell soha újrarakni. :D
  • MerlinW
    1 vinyón
  • 5c0rp330n
    miért is kéne, neked az se való.
  • Wanted
    Külön vinyón volt a 2 oprendszer, vagy 1 vinyó két partícióján?
  • Máté94
    Az nem kőll!
  • rooney8
    péesháromra lehet linuxot :D
  • fery02
    Valószínűleg megoldódott a Realtek driver automatikus telepítés gondom: Uninstalláltam végül is Device Managerből.

Amúgy érdekességképpen leírok egy észrevételt, ami további pozitívumként számít nálam Vistához képest: mintha ez a Windows 7 nem nézné le a annyira a Windows XP-t. :)
    Hogy világosabb legyen, a helyzet a következő: a net nálunk a kettő gép között routerrel van elosztva. Ezen a gépen Vista volt, míg a másikon XP (jelenleg is). A másik gépen eddig a net mindig dög lassú volt, szinte perceket kellett várni egy weboldal betöltéséhez, attól függetlenül, hogy a másik (Vista-s) gépen ment-e valami le/fel-töltés vagy nem. Ezt úgy lehetett orvosolni, hogy az XP-s gépen lecsatlakoztunk, majd újra felcsatlakoztunk a netre, majd ezt megismételve párszor már normális sebességet kaptunk.
    Mióta itt Windows 7 üzemel, azóta a másik, XP-s gépen mindig jó a net, nem kell csatlakozgatásokkal szarakodnunk. :)
  • Máté94
    Arra felmegy a Windóz?
  • Solten
    Azert eleg jol birtad... (ez am a turelem). Máté neked meg konzol valo...
  • ACE
    Az Audigy 2 ZS-emen lévő Firewire portról mondjak le hogy működni fog? Mert 1394 OHCI Host COntroller van, csak hálózati csatoló nincs hozzá...
  • MerlinW
    jaja, lemaradt egy bötü:)
  • KranaZoli #14540
    "A masinán amire feltelepítette"

feltelepítettem, gondolom. :)
  • MerlinW
    A masinán amire feltelepítette XP, Win7 is van. Nincs SR partició és egy kattintással aktiválódott még az 1.2-es loaderrel.
  • KranaZoli #14538
    Szerintem semmi értelme meghagyni régebbi OS-t, hacsak nem külön HDD-n van. Fingom sincs, hogy e miatt ne lenne jó a 7Loader.

Ha törlöd azt a partíciót, amin most pl. rajta van a Seven és újra létrehozod akkor sem jön létre a System Reserved partíció?!

Próbáld esetleg másik Loader-el. 1.2-től lehet próbálkozni vele.
  • Wanted
    Nekem nem ment.
    Vagy a hiányzó 200megás partíció az oka, vagy az, hogy igaz, hogy külön partícióra, de az xp mellé tettem fel a W7-et.
  • KranaZoli #14536
    "Minek?Azért vagytok ti!^^
    Amúgy ez Asztalt még mindig nem találom:D"

Máté!

Én most egy pöttyet parkoló pályára teszlek a "problémáiddal".