46641
  • BIZ0906
    #14928: "(START / Run / winver)"
  • EK1TEP
    Semmi megoldás még az USB gondokra?
    Komolyan semmit nem tudok így csinálni!Mobilon a sok zene kéne mind azt nem tudom hogy varázsoljam fel a gépre!
  • Máté94
    Ezt hol lehet megnézni?.)
  • BIZ0906
    Így néz ki.

• USAMEN POWER
    Én rendszeresen használok CCleanert, be lehet állítani hogy mit töröljön, mit ne. Nekem idáig semmi gondom nem volt vele.
  • [HUN]FaTaL
    mpc-hc-val működnek.
  • stuka85
    Szeretnék segítséget kérni tőletek. Win 7 alatt szeretnék DVD lejátszó programot futtatni de nem sikerül, próbáltam már a power dvd 9-es verziót ami elvileg win7-es el is indul de nem kezdi el lejátszani a DVD-t. A válaszokat, ötleteket előre is köszönöm.
  • bélanéni #14928
    Aki a 7Loader 1.5-el aktiválta a Windows7 példányát, megnézné, hogy nem-e 2010 márciusig érvényes az aktiválás? (START / Run / winver)

Előre is köszi!
  • bélanéni #14927
    Köszi, az lesz!
    #14912, neked is köszi, sokat segítettél! Gondolom nem árulod el, melyik az.
  • MerlinW
    Jaja, legfrissebb Lite-al semmi probléma
  • [HUN]FaTaL
    Simán működik a Lite is, csak mikor nyöszörög hogy nem kompatibilis akkor továbbot kell nyomni. Egyébként 100%-ig működik.
  • tom235
    Szerintem, ha a gyártó oldaláról felrakod a visztás drivert, akkor az működni fog 7 alatt is.
  • Evin
    Nem volt a géphez ilyen driver?
  • joshua
    Üdv mindenkinek.
    A laptopomon ezelőtt egy gyári vista volt, amit most lecseréltem a 7-re. A billentyűzeten vannak plusz gombok, pl. böngésző megnyitása, stb... Na most ebből a 7 gombból működik 2. Van olyan program, amivel funkciót lehet adni ezeknek a gomboknak? Előre is köszi.
  • BBencze
    #14724-es hozzászólásban van egy jó activator csak kicsit kellet volna visszaolvasni.....

simonl: AVG Free
  • RETROB0Y
    Akkor várok a lite-ra mondjuk a VIrtual CloneDrive se rossz leht maradok annál
  • bon
    Lite nem a hivatalos oldal szerint, csak a Pro.
  • bojti
    Ha a legújabb verziót szedted le az már kifogástalanul működik win7 - en is .
  • RETROB0Y
    Hali

Leszedtem a Deamon Tools oldaláro la általan gondolt lgujabb verziot a Lite kiadásbol de mikor raknám fel kiirja a win hogy NEm kompatibilis

Van olyan daemon tools lite ami már jo?
  • bojti
    Avira Free tökéletesen működik és nem fogja vissza a gépet .Felismerésben pedig a legjobb.
  • xrate
    a "7Loader_Release_5" működik rendesen?...vagy van annál jobb is? (ha igen, mi a neve?
  • bon
    Ha megvásárolod.
  • Evin
    Nem szeretem az ilyen takarító programokat, mert egyszer olyan fájlokat is törölt, amik nekem kellettek volna. Mondjuk nem pótolhatatlan adatok voltak.
    De a megoldás mikéntje majdnem ez. Külföldi oldalon találtam:
    a W7 (ezek szerint a Vista sem) nem képes 70-nél több start menüs bejegyzést kezelni, ezért tűnt el. Törölni kell párat, vagy többet új almappába rakni, és akkor megint jó lesz újraindítás, vagy az explorer.exe újraindításával.
  • playstation9
    Bélanéni:Van..
  • bélanéni #14911
    Sziasztok,
    van már 100%-osan működő aktivátor/crack angol nyelvű Windows7 Ultimate-hez?
    Előre is köszi!
  • Sinterrrr
    Hali! Nekem az lenne a gondom, hogy Windows 7 ToolKit 1.5-el megcsináltam azt, hogy 20 napig nem sírt, hogy ne kelljen aktiválni. 20 naptól szépen ment lefelé, és 15. napnál megpróbáltam, hogy mit csinál vele a TimerNuke. Törölte az egész visszaszámlálást, és azt az állapotot hozta vissza, mikor még nem volt CD kulcs beírva. Utána újra futtattam a Toolkitet, visszatette 20 napra. Ma viszont teljesen lejárt(ma kellene aktiválni, de ugye még nem lehet)próbáltam TimerNuke-al, az ismét törölte hogy ma kellene aktiválnom, de a jobb alsó sarokban ott maradt, hogy nem eredeti, meg ha megnyitom a vezérlőpultot, akkor is kijön. Ezt a Watermark remover sem szedte le róla. A ToolKit sem jó(gondolom egy CD kulcsot használ) mert akkor meg ugyan úgy kéri, hogy akitváljam. Mit kéne most csinálnom?
  • simonl #14909
    Sziasztok,

Tudnátok ajánlani egy jó vírusírtó progit, amely ingyenes, nem eszik sokat ill. nem fogja vissza a gépet és főleg megbízható..?

Köszi
  • bon
    A 32bit is tabil, nincs összefüggés a 32bit és 64bit között a stabilitás szempontjából. Simán felhasználótól függ a rendszer mükődése.
  • bojti
    Nálam is volt ilyen Vistánál . Előtte nem használtál valami takarító progit ? (Ccleaner .. stb ? )Megoldást nem nagyon tudok rá , én újraraktam akkor .
  • krisz073
    Én is megkaphatnám PM-BE ?
    THX
  • BIZ0906
    Tényleg szar :S Hát ez elég gáz mehet vissza a 2.30-as
  • [HUN]FaTaL
    Drivere tud WDDMet? Milyen kártya?
  • Jaffa 2843
    valaki feltette már az uj realtek hd audio drivert? ha rock-ra teszem az equalizert a mély szinte teljesen elmegy :S ez mitöl lehet?
  • Piloss
  • BIZ0906
  • Piloss
    pm be elküldjem?
  • BIZ0906
    Hogy és mivel tudnám aktiválni ezt a win7-et, hogy ne nyavajogjon még 30 nap van hátra?
  • Piloss
    jah a 64 az tényleg jóval stabilabb:)
  • Nasim
    Jobb azért a 64-es,későbbi ram bővítésnél nem kell új rendszertelepítés,nah meg szerintem jóval stabilabb a 64,(1 gb rammal is)!
  • Piloss
    ha nincs 4gb ramod vagy több akkor felesleges a 64 bit