46641
  • KranaZoli #15656
    klikk
  • lck
    THX !
  • lck
    A reg. kb. 17 másodperc.
  • KranaZoli #15653
    slmgr.vbs /dlv
    /?-re meg egy raklapnyi egyéb kapcsoló.
  • Tomy Lee
    Akkor a faq-ból is vedd már ki ps.Másik,hogy elavult linkek azok..
    Vagy normálisat oda
  • KranaZoli #15651
    Ja, mert már regelni kell usite-on.
    Akkor marad a Rapid-os. Hivatalos oldalról való a rapid link!

A Bootable USB (1.03 MB) (Mediafire)

Ez is a hivatalos oldalról való.

• lck
    Régebben itt le volt írva az a parancs ami az aktiválás részletes állapotát írja ki. Tudja valaki ?
  • KranaZoli #15649
    A Bootable USB (1.03 MB) USite

A Bootable USB (1.03 MB) rapidshare
  • bon
    így is jelszót kér, na mindegy legfeljebb így teszem bele a faq-ba.
  • bon
    Már bocs, de nem a Windows kellene szidni, hogy nem engedi aktiválni magát illeáglis módszerrel. Elég sok féle képpen hozzá lehet jutni legálisan, van ingyenes, olcsóbb drágább módszer.
  • [HUN]FaTaL
  • destroyer91
    Thanks man,elévileg müködnie kéne,mivel kiirta h sikeres volt inditsam ujra a gépet,viszont ugyanugy azt irja ki,hogy ma aktiváljam a rendszert...áh tele a tököm ezzel a windowssal
  • bon
    Nem így van sok féle aktivátor létezik nagyon sok embernek mükődik is próbálkozni kell, de a realm módszer is jó megoldás.
  • Tomy Lee
    Tehát a lényeg,hogy nem lehet aktiválni a RTM 7600.16385 változatot.
    Így van?Jó lenne tudnom mert akkor máris törlöm le ezt az egész xarságot.
    thx
  • bon
    Na ha végre már házigazda lennél (remélem egy illetékes olvassa) törölném a felesleges hozzászolást :)
  • sunlight

És egy trükk, hogyan használjuk 1 évig kedvenc Win7-ünket aktiválás nélkül.

Startmenü -> Beírjuk: Regedit
    Jobbgombbal rákattintunk és rendszergazdaként futtatjuk
    Ide megyünk

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/Currentversion/SoftWare Protection

Megkeressük a SkipRearm parancsot...
    Rákattintunk 2-szer és a 0 helyére 1-est írunk...

Így a Startmenü -> CMD parancssorba beírt: "slmgr -rearm" (idézőjelek nélkül) parancsot 8x hajthatjuk végre!!!

Így a 3 szoros ream mellé: (120 nap...)
    további 8 x 30 napot kapunk (240 nap)
    Végeredmény 360 Nap...
  • destroyer91
    Tehát akkor semmit se tudok csinálni?Egyébként ha lejár az idő,akkor mi történik?
  • bon
    Közvetlen link nincs a progihoz?
  • KranaZoli #15638
    Jó, de elég csak 1xer.
  • Aschil
    Köszi sikerült!
  • bon
    Belerakom ezt a lehetőséget is a FAQ-ban.
  • bon
    A 3 nap természetes
  • KranaZoli #15634
    Hát nem tudom. Nekem Fatal ajánlotta a lenti progit. Szerintem sokkal 1xerűbb. Egy-két kattintás és kész a boot-olható Seven USB Stick.

A Bootable USB (1.03 MB)

