46641
  • barmi
    Valaki ápgrédelt RC ultimate -et végleges ultimate-re mert én próbáltam a múltkor kétszer is de nem volt türelmem kivárni a végét... 1,5 - 2 órát vártam hogy befejezze de nem akarta... kapott egy OFF-ot a gép :D Mennyi idő kb ez a folyamat?? Gépem az aláírásomban, 32 bites rendszerről van szó, xp is van a gépen + W7 RC (ez utóbbira még nem sok cuccot tettem de xp viszont tömve van minden jóval :O ).

Köszi
  • Shep
    Abból mi igaz, hogy vista ultimate-et lehet upgradelni windows 7 ultimate-re? Hogy működik ez? Ha a vista angol+magyar nyelvi file-ok és magyar a win7 az kavar valamit?
  • KranaZoli #16456
    Nekem T-mobil-os van. Semmi probléma vele! Sőt, mivel hamarabb töltődnek be az auto-n induló alkalmazások, hamarabb lép a NET-re. :D

(Én auto csatlakozásos progit használok)
  • mano1b
    Időigényes lesz a Windows 7 Upgrade
    2009. szeptember 13. 11:35, Vasárnap - Gyurkity Péter
    Amennyiben az új operációs rendszer beszerzésekor a teljes újratelepítés helyett a frissítés mellett döntünk, számíthatunk arra, hogy konfigurációnktól és merevlemezünk tartalmától függően csaknem egy napot is elveszíthetünk azzal.

Hirdetés

A Microsoft egyik szoftverfejlesztő mérnöke saját blogjában közölte a tesztelések alatt mért eredményeket, amelyek a legtöbb esetben kedvezőnek, avagy átlagosnak mondhatók, ám a nem csúcskategóriába tartozó számítógépen számos alkalmazást futtató és terjedelmes mennyiségű adatot tároló felhasználók akár 21 órát is eltölthetnek az új verzióra történő frissítéssel.

Az adatokhoz mellékelt megjegyzésből megtudhatjuk, hogy a Windows 7 esetében az Upgrade opció általában egyértelműen jobb, avagy nagyjából egyenlő (azaz 5 százalékon belüli) időeredményt produkál a Vista SP1 hasonló megoldásához képest. A tiszta újratelepítés esetében ez 30-50 perc közötti intervallumot jelent, természetesen a konfigurációtól függően - 50 percet csak a gyengébb összeállításokon és 64 biten igényel a telepítés. A frissítés ennél nyilván jóval tovább tart, itt másfél óra körüli időtartamra számíthatunk kellőképp tiszta és rendezett háttértárolók, valamint a gyorsabb számítógépek esetében, ám a gyengébb hardver és a telített tárolók drasztikusan megnövelhetik az időigényt.

A felhasználókat három kategóriába soroló táblázaton jól látható, hogy a Heavy User csoportba tartozók 40 alkalmazást futtatnak gépükön, és legalább 125 GB adatot tárolnak a merevlemezen. Ők már inkább 3 óra feletti eredményre számíthatnak, a lassabb gépeknél ez pedig egészen hat órára ugorhat. A legrosszabbul azok járnak, akik a közepes gépeken tárolnak 650 GB körüli adatot, ekkor ugyanis nem egy esetben 21 óráig tartott az Upgrade, a 32 bites változat még ennél is rosszabb eredményt produkált, a kifejezetten lassú gépeken pedig már nem is volt értelme nekiállni a frissítésnek.

Az októberben érkező Windows 7 kedvező fogadtatásra számíthat (ennek jele, hogy sokan már váltottak, a korai RC-előzetest, illetve a hivatalosan számukra nem elérhető RTM-verziót használják gépeiken), így minden bizonnyal sokan találkoznak majd a fenti problémával.
  • mano1b
    ezt nézzétek ezek hülyék win7
  • L7wy
    szerkesztgetni (nem tudom hogy jött ki ilyen a kezem alól :P)
  • L7wy
    Szerintem is lehet azt kezelőfelületből is... Nem kell szerkezdgetni a konfigos fájlt.
  • Newfronter
    A Windows Explorer engine-t használja törléshez, mert az sokkal gyorsabb mint a TC fájlkezelése.
  • bon
    - Van magyar verzió is.
    - Nem hiszem, hogy befojásolná
    - Symantec Edpoint Protection
    - Csak 1 féle letölthető directx van. link
  • simonl #16449
    Sziasztok,

Most térnék át 64 bit -es rendszerre és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban nehogy "lesre szaladjak":

- a 7600.16385 verzió honosítható? Benne van már a magyar nyelvi csomag ?
    - mobil internetet használok (pannon), ezt befolyásolja a 64 bit?
    - tudtok ajánlani egy jó vírusírtó progit?
    - melyik directX -et kell telepíteni? A laptopban lévő VGA tudja a DX10 et, ha jól tudom a w7 tudja a DX11 et mégis a játékok többsége DX 9 alatt fut érezhetően gyorsabban.......

