Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én eddig a win 7 buildeket mindig updateltem és nem volt velük semmi gond.
Rendszergazdák meg szívnak. De legalább megfizetik õket. <#vigyor>
Mighty
Mondd ezt egy vállalati környezetben lévõ több száz munkaállomást 0-ról telepíteni kényszerülõ rendszergazdáknak.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

skateout
Osztom véleményed.
Én nem bízom az Upgrade-ben.
Pedig szeretem az MS-t, meg azért bízom is benne.
De hát logikus, mennyi szemét marad már, meg több gigányi hulladék.
Szal sztem reinstall ha már Upgradelni akar vki.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

bon
Amúgy se egészséges a frissítés, a tiszta telepítés a legjobb megoldás.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

A Microsoft-közeli hírekrõl rendszeresen jól értesült maláj TechArp.com szerint a cég azon döntése, hogy az európai forgalomba kerülõ Windows 7-változatokból kihagyja az Internet Explorert, lehetetlen helyzetbe hozza azokat a felhasználókat, akik korábbi Windowsról frissítenének. Hiába vásárol valaki upgrade változatot ugyanis, mindenképp teljes telepítést kell végrehajtania, ami az összes beállítás elvesztésével jár. Ezért az európai vásárlóknak mindenképp ajánlott majd a meglevõ rendszerükrõl egy teljes mentést készíteni, mielõtt meglevõ PC-jükre telepítik az Internet Explorer nélküli Windows 7 E-t.
Je. <#vigyor>
cselt
Hopp nem szóltam semmit, úgy látszik ez az új nvidia driver már jobban megbarátkoztatja a géppel a GTA-t. Feltettem kipróbáltam és mostmár úgy megy mint XP-n 😊
werkfilm
hirens boot cd 9.9et töltsd le, rakd rá egy pendrivera vagy cdre és arról bootolva indítsd el vmelyik lemez kezelõ programot.

Sziasztok. A következõ lenne a problémám. Van egy winchester amin van két 150 gigás partició. Az egyik partición volt a Linux, ezt megformatáltam és feltettem rá a Windows 7-et de a másik particiót nem tudom megformatálni. Amikor tettem fel a Windowst akor sem tudtam és azt írta h nem tudja felteni rá a windowst. Most meg ha rámegyek a Computer/Managere akkor ott sem tudom megformatálni. Aki tud kérem segítsem, hogyan is tudom megformatálni. Elõre is köszönöm.

cselt
Azt már próbáltam szinte minden variációban, de nem sokat segített.
Kompatibilitási mód?
cselt
Ez a seven most egy kicsit kiábrándított. GTA IV-gyel nem tudok játszani, mert egyszerûen beszaggat, holott XP alatt azért futott szépen.

A S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky el se akar indulni, mindig kidob asztalra ha új játékot akarnék kezdeni.

A harmadik igazából csak hab lenne a tortán, ha a Rally Championship is futna szépen, de ezt nem is akarom elvárni tõle, hogy egy 9 éves játékot futasson, bár jó lenne. Igaz, hogy elindul, de némely pályán kidob a játék exe hibával.

Azért még megvárom az RTM verziót mielõtt végleg lemondanék az új windowsról.
Evin
Nekem most nem dobta be, pedig mindig mégsét nyomtam. Talán eltûnt?!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

LoDMaSt
Xp-bõl ismert lehet, Vistára nem találtam, most viszont 7-re igen:
Image Resizer powertoy nekem sokszor jóljön 😊

@ Hellomarci

LoDMaSt
képeltüntetõs
/off

@ Hellomarci

mflex
ez milyen topik amúgy?<#zavart2>

What about the forests?

mflex

na eltûnt, ha minden igaz...

What about the forests?

LoDMaSt
<#idiota> Énmeg aszt szeretném kérdezni, hogy megéri -e feltenni, vagy micsináljak? 😄DDD

@ Hellomarci

Feldobok egy témát amivel pillanatok alatt ki lesz túrva a kép 😊

Szerintetek jó a windows 7 játékra?
LoDMaSt
épphogy

@ Hellomarci

LoDMaSt
még most is itt a kép

@ Hellomarci

LoDMaSt
ígyvolt

@ Hellomarci

Belinkelt az illetõ egy képet az egyik win7infós oldalról, aztán közben lejelszavazták az oldalt, hogy ne lehessen képeket linkelni róla és/vagy ne kerüljenek be a keresõmotorokba.
mflex

What about the forests?

LoDMaSt
<#gonosz1>

@ Hellomarci

mflex
<#wilting>

What about the forests?

LoDMaSt
demég ittvan 😞

@ Hellomarci

mflex
<#hehe>

What about the forests?

LoDMaSt
valaki berakta :S

@ Hellomarci

mflex
topikba?

What about the forests?

mflex
a

What about the forests?

mflex
be

What about the forests?

mflex
ide

What about the forests?

mflex
került

What about the forests?

mflex
hogy

What about the forests?

mflex
Egyáltalán,

What about the forests?

mflex
Egyáltalán, hogy került ide be a topikba?

What about the forests?

...ha a mégsemre kattintasz minden frissítésnél visszajön, ha megadod az adatokat azt eltárolja a sütikban és nem fog újra zaklatni az ablak amíg nem törlõdnek a sütijeid.
MR ME
szpemmeljük má ki ezt a szart

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Vagy elég csak a mégsemre kattintani.

A kijátszásához írjátok be mindkét helyre, hogy "Ku!".
És nyugodtan köszönjétek meg legalább 2-3 postban az infót, annyival is hátrébb kerül... 😊
LoDMaSt
Már nem sokáig...

@ Hellomarci

Snexi
olvass vissza

Nektek is feljön ez a hitelesítõ ablak amikor megnyitjátok a topikot?
öööö.... Neked is 😊
reggelt

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok! Win 7 build 7100 alatt be lett állítva hogy kérjen jelszót az induláskor. Délelõtt még be lehetet vele lépni és most nem fogadja el a jelszót! Van valakinek ötlete mit lehet ilyenkor tenni?

bon
Legújabbat raktd fel?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Várjuk szeretettel a linket 😄

steam, origin: ACE_hun