46641
  • sunlight
    Ezt próbáltad?:http://support.microsoft.com/kb/927357/hu
  • dobko
    sziasztok, az a problémám van, hogy a rendszer minden indításkor egy hibaüzenettel lep meg :Failed to set data 'Alternative RunOnceEx by Ruby

Na Google nekem most nem akart seíteni eddig, valaki találkozott ezzel már, vagy tudja orvosolni?
  • shadow72
    van egy olyan problémám, hogy win 7 alatt az utorrent azt írja ki le nés feltöltésnél, hogy HOZZÁFÉRS MEGTAGADVA. Mi lehet a baj?
  • shadow72
    sziasztok
  • sunlight
    Van codec csomag a Windows 7-hez ezzel már megy minden a WMP12 kezeli a feliratokat is vele:http://www.filecluster.com/downloads/Windows-7-Codec-Pack.html
  • MR ME
    na ezt majd kipróbálom
  • 5c0rp330n
    irtak paran h recsegest eszleltek integralt realtek hangartyaval, asszem nekem is ilyen van (High Definition Audio 2.0 a neve, gondolom ez is realtek), es nalam is recsegett a dolog. aztan most atallitottam 24 bit/192000 hz-re (alapbol 16 bit/41000 hz-en volt), es eddig ugy tunik h nem nagyon recseg.
  • pedestrian
    köszi
  • Mikiller
    Valahol a fórumban olvastam hogy az utolsó rearm után registry-ben lehet törölni és akkor újra működik a rearm

Akkor miért nem olvastál vissza többet, hogy megtaláld? :)
    Megkerestem neked.
    A virágot az öltözőmbe kérem. LoL!

LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform
    itt kattintsunk kettőt a jobb oldalt látható SkipRearm duplaszóra, amely így megnyílik szerkesztésre. A gyárilag szereplő 0 értéket pedig írjuk át 1 értékre
    utánna: slmgr -rearm -ezt 8x lehet így 240 nap

• Mikiller
    Az SB0570 a Creative oldalán megnézve Audigy LS/Value/SE valamelyikét jelenti, és neked akkorezt kell leszedni.

• pedestrian
    Valahol a fórumban olvastam hogy az utolsó rearm után registry-ben lehet törölni és akkor újra működik a rearm. Nem tudja valaki belinkelni?
  • Ronnie17
    Ja még annyi, hogy nekem Nvidia kártyám van, ha ez számít vmit.
  • Ronnie17
    Köszike, sikerült. van még egy problémám, ugyan az mint a #16533-as hozzászólásban, én megnéztem az Everestben azt a számot amit Mikiller mond, nekem ez: (SB0570) Ehhez szeretnék egy drivert win 7-re mert nem szól az 5-ből csak a két első hangszóró.
  • MR ME
    mármint bsplayer? abból a v2.40, az pedig felrakja a legújabb (most meg nem mondom melyik) ffdshow-t, de csak magának ,szal külön a tálcán nem jelzi, de lejátszik vele mindent eddig csak az ac3at nem, ott még mindig nincs hang :S
  • tommygear
    melyik verzió működik neked? mert nekem még mindig nemjó :(
  • MR ME
    köszi, közben bsplayer is feltolta alapból és tényleg működik
    viszont AC3 még mindig nem, ahhoz még mindig kell a KMplayer :(
  • MR ME
    igen működik
    ha vmi galiba lenne akkor telepítsd vista sp2 módban és jó is lesz
  • simonl #16561
    Sziasztok,

A KMPlayer (legfrissebb) működik 64bit es rendszeren?

Köszi
  • Riccardo G
    Hello! Azt meg lehet valahol nézni, hogy mennyi rearm lehetőségünk van még?
  • Mikiller
    Nem erre a számra gondolt, hanem menj az Everestben a Multimedia fülre és ott a PCI/PnP fülre,és a zárójelben lévő számra, az SB utánnira.
    Esetleg nem az a gond, hogy az Ati felrak valami HDMI hangot és az maradt alapértelmezettnek? Jobbklikk a hangszórón és ott valamelyik menü előhozza az átállítást.
  • Rage47
    müködik, én a legutolsót raktam fel.
  • Zan
    Szia!

Na megnéztem:

Ezt írja ki az everest,itt van eszköz-azonosító szám,meg még egy csomó más is,nem tudom melyikkel tudnok neked segíteni!

Amúgy már több drivert kipbáltam,de nem megy egyikkel sem,most is volt fent egy,elvileg jó,látja az eszközkezelő is,meg tesztelni is tudtam,csak nem szólt semmi,se sztereóban,sem 5.1 ben.Mondjuk csak egy 2.0-ás rendszerem van most.
  • stevenson1988
    indítsd újra a gépet ilyenkor, nálam a feketeség ellen az hatott
  • MR ME
    mivel angol nyelvű így nincs benne :)
    de ha ultimate verziót teszel fel akkor egyből jönni fog frissítésbe neked a magyar nyelvi csomag
  • simonl #16554

Sziasztok,

Az angol nyelvű 7600.16358 ban benne van már a hun mui vagy külön kell feltenni rá?

Köszi

• MR ME
    hali
    kérdésem h ffdshow megy win7 alatt rendesen már? melyiket érdemes felrakni?
  • Grass
    Nálam nem megy win 7 alatt. Csak nagy feketeség van.
  • [HUN]FaTaL
    Megy.

#16550: Miért, mert kell használni végre a féket is? ;D
  • stevenson1988
    nálam megy rendesen, de maga a játék... még jó, hogy nem vettem meg...

gregtom6: lustaság félegészség :)
  • Apocalipto
    Már fenntvan torrenten, de 99% hogy menni fog. Ha NFSU2 ment, ez is megy..
  • bon
    Majd ha megjelenik kiderül.
  • RETROB0Y
    Windows 7 alatt a Shift(a lgújabb Need for Speed) megy rendesen??
  • sunlight
    A mozgó háttér bekapcsolása Windows 7-ben:http://i4s.hu/2009/01/windows-7-dreamscene-bekapcsolsa.html
  • Imrusssss
    szeva!
    Nekem hp PSC 1510 multifunkciós nyomtatóm van és is szenvedtem a driverrel , de csoda történt mert a gép olyan faszán felismerte és kitűnően kezeli mint az atom!!!!
    Nahh ezt jól megfogalmaztam XD
  • bon
    Háttér kép váltást támogatja a Windows 7, így kapcsolható be: Jobb egérgomb az asztalon és személyre szabás. Majd az asztal háttérképét választva betallózód a képeket, mindegyiket kipipálod és beállítod a háttér változtatásának időközét.
  • bon
    Javítottam a FAQ-ban a hibákat.
  • gregtom6
    VAn optikai meghajtó, csak a dvd íróm szervízben, igaz kész, csak el kell hozni, a másik meg nem minden dvd-t olvas...
    Tul.képpen lustaságból akartam volna inkább pendrive-ról telepíteni...
  • bon
    Na igen, de mi van ha olyan gépre szerette volna feltenni ahol nincs optikai meghajtó?
  • Ronnie17
    Hali, mozgó hátteret támogatja a win 7? ha igen, hol találom??? Vagy külön le kell tölteni valami programot hozzá?
  • stevenson1988
    ááá, macera, akkor már inkább dvd firkálás, nem kell túl bonyolítani ezt a dolgot, ez csak windows telepítés :)