Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skateout
Hát jah, ez a legdúrvább.
Totál halál olyankor, nem mükszik az oldala sem.
Viszem vissza amint van idõm.
Youtube-ra illõ lesz a "beszélgetésem" a csajjal.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Elgépeltem, 192.168.2.1 a címe a routernek. Ha jól emlékszem...
Na, így legyen ötösöm a lottón 😄

Amúgy nézd meg, hogy a 192.168.0.1 címre (bármelyik webböngészõbe bepötyögöd) be fog jönni a router adminfelülete, de amikor épp elhalt a net akkor ez se fog bejönni. Megoldás nincs, lehet játszadozni órákon át a beállításokkal, próbálgatni más drivereket de legfeljebb mérséklõdik a probléma, el nem múlik.
Az a baj, hogy nem reprodukálható triviálisan a hiba, mert van, amikor 5percenként elõjön van, amikor 1-2 napig egyáltalán nem, tehát nem tudod "bizonyítani" a dolgot.
Az elsõ panaszkodónál mi is azt hittük, hogy nála van a hiba, de amikor a sokadik jött... Aztán kicsit próbálgattam, arra jutottam, hogy a wifi okozza a bajt, mert ha kilõttem a wifit akkor jónak tûnt. De ahogy írtam megoldás nincs a dologra, pontosabban napokig foglalkoztam ezzel a hibával és nem sikerült találnom. Mondjuk iszonyatosan alacsony áron fut ez a router szóval már ott gyanítható, hogy nem a legminõségibb cuccról van szó, de ez azért mégis túlzás, már réges régen ki kellett volna vonni a forgalomból, ehelyett él és virul...
skateout
Mennyi idõs volt?
Nekem van amelyik már 5 éves. Hibátlan, hangja épp hogy van. (közelrõl hallani csak ha dolgozik)
Igaz hûtés volt, mert a ház elsõ részén van egy 12 cm-es venti (AeroCool ház)
Én amúgy is úgy vélem, remélem nem tévedek, hogy a hûtés hosszabítja az élettertamát egy egy eszköznek.

Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional

Sziasztok!
Tudnánok segíteni abban,hogy feltelepítettem ma a win 7-et és a total commandert nem engedi elindítani!Mi lehet a gond?
köszi a segítséget elõre is!
MR ME
maxtor vinyó nekem is behalt vagy 2-3 :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

skateout
Pontosan ilyen Routerem van 😄
Csessze meg. Akkor tuti ez a bibis. Am nem tudom rákötni egyenesen, mert MAC cím szerint kapok netet, a Routeré van bediktálva a szolgáltatónál. Nem akarom felhívni csak ezért, fõleg hogy itthon van még másik két gép amit ki kell szolgálni. Sok a bonyodalom. Szal hiszek neked, a Router a hibás, volt rákötve a gépre elõtte egyenesen, akkor nem volt ilyen gond. Am ha megszakad a net, akkor a Router-t kell restartolni, mert mindenkinek megszakítja a netet, nem csak az én gépemen, és kicsit kétlem hoyg a Win7 képes lenne belenyúlni és megszakítani, merõ hibából. Amúgy ezért idegesít, mert mindenkinek megszakad a net, ha csak nekem lenne akkor kibirom.
Na szóval akkor foghatom és vihetem vissza az SMC met.

[HUN]FaTaL
Lehet, hogy a mienk nem G2 volt, hanem G1, vagy másik modell és csak a "doboz" ugyanez, nem emlékszem rá fejbõl. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ez egyértelmû. 😊 Ezért nem veszek többet:

- LG monitort
- Gigabyte routert (nem nekem volt, csak jónéhány ismerõsömnek, borzalom az összes)
- MSI alaplapot
- Maxtor winchestert

.
.
.

