46641
-
barmi #16458 Valaki ápgrédelt RC ultimate -et végleges ultimate-re mert én próbáltam a múltkor kétszer is de nem volt türelmem kivárni a végét... 1,5 - 2 órát vártam hogy befejezze de nem akarta... kapott egy OFF-ot a gép :D Mennyi idő kb ez a folyamat?? Gépem az aláírásomban, 32 bites rendszerről van szó, xp is van a gépen + W7 RC (ez utóbbira még nem sok cuccot tettem de xp viszont tömve van minden jóval :O ).
Köszi -
#16457 Abból mi igaz, hogy vista ultimate-et lehet upgradelni windows 7 ultimate-re? Hogy működik ez? Ha a vista angol+magyar nyelvi file-ok és magyar a win7 az kavar valamit? -
#16456 Nekem T-mobil-os van. Semmi probléma vele! Sőt, mivel hamarabb töltődnek be az auto-n induló alkalmazások, hamarabb lép a NET-re. :D
(Én auto csatlakozásos progit használok) -
#16455 Időigényes lesz a Windows 7 Upgrade
2009. szeptember 13. 11:35, Vasárnap - Gyurkity Péter
Amennyiben az új operációs rendszer beszerzésekor a teljes újratelepítés helyett a frissítés mellett döntünk, számíthatunk arra, hogy konfigurációnktól és merevlemezünk tartalmától függően csaknem egy napot is elveszíthetünk azzal.
Hirdetés
A Microsoft egyik szoftverfejlesztő mérnöke saját blogjában közölte a tesztelések alatt mért eredményeket, amelyek a legtöbb esetben kedvezőnek, avagy átlagosnak mondhatók, ám a nem csúcskategóriába tartozó számítógépen számos alkalmazást futtató és terjedelmes mennyiségű adatot tároló felhasználók akár 21 órát is eltölthetnek az új verzióra történő frissítéssel.
Az adatokhoz mellékelt megjegyzésből megtudhatjuk, hogy a Windows 7 esetében az Upgrade opció általában egyértelműen jobb, avagy nagyjából egyenlő (azaz 5 százalékon belüli) időeredményt produkál a Vista SP1 hasonló megoldásához képest. A tiszta újratelepítés esetében ez 30-50 perc közötti intervallumot jelent, természetesen a konfigurációtól függően - 50 percet csak a gyengébb összeállításokon és 64 biten igényel a telepítés. A frissítés ennél nyilván jóval tovább tart, itt másfél óra körüli időtartamra számíthatunk kellőképp tiszta és rendezett háttértárolók, valamint a gyorsabb számítógépek esetében, ám a gyengébb hardver és a telített tárolók drasztikusan megnövelhetik az időigényt.
A felhasználókat három kategóriába soroló táblázaton jól látható, hogy a Heavy User csoportba tartozók 40 alkalmazást futtatnak gépükön, és legalább 125 GB adatot tárolnak a merevlemezen. Ők már inkább 3 óra feletti eredményre számíthatnak, a lassabb gépeknél ez pedig egészen hat órára ugorhat. A legrosszabbul azok járnak, akik a közepes gépeken tárolnak 650 GB körüli adatot, ekkor ugyanis nem egy esetben 21 óráig tartott az Upgrade, a 32 bites változat még ennél is rosszabb eredményt produkált, a kifejezetten lassú gépeken pedig már nem is volt értelme nekiállni a frissítésnek.
Az októberben érkező Windows 7 kedvező fogadtatásra számíthat (ennek jele, hogy sokan már váltottak, a korai RC-előzetest, illetve a hivatalosan számukra nem elérhető RTM-verziót használják gépeiken), így minden bizonnyal sokan találkoznak majd a fenti problémával. -
#16454 ezt nézzétek ezek hülyék win7 -
#16453 szerkesztgetni (nem tudom hogy jött ki ilyen a kezem alól :P) -
#16452 Szerintem is lehet azt kezelőfelületből is... Nem kell szerkezdgetni a konfigos fájlt. -
Newfronter #16451 A Windows Explorer engine-t használja törléshez, mert az sokkal gyorsabb mint a TC fájlkezelése. -
#16450 - Van magyar verzió is.
- Nem hiszem, hogy befojásolná
- Symantec Edpoint Protection
- Csak 1 féle letölthető directx van. link -
simonl #16449 Sziasztok,
Most térnék át 64 bit -es rendszerre és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban nehogy "lesre szaladjak":
- a 7600.16385 verzió honosítható? Benne van már a magyar nyelvi csomag ?
