46641
-
#16338 lol,nekem is levett elegge sokat de nemjottem meg ra... -
#16337 Nem szidni! Nem magától szabadított meg 25gb helytől, hanem te utasítottad rá. Ja és oda teszi ahove te megadtad neki. Alapból a legtöbb helyett tartalmazó particiót ajánlja fel ha jól tudom. -
sysqo #16336 sziasztok! segítséget szeretnék kérni: hol találom magyar win7-ben a windows címjegyzéket? ugyanis a nokia suite lementette a telszámaimat, és most szeretném elérni ezeket az adatokat... start menüben, vezérlőpultban nem leltem, hol találom? köszi előre is! -
eugabesz #16335 Sziasztok!Valaki nem tudja hová teszi a biztonsági másolatot ez a büdös k...va??Levett a vinyómból 25 gigát.... -
grafl #16334 vagy innen.
http://www.ipon.hu/utils/tag/driver_realtek -
grafl #16333 Probáld innen
http://letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?k=10&g=155&a=417 -
#16332 adjatok mar legyetek szivesek egy pontos linket a realtek hangakartyahoz... kiakadok szakadozik az alap driverel a hang...
32bites RTM van fent,ja es Realtek alaplapi... -
grafl #16331 pont ezért irtam a #16309 kérdésére hátha neki is valami ilyen problémája akadt. -
#16330 én így még nem jártam, hogy csak az 1iket dugtam rá. ismét tanultam vmit :D -
#16329 én még mindig a biosra szavazok :) -
#16328 Így nem csoda, hogy sokat javult a sebesség, ha az eszközre nincs táp rádugva a gépre, de az adatkábel igen akkor az kifejezetten szokta zavarni a gépet, már én is tapsztaltam. -
grafl #16327 Köszi üdv -
grafl #16326 nézegettem de nem találtam ezért irtam ide -
grafl #16325 Szoval nekem az install elött kb 6-7 percet várt utánna kezdte felrakni.
Aztán 1 pár nap mulva valami miatt ujból kellett installni ammikór észre vettem a floppyn nincs rádugva a táp kábel csak az a szürke kábel.
Rádugás után 2 perc mulvai indult az installácio. -
#16324 Esemény naplót azért érdemes megnézni. -
#16323 Nagyon sok az a 5-6 perc. -
#16322 hát optimális esetben bevallja :D sajnálom, h nem tudok segíteni. talán majd más. -
grafl #16321 gondolod,hogy bevalja.de nem ez a lényeg hanem a szakadás ideje. -
#16320 az 1 dolog, h te a biost nem babráltad, mert az attól függetlenül be van állítva. ha másnem gyárira. -
#16319 ha Tőle megkérdeznéd? amúgy biztos van vmi progi ami ezt nézi, csak én nem ismerem. -
grafl #16318 Lehet nem kell floppy de nekem gondolom ettől lett gyorsabb,mert a biost
nem babráltam -
grafl #16317 köszi a választ de nállam a a fiam a ludas ha távol vagyok a géptől szerintem Ő huzza ki akábelem.Router-be vagyunk ketten bedugva.Ezért kellene az időbont a szakadásról. -
#16316 főleg, h ha ezt gyorsan tesszük :) -
#16315 winyónak nem tesz jót, ha ki-be kapcsolgatjuk -
#16314 az csak a bios beállítás miatt lehetett így. nem kell ahhoz floppy , h gyorsabb legyen. -
#16313 nálam is és havernál is meg-meg szakad a net néha, bár mostanában nem. a szolgáltató lehetett a ludas. legalábbis nálunk. -
grafl #16312 Bocs hogy beleszolok nekem is volt ilyen hibám.Miután ráduktam a gépre a floppy meghajtót,ez az idő lecsökkent kb 2 percre.Nem tudom Neked van e a gépedbe.ha nincs probáld ki.üdv -
grafl #16311 szia Az a kérdésem he nem vagyok othon és megszakad az internett kis időre
ezt hol tudom megnézni Talán valahol az esemény napló környékén?Ha valaki
tudja írja meg.
köszi -
#16310 frissítsd azért az alaplapi drivert, hátha segít rajta. amúgy bátyámnál 1 250-es és 1 200-as winyó van és látványosan lassabb 1 telepítés, mint nálam... érdemes megnézni winyó sebesség teszteket, mert ott látni fogod, h nem csak a méret a különbség winyó és winyó közt. -
#16309 Amúgy kb 5-6perc a bekapcsgomb lenyomásától mire a "szűz" win müködni kezd. Valami tuti ne koser itt, de csak a winyo lehet a többi minden faszan megy. -
#16308 nincs annak baja. egyszerűen ilyen formában mér a 7. -
#16307 Felraktam a progit: azt írja még 216nap 17óráig jó a winyo emelett 100%os
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
Nincs szükség beavatkozásra. -
#16306 ja nem 5.9-et bocsi :) kicsit belekeveredtem így 4. sör után :D -
#16305 jó neked :) az én 750-esem ami kb fél éves, csak 5.5-öt. -
#16304 Szerintem azért a 2,5 pont már nagyon kicsi érték egy sata2-es winyóhoz. Nálam a kb 3 éves sata winyóm 5,7-et kapott. -
#16303 Nálam és az álltalam használt gépeknél mindig kivan kapcsolva a merevlemez alvó állapota és eddig még semmi bajom nem volt ettől. -
#16302 ez ilyen. lassú a winyód. én a memóriámra kaptam a legkevesebbet 5.5 öt. vagy azért, mert csak 3gb, vagy azért, mert csak 800mhz-es. ez van :) -
#16301 Esetleg hibás a merevlemez és ezért lassú (és ez magyaráza az alacsony pontszámot). Hdsentinel progit rakd fel és nézd meg, hogy mit ír. -
xxxpaulxxx #16300 Találtam egy olyat az Energiagazdálkodási lehetőségek-nél, hogy a vinyóm sleepeljen 20 perc után (ez volt a megoldás arra a kérdésre amit pár napja tettem fel:D)
Szóval szerintetek lesz abból valami bajom, ha ezt a 20 percet SOHA-ra állítom? -
#16299 Ismét 1 kérdés: Miért lehet az, hogy a win7 kibeba..... lassan kapcsol be és a winyot is lepontozta 2.5-re. 160-s WD 16MB puffer Sata2 winyon van a windows. Igaz particionalva van 40/108, de teljesen üres csak win7 van rajta. Ötletek? mit lehetne vele csinálni?