46641
-
#15696 Viszont az oprendszert meg firssíteni kell, a biztonsági hibák miatt, na meg időnként még teljesítmény javulást is eredményeznek a frissítések. -
Hugh Hefner #15695 frissült magától, fel is ismeri a monitor típusát, a windows alapból belőtte magát a natív felbontásra. csak az nvidia control panel állítja vissza magát akármit állítok : | -
#15694 volt már valakinek problémája steamel a 64-bitesen? -
#15693 lenne mivel irnák de már leirtam töbet nem irom le olvas vissza kb50 oldalt vagy ne nézd és kész -
#15692 nekem az a max amit bir és 2 éve igy megy már -
EK1TEP #15691 Te aztán tudsz helyesen írni... -
#15690 szerintem kizart mert kivan én ki iktatam minden mc felé ki és be szálat és nem frisit még akkorse a router be is fekete listara tetem igy nem éri el egyátalán egyelőre olyan oldalra meg linux al mék ha kell. -
#15689 Na ez a felbontás már torz lenne nálam. -
#15688 én AOC ÉS SEMIGOND 1600x1200. 85hz megy -
#15687 Majd frissül magától a rendszer ha net közelbe kerül (szerintem) -
#15686 és ha nem frisiti akor mi történik szerinted. -
#15685 Én Samsung monitorokat haználok és ott a helyes képarányhoz kell a hozzá adott driver, Windows 7 esetében meg az Update-ről települ magától és így kiírja a monitor pontos típusát és megjelenik pl. az 1680x1050-es felbontás. -
#15684 hát nem tudom neked milyen a géped de ott valami gubanc van nekem angol ez elöti van fent 2-3 hete de semi hiba nincs benne amit te le irsz , ezt még nem raktam fel véleményem nincs róla -->hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935.iso <--- -
#15683 Van egy problémám :) A rendszerindítási hangot szeretném megváltoztatni. De csak kikapcsolni tudom. A media-ban van egy windows startup wav, de az csak egy "kattanás" Szóval kis segítség kéne hogy hol találom :) Előre is köszi. -
dovit #15682 Itt
próbáld meg. Nekem 7300 GO -ra simán felmegy. -
Hugh Hefner #15681 benq e2200hd monitorról van szó, a benq.com-on annyi van, hogy tökéletesen felismeri a windows 7, és nincs egy darab driver se. windows xp-n se raktam fel drivert, mindent ugyanúgy csináltam, mint xp-n ahol működött, itt is ott van az opció, csak valamiért visszaállítja azonnal. -
#15680 Október 22-ig valószínűnek tartom, de ha a Microsoft elindítja az új védelmi progiját (WAT), már lehetnek gondok. -
#15679 Nvidia Go 7400 -
#15678 A "Windows.7.Loader.eXtreme.Edition.3.010" nevű aktivátor internetes aktiválását választva ez lesz a licenszelés állapota a slmgr.vbs /dlv -parancsra.
( bátorságból nem a loadert hanem az internetest választottam )
De ezexerint nem tú hosszú életű így a dolog.
Át is nyomtam a loader-re.
Most ezt írja:
Aztán hogy ez meddig lesz jó ??? -
#15677 a tálcán amikor a programokra ráviszem az egeret, már megint nem látok előnézeti képet. remek. csak úgy eltűnt. faszomat ebbe, komolyan mondom. ez volt eddig majdnem a leghasznosabb újítása ennek a rendszernek az xp-hez képest, erre ez se működik. :) persze újraindítással valószínűleg megoldódna megint, aztán később megint beszarna. továbbá amikor ezeken az ikonokon mozgatom az egeret, a háttérben egy viszonylag szép effekttel kivilágosodik az egér környéke. na, ez a kivilágosodás hajlamos szintén becsesződni és a legutóbbi helyén ottmarad az egérnek akkor is, amikor nincs ott az egér, így aztán lesz alul mégegy világító ikon. irritáló. nem értem, hogy ha ilyen alapvető hibák amik gyakorlatilag az ember szeme előtt vannak bármit csinál a gépen nem tűnnek fel nekik, akkor mi tűnik fel.. én tényleg próbálok pozitívan hozzáállni ehhez a rendszerhez, és az eddigiek közül még lehet, hogy így is messze ez a legjobb windows, nade amikor ilyeneket tapasztalok, csak eszembejut, hogy akárhogyis, ez is csak egy fos microsoft rendszer. -
#15676 Milyen vga van benne? -
#15675 Mint írtam, nem midenkinek van, ettől függetlenül lehet aktiválni. Ja és ha nem aktiválod akkor is mükődni fog az oprendszer, csak lesznek korlátozások. -
#15674 Valami javaslat esetleg? -->#15630 -
#15673 Fel kellene telepíteni a monitor drivert és egyből arányos lesz a kép. -
Tomy Lee #15672 Nincs 100mb-os particióXD
Bakker mindjárt lejár a Win lol -
Hugh Hefner #15671 akadt egy kis problémám, ötletem nincs miért csinálhatja
a monitorom egy 22'-es 16:9-es monitor, ezáltal széthúzott a képe játékoknál. nvidia control panelnél próbáltam rámenni arra, hogy ne méretezze át a képet, hagyja úgy ahogy kell, és csináljon fekete keretet köré. rákattintok, rámegyek, hogy apply, el is fogadja, kijön az ablak, hogy megtartom-e a beállításokat, mondom igen, és visszaállítja eredetire. ezt miért csinálhatja?
egyébként pl firefoxban, olyan elmosódott amit írok most is, mintha vmi szar internet explorert használnék. abban van ilyesmi "effekt". ez is a monitor szélesvásznúsága miatt van? -
#15670 Gondolom a 100MB-os betűjel nélküli partícióra. -
#15669 Control Panel->Administrative Tools->Computer Management->Disk Management -
Tomy Lee #15668 Ahha,megvan köszi!
Ott kellene valami betüjelet tegyek,de hova? -
#15667 control panel/Administrative Tools\Computer Management\Disk Management -
#15666 látom ezek, hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935.iso kicsit keverik a port rendesen de a fiuk dolgoznak rajta semmi gond. -
Tomy Lee #15665 Tudja v.ki,hogy van ez az útvonal Angolul?"vezérlőpult->felügyeleti eszközök->számítógép kezelés->lemezkezelés" -
#15664 Ez mi?!
-
#15663 30 nap, ja és az Enterprise az más tészta, mennyiségi licenszű termék, KMS szerver kell hozzá -
destroyer91 #15662 Hm nekem Home Premium van,gondolom akkor esélytelen -
Ez azt jelenti hogy elvileg 178 nap múlva jár le a cucc ? -
#15660 Frissítve a FAQ. -
#15659 ha ezt felteszem akkor jó? -
Tomy Lee #15658 Ultimate van de Angol így ezt az útvonalat nem találom meg ahogy Magyarul leírtad:((( -
#15657 vezérlőpult->felügyeleti eszközök->számítógép kezelés->lemezkezelés és adsz neki egy betűjelet ezután, megjelenik majd a sajátgépb. ja az activátor egyenlőre csak az ultimate verzióval működik