Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Miért? Bnõmnél nagyobb sávszélje van néha mint az én "8 megás" netemnek.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

[HUN]FaTaL
Adat igen de nagyon kevés az adatforgalom játék közben. De felejtsd el mobilneten a játékot mert iszonyú magas pingek vannak sajnos, játékra alkalmatlan.

http://goo.gl/gd6Zi5

Evin
Ami átmegy a neten az mind adat, tehát egyértelmûen igen.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Sziasztok,

Ezer bocs, hogy itt kérdezem de itt jobban pörög a topic, és biztosan tudtok segíteni:
Tehát ha mobil interneten szeretnék multit jászani az "adatforgalomnak" számít ? Várható e szankció a szolgáltatótól ?

Köszönöm....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

már állítólag a vistában sem ment, ejj, de utálatos.

Myrddraal
Link sajna lemaradt, de érdekelne a dolog 😊

De azért kössz, hogy kapásból így nekem rontottál ;-) Szerencsére jól viselem 😄
Azt mondjuk én se tudtam, hogy csak 2.1-ig volt ingyenes, pedig Wiki is megmondja, csak meg kellett volna kérdeznem 😞

msstz: egy beszélgetõprogram, mint a teamspeak vagy a skype vagy bármi hasonló.

xNoodlex: a link lemaradt, pedig engem érdekelne. Ha úgy érzed reklám, akkor akár privátban is 😊 Nem árt egy tartalékszoba, mert most valami szerb sráctól kunyeráltunk egyet de ki tudja az meddig tart ki...
holecsko10
Sziasztok Windows 7 van fent és ezt írja nekem telepítéskor.

A játék nem lenne még kompatibilis a win 7 el? Minden más játékot fel tudok telepíteni.

Aki tud az segítsen köszönöm elõre is.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Dani182
Hello, kéne egy kis segítség!
Win7 RC-t használok, és szeretnék ezen belül Ubuntut is telepíteni.
A telepítéssel nincs is semmi gond, de a gép indításakor nincs boot menü, nem tudok választani az oprendszerek között. Ha valaki tud megoldást az választoljon! thx!

MR ME
nekem se, elég idegesítõ dolog

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én is most néztem 32 nyelv van de magyar még nincs gondolom az csak a véglegesben lesz.

Zsoltika 007
Ja hogy csak 2.1-ig! Ok akkor nem szóltam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

terribad
2.1ig vagy meddig nem volt semmi korlátozás, utána meg üzletet csináltak belõle, csak hivatalos viszonteladóktól lehet nagyobb szervert bérelni.

bloody fucking murder

bon
Na úgy látom a windows update-re kikerültek a nyelvi csomagok.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Zsoltika 007
Elég rosszul tudod mert ha ingyenes volt akkor mi a rákért kell crackelni hogy többen is fent lehessenek mint 8 fõ. Nem tudom honnan szeded ezeket a hülyeségeket.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

*mozgó gifeket. xp-n ment..

Zsoltika 007
Rohadtul nem az. X-FI-vel is ugyanúgy szar.

Nektek sem tudja a windows képnézegetõ kezelni a .gifeket?

Ventrilo

xNoodlex

Itt például van egy 3-as ingyenes szerver ha érdekel valakit. Ha írsz egy emilt srácnak, szobát is csinál neked (akár kóddal is).

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

pedestrian
mi az a ventri?

be szabad linkelni a magyarítást?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Myrddraal
Aha, csak az a baj, hogy 2-es ventri szerverre nem lehet 3-as kliensel csatizni :S

kösz

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

terribad
start %temp%

bloody fucking murder

Hali!
ami XP-n temp mappa ittvan:
C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Temp

az win7-en hol található??
köszi!

