Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendszergazdák meg szívnak. De legalább megfizetik õket. <#vigyor>#vigyor>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Én nem bízom az Upgrade-ben.
Pedig szeretem az MS-t, meg azért bízom is benne.
De hát logikus, mennyi szemét marad már, meg több gigányi hulladék.
Szal sztem reinstall ha már Upgradelni akar vki.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky el se akar indulni, mindig kidob asztalra ha új játékot akarnék kezdeni.
A harmadik igazából csak hab lenne a tortán, ha a Rally Championship is futna szépen, de ezt nem is akarom elvárni tõle, hogy egy 9 éves játékot futasson, bár jó lenne. Igaz, hogy elindul, de némely pályán kidob a játék exe hibával.
Azért még megvárom az RTM verziót mielõtt végleg lemondanék az új windowsról.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Image Resizer powertoy nekem sokszor jóljön 😊
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Szerintetek jó a windows 7 játékra?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És nyugodtan köszönjétek meg legalább 2-3 postban az infót, annyival is hátrébb kerül... 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
steam, origin: ACE_hun