46641
  • bon
    Nocsak nocsak, a nyelvi csomagok hivatlosan is elérhetők az update-n kerszesztül :)
  • pxxl
    hali!

van valakinek tapasztalata WinFast DTV1800H tv tuner kártyával? egyszerűen nem eszi meg a vista drájvert sem. elindul meg minden, de azon kívül semmi :( sajnos addig meg nem fogok áttérni míg ez meg nem oldódik. 64bites win7-ről van szó.
  • liizard
    sajnos így se jó:S...esetleg ha van még valakinek valamilyen tanácsa
  • [Jakuza]
    A Win7 telepitesnel megadtad a serialt, vagy hagytad uresen, mielott az aktivatort hasznaltad ?
  • Grizzly4x4
    Köszi nagy vagy mostmár faszán megy minden funkció
  • BIZ0906
    Hogy eltaláltad :)
  • ocskoszilard
    azt szedtem le, és külön meg is néztem hogy támogatja is, de nem tudom mi lehet vele, most megpróbálok egy régebbit is, de sok reményt ezek után nem főzök hozzá...
  • bon
    Geforce 9M-es notebook-hoz valót szetted le?
  • ocskoszilard
    helló
    MSi VR630x laptopom van, nVidia GeForce 9100M G videókártyával, és nem engedi feltelepíteni a hozzá való legújabb drivert, olyan hibaüzenetet kapok h nem kompatinilis a jelenlegi hardverrel. a rendszer win7 ultimate build 7600. valaki tudna segíteni? előre is thx
  • [HUN]FaTaL
    Futtasd vista kompatibilis módban a setup.exe-t és menni fog. Nekem legalábbis felment az összes driver és működik is (Asus F5SL).

Klasszikus start menü nincsen.
  • Grizzly4x4
    Ja és valaki légyszi irja már meg hogy lehet e klasszikus start menut valahogy állítani mert ez eddig még nem sikerült előre is köszi
  • Grizzly4x4
    Hali lenne egy olyan kérdésem hogy Asus F3k laptophoz felraktam a win 7-et de ami van driver cd-m azon vistás dirverek vannak amiket nem tudok felrakni mert reklamál hogy nem jó az op rendszer. A főbb dolgok kép, hang, vezetéknélküli net persze működnek, csak a laptop plusz gombjait és a touchpadját nem tudom rendesen használni, ezenkívül sehogy nem tudom használni a beépített bluetootht a gépen. Előre is köszi a segítséget.
  • EK1TEP
    meghat = meghajtó*
  • EK1TEP
    Töröld le a régi meghat programot esetleg tisztítsd meg a gépet jobban a maradék fájloktól is és utána rakd fel az új meghajtót programot!

Érdemes minden művelet elvégzése után újraindítani a gépet!
  • liizard
    visszaolvastam de nem nagyon találtam úgyhogy ha volt ezer bocs, szal a problémám az, hogy leszedtem az nvidia honlapjáról a 190.62est 9600GT-m van 32 bites a win7 minden pöpec addig amíg újra nem indítom, restart után legamagasbb felbontás is 800*600 as és 60hzen megy a monitor nincs több választék...mitől lehet ez??
  • Wanted
    Az internethez történő csatlakozásnál másnak is hosszú ideig regisztrálja a számítógépet a hálózaton?
    Nem lehetne ezt az időt lerövidíteni? Minden egyes csatlakozásnál végig kell várni?
  • bélanéni #14959
    Saját gépen jobb gomb / Tulajdonságok / Speciális / Indítás és helyreállítás-nál Beállítások / Rendszerek listájának megjelenítésé-nél pipa ki / Alapértelmezett op.r.: Windows XP
  • tobias88
    Már megtaláltam, köszi!
  • fenomen18
    Hali! nekem olyan problémám van , hogy bármilyen játékot futtatok, egyszerüen belassulnak 1-2 másodpercre, aztán begyorsul 1-2 másodpercre aztán megint visszalassul, és ezt csinálja folyamatosan, egyszerüen szétbasz az ideg...a gép nem rossz, tehát elvileg hardveresen nincs problémám...xp-alatt minden jól ment. 64 bites a rendszerem is, és a gép is. Nemtudom mi lehet a baja, a rendszer hibája?
  • tobias88
    Hello, olyan problémám lenne, hogy volt fent a Win 7 az XP mellett, de formáztam a partícióját! Most indításnál lehet választani hogy melyik hardverprofilt töltse ugye be, és még mindig ott a 7es változat és az is van elsőként bent!