Nincs olyan ventrin, hogy "kalózszerver". A 2-es ventri ingyenes volt, de rájöttek a készítõk, hogy nagy üzlet van benne ezért a hármas szerver részét már fizetõssé tették. De a kettest ugyan úgy lehet használni ingyenesen. Na persze a készítõk kiírták, hogy ne használd a kettest, mert ejnyebejnye, de ez milyen már? Mintha holnap azt mondaná a Microsoft, hogy aki winxp-t használ arra kiküldik a jardot 😄
Amúgy egyáltalán nem drága a 3-as szerver és igazából szinte minden külföldi ventri 3-as, csak Magyarországon valamiért "hagyománya" lett a 2.1-es ventrinek (megjegyzem, hogy van 2.2 és 2.3-as is amik szintén ingyenesek, mégse használtak Magyarországon), gondolom az elsõ néhány ventriszerver ezen a verzión futott aztán a többi is ezt vette át, hogy ne kelljen a júzereknek külön klienseket telepítgetni. Merthogy a tisztelt ventrilokészítõk úgy írták meg a cuccot, hogy nem lehet fent egyszerre több verzió. Persze erre is van megoldás, a neve VentriloMIX 0.5
Nem win7 hiba, hanem realtek hd audio driver hiba amit a realtek egyelõre nem orvosolt és a megoldás annyi, hoyg 3-as ventrit kell használni és ott be kell állítani a setupban, hogy a be- és a kimenõ hangra is directsoundot használjon a gép (setup, Voice fül jobb felül), illetve érdemes még a misc fülön magasabbra tenni a process priorityt.
terribad
vagy friss ventrilót nem kalózszerveren

bloody fucking murder

MR ME
használj ts-t 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Myrddraal
Ventrilo-s hibára van már vmi megoldás? Mert olvastam, hogy win7 alatt sokaknak laggol illetve késik a ventri. Engem hallanak, de én van, hogy csak pár másodperc múlva hallom azt amit nekem mondtak. Próbáltam már kompatibilitási módot is állítani(xp sp3, vista sp1) de sajna nem segített. Minden más hibátlanul megy, de a ventri így elég gáz.

bon
Nero 7,8,9 vagy imgburn

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

starburn

terribad
imgburn, nero8 micro, infrarecorder

bloody fucking murder

tommygear
nero 7
Sziasztok,

Nero 6 nem mûködik W7 alatt, tudtok vmi progit amivel lehet kép-fájlokat DVD -re írni?

Köszönöm.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

killecske
Köszönöm szépen!!!

terribad
start -> computer management -> disk management -> jobbklikk/change drive letter és válassz neki egy szép betût

bloody fucking murder

killecske
Helló

Most raktam fel Build 7100-t volt 2 partícióm az egyikre raktam fel de most nem látja a másikat! Ilyenkor mi történt? hogy lehet helyreállítani?

Szerintem nem, akkor is ha van pár olyan programod ami ki tudja használni a 64 bizben lévõ kis plusz sebességet is. De ilyen jellemzõen inkább a tömörítõ és video progik között van, meg pár profibb garfikus/3D/Cad cucc. No meg maga az OS.

Devidbecsi
de csak a clockot tudom kipipálni, a többi szürke a "Turnsystem icons on or off"-ba. és alatta a "Always show all icons and nodifications on the taskbar" is szürke.

tálcán jobb gomb - properties - taskbar fül - Customize (notification area), pipálj a felbukkanó ablak alján, és innentõl minden ikont látni fogsz.

Erdekes,nekem ugyan ezzel az alaplappal nem kert semmilyen drivert..
Esetleg ha berakod neki az alaplap gyari cd-jet?
Onnan majd elovakarja szntem ami neki kell.
tommygear
ram + videómemória
CroftManor
64 bites verziót csak abban az esetben érdemes felrakni, ha 4 GB ramom van?

Nothing is True, Everything is Permitted

ProGabe
steamet mindenképpen rendszergazda módban futtasd!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Devidbecsi
Na rájöttem én a Notification area-t kapcsoltam ki véletlenül
Valaki segítene ennek visszaállításában?

Vagyis ennek mi a magyar neve mert le van magyarosítva a win ?😊

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

Hát az nincsen . pedig jó helyen vagyok és ami van U betûs azia a UpnP eszközállomás de az meg nem az..

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

ViniSoundz
msconfig és szolgáltatások. UAC a neve,azt kell kilõni.