46641
-
NiGhTM4R3 #16378 A tálcán jobbklikk/tulajdonságokkal gyorsabb, de nem erről beszélek
Hanem XP-n például ha 3 firefox ablak volt megnyitva, akkor egymás mellett volt a három ablak, és gyorsabban váltogathattam
Most meg egy ablakban van a 3 firefox ablak - és ezt hogy tudom visszaállítani? -
barmi #16377 A BIE féle W7-et próbálta már alaki? (x86)
Tényleg nem köll aktiválni?
Köszi ;O -
#16376 Először kikell kapcsolni a hibernációt, majd utána lehet törölni a hiberfilt a faq-ban leírtak szerint. Utána ha újra bekapcsolod a hibernációt természetesen újra használható lesz, de ugyanúgy lefog foglalni több gb-ot a gépből. -
#16375 Lehetséges h a hiberfil.sys dagad a winchesteremen és az tölti a merevlemezt? TCMben néztem és 1,6 giga helyet foglal, felette van egy 2 gbyte-os pagefile nevű file. Ha a FAQban leírtat megcsinálom, az törli ezt a hiberfilt? Utána még tudom használni a hibernálást ha akarom ugye? -
#16374 A winyon valamerre (biztos nem a C:-n), látni fogsz egy WindowsImageBackup könyvtáart, elképzelhető, hogy rejtett. -
#16373 vezérlőpult/tálca és start menü -
#16372 azt merre keressem? -
NiGhTM4R3 #16371 Bahh, az ablakos módszert hogy lehet visszahozni?
Kb. 5 perce van fent a Seven, de már megőrjített hogy 1 ablakba pakol mindent
Azt akarom, hogy a Firefox, meg a mappák egymás mellett legyenek a tálcán, és akkor váltogassam amikor akarom, és ne egy listából válasszam ki
Rohadt időigényes.
Valaki segítsen :) -
El Brujo #16370 olybá tűnik igazad lesz. fallout dvd-n lévő Microsoft Games For Windows - Live nem működik. asszem 2.5 volt. legújabb 3.0 verzióval már nincs probléma. viszont ez nem dos bakker, miért kell nekem manuálisan, kutatással működésre bírni a dolgokat? -
El Brujo #16369 falloutnál a Microsoft Games For Windows - Live-val van probléma. ahol a megoldást javasolták ott xp-n volt ugyanez a hiba. ez még tán rendben is lenne. de miért nincs sehol parancsikon? se start menü, se asztal, se games mappa. -
xxxpaulxxx #16368 esetleg vista sp2 kompatibilitásban próbáltad? -
El Brujo #16367 fallout nem akar, google segítségével sem. másnak is volt ilyen hibája. a rá javasolt gyógyír nálam nem segített. -
xxxpaulxxx #16366 minden működik 64biten is csak meg kell találni a módját
beírod googlebe a hibaüzit meg a játék nevét és sikerülni fog... így indult el az overlord is:D -
El Brujo #16365 már fáradok. darkest of days elindult, miután felülírtam azt a bizonyos file-t. ;) -
El Brujo #16364 újra raktam a rendszert. overlord elindult, ablakban :D. config.exe segítségével sikerült visszarakni teljes képernyőre. úgyhogy overlord hibaüzenetet nem tudok már produkálni. fallout 3-nak sehol sincs ikonja, a saját mappáját kivéve. hibaüzenete pedig: "the ordinal 5360 could not be located in the dynamic link library xlive.dll". darkest of days új hibára hivatkozik, hiába na új win, új hiba. ami pedig: application load error 5:0000065434. azt hiszem marad a 32bit és 3,5giga ram. -
xxxpaulxxx #16363 és ha esetleg bemásolnád a hibaüzeneteidet?:D -
El Brujo #16362 fenn volt :( -
xxxpaulxxx #16361 már csak 1 a kérdés... miért ablakban fut:D -
xxxpaulxxx #16360 Háháááá! És így működik!
