Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl sok alkalmazást használok ahhoz, hogy 100% legális rendszerem legyen.
Amúgy nem sok hiányzik, csak pár cuccot nem tudtam helyettesíteni free verziókkal. 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nothing is True, Everything is Permitted
Feltettem a legfrisebb drivert, de még most sincs. Hihetetlen. Találkozott már valaki hasonlóval?
Kössz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha nem kell adat akkor csak jobb klikk a vinyón és formázás, gyorsformatot bepipálod és kész, 1 perc alatt végez.
http://goo.gl/gd6Zi5
Feltettem a W7 RC-t, minden jó, viszont sehogy nem megy a net. Nem tudok vele mit kezdeni. Sima kábelnetem van, találtam is valami ilyet a hálózati beállításoknál viszont mindenképp jelszót kér, ami nekm nics. XP-n minden OK.
Ez a hibaüzi:

eltûnt a Win 7 particiom, Vista alól akartam megformázni, majd megszakitottam a formázást, mert nem haladt, aztán eltûnt a particióm 😞(((((
A jobb alsó sarok 7100-at ír,de frissített és úgy is.Vagy nekem kell manuálisan?Ha igen honnan?<#szomoru1>#szomoru1>
Elõre táj
<#worship>#worship>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Most rámentem az eszközkezelõben a Scan for hardware chagnes-re és most felismerte, viszont csak a disk driversbe tette be, DVD/CD rom továbbra sincs. érdekes
kép
vmiért a disk drivers helyére tette be a DVD romot és ami alatta van DVD/CD az meg a Virtual Dub
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
FF-ben: Könyvjelzõk > könyvjelzõk kezelése > importálás és mentés rész.
Elmentettem a kedvenc lapjaimat dvdre, de nem tudom visszarakni õket(Firefoxba akarom), ezt hogyan?
Amúgy pöccre indul, eddig hibátlanul ment minden. Most mindent ilyen ingyenmegoldásokkal használok és tökjó (Openoffice, VLCplayer, tûzróka, mennydörgésmadár).
De azér kössz. Am kész az írás, és eddig jónak tûnik, kezdem a telepítést.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Beavatnátok lépésrõl-lépsre hogyan tudok betáról RC-re frissíteni?
Illetve hogy honnan melyik verziót ajánlott hozzá leszedni.
köszönöm!
Most írok ki egy ISO fájlt DVD-re ami az egyik újabb Build.
Windows-al se írtam még Windows-t DVD-re.
Ha mûködni fog a telepítés során akkor igen csak elégedett leszek vele, mert most nincs fent Nero, mást meg nem akarok telepíteni, nincs kedvem, gondoltam kipróbálom erre jó lesz-e ami van alapból.
Szorítsatok 😄
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Bon: Megnéztük telepítõben, és amelyik partíciót nem látja azt systemnek jelöli meg, holott azon még Windows sosem volt. Ha adunk neki betûjelet, megjavul? Egyébként a régi Xpnek a lapozófájlja azon volt. Ez lehet probléma?