Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Mindig a vinyó a szûk keresztmetszet. Különben miért van az hogy sokkal gyorsabb minden egy SSDvel? (Boot, programindítás stb.) Jó, játékok alatt nyílván nem az a szûk keresztmetszet meg OS telepítéskor sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

RBJ
Csokolom.
na végigvettem mégegyszer a lehetõségeket.
a routert kihagytam csak a modem en keresztul megyen a net így is megszakad . akkor a hálozatban upc van a hiba. érdekes csak torrentezés kozbe jelenkezik a hiba mikor max sávszéllel jon a dolog és mellette bongésznék. eddig nem volt jelemzo ilyen baj csak akkor jott a szakadás mikor feltoltottem és ugy probáltam mellette bongészni.
Másik érdkesség hogy most csak modemes kapcsolat esetén megszakadás után ujráll a kapcsolat magátol egy ido után de ha a router is van akkor csak a router ujrainditása után lesz net.
valakinek ezirányu tapasztalata?
passatgt - VIP 2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó2005. 07. 26. óta regisztrált VIP fórumozó

Linux Mint 13 Cinnamon

DarkSector
jah a sebesség nem életfontos, de a hordozhatoság se tulságossan fontossabb, ha be van csavarozva a vinyó a gépházba... :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Petka
Realtek HD Audio 2.24-es driver telepítésekor... <#wilting>

MR ME
köszi akkor felcsapom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jaffa 2843
p35-öm van és tökéletesen megy a realtek driver

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

MR ME
p45ös laphoz realtek driver-t vki próbálta már? nekem így is van hang, fel merjem rakni, nem bassza el? 😄
bár giga oldalán találtam külön win7hez, má csak jó lesz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Esetleg vki válasz?

ProGabe
olyat ne szedj le, amire azt írják, hogy alapból benne van a magyar. van abban mellette más is...

szedd le a micosoft oldaláról a 7100-r és külön a nyelvet, amit itt linkelt már valaki pár napja

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MR ME
sztem nyugodtan használhatod, énis ezt használom, de azért ha van hely akkor mindenképp érdemes meghagyni a régi oprendszert merthát azért mégis van pár dolog ami nem biztos h fut 😊
a build 7100ashoz jó a magyarítás, semmi gond nincs vele

Sziasztok!! Gondolom már lerágott csont de mondom megkérdem hátha nem lesz belõle baj. Ezt a Win7 RC-t nyugodtan tudom alkalmazni mindennapi használatra is? Ha felrakom akkor hagyjam mellette fenn a vistát? Láttam már van hozzá valamiféle magyarítás is... igaz annyira nem fontos.. de rendesen mûködik e vele?
Köszi a válaszokat!!!

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Szevasztok.A Win7-es akcióim alatt elsõként lenne problémám:fönn volt az XP mellett másik partición a 32bites Win7,nem is volt vele gondom semmi.Tegnap legyalulta a 32bitest,mondom fõldobom a 64-est.Na,itt már belefutottam abba,hogy a telepítés elején eljut odáig,hogy "A Windows fájlokat másol",aztán bejön a Win7-es kék háttér,kéri a nyelvet,idö beállítás,stb.Addig ok.kiválasztom.De mikor ki tudnám választani,hogy "Upgrade" vagy "Custom"legyen a telepítés,ahelyett fõldob egy ablakot,hogy vmi drivert nem talál.Keressem meg a gépen,ha akarom.És ennyi.32bites XP van mellette.....<#help>

ÉN inkább USB-s külsõ vinyókat halmozok, néha van teszkós akció és akkor nagyjából kétharmada annyi, mint bárhol máshol. Ráadásul most állandóan FuSi külsõ vinyót árultak, amibe WD Greenpower vinyó van behegesztve, ami nem rossz márka.
A sebességet meg alapvetõen lesz*rom, sose a vinyósebesség a szûk keresztmetszet. A rendszervinyóm például a mai napig egy patás samsung vinyó.
A külsõ vinyókat se szedtem szét, számomra hasznosabb az, hogy könnyen mobilizálható, mint az, hogy mondjuk 2-3szor ilyen gyors lenne.
[HUN]FaTaL
Samsung gyorsabb mint a WD. Nekem is 90 mega / sec körül van.

#6740: Hát az valószínû, oprendszernek nem sok köze van hozzá 😄

DarkSector
háát nekem samsung sata winya eddig ekkorát még nem csinált.
lehet ez rendzserfüggõ, vagy egyébb hardver amitõl gyorsabb lehet??

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MR ME
pont 2kerben volt probléma emelés után havernak, de mostanában már jó neki is
lényeg h oprendszer újratelepítés/lecserélés nem fogja a modemszakadást megoldani 😊

[HUN]FaTaL
Nekem 4 ismerõsömnél van UPC és semmi probléma velük (2.ker, 4.ker, 9.ker, 13.ker)

MR ME
upc most emeltem, és sztem gecire nem bírja nekik, havernál is folyamatosan eltünik a jel pillanatokra és dobálja az msn...majd megjavúl biztos

RBJ
igen upc s.
de az upgrade már megvolt.

Linux Mint 13 Cinnamon

MR ME
na igen, nekem winrar is gyorsabban tömörít ki, ellendtétben a ph-s tesztel...

DarkSector
igen van magyarosítás.
és felteheted nyugodtan.
azt amit a microfos oldalán tudsz leszedni. az a jo....

nekem is az van.