Köszi a türelmes és segítőkész válaszokat...

• Balumann
    nálam még mindig 5-10 fps-el, és simábban futnak a játékok Windows 7-en, úgyhogy szeirntem meg mindenképpen érdemes xp-ről (dx10 és 4 gb ram nélkül is).
  • moon21
    Igazából nem pont Rád értettem, hogy mit értessz alatta, hanem a cikk. :)
    De azért köszi a választ, utánanézek majd.
  • KranaZoli #16446
    TC -> Ott a link, nem értek Én semmit alatta. :D A natív szót Én sem értem teljesen, hogy mire is gondolhatnak, talán TC honlapján van róla bővebb infó.

XP 64 bit -> 4GB RAM és DX9-es játékot futtatni?! Általában akinek megvan a 4GB RAM, megvan a megfelelő vas a DX10-hez 10.1-hez. Én még senkivel sem találkoztam aki XP 64bit-et használt volna.
  • moon21
    Driver-támogatás elég szar, és nem is annyira megbízható.
  • [HUN]FaTaL
    Ja csak szar mint a bűn.
  • bon
    Csak sokak szerint elég problémás a 64bit-es XP a Vista-hoz és Windows 7-hez képest.
  • reaper4
    a 64-bit-es xp kezeli a 4gb ramot...
  • Miley Cyrus
    KranaZoli..a win8barát tcmd-t ugyérted h már win7re is optimalizált?
  • moon21
    A natív módszer alatt mit ért? A sima Windows-módszer? De azt a Másolás/törlés alatt is be lehet állítani. Vagy ez teljesen mást csinál?
  • stevenson1988
    ja, ezt én is észrevettem, de a kitömörítés valami iszonyat lassú lett
  • gaspijoci
    Az SB driver csomag neked hogy jött elő?? Nekem az updater nem mutat ilyet, és kellene.
  • KranaZoli #16437
    Windows 7 blog

Windows 7 barát az új Total Commander

"A wincmd.ini-hez hozzáadott VistaDelete=1 sor hatására egész könyvtárak törölhetően natív módszerrel, lényegesen gyorsabban."

Windows 7 előrendelés végre itthon is!

* Home: (34 990 Ft)
    * Professional: (42 990 Ft)
    * Ultimate: (55 890 Ft)
  • KranaZoli #16436
    Ja, csak XP alatt felejtesd el a 4GB RAM-ot; a DX10-et; DX10.1-et és nem beszélve majd az újabb game-ek DX11-éről.

Szal, ha vkinek a DX9-nél nem kell jobb, akkor esetleg!
  • Máté94
    Játékért ne cseréld le az XP-t.
  • tazis
    Windows 7 alatt a játékok 'simábban futnak"? tudnátok ajánlani egy tesztet erről?
  • Jaffa 2843
    keress itt
  • Zoli007
    Próbáld meg ezt
  • mardal
    Sziasztok

Nem tudjátok honnan lehetne szerezni egy hp 4280as nyomtatóhoz drivert win7hez?
  • [HUN]FaTaL
    Végre van házigazda. :)
  • viral
    Off
    Grat BON eppen ideje volt mar
  • bon
    Szerintem jó lett, jól látható és feltünő, köszi.
  • Pio
    Grat bon! ITT VAN egy új kód a bannernak, bazi nagy piros betűkkel tettem ki a faq-t, rakd be aztán ha valami nem tetszik rajta akkor mondjad.
  • simonl #16426
    Szia,

A telepítő cd -t nyisd meg intézőből, majd indítsd Vista kompatibilis módban.

Menni fog az:)
  • simonl #16425
    Gratulálok:)

Mellesleg már éppen ideje volt.......:)
  • asysoft
    Szerencsére 8.5 is.
  • webibebi
    kösz szépen
  • xxxpaulxxx
    Valaki a virtual pcs kérdéseimre?:D
  • [HUN]FaTaL
    A 9es biztosan.
  • webibebi
    melyik messenger megy ezen a rendszeren?
  • bon
    Meg kell próbálkozni az XP-s drievrekkel, már ha nem ismeri fel a hardver elemeket a Windows 7 magától.