46641
  • Blekk Síp
    Driver-hez tudsz adni linket?
  • Apocalipto
    Nekem is realtek van és nincs vele gond..
  • bon
    Vagy venni kell egy hangkártyát.
  • MR ME
    gondolom realtek hangkari, nálam is ez van, meg még sokmindenkinél, szar a driver, meg kell szokni :(
  • Blekk Síp
    Miközben megy a Winamp 15-20%-on megy a proci, úgyhogy nem hiszem.
  • Apocalipto
    Szerintem a procid terhelve van és az miatt olyan mintha szaggatna
  • Blekk Síp
    Alaplapi hangkártyát használok, és az a gondom, hogy recseg a hang. Néha jó, de nagyon sokszor előjön, akár zenehallgatás, akár játék közben.
    Már kipróbáltam vagy 5 féle drivert, köztük azt is amit a win alapból feltesz, de mindegyik recseg.
    Nem tudtok vmi megoldást?
  • bon
    A víruson kívül még más kártevő is megfertőzhette a géped, futasd le mondjuk az a-squared progit.
  • bon
    "király" törölték, tessék: link
  • gregtom6
    Be se jön az a kattingatós módszer...úgy értem, hogy meg se lehet nézni FAQ-n...
  • EK1TEP
    Mitől lassulhatott be a netem?(vírusírtó,tűzfal van nem kaptam be semmi kártevőt) Ugyan így használtam régebben is az RC Win7-et, angol RTM-et és előttük a Vista-t is (mmint nekem megszokott módon megszokott programokkal,driverekkel persze mindenből a legfrissebb van fent! )
  • bon
    MEgnéztem, a meghajtók listázásánál nincs jelentősége, hogy Emelet Admin vagy nem a parancssor indítása módja. Így ez a hibalehetőség kilőve. A FAQ-ban lévő kattingatós módszer se mükődik?
  • gregtom6
    Én csak start->futtatás->cmd-t indítottam...
  • bon
    Optkai meghajtót nem fogja kilistázni.
  • bon
    Emelt szintű Rendszergazda parancssort indítottál?
  • gregtom6
    De még csak a dvd meghajtót se listázza ki...nemtom mit rontok el..
  • gregtom6
    Persze:D
  • bon
    Lehet, hogy hülye kérdés, de a pendrive csatlakoztatva van a géphez?
  • gregtom6
    Üdv. Az FAQ-ban le van írva, hogy készítsünk pendrive-ról bootolható win7-et...
    Igen ám, de a LIST DISK parancsnál elakadtam, és nekem csak a winchesterem adatait írja ki. HELP!
  • viral
    Hat igen izlesek es pofonok ,en sem azt mondom hogy szar es felesleges csupan engem zavart es igazan megadhattak volna a lehetoseget hogy kikapcsolhassam minden bheracio nelkul ,anno vistaban erre volt lehetoseg :-)
  • Rage47
    igen, ezt szeretem én is:)
  • bon
    Nekem az eggyik kedvenc szolgáltasaim közé tartozik, mert így nem kell rákattintani az ablakra, hogy lássam a tartalmát pl. hol jár a telepítés, feltöltés stb.
  • Grass
    20000el megfelelő, thx
  • viral
    minnel nagyobb ertekre allitod annal kesobb jelenik meg a felugro prewiev ablak alap esetben az ertek 400-on van ,en 20000-re tettem igy nalam megfelelo.

Alabbi linken mondjuk epp ennek a gyorsitasat irjak le akinek lassu lenne de visszafele is mukodik tehat jo nagy erteket kell beirni.

Mas lehetoseg nincs a kikapcsolasara sajnos talan majd egy patch megoldja.
  • Grass
    De ha én teljesen ki akarom kapcsolni akkor mire állítsam mert 0-val nem jó!
  • bon
    Befogom tenni a FAQ-ba.
  • viral
    http://www.addictivetips.com/windows-tips/speeding-up-thumbnail-preview-for-windows-7-taskbar/

egyszer mar leirast is raktam be es linket is mehetett volna faq-ba.

Ugy latom mast is idegesit:-)

sajnos az itteni kereso egy rakas szar igy nem tudok neked hozzaszolasszamot irni.
  • MerlinW
    URL beszúrása, Kép beszúrása gombok nem elég egyértelműek?:)
  • simonl #16470
    Srácok, leírná vki lépésenként, hogyan lehet belinkelni vmit ide a fórumba?

Köszi
  • Grass
    Próbáltam már ezzel a módszerrel de ne müxik. Próbáltam rendszergazdaként is
  • Riccardo G
    hát az elég hülye :D
  • simonl #16467

Próbáld ki ezt a módszert.
    http://www.hogyan.org/windows-7-talca-elonezeti-kep-kikapcsolasa
  • Apocalipto
    Persze, valószínűleg jobbak a korai verziók mint a végleges. Pfff
  • Vraaanyek
    nem egészen így értettem:D
    úgy értem kód nélküli ultimate vagy 7264 RTM, 7137 RC stb..stb...
    valóban jobb is a majdnem végleges, vagy jobbak a korábbi rtm verziók?? kinek mi a tapasztalata??
  • Grass
    Illetve ezt:
  • Grass
    Ezt, hogy tudom kikapcsolni, nagyon idegesít?:
  • Evin
    Nekem 2-3óra volt még a bétáknál. De ebből legalább megtanultam, hogy gyorsabban végzek, ha kézzel szedem le és rakom fel.
  • Evin
    Otthonra elég a Home.
  • Vraaanyek
    Sziasztok!

A windows 7 32 bit melyik verzióját ajánljátok leginkább?
    RTM, vagy a majdnem végleges ultimate esetleg enterprise???
  • Shep
    Na ha tényleg ilyen sokáig tart akkor inkább összerendezem a vinyókat és feltolom rendesen a 7-et.