46641
-
#16418 helotok
mi van akkor ha az alaplapomhoz (msn p965 neo) nincsenek win7-es driverek? ahogy néztem a legfrissebb driverek is xp-re jók max. -
#16417 Feltetelezem a törés már nem jó és ezért jelent meg. -
Reteek #16416 teganp elérhető lett az új SB driver csomag! Windows Updater leszedi ha kéred. Mellesleg nem tudja valaki, hogy miért jelent meg a Windows 7 RTM x64 emen ez a kis felirat pár napja:
"Próbaüzem Windows 7 built 7600"
Eddig nem volt ott most meg gondolt egyet és megjelent :D -
#16415 -
EK1TEP #16414 Grat! -
#16413 Hoppá most látom házigazda lettem, tudok törölni.
Köszönöm szépen. :) -
#16412 De ez Windows 7, ha nincs a hangkártyádhoz drivered (gyártó hivatalos oldalán) akkor muszáj lesz a Update-el megpróbálkozni. -
#16411 Gyártó oldaláról a legújabb Vista-s driver-ek se jók? -
Rol06 #16410 Sziasztok!
Egy F3sg Asus laptopom van, és a telepitő dvd-je nagyon nem akar futni a win7-en, mert ONLY VISTA... :S
Vannak hozzá Xp-és cuccok is de azokat se engedi.
Valakinek valami ötlet?? :) -
#16409 A hivatalos Daemon Tools oldalon találsz Win7 kompatibilis verziót,nézd meg.Vagy letöltés ha ezt még nem próbáltad! -
Novartis #16408 Sziasztok , egy kis segítségre lenne szükségem nem tudom semmilyen deamon tools, alcohol vagy ehhez hasonló em. programot telepíteni winfos hétre, minden telepítés erroral ér véget. Fontos lenne megoldani. Akinek van valami tippje, hogy mi lehet a baj az írjon. Köszi -
#16407 Oké,csak pár napja nincs rendes internet (upc),így nem tudok semmit frissíteni,de majd megnézem,köszi!Bár nem teljesen értem,mert egy vista telepítése után már betöltésnél is volt hang,frissítés,meg driver telepítés nélkül! -
EK1TEP #16406 Windows Update elvileg frissíti!
Nálam is így volt! -
#16405 Van egy kérdésem,felraktam egy x64 es ultimatet,külön formattált lemezre,mert az előzővel volt egy-két baj.Viszont bármit csinálok nincs hang,egy normális realtek ac97-es driver nem lehet felrakni,de ha jól tudom már eleve fent kell lennie egy drivernek,az előző telepítésnél nem volt ilyen.Volt már ilyen valakinek?
-
xxxpaulxxx #16404 Nah már elértem, hogy ne legyen írásvédett... szimplán megosztottam a meghajtót, de még így se tölt rá a program... -
#16403 az h az egyik magyar a másik angol
semmi más -
#16402 Hát de akkor mi a különbség a kettő között?:) -
#16401 Ezt csak te tudhatod.. -
#16400 Sziasztok!
Érdemes lecserélni az angol Win7-et magyar MUI-val sima magxar Win7re?:) -
NiGhTM4R3 #16399 Van valahol magyar leírás, trükkök, hogy lehet növelni a teljesítményt?
Pl. a lapozófájl méretét 4GB RAM esetén hogy állítsuk be? -
#16398 Hát passz, pedig Nekem is azok vannak (vagyis most éppen nincsenek) feltelepítve és működött minden probléma nélkül. -
#16397 Semmi hasonló még csak fel sincs telepítve a gépre!
A cuccokat (Virtual PC Rc, és XP mode RC) közvetlenül a Microsoft honlapjáról töltöttem le. -
#16396 Biztos nem fut semmi egyéb alkalmazás a háttérben?!
Legfrissebb verziókat töltötted le?! -
#16395 Ügyes! -
#16394 Be van kapcsolva, semmi változás... :'( -
xxxpaulxxx #16393 azt tudom, csak nem tudok rájuk írni:S
Mert ugye letöltőprogramot akarok futtatni és az meg hibát ír ki, hogy nem tudja letölteni a fájlt:D -
#16392 Nos itthon vagyok, így talán hatékonyabban tudok segíteni az XP mode-ban. Amit kiderítettem az álltalam telepített XP-n van egy ugyanolyan nevű admin fiók mint a windows 7-es gépemen, és mindkettőnek azonos a jelszava is.
A hálózati meghajtókat külön kell bekapcsolni az eszközök/beállítások/integrálciós szolgáltatásoknál -
#16391 BIOSban aktiváld a virtualizációt. -
#16390 Semmi egyéb virtualizációs cuccom nincsen, mi lehet a gond?? -
xxxpaulxxx #16389 jah és fasza... az integrált meghajtókra változatlanul nem tudok írni:S -
xxxpaulxxx #16388 Hmmm már csak 1 dolog...
Bon azt mondta, hogy az alap XPmodenál (amit ugye le lehet tölteni) rakjam be az all users->startmenube a parancsikont és a program, amit xpbe akarok futtatni arról windows7nél megjelenik egy parancsikon a start menüben
Igenám, csak ez úgy látszik saját xpvel nem így megy... -
#16387 Na majd este megnézem a beállításaimat, mert most munkában vagyok. -
xxxpaulxxx #16386 Loool megvan... rosz felhasználónevet írtam -
#16385 Azt a jelszót kell megadni amit a Virtual XP első indításakor (telepítés után) adtál meg. Ha nem írtál be semmit, akkor hagyd üresen és üss entert. -
xxxpaulxxx #16384 Tudna valaki segíteni!
Szóval Telepítettem Windows Virtual PCbe egy XP-t és amikor az integrált cuccokat akarom bekapcsolni akkor ugye jelszót kér... hát én be is állítottam egy jelszót a Win7 fiókomhoz de nem fogadja el a Virtual pc....
Mi lehet a gond?
Bon azt mondta, hogy neki így megy... de nekem mégse:/ -
#16383 E8500ról és az indokolta, hogy egy fillérembe nem került. :D Meg Flight Simulatorozok és oda kell a CPU teljesítmény, gyakorlatilag a VGA nem sokat számít. -
#16382 Wooow! Most nézem -> Intel Core 2 Quad Q9400
Gratula! Szép darab!
Mi indokolta a cserét a C2D E8400-ról?!
-
#16381 egyik sincs... -
#16380 Zárd be a VirtualBoxot vagy a VMWaret. -
#16379 Hi!
Felraktam a Virtual PC RC-t és az XP mode RC-t, és indításkor ezt az üzenetet kapom:
Mi lehet a gond?