Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
pl. virus.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Annak a programnak a mappa jogosultságát (jobb gomb a mappán tulajdonságok biztonság füll) nézd meg amelyikkel állítod a kattintás sebességét. Van e a felhasználódnak teljes hozzáférése.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gomber
Nem tudja valaki mi ez?

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Gomber
Ezzel az ip-vel tart kapcsolatot a gépem, ha elindítom a böngészõt, de még nem ütök be semmit:
209.85.148.95:443

Firefox és Chrome egyaránt...

Sziasztok!
Win7 Ultimate 64bit alatt tapasztalom, hogy ha beállítom az egéren a dupla kattintás sebességét, egy újraindítás után elveszti ezt a beállítást.
Mit lehet ezzel kezdeni, hogy megjegyezze? Természetesen leokéztam 😊
Doom 4
Nem sikerült megoldani a gondot, de most nézegettem, és alapból van egy olyan probléma, hogy a zúj géppel probálok egy már meglévõ csoportba csatlakozni, de nem tud. Nem tudom, hogy miért. Kéri a csoportba való csatlakozás jelszavát aztán tölt egy kicsit majd hibát ir. :S

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

blackcalibra
Ez nem variálás, egész baráti most a win mérete, és mivel egy 64 gigás SSD-re van telepítve, nem lenne gond, ha megmaradna a mostani méretében.
Most 12gigát nyom.
De ha ajánlott, akkor ajánlott....
Ne variálj... amit felajánl azt tedd fel. Nem véletlenül ajánlja fel...

www.smart-bus.hu

blackcalibra
Tehát az SP1 frissítés korábbi, mint a 2011.02 közzétett frissítés?
Mert ezzel a dátummal is szerepel frissítés a fontos frissítések között.
Nuno88
Kövezzetek meg érte lehet hogy nem jó helyre írom de van egy kis problémám.

Win7 alá akarok telepíteni egy Office 2010 Home and Business csomagot, de a felénél meghal a telepítõ.
Ezeket írja ki:
1. error 2908 an internal error has occurred

2. error 1935 an error occurred during the installation of assembly component

Próbáltam már azt hogy feltettem a .NET 4.0-t, nem volt jó, a Win Update frissítéseket is feltettem nem volt jó. Olvastam róla hogy a MSCOREE.DLL fájlt kellene törölni, feltenni a .NET-et és akkor menne. Még nem próbáltam ki mivel a kollégám dolgozik a gépen egyenlõre. Van valakinek valami más ötlete?

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bon
Nem hiába adják ki, igen érdemes.

[HUN]FaTaL
Nem értem a kérdést. A jelzett frissítés újabb, mint az sp1, az annál régebiieket fel sem ajánlja a rendszer.

http://goo.gl/gd6Zi5

blackcalibra
A kérdés továbbra is az, hogy az SP1 megléte mellett is érdemes-e ezekkel a régebbi frissítésekkel foglalkozni. <#nemtudom>
kifli
azért csinálják, mert érdemes letölteni õket 😊
blackcalibra
Üdv!

Win7 SP1.
Van viszont vagy 69 fontos frissítés, ami elérhetõ.
Érdemes ezeket is letölteni és telepíteni?
Van közöttük ugye ami elég régi már (2011.06).
Gondolom az SP1 csomag nem tartalmazza ezeket a frissítéseket.
Vagy igen?
[HUN]FaTaL
"De a Mindenki felhasználót felvéve is jónak kell lennie."

Ha nem létezik a másik gépen a felhasználó, akkor nem.

A Mindenki az azon a gépen lévõ felhasználók közül mindenki.

Ellenben úgy emlékszem win7 óta, ha nem tud kapcsolódni, akkor van egy olyan gomb, hogy belépés más adatokkal (vagy valami hasonló) és akkor újra meg lehet adni a jelszót. De lehet, hogy ez letárolt jelszónál nem mûködik, már nem emlékszem.

bon
pl. törlöd a megosztást és csinálsz egy újatt. De a Mindenki felhasználót felvéve is jónak kell lennie.

Doom 4
Hali!

Windows 7, mind 2 gépen. Hálózaton meg van osztva pár dolog. Meg akarom nézni, a megosztott dolgot az egyik géprõl, de ügye kér felhasználó nevet és jelszót. Ezeket rosszul adtam meg, de be volt pipálva, hogy jegyezze meg. Most megjegyezte a rossz adatokat, és egybõl csatlakozni akar, de nem tud és hibát ír ki. A kérdésem az lenne, hogy tudnék rácsatlakozni a gépre amin a megosztott dolgok találhatóak, vagy hogy lehet kijavítani a megadott adatokat?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

MerlinW
futtatásba: netplwiz

[merlinw.org]

Windows XP esetében ez lenne a megoldás, az IntelliAdmin programmal.
Még lehet utánakeresni a Google-val.
xxdani
Jah, valamint a user-nek ne keljen beírnia a felhasználó nevét hanem ugyan úgy csak rákattint a képére.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Az megoldható valahogyan, hogy bejelentkezéskor csak az egyik felhasználót mutassa a kettõbõl ? Azt szeretném elérni, hogy a rendszergazdai fiókom ne látszódjon mindamellett, hogy jelszavas.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

[HUN]FaTaL
Minek codec?

Media Player Classic Home Cinema vagy VLC Player és egy darab codec sem kell.