• bon
    Nincs mindenkinek.
  • Tomy Lee
    Én feltelepítettem és 3 napot írt kapásból,hogy csak annyi van hátra.Ma van az utolsó nap,mindjárt lejár.Se 90 napot nem fogadta el semmit..
  • destroyer91
    Majd lehet szóba jöhet vásárlás de még nem most...egyébként most megpróbáltam megin ezt a módszert,és ezt irja ki: Túllépte az aktiválási adatok alaphelyzetbe állitásának maximálisan engedélyezett számát.Telepitse ujra az oprendszert,és csak azután próbálkozzon az alaphelyzetbe állitással. -- Ez mi akkor?Vmit rosszul csináltam esetleg?
  • windrunner
    Segitseget szeretnek kerni, hogy megis hogy tudnek egy Sony Vaio vgn-fe49vn tipusu laptopra Nvidia drivert felrakni? Ugyanis sehol sem talalok hozza es a Vistas drivert nem hajlando felrakni.
  • Tomy Lee
    100 mb-os partició?Hol van ilyen
  • bon
    A 3x30 napos módszert, mindig a lejárat napján kell megcsinálni és újra kezdia számolást 30 naporól. Feltételezem a program megvásárlása szóba se jöhet.
  • bon
    Asztalon megnyítod a felhasználó fájlait, majd a dokumentumokon jobb egérgomb tulajdonságok és a hely fülön.
  • Klemice
    windows live messengerben, ha webkamerával készítünk megjelenítendő képet, azt hova menti el a gép?
    fontos lenne..
  • bon
    Nincs különbség a normál image íráshoz képest. Viszont ha az írás jó akkor csak arra tudok gondolni, hogy nem boot-olható image-t szedtél.
  • destroyer91
    Hy all! Olyan gondom lenne,hogy a gép szerint ma kéne aktiválnom a windows 7et,vagyis 180 perc múlva,na mármost az aktiváló progikat szinte mindet kipróbáltam de azösszes hibakóddal leállt,valamint h a termékkulcs érvénytelen..., ez a 3*30 napos megoldást is megcsináltam kb egy hónapja,de csak eddgi tartott,ahogy nézem... 7600as Hun RTM van fennt 32 bites,vki valami más megoldást nem tud ajánlani,mert most se időm se energiám ezért ujrahuzni a gépet
  • Aschil
    Valaki nem tudja, hogy a "dokumentumok" mappát hogyan lehet egy másik particióra áthelyezni?
    Az Xp-n lehetett, de itt nem tudom hogyan kell
  • bon
    Megveszed és a hozzá kapott kuponnal ellátogatsz erre az oldalra:link
  • naaa
    amd honlapról szedtem le
  • Balumann
    De a 9.3 -as drivert még beveszi, ha úgy csinálod ahogy leírtam korábban. Eszközkezelőben az Ati x1650 pro -t eltávolítod (teljesen), elindítod a telepítőjét ameddig a C:\ATI mappába kicsomagolja a driver fájlokat, utána eszközkezelőben fennt hardver változások keresése, majd amikor észleli, egyből jobbklikk, illesztőprogram frissítése, és kikeresed a C:\ATI mappát.
    De amúgy sajna nem vagy egyedül a kékhalállal, nekem is van ismerősöm, akinek ugyan ez a problémája (újabb Ati kártyával is, ők újabb drivert is fel tudtak tenni), és nem tudták megoldani a kékhalált.

Egyébként mostmár nálam is van 2-3 játék aminél így kilövi a monitort, és csak restart segít, illetve 1 játék, aminél a töltés fagy le állandóan (avval a problémával sem vagyok egyedül, coopban játszunk és hol nekem, hol neki fagy le, Ghost Recon AW 1 egyébként, a monitorkikapcsolós az a Trine, Trial bikes, és a Prototype). Mindenesetre nincs katasztrófa, mert XP-re 1 perc átmennem, és ott mennek rendesen (bár sajnos lassabban, pedig semmi nincs telepítve xp-n szinte és friss), de azért csak jobb lenne.

Én egyébként javaslom mindenkinek, aki így most telepíti, hogy XP legyen fennt mellette, én 2x is meg tudtam menteni a rendszeremet a haláltól (ok nélkül elromlott és nem is töltött be, csökkentettben sem) úgy, hogy átneveztem a Windows mappát, repairolta magát, visszaneveztem, megint repair, és megjavult (átnevezés nélkül nem javítja meg magát sajna). Esetleg ez az utóbb megoldás mehetne szerintem FAQ-ba is, mert ismerőseim között nem én oldottam meg egyedül így rendszerhibát.
  • bon
    Akkor szívás.
  • bon
    Frissítettem a FAQ-t. beleraktam a pendrive-ról telepítési lehetőséget.
  • Xicor
    Nero 8-al írtam ki az iso fájlt, képfájl rögzítése dologgal. Van valami spéci módszere a bootlemez írásnak?