46641
-
Apocalipto #16538 Hülyeség, 25 perc alatt megvan. Ilyen P2-es gépen lehetséges, de amúgy nem. -
gregtom6 #16537 Én dvd-ről telepítettem volna eredetileg is, csak hallottam olyan dolgokat, hogy 10-20 óra volt vkinek a telepítés(nem az update). -
#16536 Az ATI HDMI Audio Controller az nem szoftver, hanem hangchip. Ha HDMIn kötöd a VGA-t a TVre, akkor viszi a hangot is.
Az SB kártyának a kódját kellene everestben megnézned, az alapján tudok segíteni. SBxxxx, egy négy számjegyű kód, everest kiírja. -
#16535 Vagy egy virtuális gépre felkell dobni egy Vista vagy Windows 7-et és máris lehet gyártani usb telepítőt. -
#16534 akkor marad a dvd írás -
#16533 Sziasztok!
lenne egy olyan problémám,hogy van nekem egy Creative SB Audigy hangkártyám(az ezközkezelő ezt írja ki) amihez nem találok drivert a Windows 7-hez!7600-as Win 7 van fent azt hiszem!Na,most az van,hogy a soundblaster.com-on nem találtam működő drivert,a creative oldalán sem.
Azt viszont látom,hogy az everest lát 3 féle multimédiás ezközt,ebből csak kettő a hangkártya,mert amit harmadiknak lát,az az ATI Radeon HDMI @ ATI Radeon HD 38xx - High Definition Audio Controller.Szóval ez valami szoftveres f*szság gondolom,viszont van még az integrált Realtech,meg ez a Soundblaster.(amihez nem találom a frivert)A realtech-hez találtam drivert,az működik,viszont ha már van ez a másik kártya,akkor azt használnám.Ezt írja ki a hangkártyához az Everest:
Creative EMU10K2 Audigy Audio Processor
Próbáltam meglesni a chip-számot is,ami a kártyára van ráírva:
Audigy
CA0100IDF
2AA6JEW
A harmadik sor azt hiszem a gyártási szám lehet.
Szóval,nem tudom merre találnék drivert,mármindenhol kerestem működőt,de nem nagyon találtam.Így hátz gondoltam,megkérdezlek titeket,több szem többet lát!
Üdv zan -
gregtom6 #16532 Az az USB-s progi is csak vistán v win7-en megy... -
#16531 Javítom a hibákat hamarosan. -
#16530 Virtual gépek között ott kell lennie. -
#16529 Windows telepítővel, vagy pl. Paragon Particion Manager programmal. -
#16528 a faq-ban van egy kattintgatós módszer is ha jól láttam, de én azt nem próbáltam még ki -
#16527 Én itt vettem egy ilyen kábelt (vagyis aranyozott változatát, de most nem találtam az oldalukon), nem volt drága: link -
BIZ0906 #16526 A verziószám még is 30-as az új meg 33-as ugyan az úgyhogy bátran fel teheted amit linkeltem az a realtek által kiadott driver. -
gregtom6 #16525 Úgy nem oldható meg, hogy vhonnan letöltöm a win7 vagy vista parancssorát? Vhonnan nem lehet frissíteni, hogy működjön? Mert a közelben nincs se Vista, se win7... -
#16524 jajj, lehet, hogy a list disk xp alatt nem listázza ki a pendrive-okat, de vista óta már igen, ha meg a list volume alapján menne tovább onnantól akkor a vége nem kizárt, hogy az egyik vinyó bánná, ugyanis teljesen más számot kapna a delikvens mint ami kellene neki
az pedig megint másik dolog, hogy bon a nagy idézgetés közepette elfelejtette azt a kis részletet is átmásolni a blog-omról, hogy ez csak vista és win7 alatt működik (no meg igaz egy karakter híján, de a blog címét se sikerült lemásolnia) -
Apocalipto #16523 ???
Amit én linkeltem az is a legfrissebb a gigabyte oldala szerint (mer én alaplap oldalán néztem). Ott dátumnak 2009/09/07 van. -
Voyager88 #16522 Ti találkoztatok már azzal a problémával, hogy ha az asztal hátterénél diavetítés van beállítva, akkor játék közben úgy megzavarja amikor hátteret vált a win hogy visszalép az asztalra?
Mondjuk nekem csak a 7100 RC változat van fent, lehet a véglegesben már ez a hiba is javítva van.
Mindenesetre kicsit idegesítő, főleg ha valaki neten játszik, bár olyankor én egy szimpla hátteret állítok be de hát ez sovány vigasz ugye egy új oprendszernél :-) -
gregtom6 #16521 Kérdés: A win7-nek lehet XP-s és Vistás témát beállítani? -
BIZ0906 #16520 A leg leg frissebb Realtek driver -
gregtom6 #16519 Illetve nekem ezekkel a parancsokkal fog sztem működni, de ami biztos, az az, hogy az első működő parancs különbözött, és az ahhoz tartozó parancsok is különböznek az FAQ-ban említettől. -
gregtom6 #16518 Üdv. FAQ-ban JAVÍTANDÓ:
a 24.kérdésben a LIST DISK paranccsal csak a merevlemezről kapsz infót, viszont a LIST VOLUME paranccsal kapod meg azt az információt, ami eredetileg adott volna választ a kérdésre... -
#16517 hi,
valaki tudna rá választ arra, hogy miért kapom az összes (mindenki tudja hogy milyen)játékomra azt a hiba üzenetet hogy hibásan csomagolt?
