46641
  • KranaZoli #15616
  • [HUN]FaTaL
    Nincs újabb driver, csak a HD szériás kártyákhoz.
  • dashed_
    Hali

Ha lenne egy Vista business oem -em amit upgradelhetek majd Windows 7re ,akkor mi lesz ennek a modja? Hogy kapom meg a lemezt illetve vmi kupon is jar ezekhez a vistakhoz ha jol tudom

pl :
    Vista Business OEM+ ingyen UPGRADE Windows 7-re
  • GonzaloGerardo
    Na feltettem a win7 ultimate verzióját, vista home premium sp2 után ( mind 2 64bites ) nem igazán vagyok elájulva tőle, mármint jó, nincs vele különösebb probléma, de az hogy mindenki istenítette, hogy sokkal jobb mint a vista no az baromira nem igaz...
    lehet, hogy a vista kezdeti stádiumban sokkal sz@rabb volt mint a win7, de az a 2. javítócsomagos vista, teljesítményben semmivel sem marad el a win7-től !

Vista 6 hónap után :
    -everest memória olvasás: 8948
    -everest memória írás: 9047
    -3dmark 06: 13378

Telepítés utáni win7:
    -everest memória olvasás: 8977
    -everest memória írás: 8992
    -3dmark 06: 13346 pont

Játékoknál még nem próbáltam, de talán így is látszik, hogy szinte azonos eredmények születtek !

Ne értsétek félre nagyon tetszik a seven, vannak olyan újítások ami miatt nem bántam meg, hogy lecseréltem a vistát rá, felhasználó barátabb mint az elődei !
  • bon
    Újabb vagy régebbi driver?
  • bon
    Milyen módszerrel írtad ki az image-t. Kicsomagoltad a fájlokat majd kiírtad. Vagy pl. Imgburn programot használva lemezkép írása lemezre funkcióval.
  • naaa
    ATI Radeon X1650 pro 512 Mb video kártya mindig kékhalált csinál
    a 9.3 drivert nem veszi be vagy nem tudom
    ötlet?
  • kifli
    aha megvan ménemjó, a 100mb-s partícióra kell másolni az aktivátort és ott futtatni rendszergazdaként :)
  • Alwares
    Meg tudja valaki mondani, hogy hogyan lehet kikapcsolni azt a hibajelzést ami mindig vinnyog és levág asztalra, hogy elfogyott a memória, kevés lesz stb?
    Mert játékok közben elég idegesítő. Pedig elvileg nem fogy el az a 2 GB, csak rinyál, hogy jajj mi lesz itt.
  • kifli
    valaki tud adni egy működő aktivátort? :)
  • gyikk
    az nem jo!!!
  • Jaffa 2843
    jah most nemjön be
  • KranaZoli #15604
    Torko oldala másnál is hibára fut?!
  • Xicor
    Ja, az lemaradt, hogy az XP-m 32 bites, a seven viszont 64.
  • Xicor
    Hello! Az lenne a problémám, hogy kiírtam dvd-re az ultimate (MSDN) magyar változatát és hiába állítom be a biosba, hogy CD-ről bootoljon, egyszerűen tovább megy, és behozza az XP-t úgy, mintha simán csak elindítottam volna a gépet.
  • Promi #15601
    Sajnos ilyen beállítási lehetőség nincs benne.:(
  • simonl #15600
    Sziasztok,

A Techneten "publikált" MSDN - ha jól sejtem végleges - verziókat melyik kézi készülékkel lehet aktiválni?

Köszöntem.....
  • Hugh Hefner
    megoldottam, magyar rtm alól írok most, egyelőre tetszik : ) bár a 16:9-es monitor kontra alkalmazásokban nem áll túl jól, de mivel a windows rendesen kezeli, gyanítom ez az alkalmazások hibája
  • Tomy Lee
    Windows 7 RTM 7600.16385 AIO DVD (32 and 64 bit)
    Ezt sehogy nem lehet aktiválni?Sőt még a 3×30 napot sem engedi!!
    Légyszi help mert azt írja ez a szerencsétlen,hogy aktiváljam még ma de sehogy nem tudom..
  • oneal1
    hihetetlen ez a windows:D próbálom prissíteni a hangkártyadrivert, de nem engedi mert ő telepítette a legmegfelelőbb drivert és azt mondja, hogy megfelelően működik:D

erre van valakinek ötlete?
  • gyikk
    Promi !!!! a biosba probáld bekapcsolni az ACPI-t
    nekem is ilyen gondok voltak. VISTA&WIN 7 -en.
  • [HUN]FaTaL
    De lehet csak nem olyan egyszerű. Logouton van róla cikk.
  • Grass
    A professionalt tudtommal nem lehet "magyarosítani, csak az ultimate-t
  • oneal1
    hello!