M@TriX
hmm, össze vissza írnak mindent mindenhol.
csakmert a feleségem netbookjára angolt nem akarok rakni.

láttam egy Win7 RC-t amit magyarnak írtak, ez létezõ és mûködik? használható? úgy tudom a 7100-as nem?

idézet:
"Magyar nyelv beállítás:

Mikor a rendszer elindult lépj be a Control Panel-be és válaszd a Clock,Language and Region-t.Itt kattints a Change Display Language-re és a legördülõ menüben válaszd a magyar-t.

Nyomj Apply-t,ekkor felszólít,hogy jelentkezz ki,de még ne tedd.Válaszd az Administrative fület és itt a Copy Settings-t.Az ablak aljában a Copy your current settings alatt pipáld ki mindkét négyzetet,ezzel magyar lesz a boot és a bejelentkezési képernyõ is.

Nyomj OK-t,majd a felugró ablakban Restart Now-t.Újrainduláskor már a magyar Win7-ben gyönyörködhetsz."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

pyrohun
Nekem egy WD Green Caviar vinyó egy sima xp-n is produkált 93000 K /sec-et. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DarkSector
Jah és az miért lehet, hogy néha elfelejti a gép, az asztalon allul az eszköztárakat, amiket kirakok????

<#help>

DarkSector
Amúgy itt a 95854kb/s a lényeg, ami nekem ennyi még folyamatossan soha nem volt...még közel ennyi sem. 😄
8gb-os iso-nál ment fel ennyire. 😄

Sziasztok
Én nem rég raktam fel a 7100ast laptopra és az a problémám van hogy amikor bedugom a jack dugót akkor a hang elmegy a gépen de a hangfal nem szól. Valakinek volt hasonló problémája?
Elõre is kösz
Isti
lck
Ha telepítéskor törlöd a meglévõ partíciót és úgy rakod fel akkor létrehozza, ha csak formázod a meglévõ partíciót és rárakod, akkor nem hozza létre.
DarkSector
LOL
azé ez is meglepett...
😄

[/img]

pyrohun
wifis usb-s hálókarit nem szerette 😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Felraktam a 7127-es build-et egy régebbi, Athlon 64-es gépre és hasít meg minden, de random elszáll kékhalállal, legtöbbször a netr70.sys miatt. Esetleg valakinek volt hasonló gondja?

Evin
Nem. 7100 van fent nálam, nem formáztam a c-t (Mondjuk így kézzel kellett törölnöm a régi rendszert a c-rõl, amit szerencsére 1 mappába összerakott a telepítõ) és nem lett új partíció.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

[Jakuza]
Net lesz az.
Talan UPC ? Ott hajtanak most vegre upgradet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

RBJ
hát a win 7 ujrarakása se oldotta meg a gondot.
Mint mondtam tegnap óta szarakodik meg megszakad a netem állandóan és csak akkor van ujra ha a routeremet áramtalanitom és ujra bekapcs.
de érdekes viszont ha kihagyom a router t akkor is elõfordul a hiba.
tipp? szolgáltató?

Linux Mint 13 Cinnamon

Stefling
Configodat elnézve, azt mondhatom, hogy szerintem nyugodtan felrakhatod, de ha még játszol is vele akkor +512mb ram nem árt, 2GB-nál kezdõdik az élet 😄 Procid, vga-d biztosan jó, a többivel meg nemigen lehet gond, de elõtte a drivereknek nézz utánna, ha van vistás akkor oké!

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

RBJ
anettkátol fuggetlenul szoktam csokolomozni nem is tudtam hogy ez a csufság igy koszon.
én a csajoknak szoktam igy koszonni.

Linux Mint 13 Cinnamon

egy olyan gépre mint az enyém érdemes felrakni? vagy ez inkább az erõmûvekhez való?
tommygear
hát ha ezt te nõnek mered nevezni akkor ismét gratulálok neked, hozod a formád itt is <#eljen>
na mennyél virtual xp-n jáccani
DarkSector
Neked meztelen fiu kellett volna???
sajnos az nincs most majd legközelebb teljesitem a te kivánságodat. <#szomoru1>

DarkSector
nem is szeretek csalódást okozni. 😄

tommygear
ban
Rage47
nem csalódtam..
Anettka fíling 😄
tommygear
csokolom <#wow3><#wow3><#wilting>
RBJ
csokolom
na visszaraktam a 7100 rc t a 7127 helyett .
elvileg most nincs semmi netszakadás

Linux Mint 13 Cinnamon

R3TR0
Aki nm RC-t használ hanem upgradelt 7127-re

Azok irjanak már egy villám review-t hogy jobb ea RC verzionál

stevenson1988
ha az embernek bika vasa van hozzá akkor jó, de ha a játékoknál csak a minimum gépigényt üti meg akkor az xp jobb választás

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Mennyire jó a windows 7RC gémeléshez?Mert kéne a 64x a 4g ram miatt.
R3TR0
7127hez egy goyrs letöltési linket tud valaki dobni?

stevenson1988
mindegyik csinál egy olyan partíciót, és az rejtett partíció, esetleg neked sajátgépben meg egyéb helyeken látszik?

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Sziasztok

Ha telepítem a WIN 7-et, miért csinál egy 100 mb-os partícitót??
Ki lehet ezt valahogy kerülni? A7048 is csinált, és most a 7100 is.
Vagy ha már megcsinálta, akkkor el lehet valahogy rejteni??

Elõre is Köszönöm a segítséget !!