46641
-
Locna #16698 Szia!
Ezt próbáltam én is, változatlan a helyzet sajna. -
#16697 próbáld ezt ,ez már működik win7 alatt -
Locna #16696 Hali!
Már próbálkoztam vele. xp sp3 alatt ment korábban, ezt állítottam be neki, de ugyanaz a jelenség továbbra is. -
590227 #16695 Köszönöm,meglett. -
Apocalipto #16694 Start > Futtatás > calc -
590227 #16693 HELP!Eltünt a számológép..?? -
#16692 .exe-re jobb klikk, kompatibilitási problémák megoldása -
Locna #16691 Sziasztok!
Én a Win7 alatt a Daemon Tools-al kűzdök.
Mindíg eljutok odáig, hogy restartolja a gépet, de restart után előről indul az egész...
Mi lehet a megoldás?
Köszönöm a segítséget! -
#16690 Igen igazad van Disceeper-é - rosszul emlékeztem. De attól még ugyan olyan jó. -
xxxpaulxxx #16689 aha, biztos:P -
#16688 ne két kézzel próbáld lenyomni a gombokat és akkor egyszerűbb :) -
#16687 De a 64bit Professional van tervbe véve. -
#16686 Még a hivatalos RC-t. -
#16685 de főként csak sleepből visszatéréskor bugzik -
#16684 ilyen nekem is előfordul, fogalmam nincs mi lehet vele -
xxxpaulxxx #16683 #16674? -
Stroci #16682 Okés, akkor maradok a 32-esnél. Köszi. -
#16681 Mivel 3 giga RAM miatt nincs szükség a 64 bites változatra, 32 biteset raknám fel (esetleges inkompatibilitási problémákat elkerülendő). 64 bites változaton 32 bites programok a WoW64 köztes rétegen keresztül futnak, emiatt lehet, hogy lassulnak (bár nekem Vistánál 64 bites Crysis speciel lassabban futott, mint a WoW64-en keresztül futtatott 32 bites). -
#16680 Esetedben tökmindegy. -
xxxpaulxxx #16679 faq
amúgy neked elég a 32es -
Stroci #16678 Szevasztok!
Windows 7-et szeretném feltenni a laptopomra. Csak tanácstalan vagyok, hogy a 64bitest vagy 32-est rakjam fel. A procim AMD Athlon 64 X2, 3 Gb RAM. Igazából nagyon játékra nem használom, mert ez egy laptop, csak Photoshop, Flash, Dreamweaver és hasonlók. Úgy tudom, hogy a 64-est nem érdemes felrakni, mert lassabb. Mi a véleményetek, akkor most melyik legyen? -
Babylon56 #16677 Sziasztok!
Nekem olyan problémám volna a videokártyámmal. Ha játszok egy játékkal, akkor a kártya ventilátora elkezd jobban pörögni a hűtés szempontjából. Ideáig minden rendben is van, de Vista alatt, ha befejeztem a játékot a ventilátor fordulat száma szépen vissza ált a normális fordulatra. Viszont 7-s alatt úgy marad nem áll vissza normálba és süvit mint a veszedelem. Ami netezés közben igen csak zavar.
Tudna valaki meg oldást erre a problémámra??? Nagyon hálás lennék érte!
Rendszer: Windows 7 ultimate 64 bites
Legújabb driver használom: 190.62 - 64 bites
Videokártya: XFX Geforce 9600 GT "alpha dog" -
Coronita21 #16676 BON! Te melyik verziót használod ? -
xxxpaulxxx #16675 legújabbat -
xxxpaulxxx #16674 Jah amúgy nem tudjátok miért van az, hogy amikor mondjuk egy jópár órára úgy hagyom a gépet, hogy csak töltsön... hazajövök, bekapcsol monitor, egér megmozgat és kb minden le van fagyva (kivéve egér)...
Majd egy olyan jó 5perc múlva rendbe jön minden...
ezt azóta észlelem mióta torrentezek (utorrent)
Előtte is volt ilyen problémám, de akkor jelentősen hamarabb észbe kapott a gép és az a vinyó szlípelése miatt volt:D -
#16673 Sziasztok Ati x1950pro-hoz melyik drivert érdemes felrakni? -
xxxpaulxxx #16672 de nem egyszerűbb egy ikonra rányomni?:D
Kivéve teljesképernyős cuccnál:P -
BenceYCE #16671 Az elsőkre majd megadja más a választ mert lusta vagyok leírni. A másodikra pedig a válaszom:
Csak az járhat veszéllyel, ha nem tanítod meg a delikvenst ésszerűen használni a netet, nem tanítod meg, hogy hogyan mentse a számára fontos adatokat és hogy hogyan kell windowst telepíteni. -
simonl #16670 Sziasztok,
Hogyan lehet W7 -ben kikapcsolni a rendszervisszaállítást és a hibernálást?
Ezek kikapcsolása egy átlag felhasználónak járhat e veszéllyel?
Köszi -
#16669 Nem a Disceeper é? -
#16668 Saját töredezettségmentesítője tökéletes. ( Ha jól tudom ez a Perfectdisk GUI nélküli változata. ) Nincs szükség jobbra.
Esetleg annyi hogy nekem át van téve az ütemezés minden napra.
Annyira intelligensen végzi a dolgát a háttérben hogy észre sem venni.
Felesleges a rendszert másikkal terhelni. -
Madmano #16667 Sziasztok.Egy kérdés:Win7 64bitre egy jó töredezettségmentesítőt ajánlanátok?Vki innen ajánlotta egyszer a Perfecdisk-et,de sehol nem lelem.Ahol meg van,az vírusos.... -
Apocalipto #16666 Szerintem olyan 40 giga elég neki. Friss rendszer 7.5 Gb-ot foglal. Ha kikapcsolsz ilyeneket h rendszer visszaállítás, meg hibernálás, és ccleanerrel törlöd mindig a szutykod, akkor ki fogsz jönni belőle. -
#16665 2 gépre fogom feltenni a 7-et és lenne egy olyan kérdésem, hogy mekkora rendszerpartíciót ajánlotok 32, illetve 64 bithez?
A 32 bites gépen szinte csak a rendszer lesz, illetve 1-2 alap dolog (pl. .NET stb..).
A 64 bitesen ugyanaz + Visual Studio '08, ami még viszonylag több helyet foglal.
A mostani (x86)Vistámnak 30 gb-ot adtam és mára maradt kemény 5 giga szabad. A 64 bitesen lehet akár kicsit nagyobb is mint amennyi kéne a rendes futáshoz, mert nem akarom már nagyon partícionálgatni, azért mert nem elég neki a hely, mert akkor megint formázhatom az egész merevlemezt), viszont a 32 bites merevlemeze nem egy gigantikus darab, úgyhogy jó lenne ha minél kevesebből kijönne a rendszer partíciója. -
#16664 Oh, köszönöm szépen.
Piratebay-t sosem használtam, mióta meg megy a jogi baszkura, azt hittem vége is van... -
#16663 én se szoktam ctrl-alt-del kombót nyomni, elég egy ctrl-shift-esc, az rögtön a feladatkezelőt hozza be már az xp óta -
ACE #16662 ismerem a putty-ot de nekem a telnet.exe néha egyszerűbb feladatokra tökéletes volt... mind1, átmásoltam WinXP alól, műkszik az is -
#16661 butuszka -
#16660 puttytel -
#16659 Piratebay tele van vele