Szóval El Brujo te is tedd fel az Nvidia phsyxet és jó lesz!:) -
xxxpaulxxx #16359 hmmm olvasgattam elvileg nvidia phsyx kell neki... nah tesztelem:D -
#16358 nekem is minden megy -
xxxpaulxxx #16357 nekem se megy az overlord 2 c++ra hivatkozva:| -
#16356 Mi bizonyítja, hogy az Update okozza? Csaka zért, mert eddig se nki se panaszkodott a frissítésekre. Mellesleg miért nem törlöd őket? Simán lehet a netszolgáltatod hibája is. -
#16355 Srácok, pár naponta csökken a hely a merevlemezemen 1 gbyteot, pedig nem telepítek semmit, mi tölti a merevlemezt? Töröltem amit tudtam a temp és a temporary internet filesból, de nem használt. Mitől szemetelődik a Windows? -
#16354 Ezt nem vágom,jöttek új updatek,amiket persze feltelepített a rendszer,azóta a net sebessége 5-10 kb/sec,10 percet kell várni még betölt egy oldal.köszönöm microsoft ez remek úgy látom érdemes csak a nyelvi csomagot feltenni azt annyi :D -
#16353 végeleges, pro, más verzióra nem is igazán lehet számítani (értem ez alatt pl a Home, meg egyéb változatokat)
épp ma tettem fel ezt az MSDNAA-s Win7Pro-t, kapásból aktiválta magát a kapott kulccsal :) -
#16352 A játéknak kellene feltennie igazság szerint. -
El Brujo #16351 felpakoltam. nem jutottam elöbbre. különben az normális, hogy nekem kell felrakni a visual c++-t? eddig soha nem találkoztam ilyennel. -
#16350 ez már a végleges -
#16349 MSDNAA-n nemrég jelent meg a W7. Szerintetek kiadás után tesznek fel belőle újabb verziójút vagy ezt már vehetem véglegesnek? -
#16348 A Visual C++ felraktad? Mert sok játéknak szüksége van rá. Overlord 2 megy, de még nem találkoztam olyan játékkal ami ne ment volna. -
El Brujo #16347 64 bites változat nem kedveli a játékokat vagy én csináltam vmit helytelenül? Flatout 2 megy, Overlord 2 és Darkest of Days el sem indul, különböző hibaüzenettel. Visual C++ és entry point problémákat jelez. mindezek 32 biten hibátlanul működtek. -
eugabesz #16346 Biztonsági mentés és helyreállítás...ott a bal oldalon találsz ilyen opciót. -
#16345 Ismét 1 hülye kérdés, hogyan tudok rendszerindító lemezt készíteni? Nero 6-ban van ilyen opció, de nekem kellene megadni a CD-re írni kívánt fájlokat, persze gözöm nincs mit is kell :) -
xxxpaulxxx #16344 oks, köszi:) -
#16343 Miért lenne hülye? Annyi helyett foglal el a rendszered és a beépített mentő progi nem tömörít, de ha jól emlékszem figyelmeztett is, hogy sok helyetre lesz szükség. -
sysqo #16342 hálás köszönet, így már megtaláltam őket contacts néven c: -n :) -
eugabesz #16341 Köszi!Tudom már ki is kapcsoltam,de azért...27 giga adat...hüje ez?? -
#16340 A biztonsági mentés a WindowsImageBackup könyvtárba rakja a rendszer. -
#16339 Nincs ilyen, a nokia a saját mappájába vagy a dokumentum könyvtárba ment. pl. c:\users\felaszné\appdata\roaming\nokia vagy pcsuite én a két könyvtár között szoktam megtalálni. Ja és a telefonszámokat elérni és szerkeszteni a nokia saját programjában lehetett.
Ha benvan állítva az outlook-al történő szinkronizálás akkor meg az outlook-ban lévő névjegyalbumban találod.