😄

Én nem úgy globálisan az SMC routerekrõl beszélek, hanem kifejezetten az SMCWBR14-G2-es modellrõl. Igazából én is azt hittem, hogy a hozzánk érkezõ pakkot átkozták el, de aztán elkezdtem utánaolvasgatni a neten és rá kellett jönnöm, hogy nem a hozzánk érkezõ pakkot, hanem ezt a szériát.
Idehaza is SMC volt az elõzõ routerem, igaz a típusára már nem emlékszem, de azzal nem volt semmi baj.
Bocs ezt SMC-routerre értettem😊

MR ME
elhiszem, de elég sok embertõl hallottam h szarakszik :S
persze ez csak magánvélemény h nem vennék, nem azt mondtam h szarok, csak ha sokáig szop vele az ember, akkor amikor lecseréli inkább márkátvállt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
5 évig itthon is smc-m volt, semmi gondom nem volt vele. Lecseréltem, mert kellett a gigabit.

Esetleg próbálj filmwaret frissíteni a routeren.

MR ME
énmeg csak megerõsíteni tudom, igaz h vbr7200 vagy mifakk, de folyamatosan szakad, sokszor 10. próbálkozásra tud csak visszacsatlakozni satöbbi satöbbi, én smc-t többet nemveszek az tuti :|

[HUN]FaTaL
Ezt az SMC-t is pont cáfolom mert mi is adtunk el belõle és semmi bajuk nem volt. Az itthoni Netgearemmel sincs semmi gond (WNR854T) se Vista se Win7 alatt.

desigo
esetleg ötlet valaki?
kikapcsolom a monitort,kajálok
20 perc múlva visszakapcs és már szakadozik is :/
Igazából ez nagyon erõsen router és routerdriver függõ dolog.
Kösd rá közvetlenül a gépre a netet és nézd meg, hogy úgy is szakadozik-e. Ha úgy nem szakadozik, akkor a routerrel van a bibi és akkor nem a win7 a felelõs a dologért, ha úgy is tovább szakadozik azzal majd akkor foglalkozzunk... 😊
Router esetében pedig ahány fajta annyi eshetõség.
Én azt biztosan meg tudom mondani, hogy az SMCnek az SMCWBR14-G2 routere például 10bõl 9szer szakadozik, árultunk ilyet aztán amikor 20ból 15öt visszahoztak inkább levettük a kínálatból. De úgy amúgy neten rá kell keresni a routeredre és nézelõdni, hogy mit írnak róla mások.
[HUN]FaTaL

Hát nekem a lehetõ legtöbbre van beállítva úgyhogy még több mint 50hsz lesz.

skateout
Besegítek én is. 😄
De közben lenne egy kérdésem.
Nekem is megszakad elég gyakran a net.
De nem tudom hogy most a Routerre fogjam, vagy a Win7-re.
A barom szolgáltatós csaj azt mondta nekem telón keresztül, hogy nem kéne torrentezzek 24/7.
Mondom neki anyád, ne mond már meg nekem hogy mit kezdek a nettel ha már fizetek érte.
Fõleg hogy a Routert tõlük vettem, mert azt mondták úgy a jobb, mivel be kell diktálni a MAC címet stb.
Na jó, de akkor miért szakad meg ha nem torrentezek??? Elõször tippeltem arra mert hogy beállítottam a Router-t hogy a Torrent kliensnek adjon egy Port-ot külön, Special Application miatt. Szakadt a net ha kellett ha nem. Na mondom akkor nem kell ez a Feature(vagy Bug), kikapcs, naturban használtam. De csak szakad. Szóval akkor most mielõtt még bevinném és a csajnak a fejéhez vágnám az eszközt is meg egy oktatást is, kérdelek titeket.
Router, vagy Seven hiba ez?

