46641
  • NiGhTM4R3
    A tálcán jobbklikk/tulajdonságokkal gyorsabb, de nem erről beszélek

Hanem XP-n például ha 3 firefox ablak volt megnyitva, akkor egymás mellett volt a három ablak, és gyorsabban váltogathattam
    Most meg egy ablakban van a 3 firefox ablak - és ezt hogy tudom visszaállítani?
  • barmi
    A BIE féle W7-et próbálta már alaki? (x86)
    Tényleg nem köll aktiválni?

Köszi ;O
  • bon
    Először kikell kapcsolni a hibernációt, majd utána lehet törölni a hiberfilt a faq-ban leírtak szerint. Utána ha újra bekapcsolod a hibernációt természetesen újra használható lesz, de ugyanúgy lefog foglalni több gb-ot a gépből.
  • Különc
    Lehetséges h a hiberfil.sys dagad a winchesteremen és az tölti a merevlemezt? TCMben néztem és 1,6 giga helyet foglal, felette van egy 2 gbyte-os pagefile nevű file. Ha a FAQban leírtat megcsinálom, az törli ezt a hiberfilt? Utána még tudom használni a hibernálást ha akarom ugye?
  • bon
    A winyon valamerre (biztos nem a C:-n), látni fogsz egy WindowsImageBackup könyvtáart, elképzelhető, hogy rejtett.
  • bon
    vezérlőpult/tálca és start menü
  • nandorb
    azt merre keressem?
  • NiGhTM4R3
    Bahh, az ablakos módszert hogy lehet visszahozni?
    Kb. 5 perce van fent a Seven, de már megőrjített hogy 1 ablakba pakol mindent
    Azt akarom, hogy a Firefox, meg a mappák egymás mellett legyenek a tálcán, és akkor váltogassam amikor akarom, és ne egy listából válasszam ki
    Rohadt időigényes.
    Valaki segítsen :)
  • El Brujo
    olybá tűnik igazad lesz. fallout dvd-n lévő Microsoft Games For Windows - Live nem működik. asszem 2.5 volt. legújabb 3.0 verzióval már nincs probléma. viszont ez nem dos bakker, miért kell nekem manuálisan, kutatással működésre bírni a dolgokat?
  • El Brujo
    falloutnál a Microsoft Games For Windows - Live-val van probléma. ahol a megoldást javasolták ott xp-n volt ugyanez a hiba. ez még tán rendben is lenne. de miért nincs sehol parancsikon? se start menü, se asztal, se games mappa.
  • xxxpaulxxx
    esetleg vista sp2 kompatibilitásban próbáltad?
  • El Brujo
    fallout nem akar, google segítségével sem. másnak is volt ilyen hibája. a rá javasolt gyógyír nálam nem segített.
  • xxxpaulxxx
    minden működik 64biten is csak meg kell találni a módját
    beírod googlebe a hibaüzit meg a játék nevét és sikerülni fog... így indult el az overlord is:D
  • El Brujo
    már fáradok. darkest of days elindult, miután felülírtam azt a bizonyos file-t. ;)
  • El Brujo
    újra raktam a rendszert. overlord elindult, ablakban :D. config.exe segítségével sikerült visszarakni teljes képernyőre. úgyhogy overlord hibaüzenetet nem tudok már produkálni. fallout 3-nak sehol sincs ikonja, a saját mappáját kivéve. hibaüzenete pedig: "the ordinal 5360 could not be located in the dynamic link library xlive.dll". darkest of days új hibára hivatkozik, hiába na új win, új hiba. ami pedig: application load error 5:0000065434. azt hiszem marad a 32bit és 3,5giga ram.
  • xxxpaulxxx
    és ha esetleg bemásolnád a hibaüzeneteidet?:D
  • El Brujo
    fenn volt :(
  • xxxpaulxxx
    már csak 1 a kérdés... miért ablakban fut:D
  • xxxpaulxxx
    Háháááá! És így működik!