Mert xp-n és vistan semmi baj nincs velük.
Ja és a WinRAR meg a total commender adta ezeket a hibaüzeneteket.
Előre is THX -
#16516 Tudja valaki hogyan kell elindítani ezt az xp módot ha nincs meg a start menüben az elemek?
Tehát gondolok valami parancssor vagy fájlnév.
Előre is thx -
#16515 "* Users are advised to use Audio Console included in this download to change speaker configurations."
LOL eddig nem lehetett használni?:D AU LS-en már a legelső beta driverrel is működött. :D -
#16514 Creative Sound Blaster Audigy series driver 2.18.0011
This download supports the following audio devices only:
* Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
* Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
* Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
* Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
* Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
Known Issues:
* Applications from the original Sound Blaster Audigy CD will not work with this download on Windows 7 and Windows Vista. Click here to download the latest applications that are available for your product.
* Users are advised to use Audio Console included in this download to change speaker configurations.
* Gameport is not supported in Windows 7, Windows Vista and Windows XP Professional x64 Edition.
* 6.1 speaker mode is not supported by Windows 7 and Windows Vista.
Requirements:
* Microsoft Windows 7 64-bit, Windows 7 32-bit, Windows Vista 64-bit with Service Pack 1 (SP1), Windows Vista 32-bit with SP1, Windows XP Professional x64 Edition, Windows XP Service Pack 3 (SP3), Windows XP Media Center Edition (MCE) 2005 or Windows XP MCE 2004
* Creative Sound Blaster Audigy audio devices listed above
Notes:
* DO NOT install this driver for Sound Blaster Audigy LS, Sound Blaster Audigy SE, or Sound Blaster Audigy Value. -
#16513 Ha nincs boot lemezem akkor a partíciót hogyan tudom tisztára tenni? -
simonl #16512 Igen, köszi.
Időközben utánaolvastam én is, állítólag ha rendesen "áll le" a windows akkor megjegyzi a beállításokat.
Most nekem is működik ......:) -
#16511 DVI kimenet az van, csak az a baj hogy b***ott drágának találom a DVI-HDMI kábelt (huszas körül láttam 10 métert, annyi meg kell mert a nappali túlsó végén van a tévé) és XP alatt nem volt gond a componenttel, úgyhogy fölöslegesen nem költenék ennyit egy madzagra ha nem muszáj.
A VLC-t átállítottam OpenGL-re és szarabb lett mint volt, most már nem csak teljes képernyőn, hanem ablakban is. Viszont legalább megtudtam hogy merre érdemes nézelődni, találomra kivettem a pipát a "hardveres YUV->RGB átalakítások használata" elől, visszatettem alapértelmezettre a kimenetet, és jó lett, úgyhogy köszi :) -
#16510 Nekem sikerült, de nem csináltam semmi különleges beállítást, csak ami a FAQ-ban van. Nálam úgymarad. -
simonl #16509 Sziasztok,
Sikerült valakinek x64 -es rendszeren a "hagyományos" gyors indítási eszköztárat ( xp, vista) beállítani a tálcán úgy, hogy restart után nem tűntek el ????
Minden megoldás érdekel:)
-
#16508 Sziasztok.Azt szeretném kérdezni, hogy mióta felraktam a win7-et.Azóta boot-nál kb 4mp-re ezt írja ki:_verifying dmi pool data
Szerintetek mi lehet ez, és van e köze a win7-hez? -
#16507 7100 + VLC1.0 jól megy nálam. -
#16506 VLC-re ezt találtam egy másik forumon "Video kimenet állítás valóban segít. VLC: Windows GDI videokimenettel rossz, OpenGL videokimenettel jó. Félmegoldás, de legalább jó így."
HD filmet nézni component kimenten? Nincs a vga-n egy felesleges RGB vagy DVI kimenet? A DVI lenne a legjobb, mert az rádugható a Plazma HDMI bemenetére. -
#16505 Sziasztok
Hogyan tudok boot lemezt csinálni ? -
#16504 Üdv mindenkinek!
Használ valaki VLC Media Playert Win7 alatt? Nekem egy olyan problémám van vele, hogy teljes képernyőn pocsékul néznek ki még a HD videók is, pixelesek, szarul méretezi át őket.
A másik, hasonló problémám: a gépre van kötve a videokártya középső, S-videohoz hasonló kimenetéről component kábellel egy plazmatévé, ami XP alatt kifogástalanul működött, Win7-tel azonban 30 hz-nél feljebb nem engedi állítani a képfrissítést, és úgy vibrál mint valami száz éves CRT. Így, a VLC player hibájával együtt, gyakorlatilag alkalmatlan a gép TV-n történő HD filmnézésre, pedig XP-vel gyakran volt erre használva. -
Apocalipto #16503 Legfrissebb realtek driver -
xxxpaulxxx #16502 szerintem ez egy tök jó dolog...
sokkal kevesebb helyet foglalnak így a cuccok a tálcán... régen emlékszem 3 sorosra csináltam a tálcám hogy elférjenek a cuccok: 1 quick launch, 2 az aktív progiknak
de ezzel sokkal jobb... igaz nehéz volt megszokni de így 1 hét alatt egészen hozzászoktam a windows 7 újdonságaihoz:D -
#16501 nálam az lesz... -
#16500 azt meg lehet valahol nézni, hogy mennyi rearm lehetőségünk van még? -
#16499 FAQ frissítés kész.