Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Totál halál olyankor, nem mükszik az oldala sem.
Viszem vissza amint van idõm.
Youtube-ra illõ lesz a "beszélgetésem" a csajjal.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Amúgy nézd meg, hogy a 192.168.0.1 címre (bármelyik webböngészõbe bepötyögöd) be fog jönni a router adminfelülete, de amikor épp elhalt a net akkor ez se fog bejönni. Megoldás nincs, lehet játszadozni órákon át a beállításokkal, próbálgatni más drivereket de legfeljebb mérséklõdik a probléma, el nem múlik.
Az a baj, hogy nem reprodukálható triviálisan a hiba, mert van, amikor 5percenként elõjön van, amikor 1-2 napig egyáltalán nem, tehát nem tudod "bizonyítani" a dolgot.
Az elsõ panaszkodónál mi is azt hittük, hogy nála van a hiba, de amikor a sokadik jött... Aztán kicsit próbálgattam, arra jutottam, hogy a wifi okozza a bajt, mert ha kilõttem a wifit akkor jónak tûnt. De ahogy írtam megoldás nincs a dologra, pontosabban napokig foglalkoztam ezzel a hibával és nem sikerült találnom. Mondjuk iszonyatosan alacsony áron fut ez a router szóval már ott gyanítható, hogy nem a legminõségibb cuccról van szó, de ez azért mégis túlzás, már réges régen ki kellett volna vonni a forgalomból, ehelyett él és virul...
Nekem van amelyik már 5 éves. Hibátlan, hangja épp hogy van. (közelrõl hallani csak ha dolgozik)
Igaz hûtés volt, mert a ház elsõ részén van egy 12 cm-es venti (AeroCool ház)
Én amúgy is úgy vélem, remélem nem tévedek, hogy a hûtés hosszabítja az élettertamát egy egy eszköznek.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Tudnánok segíteni abban,hogy feltelepítettem ma a win 7-et és a total commandert nem engedi elindítani!Mi lehet a gond?
köszi a segítséget elõre is!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csessze meg. Akkor tuti ez a bibis. Am nem tudom rákötni egyenesen, mert MAC cím szerint kapok netet, a Routeré van bediktálva a szolgáltatónál. Nem akarom felhívni csak ezért, fõleg hogy itthon van még másik két gép amit ki kell szolgálni. Sok a bonyodalom. Szal hiszek neked, a Router a hibás, volt rákötve a gépre elõtte egyenesen, akkor nem volt ilyen gond. Am ha megszakad a net, akkor a Router-t kell restartolni, mert mindenkinek megszakítja a netet, nem csak az én gépemen, és kicsit kétlem hoyg a Win7 képes lenne belenyúlni és megszakítani, merõ hibából. Amúgy ezért idegesít, mert mindenkinek megszakad a net, ha csak nekem lenne akkor kibirom.
Na szóval akkor foghatom és vihetem vissza az SMC met.
http://goo.gl/gd6Zi5
- LG monitort
- Gigabyte routert (nem nekem volt, csak jónéhány ismerõsömnek, borzalom az összes)
- MSI alaplapot
- Maxtor winchestert
.
.
.
😄
Idehaza is SMC volt az elõzõ routerem, igaz a típusára már nem emlékszem, de azzal nem volt semmi baj.
persze ez csak magánvélemény h nem vennék, nem azt mondtam h szarok, csak ha sokáig szop vele az ember, akkor amikor lecseréli inkább márkátvállt 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kikapcsolom a monitort,kajálok
20 perc múlva visszakapcs és már szakadozik is :/
Kösd rá közvetlenül a gépre a netet és nézd meg, hogy úgy is szakadozik-e. Ha úgy nem szakadozik, akkor a routerrel van a bibi és akkor nem a win7 a felelõs a dologért, ha úgy is tovább szakadozik azzal majd akkor foglalkozzunk... 😊
Router esetében pedig ahány fajta annyi eshetõség.
Én azt biztosan meg tudom mondani, hogy az SMCnek az SMCWBR14-G2 routere például 10bõl 9szer szakadozik, árultunk ilyet aztán amikor 20ból 15öt visszahoztak inkább levettük a kínálatból. De úgy amúgy neten rá kell keresni a routeredre és nézelõdni, hogy mit írnak róla mások.
Hát nekem a lehetõ legtöbbre van beállítva úgyhogy még több mint 50hsz lesz.
De közben lenne egy kérdésem.
Nekem is megszakad elég gyakran a net.
De nem tudom hogy most a Routerre fogjam, vagy a Win7-re.
A barom szolgáltatós csaj azt mondta nekem telón keresztül, hogy nem kéne torrentezzek 24/7.
Mondom neki anyád, ne mond már meg nekem hogy mit kezdek a nettel ha már fizetek érte.
Fõleg hogy a Routert tõlük vettem, mert azt mondták úgy a jobb, mivel be kell diktálni a MAC címet stb.
Na jó, de akkor miért szakad meg ha nem torrentezek??? Elõször tippeltem arra mert hogy beállítottam a Router-t hogy a Torrent kliensnek adjon egy Port-ot külön, Special Application miatt. Szakadt a net ha kellett ha nem. Na mondom akkor nem kell ez a Feature(vagy Bug), kikapcs, naturban használtam. De csak szakad. Szóval akkor most mielõtt még bevinném és a csajnak a fejéhez vágnám az eszközt is meg egy oktatást is, kérdelek titeket.
Router, vagy Seven hiba ez?
...ha már a modik nem intézkednek valahogy próbáljuk meg lepörgetni a jelszavazott linket ;-)
Júli 13-án jön amúgy.
Olyan gondom lenne,hogy idõnként lekapcsolódik a Win7 a netrõl.
Hibernálás,alvó állapot,vinyók kikapcsolása nincs engedélyezve.
Ha pingelek valamit akkor nem érkezik válasz.
Újra indítás után megjavul.
A routerem több helyre oszt szét netet,máshol nincs ilyen gond.
Köszi
-tRs-Landor

-tRs-Landor
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Amúgy itt az a bizonyos jelszavas kép:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
@ Hellomarci
Néhány perce került ki a már sokat hallott Wzor honlapra a Windows 7 Release To Manufacturing (gyártásra kész) kiadásának, egyúttal a Windows 7 fejlesztésének utolsó szakaszára szóló menetrendje, mely az alábbiak szerint alakul:
* Június 19-ig a jelöltek (7260,7261,7262, stb.) közül a megfelelõ(ek) kiválasztása (megtörtént).
* Június 20 - Július 7 között a kiválasztott build(ek) visszamigrálása a winmain-be (most zajlik).
* Július 10-én a Windows 7 hivatalos leválása a winmain ágról, onnantól kezdve a háttérben megindul a Windows 8 fejlesztése.
* Július 13-án a 7300-as build hivatalos kiadása.
Így tehát pont 3 hét múlva készül el a Windows 7 végleges kódja.
@ Hellomarci