Rage47
melyik link az?
*szabid=szabit

...ha már a modik nem intézkednek valahogy próbáljuk meg lepörgetni a jelszavazott linket ;-)
Szerk.: de nehogy szabid vegyél ki akkorra, mert az se kõbe vésett idõpont.
Ja a büdös anyjukat 😄
Júli 13-án jön amúgy.
bekaphatja a microsoft. direkt szabit vettem ki mara, hogy rtm-et telepitek, erre nem adtak ki
desigo
üdv
Olyan gondom lenne,hogy idõnként lekapcsolódik a Win7 a netrõl.
Hibernálás,alvó állapot,vinyók kikapcsolása nincs engedélyezve.
Ha pingelek valamit akkor nem érkezik válasz.
Újra indítás után megjavul.
A routerem több helyre oszt szét netet,máshol nincs ilyen gond.
Köszi
start > beírod cmd > beírod ipconfig/all > fizika cím néven van ott
Srácok, windows 7-ben hol találom a mac címemet?
Köszi
tommygear
<#idiota>
😄 <#taps>

-tRs-Landor

tommygear
ja sry 😄 késõ van
goto pio mode 0 <#nevetes1>

-tRs-Landor

Lol, ez mekkora fail volt 😄 Késõn van, na... :$

write only ;>

-tRs-Landor

Mi ez, read-only üzemmód? 😊
tommygear
zoliapu
A Seven -nek már fejletebb memórikezelõje van ezt be is bizonyították tesztekkel. Kipróbáltam egy Atom -os gépen 512 RAM -mal ami ma a minimum és így, van viszont ha sok 4-5 vagy több progi futott a háttérben más nem mûködött valami simán...

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Amúgy ha zavar a dolog a felhasználó és a jelszó is "Ku!" idézõjelek nélkül.
A wzort lejelszavazták pont azért, mert oda került ki elsõként az infó, hogy mikor jön az RTM (minden más win7 infó is oda szokott elsõként kikerülni) és csináltak is hozzá egy képet amit gondolom a fél internetre belinkelt mindenki ami jól leterhelte a szerverüket.

Amúgy itt az a bizonyos jelszavas kép:

Engem is idegesít benézek azt mindig jelszózik.Azt hittem levédte valaki a topicot mondom az nemlehet 😄

Írtam már modtopikba, de ha így estefelé nem azonnal reagálnak az azt jelenti, hogy már alszanak, szóval marad a flood... 😊
ProGabe
jelszót kér. vagy töröltesse valaki, vagy jöjjön egy kis flood/spam, hogy átkerüljön a kov. oldalra 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Akkor mégse ismeri fel pcsuite nélkül ha jól értem. Csak mert nekem nem ismeri fel és érdekelt, hogy másnál mi a helyzet 😊 6131-rõl van szó amúgy az én esetemben. Amúgy persze ezerszer jobb ez így, hogy nem kell vacak bluetooth drivereket telepítgetni amikbõl ráadásul a jobbak nem is ingyenesek.
LoDMaSt
Is, meg egyáltalán a nokia pcsuite után pluggoltam a bluetoothot, amit eddig nemszerett, és lazán ment.

@ Hellomarci

Mármint nokia pcsuite nélkül is felismeri a telefonodat?
Na, win7.buzz.hu-ra kikerült az elvileg végleges menetrend. Kicsit többet kell aludni az RTMig, mint gondoltuk:

Néhány perce került ki a már sokat hallott Wzor honlapra a Windows 7 Release To Manufacturing (gyártásra kész) kiadásának, egyúttal a Windows 7 fejlesztésének utolsó szakaszára szóló menetrendje, mely az alábbiak szerint alakul:

* Június 19-ig a jelöltek (7260,7261,7262, stb.) közül a megfelelõ(ek) kiválasztása (megtörtént).
* Június 20 - Július 7 között a kiválasztott build(ek) visszamigrálása a winmain-be (most zajlik).
* Július 10-én a Windows 7 hivatalos leválása a winmain ágról, onnantól kezdve a háttérben megindul a Windows 8 fejlesztése.
* Július 13-án a 7300-as build hivatalos kiadása.

Így tehát pont 3 hét múlva készül el a Windows 7 végleges kódja.
LoDMaSt
Egy pluszpont a W7-nek, eddig nokia pcsuite + bluetooth kombóval végig szívtam (xp-vista), most 2 perc alatt összedobta a dolgot!

@ Hellomarci

werkfilm

bon
Jó lassan.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P