Kérdésem az lenne, hogyan tudnám a 7es változatot onnan eltüntetni mint lehetőséget?
  • MerlinW
    Ahol a hibernálást állítgatod (power managment) ott a sleep is. Kapcsold ki.
  • ágybanalvó
    Hogyan kell kikapcsolni azt, hogy kb. 20-30 perc után a gép ha nem vagyok itt ne kapcsoljon ki? Ha a faq-ban a hibernálásos rész ez lenne, akkor pedig azt nem sikerül megcsinálni.
  • bélanéni #14953
    Szerintem aktiváld a 7Loader 1.5-el most , egyébként szól folyamatosan, talán naponta.
  • bon
    Még többször is szólni fog
  • MerlinW
    "Beragadt" a Ctrl gomb, már XP-vel is volt ilyen. Ctrl+Esc = Start menü
  • bélanéni #14950
    Ott kezdődik hogy "Go to Control Panel", ez az első lépés, lefordítva: lépj a Control Panel-be. Ott fejeződik be, hogy "Click OK to restart", ami annyit tesz, nyomd meg az OK-t az újraindításhoz. Gépújraindítás után indítsd el újra a progit. Egy alapfokú angol nem ártana, ha ilyen progikkal próbálod rendbetenni a géped.
  • fery02
    Pár perce volt egy csúnya áramszünet. Felkapcsolás után természetesen bejött a képernyő, hogy milyen módban indítsuk a Windows-t. Mondom normál. Be is jött minden, látszólag minden tök jó, majd indítok egy játékot és mikor használtam volna játék közben az Esc gombot, meglepődésemre a Windows kivágott a tálcára és aktiválta a Start gombot. :D De minden alkalmazásnál ezt csinálta, még csak szimplán Windowsban is, ha Esc-et nyomtam -> Start menü.
    Újraindítottam gyorsan a gépet, hátha megjavul és...megjavult. Nem tudom mi volt ez. Valaki hasonlóval találkozott már?

Amúgy a Windows szól majd azelőtt 1-2 nappal amíg tudok még aktiválni?
  • MerlinW
    Ott írja a a képen bammeg:)
  • Sunyi RóKA
    és azt hol kell kikapcsolni
  • Különc
    Srácok, havernak Windows 7 van fent és mikor felteszi a grafikus drivert (Nvidia Geforce 9600 GT) újraindítás után beállítja magát 800x600-as felbontásra, 60 hertzre és nem lehet átállítani semmi másra. Újraindításig működik. Mi a probléma?
  • bélanéni #14945
    Azt írja, rendszergazdai jogokkal kell rendelkezned hogy hozzáférj a drive-okhoz. Továbbá ki kell kapcsolnod az UAC-t a leírt módon. De az utolsó javaslattal ellentétben vissza se kapcsold.
  • Sunyi RóKA
    ekkor miujság?
  • bon
    Stellar Phoenix NTFS Data Recovery progit tudom ajánlani, de kelleni fog egy másik winyó amire rámenti a visszanyert adatokat.
  • bélanéni #14942
    Köszi szépen, ez azt jelenti, hogy "végeleges" az aktivizáció. Tehát tényleg jó, és a 7Loader 1.5-el aktiváltad? (Gondolom igen)
  • bon
    Engem nem érint, én még RC-t használok egy ideig ott megy.
  • [HUN]FaTaL
    getdataback for ntfs, de szerezz egy másik vinyót amire mentesz. Ja és ne írj a sérült vinyóra különben 100% hogy bukod az adataid.
  • LoDMaSt
    bocsi, de annyi időm nincs most, neten van róla tuti tutorial, meg a használata sem olyan bonyolult.
  • Sunyi RóKA
    és ezzel vissza fog jönni?
  • LoDMaSt
    get data back for ntfs
  • Sunyi RóKA
    hali tudna nekem valaki segiteni összeomlott a vinyóm és elszált az adat róla és vissza kéne valahogy hozni pls valaki 1 progit pls help help