Szóval El Brujo te is tedd fel az Nvidia phsyxet és jó lesz!:)
  • xxxpaulxxx
    hmmm olvasgattam elvileg nvidia phsyx kell neki... nah tesztelem:D
  • Rage47
    nekem is minden megy
  • xxxpaulxxx
    nekem se megy az overlord 2 c++ra hivatkozva:|
  • bon
    Mi bizonyítja, hogy az Update okozza? Csaka zért, mert eddig se nki se panaszkodott a frissítésekre. Mellesleg miért nem törlöd őket? Simán lehet a netszolgáltatod hibája is.
  • Különc
    Srácok, pár naponta csökken a hely a merevlemezemen 1 gbyteot, pedig nem telepítek semmit, mi tölti a merevlemezt? Töröltem amit tudtam a temp és a temporary internet filesból, de nem használt. Mitől szemetelődik a Windows?
  • Nasim
    Ezt nem vágom,jöttek új updatek,amiket persze feltelepített a rendszer,azóta a net sebessége 5-10 kb/sec,10 percet kell várni még betölt egy oldal.köszönöm microsoft ez remek úgy látom érdemes csak a nyelvi csomagot feltenni azt annyi :D
  • stevenson1988
    végeleges, pro, más verzióra nem is igazán lehet számítani (értem ez alatt pl a Home, meg egyéb változatokat)
    épp ma tettem fel ezt az MSDNAA-s Win7Pro-t, kapásból aktiválta magát a kapott kulccsal :)
  • bon
    A játéknak kellene feltennie igazság szerint.
  • El Brujo
    felpakoltam. nem jutottam elöbbre. különben az normális, hogy nekem kell felrakni a visual c++-t? eddig soha nem találkoztam ilyennel.
  • Piloss
    ez már a végleges
  • xNoodlex
    MSDNAA-n nemrég jelent meg a W7. Szerintetek kiadás után tesznek fel belőle újabb verziójút vagy ezt már vehetem véglegesnek?
  • bon
    A Visual C++ felraktad? Mert sok játéknak szüksége van rá. Overlord 2 megy, de még nem találkoztam olyan játékkal ami ne ment volna.
  • El Brujo
    64 bites változat nem kedveli a játékokat vagy én csináltam vmit helytelenül? Flatout 2 megy, Overlord 2 és Darkest of Days el sem indul, különböző hibaüzenettel. Visual C++ és entry point problémákat jelez. mindezek 32 biten hibátlanul működtek.
  • eugabesz
    Biztonsági mentés és helyreállítás...ott a bal oldalon találsz ilyen opciót.
  • VipJoco
    Ismét 1 hülye kérdés, hogyan tudok rendszerindító lemezt készíteni? Nero 6-ban van ilyen opció, de nekem kellene megadni a CD-re írni kívánt fájlokat, persze gözöm nincs mit is kell :)
  • xxxpaulxxx
    oks, köszi:)
  • bon
    Miért lenne hülye? Annyi helyett foglal el a rendszered és a beépített mentő progi nem tömörít, de ha jól emlékszem figyelmeztett is, hogy sok helyetre lesz szükség.
  • sysqo
    hálás köszönet, így már megtaláltam őket contacts néven c: -n :)
  • eugabesz
    Köszi!Tudom már ki is kapcsoltam,de azért...27 giga adat...hüje ez??
  • bon
    A biztonsági mentés a WindowsImageBackup könyvtárba rakja a rendszer.
  • bon
    Nincs ilyen, a nokia a saját mappájába vagy a dokumentum könyvtárba ment. pl. c:\users\felaszné\appdata\roaming\nokia vagy pcsuite én a két könyvtár között szoktam megtalálni. Ja és a telefonszámokat elérni és szerkeszteni a nokia saját programjában lehetett.
    Ha benvan állítva az outlook-al történő szinkronizálás akkor meg az outlook-ban lévő névjegyalbumban találod.