MerlinW
K-Lite pakk a legjobb. Nem zavar bele semmibe. Full-t töltsd, ha kódolsz, Standard-et, ha csak lejátszol.

link

[merlinw.org]

bon
Codec pack csak problémát okoz, inkább ajánlom a grass valley procoder 3-at nagyon jó kódoló program.

Gomber
Valaki nem tud valami giga-mega codec packot? Elég sok fajta videó formátumot használok, és nem akarok már többet ilyen marhaságokkal veszõdni...

Gomber
Üdv, van egy jelenség, amit szeretnék megérteni, hogy a késõbbiekben már tudjam mit kell csinálni.

Szóval a problémám az lenne, hogy amikor újra rakom a windows-t -és vissza rakok minden programot és codeceket-, nem úgy mûködnek a convertáló programok mint elõtte... Például hiába convertálok át valamit wmv-be, amit elõtte megtudtam nyitni Sony Vegassal, most nem tudom megnyitni. Pedig vissza raktam a K-litle codec packot is. De például hiába convertálok huffyuv-ba, azt sem ismeri fel... Pedig fenn van a codecja. És az az érdekes, hogy bármely formátumba convertálom, semelyiket nem ismeri fel. Még a legalapabbakat sem.
Mintha az összeset ugyan abba a formátumba convertálná. Pedig leellenõriztem õket "MediaInfo"-val, és ott azt írja amibe convertáltam õket. Nem értem... Ötlet?

Met
Be van pipálva :S, viszont a cdr fileok képeit látom (van Corel telepítve a gépre).

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lck
Esetleg:

Vezérlõpult > Mappa beállításai > Nézet > Fájlikonok megjelenítése a miniatûrökben - pipa.

( 8 alól írom, de talán 7-ben is így van, vagy hasonló.)
Met
Intézõben eltûntek a bélyegképek. Ha extra nagy ikonra állítom akkor sem látom a képet csak az ikon képeket. Jpg-nél az a vízparti táj stb.
Hogy lehet visszaállítani hogy lássam?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

kösz mindenkinek!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Vagy ott a beépített windows backup is, az is tökéletesen mûködik. Csak azt hiszem kell neki egy külön partició.

[merlinw.org]

kifli
northon ghost tud ilyet. De azzal az a gond, hogy úgy kell, hogy:
win install
ghost lefuttat - backup
majd ha vissza akarod állítani a rendszert, akkor szintén ghost-al visszaállítod.

De mindenképpen kell hogy legyen egy backupod...
MerlinW
Ilyen nincs. Mármint ami mûködne is rendesen. Wndows 8-ban van elvileg ilyen, de azzal is egy nullkilométeres windows-t kapsz, tehát ugyanott tartasz, mint ha újratelepítenéd.

[merlinw.org]

MerlinW
Tedd láthatóvá a rejtett mappákat - tools, folder options, view, show hidden files - majd jobb klikk, properties a könyvtáron és leveszed a pipát a hidden attributumról.

[merlinw.org]

bon
Jobban jársz egy újratelepítéssel, pláne ha alaphelyzetre akarod állítani, ez esetben úgyis mindent újra fel kell rakni.

Help! Valahol olvastam egy olyan progiról ami tisztává varázsolja a rendszert,nem kell újratelepíteni.Olyan állapotba teszi,mintha most lett volna feltelepítve,kipucolja a sok szemetet.Nem tudjátok véletlenül melyik ez a progi? Vagy valami hasonlót tudtok ajánlani ami megbízható?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

bon
Driverbõl 64bit-es változat kell a gyártó oldaláról. A programokkal nem lesz gond, Total Commander-bõl, Firefox-ból létezik 64bit-es változat is, de nem kötelezõ a 64bit-est telepíteni.

Köszönöm a gyors választ. Hátt többnyire alapvetõ programok mint a videokártya-hang-alaplap driverek. Képnézegetõ ( ACDSEE), Víruális meghajtók ( Deamon tools), torrent kezezlõ ( utorrent) , Böngészõ ( firefox), file-kezelõ ( total commander), zenelejátszó ( winamp), Live messenger, hírtelen így ennyi, ami úgy alap programok nagyjából.

Választ köszönöm ! 😊
bon
Igen nagy valószínûséggel nem lesz gond, de ha van a programból 64bit-es változat akkor célszerû azt feltelepíteni. De ha leírod, hogy milyen programokra gondolsz akkor kapni fogsz pontosabb infot is töllünk.

Heló mindenki! Olyan kérdésem lenne, hogy tervezem feltelepíteni windows 7 X64-es rendszert. Eddig X86-ot használtam. Az eddig használt programok fognak mûködni X64-n rendesen? Választ köszönöm elõre is!
bon
faq 29-es pont, letöltöd és felrakod. Más directx nincs.

Scany01
felraktam és direct x7-et kér de a neten nem találok win7-eset az ideg is esz

Scany01
meg volt(bocs elírta már ideg vok és roszat írok)

Scany01
hogy ne volna csak nem tom 7-es kompatibilis-e vele

kifli
persze az oké, de azért bedugás után nem sok kormány van szerintem ami mûködik is 😄
(legalábbis g25-ömnek kell a logitech driver webrõl...)
bon
Már ha van hozzá Windows 7-en mûködõ.

bon
Na akkor egyszerûsítsünk a dolgon, vga-d és tv típusa és megnézem milyen módon lehet egyszerûen összekötni.

kifli
tedd fel a driverét
Scany01
jack (nem tom hogy írják) dugó mind a ketõnél