egy olyan kérdésem lenne hogy sikerült már valakinek belőnie windows 7 alatt az 5.1 et úgy hogy szóljon a mélynomó is?
  • Promi #15592
    Nekem olyan gondom van, hogy 1 ismerősöm Packard Bell laptopjára se a vistát, se pedig most a win7 -et nem tudtam crackel aktiválni.Aktivalas végig megy gép újra indul, windows betöltésének a legelején elszáll kék halállal.Csak is a hivatalos serialos XP-t tudom rajta futtatni.3 féle képpen probáltam a 7Loader v1.5 -öst. Asztali gépen minden jó csak ez a gép nem akarja.Van erre megoldás?
  • Klemice
    windows live messengerben, ha webkamerával készítünk megjelenítendő képet, azt hova menti el a gép?
  • Hugh Hefner
    szóóóval, felraktam a windows 7 professionalt, hogy magyarosítsam? találtam prohardveren egy cikket, amivel egy script magyarosítaná, de nem működik. létezik valami módszer, hogy újrainstallálás nélkül, a licenszszerződés megszegése és a microsoft halálosztag kivégzése nélkül magyarosítanám, vagy várható valamikor msdnaa-n szerintetek magyar verzió?
  • mano1b
    várnod kell hátha be kukant valaki akinek wifi van mert nekem adsl van és eben nem tudok lépni sajna.
  • GregSB
    Köszi, írtam nekik emailt. Ha válaszolnak berakom majd ide mi a helyzet!
  • Evin
    Jó persze én nem próbáltam, de gondolom nem kamuból van az a szép hosszú lista a Wine oldalán, hogy mik mennek.
    Természetesen nem egy teljes értékű Win rendszert ad alá, de attól szerintem nem túlzás ezt kijelenteni.
  • JuveDelPiero
    Valaki esaetleg az én problémámra tud választ? #15561
  • stevenson1988
    bootolható pendrive készítéséhez (win7 telepítőhöz) itt egy kis leírás, szerintem így a legegyszerűbb :)
  • Amse
    Köszi, hogy leírtad a tapasztalataid. Csinálok egy boot pendrive-ot aztán felrakom az ultimate-et...
  • [HUN]FaTaL
    "Ugye már linux alatt is lehet rendesen Win-es programokat futtatni."

Hát azért ez hatalmas túlzás.
  • Evin
    Ha nem feltétlen Windows kell, akkor tudom ajánlani az Ubuntu linux-ot, abból van ilyen verzió, 1CD. Ugye már linux alatt is lehet rendesen Win-es programokat futtatni.
  • stevenson1988
    külön netbook-ra szerintem nincs, de én az MSI Wind-omra felraktam a win7-et (ultimate) és bőven jól fut rajta (és a konfigurációja szerintem egy az egyben megegyezik az Acer One-al)
    annyi, hogy fölös animációkat meg az ablakok áttetszőségét kikapcsoltam (nem, nem kompletten az aero-t), meg a superfetch-et is kinyomtam (a szolgáltatások között Előtöltés néven bukkan fel), no meg mindent amit úgyse használnék, pl fax, nyomtató, scanner, stb támogatást
    tehát meglehet elég jól karcsúsítani és így akár 4-500MB-ra le lehet szorítani a memória igényt a kezdeti 800-ról, ami bár még mindig soknak tűnik, de kb olyan a használhatósága így is mint az xp-nek, no meg úgyse photoshopra meg über brutál grafikájú játékokra használod te sem a netbook-odat :)
    a boot viszont sokáig tart, de azt meg megkerültem a hibernálási lehetősággel (ami ugye ellentétben a készenléttel / alvó móddal, hibernált állapotban nem igényel tápellátást a gép, ugyanis a memória tartalmát a vinyóra menti a win majd kikapcsol, bekapcsolásnál pedig visszatölt mindent a ram-ba)
  • Grass
    kösz, megvam
  • kifli
    faq :)
  • Grass
    Ja, és még az msn-el nem lehetne valamit kezdeni, hogy leküldjük az óra mellé mint xp-be? nekem zavaró a tálcán, ráadásul 2 ikonja is van.
  • Amse
    Sziasztok!
    Elolvastam a FAQ-t és rákerestem pár szóra itt a fórumon, de nem találtam választ arra a kérdésre, hogy van e mini notebook-ra optimalizált win7?
    Van egy Acer One-om és nem tudom milyen oprendszert rakjak rá. Tipp? Sima Xp vagy van valami jobb?
    Köszi a választ előre is!