- mobil internetet használok (pannon), ezt befolyásolja a 64 bit?
- tudtok ajánlani egy jó vírusírtó progit?
- melyik directX -et kell telepíteni? A laptopban lévő VGA tudja a DX10 et, ha jól tudom a w7 tudja a DX11 et mégis a játékok többsége DX 9 alatt fut érezhetően gyorsabban.......
Köszi a türelmes és segítőkész válaszokat...
-
#16448 nálam még mindig 5-10 fps-el, és simábban futnak a játékok Windows 7-en, úgyhogy szeirntem meg mindenképpen érdemes xp-ről (dx10 és 4 gb ram nélkül is). -
moon21 #16447 Igazából nem pont Rád értettem, hogy mit értessz alatta, hanem a cikk. :)
De azért köszi a választ, utánanézek majd. -
#16446 TC -> Ott a link, nem értek Én semmit alatta. :D A natív szót Én sem értem teljesen, hogy mire is gondolhatnak, talán TC honlapján van róla bővebb infó.
XP 64 bit -> 4GB RAM és DX9-es játékot futtatni?! Általában akinek megvan a 4GB RAM, megvan a megfelelő vas a DX10-hez 10.1-hez. Én még senkivel sem találkoztam aki XP 64bit-et használt volna. -
moon21 #16445 Driver-támogatás elég szar, és nem is annyira megbízható. -
#16444 Ja csak szar mint a bűn. -
#16443 Csak sokak szerint elég problémás a 64bit-es XP a Vista-hoz és Windows 7-hez képest. -
#16442 a 64-bit-es xp kezeli a 4gb ramot... -
#16441 KranaZoli..a win8barát tcmd-t ugyérted h már win7re is optimalizált? -
moon21 #16440 A natív módszer alatt mit ért? A sima Windows-módszer? De azt a Másolás/törlés alatt is be lehet állítani. Vagy ez teljesen mást csinál? -
#16439 ja, ezt én is észrevettem, de a kitömörítés valami iszonyat lassú lett -
gaspijoci #16438 Az SB driver csomag neked hogy jött elő?? Nekem az updater nem mutat ilyet, és kellene. -
#16437 Windows 7 blog
Windows 7 barát az új Total Commander
"A wincmd.ini-hez hozzáadott VistaDelete=1 sor hatására egész könyvtárak törölhetően natív módszerrel, lényegesen gyorsabban."
Windows 7 előrendelés végre itthon is!
* Home: (34 990 Ft)
* Professional: (42 990 Ft)
* Ultimate: (55 890 Ft)
-
#16436 Ja, csak XP alatt felejtesd el a 4GB RAM-ot; a DX10-et; DX10.1-et és nem beszélve majd az újabb game-ek DX11-éről.
Szal, ha vkinek a DX9-nél nem kell jobb, akkor esetleg! -
#16435 Játékért ne cseréld le az XP-t. -
tazis #16434 Windows 7 alatt a játékok 'simábban futnak"? tudnátok ajánlani egy tesztet erről? -
#16433 keress itt -
#16432 Próbáld meg ezt -
mardal #16431 Sziasztok
Nem tudjátok honnan lehetne szerezni egy hp 4280as nyomtatóhoz drivert win7hez? -
#16430 Végre van házigazda. :) -
viral #16429 Off
Grat BON eppen ideje volt mar -
#16428 Szerintem jó lett, jól látható és feltünő, köszi. -
Pio #16427 Grat bon! ITT VAN egy új kód a bannernak, bazi nagy piros betűkkel tettem ki a faq-t, rakd be aztán ha valami nem tetszik rajta akkor mondjad. -
simonl #16426 Szia,
A telepítő cd -t nyisd meg intézőből, majd indítsd Vista kompatibilis módban.
Menni fog az:)
-
simonl #16425 Gratulálok:)
Mellesleg már éppen ideje volt.......:) -
#16424 Szerencsére 8.5 is. -
#16423 kösz szépen -
xxxpaulxxx #16422 Valaki a virtual pcs kérdéseimre?:D -
#16421 A 9es biztosan. -
#16420 melyik messenger megy ezen a rendszeren? -
#16419 Meg kell próbálkozni az XP-s drievrekkel, már ha nem ismeri fel a hardver elemeket a Windows 7 magától.