46641
-
#16498 Driver-hez tudsz adni linket? -
Apocalipto #16497 Nekem is realtek van és nincs vele gond.. -
#16496 Vagy venni kell egy hangkártyát. -
#16495 gondolom realtek hangkari, nálam is ez van, meg még sokmindenkinél, szar a driver, meg kell szokni :( -
#16494 Miközben megy a Winamp 15-20%-on megy a proci, úgyhogy nem hiszem. -
Apocalipto #16493 Szerintem a procid terhelve van és az miatt olyan mintha szaggatna -
#16492 Alaplapi hangkártyát használok, és az a gondom, hogy recseg a hang. Néha jó, de nagyon sokszor előjön, akár zenehallgatás, akár játék közben.
Már kipróbáltam vagy 5 féle drivert, köztük azt is amit a win alapból feltesz, de mindegyik recseg.
Nem tudtok vmi megoldást? -
#16491 A víruson kívül még más kártevő is megfertőzhette a géped, futasd le mondjuk az a-squared progit. -
#16490 "király" törölték, tessék: link -
gregtom6 #16489 Be se jön az a kattingatós módszer...úgy értem, hogy meg se lehet nézni FAQ-n... -
EK1TEP #16488 Mitől lassulhatott be a netem?(vírusírtó,tűzfal van nem kaptam be semmi kártevőt) Ugyan így használtam régebben is az RC Win7-et, angol RTM-et és előttük a Vista-t is (mmint nekem megszokott módon megszokott programokkal,driverekkel persze mindenből a legfrissebb van fent! ) -
#16487 MEgnéztem, a meghajtók listázásánál nincs jelentősége, hogy Emelet Admin vagy nem a parancssor indítása módja. Így ez a hibalehetőség kilőve. A FAQ-ban lévő kattingatós módszer se mükődik? -
gregtom6 #16486 Én csak start->futtatás->cmd-t indítottam... -
#16485 Optkai meghajtót nem fogja kilistázni. -
#16484 Emelt szintű Rendszergazda parancssort indítottál? -
gregtom6 #16483 De még csak a dvd meghajtót se listázza ki...nemtom mit rontok el.. -
gregtom6 #16482 Persze:D -
#16481 Lehet, hogy hülye kérdés, de a pendrive csatlakoztatva van a géphez? -
gregtom6 #16480 Üdv. Az FAQ-ban le van írva, hogy készítsünk pendrive-ról bootolható win7-et...
Igen ám, de a LIST DISK parancsnál elakadtam, és nekem csak a winchesterem adatait írja ki. HELP! -
viral #16479 Hat igen izlesek es pofonok ,en sem azt mondom hogy szar es felesleges csupan engem zavart es igazan megadhattak volna a lehetoseget hogy kikapcsolhassam minden bheracio nelkul ,anno vistaban erre volt lehetoseg :-) -
#16478 igen, ezt szeretem én is:) -
#16477 Nekem az eggyik kedvenc szolgáltasaim közé tartozik, mert így nem kell rákattintani az ablakra, hogy lássam a tartalmát pl. hol jár a telepítés, feltöltés stb. -
#16476 20000el megfelelő, thx -
viral #16475 minnel nagyobb ertekre allitod annal kesobb jelenik meg a felugro prewiev ablak alap esetben az ertek 400-on van ,en 20000-re tettem igy nalam megfelelo.
Alabbi linken mondjuk epp ennek a gyorsitasat irjak le akinek lassu lenne de visszafele is mukodik tehat jo nagy erteket kell beirni.
Mas lehetoseg nincs a kikapcsolasara sajnos talan majd egy patch megoldja. -
#16474 De ha én teljesen ki akarom kapcsolni akkor mire állítsam mert 0-val nem jó! -
#16473 Befogom tenni a FAQ-ba. -
viral #16472 http://www.addictivetips.com/windows-tips/speeding-up-thumbnail-preview-for-windows-7-taskbar/
egyszer mar leirast is raktam be es linket is mehetett volna faq-ba.
Ugy latom mast is idegesit:-)
sajnos az itteni kereso egy rakas szar igy nem tudok neked hozzaszolasszamot irni. -
#16471 URL beszúrása, Kép beszúrása gombok nem elég egyértelműek?:) -
simonl #16470 Srácok, leírná vki lépésenként, hogyan lehet belinkelni vmit ide a fórumba?
Köszi -
#16469 Próbáltam már ezzel a módszerrel de ne müxik. Próbáltam rendszergazdaként is -
#16468 hát az elég hülye :D -
simonl #16467
Próbáld ki ezt a módszert.
http://www.hogyan.org/windows-7-talca-elonezeti-kep-kikapcsolasa
-
Apocalipto #16466 Persze, valószínűleg jobbak a korai verziók mint a végleges. Pfff -
#16465 nem egészen így értettem:D
úgy értem kód nélküli ultimate vagy 7264 RTM, 7137 RC stb..stb...
valóban jobb is a majdnem végleges, vagy jobbak a korábbi rtm verziók?? kinek mi a tapasztalata?? -
#16464 Illetve ezt:
-
#16463 Ezt, hogy tudom kikapcsolni, nagyon idegesít?:
-
#16462 Nekem 2-3óra volt még a bétáknál. De ebből legalább megtanultam, hogy gyorsabban végzek, ha kézzel szedem le és rakom fel. -
#16461 Otthonra elég a Home. -
#16460 Sziasztok!
A windows 7 32 bit melyik verzióját ajánljátok leginkább?
RTM, vagy a majdnem végleges ultimate esetleg enterprise??? -
#16459 Na ha tényleg ilyen sokáig tart akkor inkább összerendezem a vinyókat és feltolom rendesen a 7-et.